araya atlayayım ben
maaşallah kızına:) ya benim oğlan niye hareketli değil anlayamıyorum.. kızım aynen senin ki gibi güm güm wuruyordu
Sağol canım,zor günler beni bekliyor zaten ama inş.kısa sürede atlatırım.hayırlısı olsun canım..Allah kolaylık versin..2 . çocuk gelince bazı şeyler zorlaşıyror..inş rahat ve huzurlu bir şekilde büyür bebişlerimiz..
Bebekleri hasta etmemek adına doğalgazdan yararlanıcaz ama ay sonu fatura ne gösterir bilemiyorumneden rapor vermedi canım sana doktorun ayy ya banada vermezsee ben nasıl isticem ne dicem benimde kendi doktrum bakıcakta renklide
çook haklısın dün akşam bizde eşimle onu konuştuk ne kadar acımazsızlar ya eşim dioki yazık günah ya sanki onlar gerçekten biz parayı sokaktan topluoruz gibi görüyolar dio....yani beek yapıyruz tamam sağlıklı olsun tek dileğimiz para önemli değil die resmen sömürülüyruz
13 eylüldeki başka ayrıntılım var dedin oda özledemi devlettemi peki he birde bakırköydeki muayene nekadar veriyosun
benim evimde doğalgaz lı ama soğuuukkk ayriyetten dopal gaz sobası alıcaz ya bizde yoksa biz evi ısatamayız ödediğimiz faturayla kalırız
bacılar ben açma yapmıştım bugün sanki içi tam pişmemiş gibi normal şartlara göre pişmiş ama hamile bi insana göre nasıl onu anlamadım aman ne pipirkli oldum ben yaa:26: hatta eşim çok beğendi 4 tane yedi yoo pişmiş dedi ben çiğ olsa yemezdim biliyosun dedi yemez biliyrum
hani hamileler az pişmiş yemiyo ya bu hamur içinde geçerlimi ki ya 2 tane yediiiiiiiiiiiiiiiimm ığğğğ
bu sabah komik bişe oldu.uyuyoruz şimdi.bizim burda yolları yapıyolar.kamyon iş arabaları vs.birden takkkkk diye bi ses.zıpladım resmen uykumun arasından .uyanıncada karnımı tutmuşum .eşim farketti "zeynebimi korkuttularrrr"dedi sinirlenmişti çok bende gırgırına evet dedim.ayaklandı gidiyodu dışarıya adamların yanına:)))yok beee dedim o duymadııı.çok komiğime gitti yaaa o sinirlenişi.kıyamazmış kızına dedimnormalde pek belli etmez duygularını.
aayy çok şeker yaaaa şimdiden baba kız muhabbeti kurulmaya başlamış dikkat yakında senin papuç dama :))
Kızlar ben bişey farkettim.Stresli olduğum zamanlar uyuduğumda bacaklarıma kramp giriyor.Sizde de oluyo mu böyle hiç farkettiniz mi?
patlat bakalım bekliorum resimleri :) bu arada bugün taç a baktım indirim wardı organik bebek nevresimleri 60 a düşmüş %100 pamuklu nevresimler de 45 haberiniz olsun kızlar...
canım ya forumdan çıktıktan sonra dayanamadım hastaneye gittim renkli doppleri yapan doktorla konuştum dedim yüzünü göstermemişti bi bakabilir miyiz yine, çok yoğundu adam.. ama saolsun randevulu hastalar bitince alırım seni bakarız dedi.. eee o da tabi beş buçuğu buldu.. ama yılmadım bekledim ve beklerken sürekli dua ettim allaha nolur kızım yüzünü göstersin die... veeee minik kızım bugün anneyi hiç üzmedi yüzünü gösterdiyine çok hareketliydi eli ayağı durmuodu :) doktor dio bu ne hareket :):):) eller yumuk yumuk ağzına götürüo esnio, başına götürüo, ayaklar yine yerinde durmuo o kadar duygulandım ki ağlicaktım nerdeyse yüzüne baktık yan döndü doktor dio ki bu ne güzel burun böle bu sefer yanındaki randevu veren ve hastalarla ilgilenen kızlar da dayanamadı geldi baktılar ekrana hep beraber oturduk kızımı sevdik ekrandan allahım bu ne güzel duyguymuş böle, kucağımıza alıp yüzüne bakınca kim bilir neler hissedicez... tarifi yok kızlar yaa... bak yine gözlerim doldu :2::2::2::2::2: böle işte çok mutluyum minik kelebeğimi gördüm ben babasının yüz yapısına benzettim bakalım yarın videosunu görünce babası ne dicek
kızlar ben ayrıntılı ultrason için perinatoloğa çıkmaya karar verdim ,bi özel hastanede 100 tl demiştim ya vazgeçtim.normal doktorlar bu işi bilmiolarmış,bebeğin kalbine kordonuna bu işin uzmanları bakması gerekiyomuş.doktorumda demişti bizim bakmamız dahiliyenin doğum yaptırması gibi bişey demişti.yani onlar bize nazaran bu konuda bilgililer dediprofesörlerin bile bu dalda belgeleri olanlara gitmek gerekmiş..arkadaşım perinatoloğa gitmiş tam 1-1,5 saat bakmışlar .bi arkadasımda normal doktordan 20 dakikada çıkmış.ben vazgeçtim işinin ehli insanlara gidicem..300 tl'miş ama napalım başa gelen çekilir artıkbişey bilmeyen adama para vermekten daha iyidir enazından..
