2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar doktordan geldim nts de sancı çıkmadı bebişimin kalp atışlarıda ii ama doktora dün gece olan agrımı ve sabah gelen sıvıyı söledim kasılmaların olmuş rahîm agzı yumuşamış sabahta nişanım gelmiş erken dogum habercisi bol su içip dinlen dedi ama o kadar sakin ve güler yüzle sölediki endişelenditmemek için cuma günü olan randevumu salıya aldı o zamana kadar agrın leken veya kanaman olursa hemen geliyosun dedi salı günü kntrolden sonra kasılmalarını ertelicez dedi endişelenmem gerekiyomu bebeğim iyimi dedim hiç endişelenme bebeğinde gayet ii rahat ol dedi ama olamıyorum çok heycanlıyım bebeiğüm ii olsun yeter eve geldim hemen çantamı hazırladım dua edin kızlar

Merhaba kızlar ne zamandır sahalardan uzaktim :) bisi soruya fikirlerinize çok ihtiyacım var kizima MASAL ismini koymayı çok istiyorum ama çok mu abes olacak etrafımdaki çoğu insan begeniyo ama 40 yaş ve üstü tepkili :) bende çok arada kaldım bi ara vazgeceyim dedim ama sonra ilerde başka birinden bu ismi duyduğumda da içim icimi yiyecek kendimi biliyorum icimde kalicak sizce bu isim nasıl rahat kullanır mi dalga geçerler çocukla diyorlar ama bana tersine çok havalı geliyo ..

Canım bence bişey olmaz. Sen dinlen bak doktorun da öyle demiş. Dua et bol bol cuma günü hem bak.
Biz de ederiz. İçini ferah tut. Kurup çözme, aç tv izle. Komik kadın programları var. Vakit geçir, kafanı meşgul et. Hayırlısıyla alcaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza.

endişe etme canım.. inşallah zamanında sağlıkla gelsin..

doğum çantası demişken ben birtürlü hazırlayamadım

bu patronlar hep böyle galiba canım benimki hamile olduğumu öğrendiği gün sordu ne zaman izne ayrılıyorsun ne zaman dönceksin demeye şimdi ne zaman bir araya gelip konu hep izin meselesine geliyo sinir oluyorum valla adam benim gelmeme ihitmalimi bile düşünemiyo

benim de var kasılmalar karnımda dr uma söledim bugün randevumuz vardı zaten nst ye bağlanacağım ben de bugün ilk olucak heyecanlıyım kızlar

hadi bakalım kolay gelsin o zaman..Allah yardımcın olsun, mahçup etmesin inş..

amin canım inşallah, ben inanıyorum güzel olacağına.. hevesim de var. kalkarım inş. altından.

dr una güven derim canım, ne güzel bak rahatlatmaya çalışmış seni.. sen de rahat ol, sonucta doğurucaz hepimiz, hem sen 35.haftadasın bebeğin gelse bile sorun olacağını sanmıyorum.. hakkınızda hayırlısı canım..

masal ismini cooooook seviyorum ben. bir yakınımızın kızının adı. aralıkta 1 yaşına girecek.. ve bizim ilham kaynağımız bu güzel kız masal'dır onu gördükten sonra karar verdik biz bebek yapmaya eşimle.. o yüzden masal ismi bizim için özeldir :)))))
kimseye aldırma koy derim ben.. söyledikce dilleri alışıyor inan bana sıradanlaşıyor çünkü kulak da dil de alıştıkça..

İnş canım amin inş hayırlısıyla alırız kucagımıza açtım tv yi aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum dua ediyorum canım iiki varsınız rahatlıyorum siz böle diyince

cok gecmis olsun. umarim minnos biraz daha kalir icerde

insanlarin ne dusundugunden cok senin ne istedigin onemli..icine siniyosa koy o ismi bence..

ayşe epidural hakkında yalnış bilgiye sahipsin cnm düzeltmek istiyorum

epidural almak için açıklıgın 3 cm olması gerekir. 3 cm acıklıga ulaşmak için cekilen sancı sadece cok hafif regli sancısı kadardır
dogum 10 cm de gercekleşiyor

benim nişanım gece 3 de geldi.ben öglen 11 de hastaneye gittigimde acılmam 2 cm di.o zamaan içinde sadece cok hafif karın agrısı yaşadım o kadar
suni sancı baglandı ve 15 dk yine cok hafif sancı cekip acıklıgım 3 cm oldu ve hemen epidural aldım
sonrası zaten cokkk cokk keyifliydi
sancılar tavan yaparken ben tv izliyordum ne agrı ne sancı hissetmedim
dogumumda epidural aldıktan 5 saat sonra oldu.yani gayet agrısız sancısız ve hızlı acılmayla dogum yaptım
dogum anında da sancı hissetmiyorsun ama ıkınmayı hissediyorsun.daha öncede yazmıştım afedersin sanki kabızsında kakanın yapacakmış gibi bi his geliyor
ve sen ıkınıyorsun bebek cıkıyorr.

