2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hayırlı cumalar canım....pıhtılaşması olanalr normal doğum yapabiliyolar yok onda bi sıkıntı ama pıhtılaşma çeşidine göre
değişiyo canım...yani herkesın pıhtılaşması aynı sebepten olmuyo bisürü etken var benim gittiğim doç da perınatolog ve ona guvenıyorum
doç da özeldekı kaıdn doğumcumda bana normal doğumda daha az kan kaybedersın dedıler
hematologum ise ben olayım veya olmıyım hematolog harıcı baska bır branstan kısının pıhtılaşma rahatsızlıgınla ılgılı
karar vermesıne ızın verme bu farklı bi alan herkesın yerı farklı dedi...ve haklıda buldum adamı yani...ben safra amelıaytı oldum
amelıyat oncesı faktır yuklemesı yaptılar sezeryan olsam da aynı ıslem yapılıcak o da bır amelıyat sayıldıgı ıcın
bunalrı hep hematologum ayarladı mesela cerrah kan sonuclarımı pıhtılaşam sonuclaırmı gormesıne ragmen gerek görmedı
ama hematologum hemen rapor yazıp kan banaksındna faktör istedı cerrahla konustu vs vs
bılıyosun bu kan degerlerı değieşbılıo ben doğum ıznıne cıktıgım hafta hematolgoa gidip tahlılımı yaptırıp
normal - sezryan doğum meselesini tekrar konusucam....ben daha önce normal doğum yaptım açıklık vs sıkıntısı söz konusu olmaz
ama işte 3 kayıptan sonra risk almak pek istemıyorum çok sıkıntı çektik ben de eşimde...tabii ki hiçbi yöntemın garantısı yok
olacak olan gene olur ama sebebı ben olmak ıstemıyorum canım senınde kafana takılan bısey vars amutlaka bı hematologla görüş
doktorunlada görüş sonra karar verılsın seeryansa sezeryan nedir yanı bebekler iyi olsunda herkes ıster normal doğum yapmayı
vallahı ben bir gıdım krokmuyorum normal doğumdan ama işte riskler vs yıne de son zamanımı beklıorm tahlılelrım tekrar yapılsn
bakalım degeerler ne alemde ona göre konusuruz :)

Son düzenleme:

canım ayak sancısı da denıyo bebek kendısını kasıyo rahmı kasıyo karnın tas gibi oluyo dımı onu

diyosun bunlar bi tehlıeksı olmaan sancıalr fakat cok fazla ise dktoruna söyle nst de baksınalr bi

doğum hamılelık ne olacagı bellı olmaz çok rahatsızsan doktoruna danıs mutlaka....

gecen muayenede doktorum sıklıgını sordu hergun oluyo dıınce nst aldı hemen halbukı 35 den önce nst almıycaktı

yanı anlatabıldımmı sen söle dr a o caresıne baksın bilgisi dahlınde olsn doktorunun

inşallah :) başarı teşvikleriniz için teşekkürler efenim saolun :)

çok teşeşkkür ederimm canımm benimmm cevabın için bendede iki gün önce adet ağrısı gibi bişe oldu korktumm önce ama sonr abidaha yaşamadımm bitanemm ,bu arada aralık annelerini okudum doğm yapanlar olmuş şu an meleklerini emziyorlarmış ağladım resmen okuyunca nasıl duygulandım inşallahh Rabbim o güzel duyguyu bizede yaşatrı aminnnnnnnnnnnn

bence ösymninkini de dene sen ne olur ne olmaz işini şansa bırakma
evet ösymnin sitesinden
her zaman sevilen eleman olmanın dezavantajı oluyor işte
benim eşim de kamuda başbakanlığa bağlı bir kuruluşta uzman olarak çalışıyor ,onlarda üst olayı yok müdür vs yok ,bağımsızlar bi nevi denetçiler gibiler
ama tabi bağlı oldukları biri var yine de
eşim işi gereği göreve gidiyor ,eğitim veriyor ,işinde ii olduğu için onu gönderiyorlar ,ben de çok mutlu oluyorum ama bazen de insanı sıkıyor
hamile kalmadan önce mesela 2 ayda bir filan gidiyordu sağa sola ,kısa kısa gidiyordu ama bazen işte bişey yapmak isteyince bu durum engel oluyor
bu sefer de eğitime gidecekleri arkadaşının annesi vefat etmiş mecbur gidecek ne yapsın pazardan çarşambaya yok ,anneme gideceğim ben de her zamanki gibi
sık gitmesin de arada gitsin ona da razıyım ben ama sürekli olursa istemiyorum düzen bozulur o şekilde
bi arkadaşımız var bir bankada denetçi ,ayda 1 hafta evinde kalmıyor sürekli gezici ,ben sevmem öyle iş ,dizimin dibinde olsun
ben de kamudayım ama b kadroyum ben eşim gibi a kadro değilim
personel memuruyum
ya korkma ben ikiz olduğu halde korkmuyorum da ,RABBİM sabrını verecektir inş.
ben hiç düşünmedim nasıl bakarım ne olur diye
şimdiden gerilmeye gerek yok akışına bırakmak lazım ,zamanla zaman neyi gerektiriyorsa o şekilde davranırız elbet ..
ALLAH kimseye haddiden fazla yük vermez