ya kızlar ben 20 haftama yeni girdim.arada sanırım yorulunca oluyo hafif hafif karın ağrılarım var,bacaklarım ağrıyo bitkinim yaa .benimle aynı haftada olan arkadaslar sizde de aynı şikayetler varmı...
bu sabah komik bişe oldu.uyuyoruz şimdi.bizim burda yolları yapıyolar.kamyon iş arabaları vs.birden takkkkk diye bi ses.zıpladım resmen uykumun arasından .uyanıncada karnımı tutmuşum .eşim farketti "zeynebimi korkuttularrrr"dedi sinirlenmişti çok bende gırgırına evet dedim.ayaklandı gidiyodu dışarıya adamların yanına:)))yok beee dedim o duymadııı.çok komiğime gitti yaaa o sinirlenişi.kıyamazmış kızına dedimnormalde pek belli etmez duygularını.
Canım benim bacaklarıma değilde dünden beri mideme kramp giriyor...
Dün biraz moralim bozuktu ondan mı acaba dedim bende... Ama hala geçmedi. Ne yapmam lazım bilemiyorum...
Ay beni de ağlatacaksın şimdi he. Okurken gözlerim doldu.
Bende var Aslıcım
O kadar bitkinim ki. Uykum var... Karın ağrımda oluyor zaman zaman. Öyle işte.
Aman Allah'ım bak senkızını korkutmuşlar.
Ay çok güldüm hoşuma gitti
Benimki de diyor ki. Bizi kızdırırsan kızımla küseriz sana dil çıkarır kaçarız
Bak seeen dedim şimdiden ittifak kuruldu. Hele yapın öyle bir şey poponuzu keserim dedim
Herkese günaydın kızlar.
Cumanız mübarek olsun. Güzel mutlu sakin huzurlu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Güzel haberler bekliyorum herkesten...
kızlar 3-4 haftadır süreklı kabus görüyorum uyandıgımda nasıl yorgunumbide hep aklıma kötü şeyler gelıyor yok ben doğumdayken deprem olursa doktorlar benı bırakıp gıderse naparım gıbı....namaz kılıp bol bol dua edıyorum şeytan vesvesesidir dıye bilimsel olarakta kabuslar görülürmüş hamılelıkte hormonal olaylarmış.onu bunu bılmem deli deli senaryo yazıyorum.erken logusa bunalımına mı gırdım nedır puffff..eşime söylüyorum akşam süt içme gazdan kabus görüyorsun dıyor ne pratik bi cevap dımı
mrb ben şubat annesiyim tam ayrıntılı ultrason için bilgi alırım diye buraya girmiştim yazınızı gördüm.bende kanuniye mi gitsem acaba diyodum ama yazdıklarınızı görünce kararsız kaldım.bide nisa hastanesinde fiiyat nedir acaba bilgilendirirseniz sevinirim.ayrıntılısını devlette yaptıran istanbulda oturan diğer arkadaşlar rica etsem sizde bilgilendirirmisiniz nasıl randevu aldınız memnun kaldınız mı?şimdiden telekkürler....
