selam kızlar yarın sabah ünv. hastanesinde randevum var ayrıntlı ultrasyona gireceğim 23. haftada olduğumuz için inş bir sorun çıkmaz ve güzel haberler ile gelirim...
Selam sahra! Güzel haberlerini bekliyoruz bakalım. Bizi de bilgilendirirsen sevinirim ayrıntılı ultrason konusunda.
Neler söyleyecekler bakalım. Bebişinin herşeyi iyidir umarım.
Evet canim biliyorum cok tehlikeli ama neden cikiyo anlamdim cok yoruldum ondan olabilir mi acaba bide benim vucudum bu ara cok sisiyo simdiden boleyse sonra nasi olurum tahmin edemiyorum artikArkadaşlar hepinize geçmiş olsun...
Btlkübra tansiyon çıkması önemli biliyosun... Çıktığını hissettiğinde hen-men limon sıkıp iç... Çok hızlı etki gösteriyor.. İnşallah tekrar yaşamazsın..
Yeşim ben de geçen haftalarda mantar olmuştum.. Bence dr a hemen git çünkü kültür alıyorlar üç günde çıkıyor sonucu.. Benim sonucumda 4 ayrı virüs çıktı... Hepsine ayrı ilaç verdi... Hamilelik döneminde vajina florası bozulduğu için mantara müsait oluyormuş... Eşinle beraberliğinde malum şeyden kullan... iç çamaşırını sık değiştir ve ıslak tutmamaya çalış.. Ben iç çamaşırımın üştüne peçete koyuyorum ayrıca. Sık sık değiştiriyorum... Çünkü kanam oldu başka bir nedenden.. Sonra dr ilaçları kullanma korumaya bak dedi...
fbetuly canım benim yaa. Rabbim yardımcın olsun... Hastane zor ama iyileşmen de önemli... Nasıl bu hale gelmişsin kimseler farketmemiş.. Allah güç kuvvet versin..
Dodehimini benim de hem annem hem babam iyi içici... Üç kardeşiz astımımız yok çok şükür ama başka biyerlerimizden çıkmaz diye bişi de yok... Eşine evde dumansız hava sahası uygulaması başlat şimdiden alışsın... Benim annem ve babama torunlardan sonra alıştırdık..
Wilma sen nasılsın kanama falan oldu mu? Dr yatmanı mı söyledi... Olmaz inşallah bir sıkıntın..
sağol canım çok fena ağzım yandı artık ıcıyorum ılacı :)
evet canım rahim içi basınçlı bi ortam oldugu ıcın bebegınkı dakıkada 120-160 kez atabiliyor :)
eşim de çok heyecanlandı dün akşam zaten o akıl etti sağolsun ben tansıyon ölçecek diye beklıyorum
o dedi nerde bebek aç bakıym karnını diye :) yalnız bu haftaalrdan önce duyulamayabılırmış canım
tam zamanındayız yanı..bebiş kaçınca hoop ses gidio zaten
Selam arkadaşlar
ünv hastanesine gittim bugün 4 lü tarama için.
usg ye baktı herşey normal dedi ilk kez bi doktora cinsiyeti sordum, baktı direkt erkek dedi.eminmisiniz cok şaşırdım dedim.
size daha önce kızmı dediler dedi.bende hayır ama kız olarak düşünüyordum dedim.yok erkek dedi .
ünv hastanesi oldugu için bakan genc bi asistandı.sizce yanılma ihtimali varmıdır??bu arada bebek 19 haftalık cıktı usg de
bu akşam yada yarın sabah özel doktora gidip netleştircem inş.
4 lü tarama için kan verdim cuma günü sonuc cıkacak.lütfen dualarınızda benide unutmayın sonuclarım bu kez güzel cıksın.
2 li tarama testim riskli cıkmıştı maalesef.
kızlar ben ayrıntılı usg ye tıp fakültesinde giricem fakat 7 eylüle gün verdi oda 24.haftaya geliyor.bu arada tetanoz aşısı için saglık ocagı 24.hafta dedi.yaptıran varmı aranızda,
bizde döndük evimize:) karnım bayram sürecinde birden büyüdü... sancım olmuştu o da muhtemelen bu yüzdenn...19hafta olmuşuz yolu yarıladık esas zor dönem başlıyo sanırım, ağırlaştıkça hareketlerimiz kısıtlanacak ama onlar sağlıklı olsun da herşeye varız dimi:)
kan hapı ne kullanıyorsunuz bugun bana da verdi doktor...
elevıtte demir var ama yıne de vremiş... umarım bulantım olmaz,elevıt içinde çok kişi oyle yazmıştı şükür bana etkisi olmuyor...neyse 2gunluk ankaradayız sonra alanya ya gidiyoruz:)) okul açılmadan bebiş büyümeden biraz tatil yapıp döncem...
sanki bende senin kızın olcak die hatrlıydum tatlım ya nerden çıkardıysam....
iddia ediyorum güzel çıkıcak sonuçların inşalaaaaaaaaaaaaaah
ünv hastanelerinde ayrıntılı usg yi ücretsiz yaptırabilirsin.ssk karşılıyorslm kızlar..hepimizin bebişleri hayırlı olsun inş:) devlet ayrıntılı ultrasonu karşılıyormu? bu arada çatlaklar için neler yapıyorsunuz ?
Kızımız olacakmışşşşşşşşşşşş:) Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın.
Selam kızlar özledim sizi! Bugün dogum yapmayı düşündüğüm hastaneye gittim, bebisimin yüzünü gördüm cok netti hatta bu kadar net olmasina sasirdim, babasına benziyor oğluşum:) Onde gidiyormuş biraz, 315 gr olmuş. Bir de inanmayacaksınız ama, bugün kimildandigini fark ettim dışarıdan. Göbeğim açıktı, hareket ettigini hissedince baktım, resmen minik bir kımıltı oldu! Kendi nabız atışım degildi, hatta annem de fark etti. Üç-dört defa oldu. Kimildandigini hissettiğinizde göbeğinizi acın, kaykilarak oturun dikkatli bakın muhtemelen göreceksiniz.
Hatta şimdi de olduuu babası da gördü!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?