2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canm merhaba,bende subat annesı topıgındenım sanırım kızınn ısmı ecrin,anlamı nedır acaba benımde hayalımdekı ısım ama anlamından emın degılım herkes farklı bırsey soyluyor??

canm merhaba,bende subat annesı topıgındenım sanırım kızınn ısmı ecrin,anlamı nedır acaba benımde hayalımdekı ısım ama anlamından emın degılım herkes farklı bırsey soyluyor??

sedaa napıyoon kız yakaladımm seniii vay kaçak vayy çabuk topıcıne döön kız senin bebek erkek degılmıydıı

Aynı koca bende de mevcut .. kız cocugu gorunce yapısır sevmekten kendınden gecer ama oglumuz olcagını ogrendıgınde tepkıleri bile degişti. erkeklerin genelınde bu var sanırım :)

Genel olarak bakınca herkes sıskınlık ve gazdan sikayetcı olmus.. bende de aynısı var doktoruma sordumda bagırsaklarda sorun varmıs genel bir sorunmu bu .. oructanda olabilirmiş vs vs.. gecmesını beklıyorum :)

cnm bu kan hapı aç karnına içildiği için mideyi bozuyor doktorum bana bunu sabah kahvaltısından 2 saat sonra al 1 saatte bişey yeme 1 saat sonra öğlen yemeği ye dedi.asıl önemli olan bu hapın peynirle,sütle,yoğurtla ve çayla etkileşimiymiş.yani onlarla beraber alındığnda etkisi kayboluyomuş ve içmenin bi anlamı kalmıyomuş.sabah içme dedi dediği gibi kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum ,içtikten 1 saat sonrada bişey yemiyorum.öğlenleride yoğurt süt çay tüketmiyorum zaten.genelde bol meyve yiyiyorum ben öğlenleri,ve fındık ceviz fıstık falan..1 haftadır dediği gibi yapıyorum kusmalarım bitti şükür,sizde öyle yapın canlarım

Son düzenleme:
kızlar buarada sigarayı bıraktım ve içmeyide düşünmüyorum artık,zaten hamileliğimi öğrenir öğrenmez günde 2 yada 3 içiyordum oyüzden pek aramıyordum artık tamamen sildim onu beynimden.1hafta zahmet çekerim olur biter.bebeğim herşeyden önemli..2gündğr 1 tane içiyordum ,bugün hiç içmedim yatıcam azsonra...isimlerden konu açılmış,kocalarınıza kızmışsınız benim kocamda Allahtan kıvanç tatlıtuğa hayran ve yıl olarak tvde iyiki kuzey güney varmış yine şükür,çocuğumuzun adı kuzey olucak buyüzden,yaaa ya aşkı memnu zamanına denk gelseydik behlül olsun ismi falan diyeydi napardım bilmem gerçi beğenmeseydim kuzey ismini hayatta koydurmazdımdaaaa işte garibim sanıyoki o istedi diye oluyo HAHAHA Buarada değişirmi bilmem ama benim bebeğimin yüz yapısıda bana benziyo,inşallah aynı bana benzerr aminnnnn,ve bebişlerimiz artık tiz sesleri ve müzikleri duymaya başladı biliosunuz internette öle diyor,tok sesleri sanırım 1 ay sonra falan duymaya başlıycak bunuda doktorum dedi 2 gündür yavruma mozart .. vs dinletiyorum.dinlettiğimde hareket ettiğini hissediyorum.duyuyormu bilmem dayıyorum kulaklıkları göbişime oooh miss kuzuşuma müzik ziyafetisakin bi bebek olsun istiyorum,inşallah öle olur araştırmalara göre anne karnında (klasik müzik) dinleyen bebeklere ve dinlemeyenlere doğduktan sonra test yapmışlar,ağlmaya başlayan bebeklere anne karnında dinletilen müzik açılınca bebekler tepki verip susmuşlar,dinlemeyenler ise tepkisiz kalmış..umarım işe yarar:26:

mrh kızlar nasılsınız bayram dönüşünü henüz tamamlamayanlar baya var hayrlı gelin inş.
ben bugün farklı hastanede farklı bi dr.a daha gittim cinsiyeti ^kız^tescillendi onaylandı :) renkli gösterdi yusyuvarlak kafası var..güzel şekilli bir burun..tıpkım ben
4lü testi zaten 2hfta önce kendi dr.uma gittiğimde yaptırmak istemediğimi sölemiştim o da ultrasonla bi sürü ölçümler yapmıştı görünürde herşey normal demişti..bugünki dr.a da söledim yaptırmadığmı değerlendirme yapmasını istedim saolsun o da baktı herşey yolunda inş.2gündür hissetmiorum kalbi atıo mu dedim işte dedi kalbini göremedim ama ağzını açıp kapadı derken dr.tek tuşla kalbini de dinletiverdi ilk defa duyuorum..renkli de görmek isterdim diodum hooop tek tuşla renkli oluverdi ekran..dr.adeta cihazıyla show yaptı bugün ultrason show ağırlığ 275 gr. az mı acaba?gerçi kızlar narin oluo,erkek çocuğ pehlivan oluo hayrlı sağlıklı kucağmıza alırız inş.
ayşecim zahmet olmazsa listeye kızımıda eklermisin güzel 1 isim buldum eşimde onayladı ama çok kararsz güvenmiorum doğana kadar değiştirir eminim o yüzden şimdilik kararlaştırdığmız ismi sölemim.oğlumda doğduğ gün ismini değiştirdi de sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidio

İyigeceler guzel anneler .. Bu saatte benim gibi uyanik olan var mi ki? hamileigin ilk zamanlarinda yer saat farketmeksizin kafami koyar koymaz uyuyan ben simdilerde uyumakta zorluk cekiyorum.. Su saat oldu hala uyuyamiyorum... offffff

bende aynı ilk günler uykuya doymuodum şimdi rahatım uyku sıkıştırmıo ama bölede olmuo yarın konya yolcusuyum yapılcak bi sürü işim var yarın,erken yatim erken kalkim..dediğim saate bakarmısınız

Son düzenleme:

Ne yapicaz boyle bilmiyorum valla... Bu arada hayirli yolculuklar canim...

canım ben santafer kullanıyrum kan hapı olarak ama bana eczacı tok karna demişti bende hep tok içtim siz kan haplarını hep açmı içiysunuzki..

allah analı babalı büyütsün kızın hayrlı olsun ...sana kaçıncı haftada sölemişti doktorun ilk kız olduğunu

kızlar ben ne zaman size güzel haberler vereceğim bilmiyorum ama bu akşam tüm dünyam başıma yıkıldı.

eşimin aldığı uçak biletini görüp kaçamak yaptığını anladım zaten bir zamandır bana karşı soğuktu biliyorsunuz meğer başka biriyle ilişkisi varmış beni aldatıyormuş, sıkışınca inkar etmedi, kabul etti hem de öyle bir gecelik falan değil baya baya ilişkisi var ve itiraf ederken resmen söyliyeyim de kurtulayım ifadesi vardı... Allah ım bu nasıl bir sınav?

hamileyim, bebeğimizin sakat doğma hatta doğamadan ölme riski var adam hala kaçamak yapma peşinde...
bana neler yaşattı, ben onu yakalayana kadar kendimi suçlu hissetmeme sebep oldu, beni boğuyorsun dedi, kendimde etrafımda hep bir suçlu aradım psikolağa gittim meğer adam beni aldatıyormuş...

böyle bir zamanda insan bunu nasıl yapar?

şaşkınım, kızgınım, üzgünüm...

Allah ım bana yardım et!!!

cnm benim hapım gyno ferro sanol.aç karına yazıyor.oyüzden öle.belki senin hapın tok karınadır.doktoruna danış istersen sen yinede..benim tam kusmalarım bitmişken doktorum bu kan hapını verdi ama şöyle yada böyle kullan demedi.eczacı üstüne aç karına yazmış.bende sabahları içiodum.ama kusmalarım tekrar başladı.sonra söyledim kusuyorum diye kan hapın yapmış olabilir onlar mideyi bozuyo sabah içildiğinde ,kahvaltıdan 2 saat sonra iç ,içtikten sonrada 1 saat yemek yeme dedi.neden aç karnına diye sorduğumdada bu hap çay ve süt ürünleriyle beraber alındığında etkileşim oluyo ve boşu boşunaiçilmiş oluyo vücuttan öylece atılıyo dedi tatlım.ama senin hapın farklıymış prospektüsünde yazar belki cnm

yeminederim şok oldum okurken yazdıklarını,ve bi güzel paralamak istedim kocanıda o kadınıda.sana acımadı bebeğinedemi acımadı o kocan olucak hayvan içim burkuldu cnm ne diycemi bilemedim.ayrıl desem bebeğin var ortada ne diyim şimdi.yuva yıkanın yuvası olmazmış,beter olsun okadın kimse eğer..sabırlı ol cnm bebeğin için sabırlı ol,gitmek istersede defolsun gitsin kocan olucak şahıs,yalvarma sakın

Son düzenleme:

sabahin kor vakti tepem attik haaaa Allah bildigi gibi yapsin onlari..se...sizlerrrrrrrr

ne diyeceğimi bilemedim senin yerine koydum kendimi eşim aynısı bana yapsa ne yaparım diye düşündüm gerçekten zor Allah yardımcın olsun öncelikle sağlam dur ne olursa ol yıkılma güçlü ayakta dur kararlarını sakin kafayla ver acele karar verip ilerde üzüleceğin bir şey yapma ne olursa olsun kendine güven kararın ne olursa olsun güçlü bir şekilde durki karşınakiler içindeki fırtınaları bilip üzerine gelmesinler yada o noktadan senin canını daha fazla yakamasınlar inşallah en az yarayla atlatırsın yarasız atlatılmaz ama inşallah en az yara en az acıyla geçer bu günlerin

tşkler cnm dedigin gibi yapayım bende ozaman.
sende sigarayı bırakmışsın tebrik ederim,senin için sevindim

Ne yazacagımı bilemedim (((
Allah senin yardımcın olsun ,eşinide ıslah etsin

arkadaşım gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.allah kocana akıl fikir versin.hakkında hayırlısını versin.bu erkekler(istisnalar hariç tabi) gerçekten çok bencil,vicdansız vs..daha söylenec ek çok şey var ama .
hepimizin imtihanı farklı farklı.rabbim bizi bu sınavlardan en az zararla çıkarsın inşallah.
herkesin derdi ben sağlığımla uğraşıyorum bi an önce artık evime gitmek istiyorum ve durumumda hiç değişiklik yok.
rabbim bizi feraha çıkarsın.karnımızdakilerin yüzü suyu hürmetine.
amin

ailene söylemedin mi, ya da hala aynı ev de misin? ne biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…