Gelecekle ilgili yorum yapmayı Allah men etmiş biliyorsun. Gaybı biz insanlar bilmiyorsak kahve telveleri mi bilecek...
Hem de o kişi bence bu yorumuyla zaten sırtına bir yük yüklemiş.. İnanma boşver..
aklına kötü bişey getirme. fala inanma falsız da kalma demişler di mi cicim:1
.
canım takma kafana yaa aa fala ınanma boşver :)
bacım 250 tl ye dediğin tip araba nerden alacaksan bana da haber et olur mu nasılsa istanbuldayım boşuna kazık yemeyelim büyük mağazalardan, valla siz uyarmasanız ben e bebek ten yemiştim kazığı...
valla var canım var benim 2 arkadaşım da 1500 tl lik arabaları verdiler hayrına, kullanamadılar...
evet canım organalrıan bakıolar :) ınsallah hepimiz güzel habelerle gelrıız :)
zeynep zeynep diyoruz amaalıştık bayaa daha da karar veremedık siz vermıssınzı mina ne cici :)
canım kredi öderken gecınmek bile zor valla bebek doğunce na eolucak bılmıorm hayırlısı dıorm :)
amın cnaım ınsallah bebek berekettır rızkıyla gelıo hepsi :)
aa pentıde hamsı corabı varmı bakaım o zaman :) ben tesetturlu oldugum ıcın çorap tayt elbıs e takılamıorm :) ehehe
ay helekı topuklu kısın öldürsen gıyemem :) ya kıs gelıcne bende ayakkab ı telasıan giriorm hc secemem çok zorlanırım off
içime sınmeyıncede gıyesım gelmıo öel bakalım gene kıs gelınce napcaz
her gün iciyorum ben hatta bugün unutmuşum az önce içtim. sana tavsiye: sabah kahvaltıdan sonra iç. prospektüsünde de kahvaltıdan sonra alınması daha uygun olur diye yazıyodu ben o yüzden öyle alıyorum. ağzında kötü tat bırakırsa üzerine de birkac lokma daha bişeyler ye iç. ben pekmez içiyorum mesela. iyi oluyo öyle. bi ara öğürerek içiyordum, o kokusu beni mahvediyodu. ama şu aralar daha iyi maşallah diyim deben eleviti bir gün içiyorum bir gün içmiyorum sorun olurmu acaba
gece yatarken içmeme rağmen çok midemi bulandırıyor
sabaha kadar bulantıdan uyuyamıyorum
oğlun hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.ben de bugün kontrole gittim dörtlü test yapalım dedi dr kontrol için herkesten istiyorum dedi ben de olur dedim 164 tl verdim haftaya sonuçları alacağız her gidişimizde biri test maşallah
onun dışında oğluş kesinleşti gibi aralardan görüyorum ama erkek dedi bizimki ni bir görseniz ense yapıyordu çok güldü dr tembel oğlum benim yerim onu ben
bu haftadan sonra hissedersin bebeği dedi
onun dışında her şey normalmiş öyle işte...