Ben mthfr heterozigotum.Senin faktör ne acaba?Aynen dediğin gibi bizde çok sıkıntı çektik Rabbim kimseye yaşatmasın.Benim içinde hiç farketmiyo sezeryan yada normal doğum tek dileğim yavrumuzu sağlıkla kucağımıza almak.Normal doğumdanda hiç korkmuyorum suni sancınında tadını biliyorum zaten ve burdan korkan arkadaşlara sesleniyorum inanın o sancıların arkasından yavrnuzu sağlıkla kucağınıza alamamış olmak o sancıların yanında hiç kalıyor.Çünkü bize nasip olmadı henüz inşallah bu sefer olur ama çevremden duyduğum hep aynı şey yavrunuzu kucağınıza alınca herşeyi unutuyorsunuz sözü.Hepimizi için hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah

çok çok teşekkür ederim bitanem anladım sanırımm bende kasılmalı oldu ama dediğin gibi bebeğim içerde gerilir gibi oluyor bazende ben bunu 13 aralıkda gittiğimde söyliyim doktorumada bi baksınnn, evet gerçekten hamilelik bilinmiyenlerle dolu bi ağrı başka bir hamilede normalken diğerinde önemli olabiliyor en iyisi şansa bırakmıyıp gözleme aldırmam olucak

Korkma korkma canım. Arada yoklayacak bizi öyle. Benimde bir gece o kadar çok belim ve karnım ağırdı ki doğuracağım sandım :)
Rabbim cc vaktinde sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.. Ay bende aralık annelerini okuyorum.. Kasım- aralık ne gelirse önüme. birde çok yakın zamanda doğum yapmış olmaları daha da heyecanlandırıyor beni. Ağlaya ağlaya okuyorum hepsini.. Yaşayacağımız en muhteşem duygu..

ellerine sağlık canım allah kabul etsin inşallah..
sanırım sen şeker yerine pekmez kullanmışsın, rengini koyulaştırmıyor mu??

hiç yapmadım canım ya..etrafta illa yapan oluyor o yüzden hiç denemedim..az birşey dene..güzel olursa tekrar yaparsın..

az yapamam canım, baya yapcam mecburen.. o yüzden güzel olması lazım
çünkü komşularıma dağıtmak istiyorum, işyerine de getiricem kızlar bekliyo vallla yapcam dediğim günden beri
ha tabi bir de evde bi aşure canavarı var benim gelip gidip aşure yiyen

kolay gelsin canım, allah kabul etsin inşallah.. aşureyi cok severim ben de.. aynen cocukluktan kalma bişey..
köyde büyüdüm ben. köyde aşure kazanla pişerdi, yer ocağında.. çünkü bütün mahalleye dağıtılırdı öyle bir kase de değil derin büyük tabaklarla.. sabahtan başlardı (rahmetli)babannem ve annem yapmaya..
ben de bi köşede oturur izlerdim.. en son ateşten alıp üzerine sini kapatırdı babannem.. o öyle dinlenirdi 10-15 dk. sonra beni cağırırdı yanına. siniyi acardı, içine biriken su buharını parmağı ile alıp benim alnıma sürerdi, dua okurdu. başın hiç ağrımasın derdi.. gerçekten de ben ne cocukluğumda ne gençliğimde bilmem başımın ağrıdığını allaha cok şükür..

