2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Gelecekle ilgili yorum yapmayı Allah men etmiş biliyorsun. Gaybı biz insanlar bilmiyorsak kahve telveleri mi bilecek...
Hem de o kişi bence bu yorumuyla zaten sırtına bir yük yüklemiş.. İnanma boşver..

kahve falına bakanında baktıranında 40 gün ibadeti kabul olmazmış bunu bugün öğrendim bende inanmyrsum o yüzden en son 3 yıl önce falan baktrmıştım sağol canım

aklına kötü bişey getirme. fala inanma falsız da kalma demişler di mi cicim:1

.

ah ben amma pipirikliiyim okadar güzel şey söledi hiçbirine inanmadım olumsuz bişeye takıldım :)

canım takma kafana yaa aa fala ınanma boşver :)

canım benim ya

ben bunu almıştım oğluma çok rahat ettik ve uygun fiyatlı
250 olması lazım:))

amin canım inşallah :) sorma babasının içine çok sindi her akşam Minacık die sevio onu.. tamamdır ismi belli kızımın dedi annesine bile laf ettirmedi.. kimseye danışmadan kızımın ismi Mina oldu :) bende çok sevdim bu ismi ama ben hep iki isim istiodum onu da babası istemio herkes farklı ismini sölüo o zmn dedi, Mina kaldı :) şimdiden odasının kapısına ismini nasıl yazdırsak die araştırmalara da girdi :) inşallah bakalım bereketiyle gelir kızlarımız da zorlanmayız canım :)

evet canım hamile çorabı war orda sitesinden de baktım az önce.. üç modeli vardı ama kış gelince modelleri artar eminim... tesettürlüyken öle canım o zaman pantolon daha rahat olur... ben de kış gelmeden telaşa girmemek için sezon sonu beğendiğim modelleri yarı fiyatına topluodum, tabi dolaba iki tane girince kardeşim iki tanesini sen bunları giymezsin daha diyip alıodu... cadı burda okuodu üni de o da hem yeni aldırıodu kendine, hem benimkileri aşırıodu :) şimdi git ayakkabı dolabıma 4 çizme 5 bootie war ama sadece bir tanesi topuksuz düz.. gerisi hep topuklu.. bende düz çok giymem hep topuklu dolaşırım alışverişe giderken bile.. sabahtan akşama dolaşırım topukluyla.. artık kış gelince düz bi iki model alcaz napalım.. ama gereksiz yere iki katı fiyat ödicez ona yanıorum işte :)

ben eleviti bir gün içiyorum bir gün içmiyorum sorun olurmu acaba
gece yatarken içmeme rağmen çok midemi bulandırıyor
sabaha kadar bulantıdan uyuyamıyorum
her gün iciyorum ben hatta bugün unutmuşum az önce içtim. sana tavsiye: sabah kahvaltıdan sonra iç. prospektüsünde de kahvaltıdan sonra alınması daha uygun olur diye yazıyodu ben o yüzden öyle alıyorum. ağzında kötü tat bırakırsa üzerine de birkac lokma daha bişeyler ye iç. ben pekmez içiyorum mesela. iyi oluyo öyle. bi ara öğürerek içiyordum, o kokusu beni mahvediyodu. ama şu aralar daha iyi maşallah diyim de

oğlun hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. test sonucun da iyi gelir umarım..

kızlar ya ben geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum araştırırken hamile yastığı diye bi ürün buldum sizce nasıl fikir verir misiniz 100 tl civarında

ehehe kendı kendıen koydu heısmını ayy evet bende düşünüodm ya nası yazdırsak die ama du bakalım bi
az agırdan alıyoruz malum :) ıkı ısım eşimde koyalım dıo bı y andna da koymayalım dıo o kendı ıcınd ekararsız
bende düşünüorm ama bılmıorm henuz mutabakata varamadık :) ınsallah canım zaten bebek bereket demek :)

ben de bakaım sıtesıne bakmak aklıma gelemdı hıc sezon sonu benımde favorım canım :) hersey yarı fıyatına
oluyo cidden...ahh ahh abla olmak zor napcan :) ben topuklu severımde dediim gibi gunluk gıymem hıc hele kış
yuzune bakmam topuklunun ama çok cicile rinsna gorunce almadan duramıo

Eki Görüntüle 483774

ben bunu almıştım oğluma çok rahat ettik ve uygun fiyatlı
250 olması lazım:))

benım dediğim şu tiplerden canım web sıtesınde üçyüz küsür yazıo ama
dıaşrda daha uygun olabılıo özellıkelde kışın

