2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
araya atlayayım ben

maaşallah kızına:) ya benim oğlan niye hareketli değil anlayamıyorum.. kızım aynen senin ki gibi güm güm wuruyordu

Bebeğin duruş şekliyle alakalıdır herhalde... Ben de bazen çok hissediyorum, o günlerde doktora gittiysem yüz kısmı dışa dönük çıkıyor...
Geçenlerde ayrıntılıya girdiğim gün hissedemiyordum, yüzü elleri ayakları içe dönük olduğu için Dr çok uğraştı... Dönsün diye kaç tane çikolata yedim..

Bi yanlış anlaşılma var sanırım...
İnsanın tabii ki gönlünden geçen bişey oluyor... Ama bu Allahın taktirine razı olmamamız anlamına gelmiyor.. Ben de ne yalan söyleyeyim kız olsun geçmişti gönlümden ama şimdi çok mutluyum oğlanları üçlüyorum... Ya olmasaydı da aramakla geçseydi ömrüm diye düşünüyorum...
Canım samimane gönlünden geçeni söyledin diye düşünüyorum....
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

hayırlısı olsun canım..Allah kolaylık versin..2 . çocuk gelince bazı şeyler zorlaşıyror..inş rahat ve huzurlu bir şekilde büyür bebişlerimiz..
Sağol canım,zor günler beni bekliyor zaten ama inş.kısa sürede atlatırım.
Kaç günden beri bunu düşünüyorum sürekli
Eşim haftanın 6 günü gece 8-9 a kadar iş yerinde 2 çocukla nasıl yaparım bilemiyorum
Bebekleri hasta etmemek adına doğalgazdan yararlanıcaz ama ay sonu fatura ne gösterir bilemiyorum
Doğal gaz sobası kullanan bir tanıdığım var memnunum diyordu
Ben klimadanda yararlanıcam gibi çünkü kızımada oda yapınca misafir odasını kullanıcam ve oda büyük olduğu için ısıtmak biraz zor

ellerine sağlık ..
açma bizim evdede çok yapılır
çok sık tüketmiyorsun sonuçta birşeycik olmaz

Günaydınn...

bu sabah komik bişe oldu.uyuyoruz şimdi.bizim burda yolları yapıyolar.kamyon iş arabaları vs.birden takkkkk diye bi ses.zıpladım resmen uykumun arasından .uyanıncada karnımı tutmuşum .eşim farketti "zeynebimi korkuttularrrr"dedi sinirlenmişti çok bende gırgırına evet dedim.ayaklandı gidiyodu dışarıya adamların yanına:)))yok beee dedim o duymadııı.çok komiğime gitti yaaa o sinirlenişi.kıyamazmış kızına dedimnormalde pek belli etmez duygularını.

aayy çok şeker yaaaa şimdiden baba kız muhabbeti kurulmaya başlamış dikkat yakında senin papuç dama :))

aayy çok şeker yaaaa şimdiden baba kız muhabbeti kurulmaya başlamış dikkat yakında senin papuç dama :))

zaten bi doğsunmuş hep o bakıcakmış .görücez dedim.zaten geçende isyan ediyodu.yaa betül hamile kaldığından beri ev işlerini hep ben yapıyorum diyee:)eee kolay değil baba olmak.şuan işin zor kısmı bende.sende yapıver dedim.sağolsun yemek ve çamaşır dışında diğer işlerde çok yardımcı olur.bende iyice rahatlığa alıştım.

Kızlar ben bişey farkettim.Stresli olduğum zamanlar uyuduğumda bacaklarıma kramp giriyor.Sizde de oluyo mu böyle hiç farkettiniz mi?

Canım benim bacaklarıma değilde dünden beri mideme kramp giriyor...
Dün biraz moralim bozuktu ondan mı acaba dedim bende... Ama hala geçmedi. Ne yapmam lazım bilemiyorum...

Ay beni de ağlatacaksın şimdi he. Okurken gözlerim doldu.

Bende var Aslıcım
O kadar bitkinim ki. Uykum var... Karın ağrımda oluyor zaman zaman. Öyle işte.

Aman Allah'ım bak sen kızını korkutmuşlar.
Ay çok güldüm hoşuma gitti
Benimki de diyor ki. Bizi kızdırırsan kızımla küseriz sana dil çıkarır kaçarız
Bak seeen dedim şimdiden ittifak kuruldu. Hele yapın öyle bir şey poponuzu keserim dedim

Herkese günaydın kızlar.
Cumanız mübarek olsun. Güzel mutlu sakin huzurlu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Güzel haberler bekliyorum herkesten...

kızım 4 aylıktı babası askere gitmişti hemde 15 ay.kızını kocaman olduğunda görmüştü bidaha.en güzel zamanlarında yanında olamamıştı.içinde hala yaradır.bunu hevesle hasretle bekliyo işte.baba kız ilişkileri farklı olur genelde .bakalım bizimkiler nasıl olcak:)

canım çok yemek yıyıp yatınca bende kabus gorurum hep belkı karnın gazla dolu

oldugunda da aynısı oluyordur bence eşini dikkate al :)

ben daha once de kanunıde ayrıntılya gırdım uzun uzun ıncelıolar süre bakımından bi kısıntı yok

yalnız ıste ekranı goremıosn dr kendı bakıo canım ben devlettenr andevumu aldım bi de özelde baktırıcam

gebe polk muayeney gıdıosn ayrıtnılı ıcın randevyu herkse verıoalrmı bılmırom ama benım rısklı geb. old

için vermıs olabilirler gene de böle alıno yanı gebe polk perıantolojıye yolluo ordan gun verıoalr

canım mandalınaya sormussun ama :) ben kanunıye gıtmıstım 2 li yapılrıken de

ayrıntılı yapılmsıtı bana perıantolog uzun uzun baktı hatta bazı ölçümler için bebek

pozisyon almadı dolaş gel dedi sonra gene baktı yanı ama suratsız oluyoalr ve ekranı goremıosn

baska bişi yok...