evlendiğimden beri hiç yapmadım ben aşure. k.v. yaptı geçende ama eşim ısrarla benden de istiyor. o yüzden yapıcam bakalım :))
umarım muvaffak olurum :))))))))

saol canım.. ben de dün portakal ağacının tarifine baktım.. hoşuma gitti. hatta alttaki yorumları da okudum. biri demiş ki gecen senelerdeki tariflerde süt de koyuyordunuz bunda yok. zeynepfazdan ve senden de duydum ya süt de koyacağım.. önerilerini de dikkate alıcam canım.. şeker konusunda hassasım zaten ben. cok şekerli yapamam hiç bişeyi mutlaka tarif değişir yani..
bakalım yapayım da yazarım size de oldu mu olmadı mı diye p.tesi :))))))

sanırım iki gün önce yoklayan oydu bir buçuk iki saat uzandım dinlendim anca kendime geldim ,aminnnnnnnnnn canımmm aminnnnnnn hepimiz içinn yürekten aminnnnnnnnn inşallah meleklerimizin o cennet kokusu hep yanımızda olur aminnnnn ,aynen benide çok heyecanlandırdı ve inanırmısın bebek arabasını alıp anakucağında yavrum oturuyor gibi düşünüp seviyorumm oğluşumu evin içinde bebek arabası kullanıyorumm :) hayatımızdaki en güzel en özel en saf ve temiz duygu :)tamamen sana katılıyorummm canımm benimm

eheheueh ben zaten seni örnek alıyorum bu kız dert etmiyosa bana halt yemek düşer diyorum
doğruya doğru şimdi deidğinde haklısın akışına bırakmak lazım ben de öyle yapıcam :)

canım hiç öyle düşünmemıstım ama du bı deneyım o seklıde eşimle de konusayım da :)
bende öyle düşünüyorum dizimin dibinde otursun biyere gitmesin :) bi ara işte eşim iişinden memnun değilken
bu bankaların müfettişliği varya hesap uzmanı vs onun sınavına girdi ay kazanacak diye ödüm koptu
adamalr eve girmıyoalr hep gez gez senınkı gene ıyıymıs ki daha çok dışarda olan meslekler var gayet güzel sizinki bence
ara ara olur öyle napıcan ekmek parası :) ayrıca işinden tatmın olmak da cabası :) o doyum da önemli bence...
a kadro b kadro ne oluyür ben daha bilmiyom öyle şeyler

aslında ayşecim benim hamilelik öncesi halim böledir yani kaprsili .ama ben hamile kalınca düzeldim eşimde öle der hamileliğinden korkydum ama sana çok yaradı diyo...yani anlayışlı uysal kavgaları hep alttan alan taraf oldum çıktım...ama dün akşam nie öle oldu anlamış değilim
ayşe yapmaaaaa tabikide yarına çıkmaya garantimiz yok çoook haklısın yazdıklarında ama insan böle düşünemyo insan doğası işte....mesela 17 ağustostada bi garip olurum ben acaba yine olucakmı die ...okadar hayal kuryrum bebeğimle ilgili allah gerçekleştrmeyide nasip etsin inşallah.dediğim gibi inanmyrum aslında o gün bişi olmıcağına ama hergün hergün bu konu insanı ürkütyo istemeden

Kıyamam ya duygusallık tavanda desene canım.. Annelik böyle olsa gerek. Ben zaten sulu gözlüyümdür şimdi hiç sorma. :)

tavan ki ne tavan yerlere inemedi bi türlü.....heheheh allahtan bahanemiz var dmi hamileyiz biz

rica ederım canım kolay gelsın :)

ben 677 mthfr heterozigotum genetık tahlıl sonucuma göre fakat hematolojı kan tahlıllrımde ise
faktör 10-11 eksikliği ve anti trombin 3 antıjenımde düşüklük buldular 35 e kadar düşmüştü
normalde 90 larda fln olması gerekıyo şimdi iyiyiz çok şükür normal sınırdaydı en son

evet canım ben de hep aynısını söylıyorum sunı sancı aldım bende 12 saat sancı cektım ama doğdugu an
acı sancı bişey kalmıyo ki bi de sağlıkla doğdugunu sesini duydugunu düşün müthiş bişeydir eminim...
benim yavrumun sesi çıkmamıştı maalesef karnımdayken kalbi durmsutu işte pıhtılaşamadan
onun için yani sesini duycaksın o ağlıycak ilk çığlığı sendn kayıp cıkcıak muthıs bişey bi mucize...
Rabbim hepimize sağlıkla kavusmamızı nasıb etsın ınsallah tekrar tekrar aynı acıalrı yasatmasın Rabbim...

rica ederım canım :9 ama benım 28 haftalıkken fln öle kasılmalarım yoktu kımseden de duymadım yani tabii her hamile
aynı olmuyo olmaz ama eger telefonal fln ulaşam ımkanın varsa bi ara söyle bence 13 aralığa daha cok var...