Son düzenleme:
benım dediğim şu tiplerden canım web sıtesınde üçyüz küsür yazıo ama
dıaşrda daha uygun olabılıo özellıkelde kışın

ilk arabamız buna benzerdi baby2go nun içine puset takılanı ilk aylar kullandım ama ne ağırdı bizimki ya(
kaldırımları çıkarken ölüyordum resmen
sizinki hafife benziyor birde katlanınca çok yer kaplamıyorsa iyidirD

cnm öncelikle geçmiş olsun,mantar olayı çekilmez bi durum bide hamilesin..burnunun kanaması belki tansiyonun çıkmıştır yada burunda bi damar çatlamıştır..ya benim gibi geceleri yanan varmı.elim kolum yüzüm heryerim alev alev yanıyo,havalarda sıcak..pöfff yaaa

millet lc de şu hamile pantolonlarını gördüm fiyatları da gayet uygun
ben öğlen gidip bakacağım

fıstıklar bende LCW den aldım geçen.şimdilik 2 hamile tişörtü 1 tanede pantolon aldım.kırmızı kırmızı bordoya kaçıyo rengi likralı kot pantolon.başka beğenemedim yaa hep paçaları bol.ben öle bol paçalı bişey giyemem.alsamda paçalarını daralttırırım heralde..bakın bunu aldım,çookta rahat
http://www.xmodelleri.com/wp-content/uploads/2012/03/2012lcwaikikihamilgiyimmodelleri1.jpg

çok fonksiyonlu diye gidip kocaman bi bebek puseti arabası filan almayın arkadaşlar.gercekten pişman olursunuz onca para verdiginize
arabanız 4x4 jeep filansa tamam sorun olmaz ama normal bi araba bagajınız varsa cocuk arabasından başka bişi koyamazsınız bagaja
boyunuz cok uzun degilse ve arabada büyükse onu sürmek ve kaldırımlardan , merdivenlerden indirip cıkarmak işkenceye dönüşür.
cok agır olmayan ,hafif ve katlandıgında cok yer kaplamayan bi baston puset tarzı bişi tercih edin bence
chicco litway hem fiyat olarak hem pratiklik olarak ideal bi puset.
pembe tokanın verdigi linkteki kraftta gayet kullanışlı
benim ilk aldıgım araba ayşenin verdigi linkteki pusettendi.hiç ama hiç kullanışlı olmuyor o tarzlar.sonra gittim basit bi baston aldım halada kullanırım.sapa saglam duruyor
hele travel sistem araba alıp onca para vermek gercekten gereksiz.

canım bunalr hafıf oluyo mınıbusede otobuse bınılıo yanı :) o dedıkelrınıb ılıorm agır maalesef

arabalara bakarken tek tek nası tasınıo naıs katlanıo denedık

kızlar bebeşimin ilk cicişleri geldi unnadodan çoooook tatlılar :)

hayırlı olsun canım :)

hayırlı olsun cnaım senın pantolonunda yaa paça daraltma ıslemı yapioalrmı bılmıodm

bende hıc sevmem ustu dar altı bol sallanıo fln yuruken ayy

canım remsını paylastıgım arabadan mı bahsedıosn aynı skelıdnen kullandık ve kardeısm emmnundu

zaten hep beraber gezdıgımzı ıcın bende aksı bı duruma rastlamadım baston pusetler aksıne cabuk kırılıo kayıyo

özellıkle pazara flnda cıkılıosa yanalra poşet astınmı bitti...sen ensınden memnun kalmadın ona göre alaım veya almaım :)

eder mi o kadar terziye sorup fiyat mı alsam bilemedin nolur fikirlerinizi bkeliyorum.hatta ben az buçuk anlarım dikişten makinam da var ama acaba boşa mı uğraşırım diyorum bilemedim(

bulunduğun ildeki fiyatları bilemiyorum ama sorarsın ne kadara yapıyorsunuz diye işine gelirse verirsin kendin yapabiliyorsan terziyede gerek yok bedavaya halledersin

eder mi o kadar terziye sorup fiyat mı alsam bilemedin nolur fikirlerinizi bkeliyorum.hatta ben az buçuk anlarım dikişten makinam da var ama acaba boşa mı uğraşırım diyorum bilemedim(

degmez bence canım o ne ya 100 tl yuh yanı

elinden gelıosa bı dene belkı olur :)

biraz öle oldu canım kendi kendine koydu babası :) bikaç isim vardı aklımızda ben en çok Mina, Birce ve Sare yi beğeniodum.. bi de Arya, Ceren falan vardı aklımda.. bu beş isimden seçeriz son zamanda diodum babası Mina ya takıldı herkese de söledi kızımın adı Mina die bende beğendiğim için bişe demedim :) kardeşim de iki isim koyma deli misin dedi, hayatı boyunca sınavlara gircek yeğenim o isimleri kodla kodla onlarla mı uğraşcak bozma yeğenimin psikolojisini deyince kafama yattı benim de tek isim kaldı bende işte yavaş yavaş beğendiğim şeleri kenara not ediorum napcan :) bakıom öle netten :) aslında benim aklmda isminin harflerini kendim yapmak var, şimdilik bloglara falan bakıorum ölece :)

eee öle abla olmak kolay değil dediğin gibi :) ama keyifli de :) topuklu vazgeçilmezim benim şimdiden diom eşime bebek doğunca ben topuklumu giyer tıkır tıkır yürürüm bebeği kucakta taşımak, bebek arabasını itmek senin görevin ben dokuz ay taşıcam yeter diom o da canım tabiki taşırım ben kızımı, az büyüsün kanguruyla da gezdiririm dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…