2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
hayırlı cumalar canlarım ..
bu tv ye sinir oluyrum hocalar bile ayın 21 inde bişe olmıcak demiyo..hocada demiyosa yani ben inanmyrum ama korkmuyoda değilim valla
heee ağlamak demişiniz kızlar dün akşam sebepsiz okadar ağldımki ......
yürüyüşe çıktık eşimle asker gidiyo askere ağlyrum geri gelicekmi acaba die saçma sapan düşünclere kapılıp ağlamalar.....bebeişin odasında hoşuma gitmeyen bişey için ağlamalar sil gözyaşını eve gel maç izlerken fener yenilcek die ağlamalar...eşim dioki yeter nıolur bunalttın bu akşam beni çok üzdün hooooop bu seferde kocamı üzdüm die ağlamalar özür dilemeler ayy valla kimse katlanamazdı bana allah eşimden razı olsun...allahım bugün bebeğimi göreyim ve sağlıklı olduğunu duyayım mutlu olayım

vee inşlallah kilo almamışımdır ya yeter ama valla

bu arada hay sizin 21 aralığınıza ya töbe töbeeeeee

bugün bebeğini görecek olanlar da inşallah güzel haberlele gelirler

selam kızlar cumanız mübarek olsun,
çok yorgunum mesai bitsin su 5 saat gecsin kosa kosa gidecem eve. hoş ayaklarım ve ayak bileklerim cok agrıyor. dün 32+0 raporu aldım işyerine verdim 12 aralığı bekliyorum. sonra ayrılıcam Allahın izniyle :)

sen bunları hiç düşünme canım..herşey yolunda inş sen merak etme..amin canım inş..

canım maşallah kuzuna..kilosu gayet güzel neresi az kız...hayırlısı olsun az kaldı ocak bebekleri tek tek gelmeye başlıyor desene..

geçmiş olsun ,öğlen arası biraz uuymaya çalış işyerinde müsait bir yer varsa..

yardım edecek kimse yokmu misafir için ,tek başına zor olur

sağol canım benim..hazırlıkları kayınvalidem yapacak sağolsun..bana sadece evi toparlayıp, temizlemek kaldı..inş akşama kadar açılırımda hallederim..yoksa işim iş..

Aaminn
evet canım biz de o sebeple sezeryan olsun bari canım diyoruz napalım..risk var maalesef
özeldeki doktorum normal diye ısrar edersen dilekçe imza alamdan girmem doğumuna dedi :) hayırlısı olsun hakkımızda

evet canım kpss ye gırmsıtım eşim adliyede memur ocakda da alım olucakmış bebekle özel sektörde naparım diye
düşünüyodum ya çalışmıycaktım ya da öyle sürünecektım kısmet işte hiç de çalışmadan girdim ama 70 i almışım
ocakda alım başliycak mayız haziran gibi de işbaşı olur dedi eşim...zaten nisanda doğum ıznım bitecek (aktardıgım ıcın)
o arada da dönmeyıverıırm işe diyorum bakalım :)

aynen her yerde var bu tip insanlar eşimde analtıyo devamlı zaten aşinayım :) kendımde özel sektörde çok gördum
ama özelde çalışınca herseyı yukluyolar sana bir iş standartın olmuyo işveren kafasına esenı yapiyo
mesela daha 4-5 aylık hamıleyken stajer vardı yanımda kız vc ye girmesin die kilitleyip gitmişti
yaptıgı ayıp bu bir ikinci ayıp abi hamıleyım ben 10 dk da bi vc gidiyorum ne sıkıntı yasamıstım anlatamam sana
yani bu insnalığa sığan bişey değil...senelık ıznımı de vermedıler ızne cıkmadım ee napıcan paraya ıhtıyacın var
çalışıyosun of fenaydı yani he şimdi işten cıkcıam kıymete bındım o başka mesele ama dediğin gibi
bildiğin ego tatmini başka bişey değil allah yardımcımzı olsun...borcum bitene kadarz aten sonrada çalışmam
otutururm evimde seminer konferans gezerım çocuklarıma bakarım

hayırlı cumalar canım

bende zar zor uyyorum kaıslmalardan aynen zor oluyo ama az kaldı canım...misafirinde var valla

Allah yardımcın olsun bıraz erken cıksan eve gıdıp dınlensen ızın vermezler mı ?