normal dogum da cocugu dogurmak cok kolay ama sancıyı cekmek cok zorr
bizim gelin 1 gün boyunca suni sancı cekti, dudakları patladı kızın sancıdan
stresten acılmasıda durdu ve sezeryan olmak zorunda kaldı

normal dogum yapmayı düşünen varsa ve agrı eşigi düşükse kesinlikle epidural tavsiye ediyorum
benim dötüm yemiyor epiduralsiz normal dogum yapmaya.
nşallah herşey yolunda giderde yine episural normal dogum yaparım

yan etkisine gelince.baş agrısı ve bel agrısı yaşanır diyorlar ikisinide sadece dogumdan sonra bi kac ay yaşadım sonra gecti gitti.

kızlar doğum kolay olsun diye hurma yiyordum, az önce okudum da erken doğuma neden olabiliyormuş allah korusun :26:

Söylediklerinden muallakta kaldım 3 hafta önce benimde nisanim geldi kanamam oldu 1cm de acilmam vardı 3 gün kadar hastanede yattim o zamandan beride nidilat ve protestan kullanıyorum hep yatıyorum çok şükür en azından bu haftaya kadar geldik ama senin dr un neden ilaç tedavisine başlamamış ki madem nisan gelmiş? Acaba haftan daha ileri artık doğa da olur diye mi düşündü acaba?? Bebisinin kilosu falan nasıl

Canım her doğum hikayesi farklı işte. Çevremde hep epidural sezaryan yapanlar var ve hepsi çok mennun. Normal doğum yapanlarda hiç mennun değiller, çok dikişleri falan olmuş. Sanırım birazcık oluruna bırakmak gerek.

Canım maşallah sana valla Ben öyle kesmeli, biçmeli filmleri bile izleyemem

Valla öyle çıkacak bir şekilde. Takmamak lazım doğru söylüyorsun.

Canım dun internette bir makele okudum. Genel anestesi sonrası annenin aprıları çok fazla oluyormuş. Epidurelde doğum sonrası ağrılar daha azmış. Hatta bir de video izledim. Uzman tv de Kaan Kocatepe mi ne var ya, onu izleyebilirsin bayağı aydınlatıcı.

Canım her doğum bir farklı işte. Her hikaye farklı. En iyisi kendi kadın doğumcuğumuzla konuşup, rahat etmek. Yarın doktoruma gidicem şu doğum şekillerini bir sorayım.

kızlar doğum kolay olsun diye hurma yiyordum, az önce okudum da erken doğuma neden olabiliyormuş allah korusun :26:

Dur! Yeme sakin :) nette okudum bende rahim kasilmalarini başlattığı için son haftalarda yeyin diyorlar doğuma az kaldiginda acilma daha çabuk olsun daha rahat doğum yap diye..

elbette herkesin durumu farklı ..yapıya göre de değişiyor bu doğum işi

korku filmi delisiyim ben olsun o kadar

Dur! Yeme sakin :) nette okudum bende rahim kasilmalarini başlattığı için son haftalarda yeyin diyorlar doğuma az kaldiginda acilma daha çabuk olsun daha rahat doğum yap diye..

öyleymiş walla.. iyi erken doğurtmamamış beni

hurma bozulmaz inşallah pek de güzeldi

Tatlımm hiç endişenme maşallah 35. haftaya gelmişşin. Dinlen, kendini yorma. En önemlisi bu şimdilik. Çantanı da hazırlamışşın oh mis. 2 haftacık daha bekler en az inşallah bebişin.36. haftayı geçmiş olur.

Doktorunda çok tatlıymış, ne güzel anlatmış.

dikkat ettinizmi bu sene erken doğuran ya da erken doğum riski olan çok var ..

neden böyleki acaba ?

dikkatimi çekiyor valla bu durum

herkeste bir sıkıntı var
RABBİM korusun hepimizi

tontirikcim ne güzel yazmışsın yaa valla rahatlatıyor insanı böyle anlatımlar..

ben de en son gittiğimde dr uma sormuştum epidural hakkında ne düşünüyosunuz, tavsiye ediyor musunuz diye..

kesinlikle tavsiye ediyorum dedi.. normal istiyorsan epidural almalısın dedi. çünkü normal doğum ne kadar süreceği belli olmayan bir doğum şekli.. ve açıklık 10 cm e ulaşana kadar anne çok yoruluyor, doğum esnasında ıkınacak gücü kalmayan hastalarım oldu. o yüzden epidural kesinlikle tavsiye ediyorum dedi.. ben de istiyordum zaten cünkü ağrı eşiğim düşüktür, tabiri caizse canım tatlıdır

allahım inşallah cok istiyorum normal doğumu.. dr uma da cok güveniyorum. inşallah nasip olur da yaşarım..

normal doğum yapan bir ark demişti ki ''hiç korkma, anlatıldığı gibi zor değil.. allah kolaylığını veriyor. hamilelik cok güzel bir süreç ve normal doğum da o süreci taçlandıran bir olay, bunu mutlaka yaşamalısın''.. cok hoşuma gitmişti bu cümlesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…