2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
selam kızlar yarın sabah ünv. hastanesinde randevum var ayrıntlı ultrasyona gireceğim 23. haftada olduğumuz için inş bir sorun çıkmaz ve güzel haberler ile gelirim...

Selam sahra! Güzel haberlerini bekliyoruz bakalım. Bizi de bilgilendirirsen sevinirim ayrıntılı ultrason konusunda.
Neler söyleyecekler bakalım. Bebişinin herşeyi iyidir umarım.

bugun araştırma hastanesinin kendisinden 5 aylülde randevu aldım ...fakat ;
ben arefeden bi gün önce araştırm hastanesinde dr falan bakmıştım ;ordanda ben kendi sitelerine baktım ,sonra bir tanesine ayrıntılı yaptırmak için randevu bölümüne tıkladım ,(kendi özel sitesi ama)randevu al yazıyordu ama özel muaynanesi yoktu ;ertesi günüde dr un kendisi beni aradı (çok şaşırmıştım )

özel dr lar bu kadar ilgili değilller ,perinatolog mu bilmiyormu ama Op. 5 yılda ayrıca uzmanlık falan yapmış,tabi telefonda soramadımda :)))
şimdi birden aklıma o dr geldi ,benimki 5 eylül ayrıntılı için çok geç derse o dr arıcam :))belki önceye bi randevu alabilirm ...

Selam sahra! Güzel haberlerini bekliyoruz bakalım. Bizi de bilgilendirirsen sevinirim ayrıntılı ultrason konusunda.
Neler söyleyecekler bakalım. Bebişinin herşeyi iyidir umarım.

slm kızlar..hepimizin bebişleri hayırlı olsun inş:) devlet ayrıntılı ultrasonu karşılıyormu? bu arada çatlaklar için neler yapıyorsunuz ?

Evet canim biliyorum cok tehlikeli ama neden cikiyo anlamdim cok yoruldum ondan olabilir mi acaba bide benim vucudum bu ara cok sisiyo simdiden boleyse sonra nasi olurum tahmin edemiyorum artik

kızlar ayrıntılı ultrason ıcın 23.hafta demişssiniz ben 19 .haftamdayım cumartesı obstetrik usg ye gırcekmısım bu ayrıntlı usg dıye gecıyor nette.ayşeee sen uzman doktor yarısı olarak bılırsın benım gırdıgım ne işe yarıyor yahu:)))

ayrıntılı ultrason zamanlarımız geldi yavaş yavaş.ben tam bi ay önce gitmiştim 14+2dim o zaman bizimki 15 hfta dı.dr ayrıntılı için biraz erken demişti .yinede herşeyine bakıp rapor hazırlamıştı.ama benimm amacım zaten rutin bi muayene idi.riskli olduğum için artık perinatologda dewam etme kararı almıştım.4lü test yaptır ve 1ay sonra ayrıntılıya gel demişti.1 ay oldu belkide geçiyo.hastaneden kurtulabilirsem hayırlısıla gidicem kızımı görmeye..

sen hangi kan ilacını kullanıyosun canım....
iyi fikir ya bende hemen bi tansiyon aleti bulup eşime dinleticem hep özeniyo bana sen ne güzel hissediyosun ben hissedemiyorum diyo

sanki bende senin kızın olcak die hatrlıydum tatlım ya nerden çıkardıysam....
iddia ediyorum güzel çıkıcak sonuçların inşalaaaaaaaaaaaaaah

mrbalar kızlar geçmiş bayramınız mübarek ola........dün sabah geldik bizde memlektten bebişim anneannesini dedisini teyzelerini gördü geldik ama çok yorulduk.....bizim oralrda yollar baya bozuktu tangur tungur of of felaktetti pikniğe falan gittik balık tuttuk 2 araba gittik her yere ama biz o kötü yollarda 1.viteste gittiğimiz için yarım saatlik yolu 2 saatte gittik çok kokrtuk yollları görseniz bizi baya korkutttu.....neyse dün sabah döndüğümüzde doktora görünelim dedik ağrılarım vardı baktı bebeğim allahıma şükürler olsun gayet iyyidi .....bu yorucu bayram tatilini de bitirmiş olduk ..