Son düzenleme:
hayırlı cumalar herkeseeeee.. allah dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin (amin)

selam canım
ben de senin gibiydim akşam.. yemekten sonra yerimden kalkamadım..eşim topladı mutfağı beni de örttü bir güzel uyu sen canım dedi.. nasıl hoşuma gitti uyumuş kalmışım koltukta.. uyandım sonra daha iyiydim.. duş alıp tekrar yattım ohh :)))

ben de epidural normal düşünüyorum, dr um da öneriyor epidurali. ben sorduğumda şöyle demişti.. normal doğum ne kadar süreceği belli olmayan bir doğum şekli, kestiremiyoruz süreci. açılma aşamasındaki ağrılar anneyi cok yorabiliyor, iş doğuma gelince ıkınacak gücü kalmıyor o yüzden ben epidurali kesinlikle tavsiye ediyorum dedi bana. benim ağrı eşiğim de cok düşük olduğundan istiyorum mutlaka epidural.

normal doğum zaman alan bişey canım o yüzden de kolay olanı seciyor dr ların coğu..

gecmiş olsun canım.. misafir olayını ertelesen olmaz mı?? hamilesin sonucta kimse gönül koymaz diye düşünüyorum.
güzelce dinlenirsin..

amin canım...malesef erteleyemem mecburen kabul edeceğim..ama evi nasıl toparlarım, temizlerim bilmiyorum..akşama kadar açılırım inş..hazırlıkları kayınvalidem yapacak zaten..olmadı eşim evi siler süpürür ne yapayım..

canım maşallah kuzuna..kilosu gayet güzel neresi az kız...hayırlısı olsun az kaldı ocak bebekleri tek tek gelmeye başlıyor desene..

Sağolasın canım.. Evet ya günler iyice azaldı heyecan da gitgide artıyor.
Ya senin de keyfin yokmuş misafiri erteleme şansın yok mu gülüm..
İyice ağırlaştık artık, misafir az da olsa yoruyor bizleri..

hadi hayırlısı o zaman ayşe
eşin kpss ile mi atandı ,adliyenin kendi sınavıyla mı ,zabıt katiplerini ayrı sınavla alıyorlarya
bu arada bu yakında atama var ,sen ne mezunusun ona başvurmayacak mısın ?

ay ben de 2 sene öncekine girmiştim ,en son 2004 te girmiştimya bi tuhaf oldum tekrar o sıraya oturup öğrenci psikolojisi yaşayınca ..

dedimki yaşlanmışız artık ne tuhaf bir duygu ,sınavın yarısında her zamanki gibi sıkılıp çıkmıştım

80 almıştım ama bi işe yaramadı tabi kullanmadım ,kendimi denemek istemiştim sadece ..

RABBİM sınava giren herkesin yardımcısı olsun ,gönlündeki yerlere atanmayı nasip etsin inş.

benim de arkadaşlarım var biri 75 aldı ben de ona tercih yapacağım bu ara

biliyormusun o senelik izin devlette de oluyor ,öyle bi amire denk geliyorsunki adam iş yoğun diye istediğin zaman izin vermiyor ..

biz eşimle geçen sene izne çıkarken son güne kadar herşey iidi almıştı iznini ayarladık herşeyi

sonra son anda bi yurtdışı görevi ,peşine yurtiçi görevi çıkardılar 3 hafta gezdi garibim ordan oraya ...

gidemedik izne sonra eylül ayında gittik deli olmuştuk düşün ,hem de devlet dairesi işte ama ne yapacaksın

gerçi eylülde daha ii oldu havalar çok güzeldi keyfini yaşadık tatilin o da ayrı ,her işte bir hayır varmış

amin canım..bilmiyorum valla..az daha dayanırım..açılmassam gideceğim zaten eve..bu baş ağrısıyla akşam olmaz çünkü..benim izin sorunum yok istediğim zaman eve giderim sorun olmaz..

ah canım ya :) annelik gözyaşıyla yoğrulmaktır derler ya öyle demekki :)