ehehehehe ay ben de alarm çalınca birden yerımden zıplıyorum eşim de hemen karnımı

tutuyo kaçıyo sanki çocuk refleks edınmıs kendıne

canım ilk pişirinc ebazı hamurıslerının ıcı öle olur soğuyup kendıelrını cekınce çiğ

gibi gelemz ondan olmsutur büyük ıhtımalle....soğutup da yemsıındır ıns

mıdeni rahatsız eder kzı sıcak sıcak :) elelrine sağlık afiyet olsun

Günaydın kızlar bu akşam kayınvalidemler geliyo eskişehirden

dün akşam yemek temzılık eneem yoruldum tatlı ve çorbayı sona bıraktım taze olsunalr die

eve gidince de onları yapcam...akşam süpürge acamadım gec vakıt diye süpürgeyı de

sabah yaptım işe geldım var ya öldüm öldümm :S bebıs de ıs yaparken bile tekmeledi

yavrum benimm :) dün babasına da bisürü tekme attı formundaydı maşallahhh

Bende öyleydim. Babam herkesten farklıydı benim için.
Hatta küçükken babamla evleneceğim diye tutturmuştum :))
Ama genç vefat etti 47 yaşında...
Bende 15-16 mıydım neydim.
Babalar çok farklı kızlar için gerçekten... Çok.

canım başın sağolsun

gerçekten öyle...özellikle kız çocukalrı için baba çok önemli

yetişmesi , mutluluğu , özgüveni gelecekteki hali için belirleyici bi etken...

Rabbim mekanını cennet etsin...sağ olanlara da ömür versin başımızdan eksik etmesin Rabbim

başın sağolsun canım.
benimde babamla çok iyi ilişkilerim vardı hala da öyle ama evlenince çok vıcık vıcık olamıyosun:)
babamın küçük kızıyımdır hep.

ayyy sorma bende dün felaket yorulmuşum hiç anlamadım.izmitte drdan sonra az cık çarşıya bakalım dedik.saolsun eşim bi ayakkabı beğenene kadar gezdik
sende çok yorma canım kendini.insan 2 canlı olunca 2 kat yoruluyobide çalışıyosun rabbim çalışanların yardımcısı olsun.

canım gene iyi gezmişsin ben dinlenmedne mumkun değil çarşı gezmeıyorum yoruluyorum hemen.

eve gidip 8 e kadar uzandım dınelndım sorna başladım işe canım işten gelip direk ev işine girişmek

çok zor oluyo...sağolasın Aminn... : )

Asliirfan! Benim de aynı şikayetlerim var canım! O kadar hareketli bi insandım ama inan akşamları ayakta durmak zor geliyo.
Yürüdüğümde karnımın altındaki kaslar ağrıyo. Bacaklarım hemen ağrıyo, hep bi ağırlık varmış gibi hissediyorum. İkinci trimesteri yarıladık, üçüncüde napcaz hiç bilmiyorum ya!:44: İyice ağırlaşınca bu ayaklar nasıl taşıcak bilmiyorum valla! ama allahtan ayak kramplarım olmuyo. Eczaneye çatlak kremi almaya gittiğimde eczacı, ayaklarınızda kramplar başladı mı diye sormuştu, geceleri falan. Yok demiştim. 5. aydan sonra olur genelde, onun için kremimiz var, kendi hamileliğimde kullandım, beni zorlamıştı ağrılar, iyi geldiydi dedi. Aklınızda olsun. Kramp falan yok ama ağrıyor ya bacaklarım valla napcaz bilmem.

Teşekkürler kızlar Allah razı olsun...

Ah bilmez miyim insan acayip yoruluyor...
Akşam yapamıyorum ben ya. Sabah erken kalkıp yapıyorum. Sonra işe geçiyorum.

günaydın kızlar nasılız ben turp gibiyim maşallah benim oğlan depikleyip duruyor babası bir türlü denk getiremiyordu dün ilk defa o da hissetti nasıl mutlu oldu sizin eşleriniz de bebeciklerinizin hareketlerini net bir şekilde hissetmeye başladı mı ?

günaydın canım maşallahh :)

eşimde hissedebılıo hareketlerını bebsın zaten hıssetmemek mumkun değil

pata küte dalıyo bebiş :) bazen merak edıyorum ıcerde napio die :)

Teşekkürler kızlar Allah razı olsun...
Ah bilmez miyim insan acayip yoruluyor...
Akşam yapamıyorum ben ya. Sabah erken kalkıp yapıyorum. Sonra işe geçiyorum.

ay valla ben sabah uykusunu cok sevıyorum

onun ıcın akşamdan yorulup sabah uyumayı tercıh edıyorum ehehe :)

Bebeğin hareketlerinden hala eser yok pufff !!!

canım detaylı yaptırcaktın sen yaptırdın mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…