kızlar size bi sorum olucak bağcılar medipol hastanesi yeni açılan hastahaneymiş giden varmı muayene ücreti ne kadar ?
birde eyer giden bilen varsa bana bi doktor önerirseniz sevinirim

kızlar ben ayrıntılı usg ye tıp fakültesinde giricem fakat 7 eylüle gün verdi oda 24.haftaya geliyor.bu arada tetanoz aşısı için saglık ocagı 24.hafta dedi.yaptıran varmı aranızda,

bizde döndük evimize:) karnım bayram sürecinde birden büyüdü... sancım olmuştu o da muhtemelen bu yüzdenn...19hafta olmuşuz yolu yarıladık esas zor dönem başlıyo sanırım, ağırlaştıkça hareketlerimiz kısıtlanacak ama onlar sağlıklı olsun da herşeye varız dimi:)
kan hapı ne kullanıyorsunuz bugun bana da verdi doktor...
elevıtte demir var ama yıne de vremiş... umarım bulantım olmaz,elevıt içinde çok kişi oyle yazmıştı şükür bana etkisi olmuyor...neyse 2gunluk ankaradayız sonra alanya ya gidiyoruz:)) okul açılmadan bebiş büyümeden biraz tatil yapıp döncem...

kızlar ben ayrıntılı usg ye tıp fakültesinde giricem fakat 7 eylüle gün verdi oda 24.haftaya geliyor.bu arada tetanoz aşısı için saglık ocagı 24.hafta dedi.yaptıran varmı aranızda,

ben 18.08 yaptırdım ..
bi dahakini 1 ay sonraya verdi ..
2 sini yapmak zorundayız ,dilersen devamını sen istersen yatırırsın dediler.

bana feero sanol verdi demir için.ama beni cok fena yaptı.hamileligim boyunca hiç istifra etmemiştim.o hapı içince berbat oldum.igrenctii
çekirdekli büyük kara üzüm aldım ondan yiyorum hergün 15-20 adet kadar.
elevitide gece yatmadan içiyorum sıkıntı olmuyor
ohh ne güzel geziyon maşallah.bizim borç cokk o yüzden tatil yapamıyoruz maalesef.ama eylül gibi istanbula gidecem 1 hafta kalırım.oda bana yeter

sanki bende senin kızın olcak die hatrlıydum tatlım ya nerden çıkardıysam....
iddia ediyorum güzel çıkıcak sonuçların inşalaaaaaaaaaaaaaah

yok cnm benim daha önce cinsiyet ile ilgili bi yorumum olmadı.ben yanılma olmasın diye bu haftaya kadar bekledim.ilk defa sordum doktora cinsiyeti ama yinede muallakta kaldım :)
yarın netleştircem inşallah

slm kızlar..hepimizin bebişleri hayırlı olsun inş:) devlet ayrıntılı ultrasonu karşılıyormu? bu arada çatlaklar için neler yapıyorsunuz ?
ünv hastanelerinde ayrıntılı usg yi ücretsiz yaptırabilirsin.ssk karşılıyor
bazı devlet hastaneleride yapıyor araştırman lazım

Selam kızlar özledim sizi! Bugün dogum yapmayı düşündüğüm hastaneye gittim, bebisimin yüzünü gördüm cok netti hatta bu kadar net olmasina sasirdim, babasına benziyor oğluşum:) Onde gidiyormuş biraz, 315 gr olmuş. Bir de inanmayacaksınız ama, bugün kimildandigini fark ettim dışarıdan. Göbeğim açıktı, hareket ettigini hissedince baktım, resmen minik bir kımıltı oldu! Kendi nabız atışım degildi, hatta annem de fark etti. Üç-dört defa oldu. Kimildandigini hissettiğinizde göbeğinizi acın, kaykilarak oturun dikkatli bakın muhtemelen göreceksiniz.
Hatta şimdi de olduuu babası da gördü!

maşallah oğluna.bende bi an önce kızımı görmek istiyorum ne alemde merak ediorum.
bende çok sık olmasada elimi karnıma koyduğumda hissediorum hem içten hem göbekten:)insan çocuk gibi sevinio valla.

ayşecim benim oğluşum kesinleşti bugün itibariyle listeye erkek diye ekleyebilirsin bebişimi..ismine gelince sanırım doğuncaya kadar bulaymıycam erkek ismi ne zormuş yahu...babası bugün ecrine uygun olsun erçin olsun o ne be dedim çok düşündünmü acaba..çok yaratıcıdır benim kocam..ama kız çocuklarını bu kadar seven bir adamın gözlerinde erkek olacağını öğrendiğindeki ışltıyı görmek çok şaşırttı beni...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…