21 aralık olayına neden takıyosun ki amaan boşveer :) bi hocamız vardı şöyle dmeişti millet kıyametten korkuyo

aman koparsa koptu işte alametı vs vs kişinin kıyameti kendi ölümüdür sen ölemden önce hazırlıgını sağlam yapmaya

bak senın kıyametın kptuktan sonra büyük kyamet ha bugun kopmuş ha yarın demişti ne kadar haklı dimi :)

hocalar da net bişey söylemıyo dmeıssın de yarının da garantisi yok ki :) hadi 21 aralıkda dünya yok olucak kesın

diyelımkı herkes kesın diyo öyle düşün ee bizim ondan önce ölme ıhtımalımız yok mu yani yarınımızın garantisi yok

kaldı ki 21 aralık :) düşünem canım bunalrı izleiyp d aklını bulandırma hiç aman dünya yokoluyosa bana mı yokoluyo

herkese yok oluyo hiç tasam değil valla

hayırlı cumalar canım :)

oh ıyı yapmıssın eşimde yorgundu mesaiye kalmsıtı gec geldı

sarıldık uyuduk valla üçümüz mis gibi sıcacıkkk ohh

ah o heyecan beni mahvetti..içim içim sığmıyor desem yeri..hayırlısıyla kavuşsak bebeklerimize..

yok be canım malesef yok..uzaktan gelecekler var o yüzden mecbur kabul edeceğim..olduğu kadar ne yapayım..

ah o heyecan beni mahvetti..içim içim sığmıyor desem yeri..hayırlısıyla kavuşsak bebeklerimize..

yok be canım malesef yok..uzaktan gelecekler var o yüzden mecbur kabul edeceğim..olduğu kadar ne yapayım..

İnşAllah hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza.
Sen kendini çok yorma canım.. Halini biliyorlardır zaten. Son aylarımız ağırlaştık iyice.
Olduğu kadar olsun zaten..

kızlar yalancı doğum sancısı yaşayanınız varmı aranızda benden öndesiniz daha deneyimlisiniz belki bana yardımcı olabilirsiniz bu konuda

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.
Ay_she sen sezeryan olcaksın galiba.Benimde kayıplarım var ve 0.4 lük iğne kullanıyorum.Dr bana 38 veya 39 da doğumu başlatacağını söyledi.Sezeryanmı olucam dediğimdede ben direk kafadan sezeryan yapmak istemiyorum dedi suni sancıyla doğumu başlatmayı düşünüyorum dedi bide balon yönteminden bahsetti rahim ağzını açmak için.Ama sende denemek istersen tabi dedi bende isterim dedim.Ben hematoloğa hiç gitmedim.Gittiğim kadın doğum uzmanıda perinotolog.Çok güven verdiği için kendimi ona teslim etmiş durumdayım açıkçası.İğne kullanıp normal doğum yapan arkadaşlarıda görünce olabilir bişey gibi gelmişti ama sen risklerinden bahsedince kafam karıştı
Saron benimde tiroid problemim var ilaç alıyorum ve gebeliğin başından beri doz ayarlamaya çalışıyoruz.Değerlerim bazen referansın biraz üstüne çıktı bazen altına indi ama dr bebeği etkilemeyeceğini söyledi.Seninkide referans aralığından çok çok düşük değil.Nette girdiğinde direk zeka geriliği çıkıyo maalesef ama önemli olan dr un söyleyecekleri.Zeka geriliğide bence değerlerin çok yüksek yada düşük olması sonucu olabilir seninkinde korkulacak bişey yok bence.İnşallah dediğin gibi sağlıklı akıllı uzun ömürlü hayırlı evlatlarımız olur Rabbime emanetler

vee hep,miz ve tüm hamişler vaktinde hayırlısı ile sağlık sıhatle meleklerimize kucaklarımıza alırız inşallahh aminnnnnnnnnn

cnm benim için ne istiyosa o olsunama bböyle sitresle zor bi doğumun olabilir söyliyim..çok tedirginsin ve kendi sancınla gittiğin hastanede sancıların giderse suni sancı denilen o uyuz hazzetmediğim seruma bağlanırsın.. bak bi arkadasım öle oldu ne güzel sancılarıyla gitti hastaneye girince doktoru görüncee gitmiş kızın sancıları..suni sancı taktılar 14 saat çekti garibim.doğurucam demeye bakmalıyız o an.yoksa saatler geçtikçe biz harap oluruz..ayrıca normal doğum yapan arkadaslarımın hepsi asıl olayın suni sancı olduğunu söylüyorlar..asıl acı veren oymuş.arkadasım 3 ıkınmayla çocuğum ebenin eline fırladı dedi dikildiğimi anlamadım bile iğne atıyolar zaten dedi..korkma bitanem bende tedirgin oluyorum ama korkunun ecele faydası yok..azıcık acıyı azalttırıcam epudral olucam kısmetse..benim veletin kafası dönerse inş. normal olucam