kızlar ya ben geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum araştırırken hamile yastığı diye bi ürün buldum sizce nasıl fikir verir misiniz 100 tl civarındaEki Görüntüle 483777
amin canım inşallah :) sorma babasının içine çok sindi her akşam Minacık die sevio onu.. tamamdır ismi belli kızımın dedi annesine bile laf ettirmedi.. kimseye danışmadan kızımın ismi Mina oldu :) bende çok sevdim bu ismi ama ben hep iki isim istiodum onu da babası istemio herkes farklı ismini sölüo o zmn dedi, Mina kaldı :) şimdiden odasının kapısına ismini nasıl yazdırsak die araştırmalara da girdi :) inşallah bakalım bereketiyle gelir kızlarımız da zorlanmayız canım :)
evet canım hamile çorabı war orda sitesinden de baktım az önce.. üç modeli vardı ama kış gelince modelleri artar eminim... tesettürlüyken öle canım o zaman pantolon daha rahat olur... ben de kış gelmeden telaşa girmemek için sezon sonu beğendiğim modelleri yarı fiyatına topluodum, tabi dolaba iki tane girince kardeşim iki tanesini sen bunları giymezsin daha diyip alıodu... cadı burda okuodu üni de o da hem yeni aldırıodu kendine, hem benimkileri aşırıodu :) şimdi git ayakkabı dolabıma 4 çizme 5 bootie war ama sadece bir tanesi topuksuz düz.. gerisi hep topuklu.. bende düz çok giymem hep topuklu dolaşırım alışverişe giderken bile.. sabahtan akşama dolaşırım topukluyla.. artık kış gelince düz bi iki model alcaz napalım.. ama gereksiz yere iki katı fiyat ödicez ona yanıorum işte :)
benım dediğim şu tiplerden canım web sıtesınde üçyüz küsür yazıo ama
dıaşrda daha uygun olabılıo özellıkelde kışın
kızlar ya ben geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum araştırırken hamile yastığı diye bi ürün buldum sizce nasıl fikir verir misiniz 100 tl civarındaEki Görüntüle 483777
cnm öncelikle geçmiş olsun,mantar olayı çekilmez bi durum bide hamilesin..burnunun kanaması belki tansiyonun çıkmıştır yada burunda bi damar çatlamıştır..ya benim gibi geceleri yanan varmı.elim kolum yüzüm heryerim alev alev yanıyo,havalarda sıcak..pöfff yaaagünaydın annişler ve zuzuları
difenbahya inşallah bundan sonra hayırlı haberlerle gelirsin canım
bizde gece şok yaşadık yıllardır kanamayan burnum kanadı su gibiydi ama önce yattım sonra yatmak zararlımı diye bakınca dik oturmak gerekiyomuş önceden yatırılır diye kalmış aklımda kocişi uyandırdık aman bi ilgili bi ilgili :) şimdide aramış korkuttun beni diyor bunlara hep iyi olcan hasta olmucan yardımcı olcana kapıda cır cır konuşuyo bilğisayardan olmuş bu oda sıcak niye burda oturuyosun diye söylendi durdu bilgisayarıda senin kafanıda koparcam diyor hadi benimki kolayda bilgisayarın kapağıymış
bide antibiyotikleri kullandık mantar olduk şimdi mantar için fitil verdiler sağlık ocağında doktorada çıkmadık diye kremi kullanıyorum fitile cesaret edemedim akıntı koku yok ama kaşınıyor geceleri kaşı beni diyor ne iğrenç bişeymiş bide akıntı ve koku olsa kafayı ye ama fitil kullannaları okuyuncada kırmızı pembe akıntılardan bahsetmişler korkuma kullanamadım ay burunda kanamada doğalmış kan artışı bide kanhapı kullanıyorum anlamadım kanım mı fazla yoksa dolaşırken mi sorun
neeeeeeeeee 1600 e bebek arabasımı 4-5 bin daha koyar kendıem araba alırım yahu ıkıncı el fln o ne ölee
ayrıca bı arkadasta gormsutuk çok agır ve kullanıssız....bebek arabasıan tas catlasın 250 tl verırım
fazlasını vermem sonucta 4 tekerleklı araba ucmuyo ya bu :S markaya düşmeye hiç luzum yok
aha da buraya yazıyorum abartmaya gerek yok israf yaaa
ayrıca o puset gibi ıkı tutma yerı ayrı arabalardan almaın cabuk ayrılır şaftı kayar :)
canım hadı hakkında hayırlısı olsun ınsallah :)
meyve meyve suyu dondurma süt hepsinden gırla gıdıo valla ekmek çok yemıorm canım ıstemıo
öyle çok kılo almadım aslında 1,5 kg fln ama karnım şişti galıba böle kilo alsam göbeğim olurdu ama benım karnım
büyüdü bılmem anlatabıldımmıbi de kalcam durduk yere genısledı sankı et met yok kemık genısledı gibi
ben de şaşırdım izliyorum yanı kendımıetekelrım oluyodu 1 haftaya kadar hala da oluo ama rahatsız oluorm
karnımı sıkıyo canım....