ya kızlar bu cemyılmazın gösterısi vardı ya fundamentals

o sinemada gösterime giricekmiş 3 ocaktan itibaren...canlı izleme fırsatım olmadı dvd çıksın die beklıodm

enem 4 ocakda da sezeryana alırız demişleri işin fenası bebek doğduktan sonra sınemaya gıdemem

3 ocakda gittim gittim cem yılmaza da aşk olsun

hımm anladım canım hamılelık ınsnaı değiştiriyo baya :)
doğru insna düşünmeden edemıyo ama hanı öle düşünüp rahatlatırsın kendını die dedim ben de depremleri
yaşadığım için depremden krokarım baya ama amaan öleceksem ölecem ne var yani korkunca önüne gecemıcem
ya alıcam tedbir varsa alır kenara gecerım diye kendıme telkın verıyroum hemen diil ama bi süre sonra işe yaramaya baslıo :)
napim stre syapınca bebege daha cok zarar :)

hadi bakalım kolay gelsin o zaman..Allah yardımcın olsun, mahçup etmesin inş..

evet bitanem aramam lazım ama benim doktorum çok iyi biri memnunum ama aradınmı ulaşma konusunda çok çok kötü geç döner zaten beşten sonra arıyın der en iyisi ben özel hasatenye gidiyimm bugün yada yarın sıra alıp baktırıyım hem içimde rahat eder çok çok sağol bitanemm bugünde yola çıkıcaz artık memlekette özele gidiyim en iyisi hem farklı doktorda bakmış olur

fırsat bu fırsat canım git sinemada izle..doğum sonrası bir süre ne sinema da ne birşey bize..git bol bol gül rahatla, stres at..rahatlamış bir şekilde sezeryana girerisn..hemde kafan dağılmış olur..

ya planlayınca bişey tutmuyor
bana soruyorla işte ne yapacaksın kim bakacak filan
diyorumki daha bi süre zaten evdeyim duruma göre bakarım
şimdiden bakıcımı bulunur ,belki ücretsiz izin alır kendim bakarım evimde bi süre
bizim ev borcumuz bi takım borçlarımız var onlar olmsa ben direk ücretsiz izin alırdım ama şuan borçtan dolayı onu düşünemiyorum
ama ilerde belki de alacağım
e şimdiden düşünmeye ne gerek var
ben şimdilik kendim bakarım diye hazırlıyorum kendimi
annem de gündüzleri 4-5 saat gelir gider o şekilde ben öğrenene kadar diyorum
işe başlama vakti gelince de o zaman düşünürüm diyorum
RABBİM bi kapı açar elbet ,nasılki bu mucizeleri verdi bir yolu bulunur elbet
ben de işte arkadaş kazanınca çok sevindim ama işinin içeriğini duyunca eşime dedim sakın heveslenme ben istemem öyle iş
şimdiki durumu da tuzu biberi o kadar olsun
yurtdışı görevlerine ilerde beraber gideriz belki kimbilir hamsilerimi de alıp
10 yıllık pasaportum var zaten kenarda duruyor
bakarmısın nerden nereye ,aklım hep gezmede görüyor musun
ya yerine göre iş durumu iise kazansın sonuçta maddi boyutu da var bunun
ama araştırın önce çok yoğun bi yer olmasın
benim eşimin işi o açıdan ii çok şükür çok gezmesi yok
a kadro özel şartlarla girilen yerler
yüksek kpss puanı ve yüksek kpds (dil puanı ) ile girilen yerler
tabi 4 yıllık mezun olman gerekiyor, ayrıca a kadro puanları var kpssde,alanlarıyla ilgili soruların yer aldığı , onlardan yüksek alacaksın vs.
bi sürü şartı var yani
b kadro da 2 yıllık 4 yıllık mezunların normal memur olarak tercih ettiği kadrolar

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim izlemen iyi olmuş aslında ama rahimde nihaneyinde kastan oluşuyo bunu unutma idrar kaçırma ve cinsellik konusunda şahsen ben hiç sıkıntı yaşamamıştım hatta doğumdan sonra cinsel anlamda daha fazla tatmin oldum diyebilirim rahim normal boyutuna ve sıkılığına dönüyo merak etme hem herkes aynı sıkıntıları yaşayacak diye bir şey yok sen sadece bebişini düşün bunlar düşüneceğin en son şeyler olsun hayatım

mrb arkadaşlar hayırlı cumalar herkeze..bişey sorcam size bu sipinal dogumla epidural dogum arasında fark varmı varsa ne fark var ikiside belden uyuşturma değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…