amiiinnn cnm aminn,inş. döner kuzumun başıda normal doğum yaparım..
cnm bazı doktorlar bi manyak ben anlam veremiyorum 2 arkadasımda daha şimdiden sezeryan için anlaşmışlar..ne kadar saçma..benim doktorum normal doğum yanlısı,bana özel hastası olduğum için sormak zorundaydı haliyle..geçen hafta nasıl istiyorsun doğumunu diycem aslıcım ama ben normal doğumdan yana bi doktorum dedi..bende zaten normal istiyorum emmeeee epudral dedim tamam dedi çok güzel dedi..sağlıklı olanda bu dedi..yutdışında sezeryan bi sağlık sorunu olmadan yapılmıyormuş yasak.ama bizim doktorlar niye böyle yapıyolar anlamıyorum..

Son düzenleme:

hayırlısı inş. canım...valla eşimde adliyede olduğu için ben dışardan tercih yapıp girmeyi düşünmedım hiç
evet ayrı sınavla girmişti eşimde...ben lisede muhasebe okudum üni önlisans ilahıyat bu zamana kdr
diyanete girmeye calıstım hep ama diyanetın ıcındeki torpiller sağolsun torpilim olmadıgından giremedım :)
baısmı acmam gerekmesın diye baska bı yerede girmıyodum ama şimdi bebek olucak nasıl yapıcam derken
bi de bu yolu deneyım dedım napiym başka seçeneğim kalmamıştı...kpss için nası tercıh yapiyosun hıc bılmıyorum bile
ösym nın sıtesınden mı oluyo ?

ama ne güzel hayırlısı öylesiymiş demekki gezmısınız sonucta :)
biliyorum o durumu eşim de bu sene senelık ıznını kullanmadı işleri bırakamıycam bırakırsam mahvederler onca
emeğimi dedi...kendisi müdüre bağlı değil :) direk komisyon başkanına endeksli o da zorlamadı ama eşim çıkmak
istemedi zaten ben de izin alamamıştım.....bisürü iznim oluyo dedi işini de seviyo çok şükür yani şimdiki yerını
sevıyo öncekı yerıdne çıkıcam istifa edicem diyip duruyodu eşim işindne zevk alınca ben de çok mutlu oluyorum
etrafı tarafından da takdir ediliyo eğitimlere gönderiliyo eğitime açık birisidir zaten iş yerıde buna teşvik edince
daha da mutlu oldu Rabbim bozmaısn inş...sen nerede çalışıyosun canım ? oh ya bisüür kader arkadaşım oluyo
ben çalışırken bebek bakma konsuudna çok üzüyorudm kendımı napıcam napıcam die ama yaparız dımı ya
bi şekılde hallederiz ınss :)

kızlar bu konuda bi bilgisi olan yokmu bazen karnımda acılar vs zaten bi günüm bi günümü tutmuyoki oturuken zorlanıyorum sonra kalkarkende off yeterki bebişlerimiz sağsağlim gelsinde ama anlamaya çalışıyorum bu ağrıları

Kıyamam ya duygusallık tavanda desene canım.. Annelik böyle olsa gerek. Ben zaten sulu gözlüyümdür şimdi hiç sorma. :)

Çalışan bütün annelere Rabbim cc kolaylık versin inşAllah..

kızlar yalancı doğum sancısı yaşayanınız varmı aranızda benden öndesiniz daha deneyimlisiniz belki bana yardımcı olabilirsiniz bu konuda

Canım yalancı doğum sancısımı bilmiyorum ama. Ara ara kanımda sertleşmeler oluyor. Bebişim göbeğime biryerlerine dayadı sanıyordum ama değilmiş. Vücudumuz doğum hazırlıklarına başlamış meğersem..
vee hep,miz ve tüm hamişler vaktinde hayırlısı ile sağlık sıhatle meleklerimize kucaklarımıza alırız inşallahh aminnnnnnnnnn

aminnnnn inşAllah canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…