yaa benim randevumda eylulde bakalımm merak edıyoruz canım :) gunde 1-2 bardak koladan gazzdan zarar gelemz canım ya
çok sıkma kendını ama abartmamak da gerekıo yanı şeker vücuttakı vıtamını emıo ve vücutda bi faydası yok
gazoz ve kolada da çok seker var :)
bende hamileleik elbisesi bakacagım bir sürü var ama durmaıyorum işte. Bu pantolonlar güzel, ama erken degil mi? Karnımda cıktı ama düşer diye korkuyorum. Önceki hamileliğimden kalma birtane var ayarlamalı lastigi vardı degil mi Allah neler düşünüyorum düşer müşer hay Allahgecen baktım ama cocuk bir rahat bırakmadıki alayım cıktım magazadan sonraya erteledim
fotoyu görmek bile rahatlattı uykumu getirtti çok güzel görünüyor
benım de hamıle elbısem geldi:)
elbıselerı koyda bakalım annesi
ilk arabamız buna benzerdi baby2go nun içine puset takılanı ilk aylar kullandım ama ne ağırdı bizimki ya(
kaldırımları çıkarken ölüyordum resmen
sizinki hafife benziyor birde katlanınca çok yer kaplamıyorsa iyidirD
kızlar bebeşimin ilk cicişleri geldi unnadodan çoooook tatlılar :)
fıstıklar bende LCW den aldım geçen.şimdilik 2 hamile tişörtü 1 tanede pantolon aldım.kırmızı kırmızı bordoya kaçıyo rengi likralı kot pantolon.başka beğenemedim yaa hep paçaları bol.ben öle bol paçalı bişey giyemem.alsamda paçalarını daralttırırım heralde..bakın bunu aldım,çookta rahat
http://www.xmodelleri.com/wp-content/uploads/2012/03/2012lcwaikikihamilgiyimmodelleri1.jpg
çok fonksiyonlu diye gidip kocaman bi bebek puseti arabası filan almayın arkadaşlar.gercekten pişman olursunuz onca para verdiginize
arabanız 4x4 jeep filansa tamam sorun olmaz ama normal bi araba bagajınız varsa cocuk arabasından başka bişi koyamazsınız bagaja
boyunuz cok uzun degilse ve arabada büyükse onu sürmek ve kaldırımlardan , merdivenlerden indirip cıkarmak işkenceye dönüşür.
cok agır olmayan ,hafif ve katlandıgında cok yer kaplamayan bi baston puset tarzı bişi tercih edin bence
chicco litway hem fiyat olarak hem pratiklik olarak ideal bi puset.
pembe tokanın verdigi linkteki kraftta gayet kullanışlı
benim ilk aldıgım araba ayşenin verdigi linkteki pusettendi.hiç ama hiç kullanışlı olmuyor o tarzlar.sonra gittim basit bi baston aldım halada kullanırım.sapa saglam duruyor
hele travel sistem araba alıp onca para vermek gercekten gereksiz.
eder mi o kadar terziye sorup fiyat mı alsam bilemedin nolur fikirlerinizi bkeliyorum.hatta ben az buçuk anlarım dikişten makinam da var ama acaba boşa mı uğraşırım diyorum bilemedim(
eder mi o kadar terziye sorup fiyat mı alsam bilemedin nolur fikirlerinizi bkeliyorum.hatta ben az buçuk anlarım dikişten makinam da var ama acaba boşa mı uğraşırım diyorum bilemedim(
ehehe kendı kendıen koydu heısmını ayy evet bende düşünüodm ya nası yazdırsak die ama du bakalım bi
az agırdan alıyoruz malum :) ıkı ısım eşimde koyalım dıo bı y andna da koymayalım dıo o kendı ıcınd ekararsız
bende düşünüorm ama bılmıorm henuz mutabakata varamadık :) ınsallah canım zaten bebek bereket demek :)
ben de bakaım sıtesıne bakmak aklıma gelemdı hıcsezon sonu benımde favorım canım :) hersey yarı fıyatına
oluyo cidden...ahh ahh abla olmak zor napcan :) ben topuklu severımde dediim gibi gunluk gıymem hıc hele kış
yuzune bakmam topuklununama çok cicile rinsna gorunce almadan duramıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?