Mandalina01 mesajından alıntı yapamadım hata verdi
ayrıntılıyı devlette yaptırdıgını yazmışsın.yeterince ilgilendilermi ,kaç dakika sürdü acaba?
bende yarın sabah gitcem ünv hastanesine.inşallah cok ileri tarihe atmazlar usg randevusunu
bacılar ben açma yapmıştım bugün sanki içi tam pişmemiş gibi normal şartlara göre pişmiş ama hamile bi insana göre nasıl onu anlamadım aman ne pipirkli oldum ben yaa:26: hatta eşim çok beğendi 4 tane yedi yoo pişmiş dedi ben çiğ olsa yemezdim biliyosun dedi yemez biliyrum
hani hamileler az pişmiş yemiyo ya bu hamur içinde geçerlimi ki ya 2 tane yediiiiiiiiiiiiiiiimm ığğğğ
kızım 4 aylıktı babası askere gitmişti hemde 15 ay.kızını kocaman olduğunda görmüştü bidaha.en güzel zamanlarında yanında olamamıştı.içinde hala yaradır.bunu hevesle hasretle bekliyo işte.baba kız ilişkileri farklı olur genelde .bakalım bizimkiler nasıl olcak:)
Bende öyleydim. Babam herkesten farklıydı benim için.
Hatta küçükken babamla evleneceğim diye tutturmuştum :))
Ama genç vefat etti 47 yaşında...
Bende 15-16 mıydım neydim.
Babalar çok farklı kızlar için gerçekten... Çok.
Bende öyleydim. Babam herkesten farklıydı benim için.
Hatta küçükken babamla evleneceğim diye tutturmuştum :))
Ama genç vefat etti 47 yaşında...
Bende 15-16 mıydım neydim.
Babalar çok farklı kızlar için gerçekten... Çok.
Günaydın kızlar bu akşam kayınvalidemler geliyo eskişehirden
dün akşam yemek temzılık eneem yoruldum tatlı ve çorbayı sona bıraktım taze olsunalr die
eve gidince de onları yapcam...akşam süpürge acamadım gec vakıt diye süpürgeyı de
sabah yaptım işe geldım var ya öldüm öldümm :S bebıs de ıs yaparken bile tekmeledi
yavrum benimm :) dün babasına da bisürü tekme attıformundaydı maşallahhh
ayyy sorma bende dün felaket yorulmuşum hiç anlamadım.izmitte drdan sonra az cık çarşıya bakalım dedik.saolsun eşim bi ayakkabı beğenene kadar gezdik
sende çok yorma canım kendini.insan 2 canlı olunca 2 kat yoruluyobide çalışıyosun rabbim çalışanların yardımcısı olsun.
kızlar ben ayrıntılı ultrason için perinatoloğa çıkmaya karar verdim ,bi özel hastanede 100 tl demiştim ya vazgeçtim.normal doktorlar bu işi bilmiolarmış,bebeğin kalbine kordonuna bu işin uzmanları bakması gerekiyomuş.doktorumda demişti bizim bakmamız dahiliyenin doğum yaptırması gibi bişey demişti.yani onlar bize nazaran bu konuda bilgililer dediprofesörlerin bile bu dalda belgeleri olanlara gitmek gerekmiş..arkadaşım perinatoloğa gitmiş tam 1-1,5 saat bakmışlar .bi arkadasımda normal doktordan 20 dakikada çıkmış.ben vazgeçtim işinin ehli insanlara gidicem..300 tl'miş ama napalım başa gelen çekilir artıkbişey bilmeyen adama para vermekten daha iyidir enazından..
ya kızlar ben 20 haftama yeni girdim.arada sanırım yorulunca oluyo hafif hafif karın ağrılarım var,bacaklarım ağrıyo bitkinim yaa .benimle aynı haftada olan arkadaslar sizde de aynı şikayetler varmı...
canım başın sağolsun
gerçekten öyle...özellikle kız çocukalrı için baba çok önemli
yetişmesi , mutluluğu , özgüveni gelecekteki hali için belirleyici bi etken...
Rabbim mekanını cennet etsin...sağ olanlara da ömür versin başımızdan eksik etmesin Rabbim
başın sağolsun canım.
benimde babamla çok iyi ilişkilerim vardı hala da öyle ama evlenince çok vıcık vıcık olamıyosun:)
babamın küçük kızıyımdır hep.
ayyy sorma bende dün felaket yorulmuşum hiç anlamadım.izmitte drdan sonra az cık çarşıya bakalım dedik.saolsun eşim bi ayakkabı beğenene kadar gezdik
sende çok yorma canım kendini.insan 2 canlı olunca 2 kat yoruluyobide çalışıyosun rabbim çalışanların yardımcısı olsun.
canım gene iyi gezmişsin ben dinlenmedne mumkun değil çarşı gezmeıyorum yoruluyorum hemen.
eve gidip 8 e kadar uzandım dınelndım sorna başladım işe canım işten gelip direk ev işine girişmek
çok zor oluyo...sağolasın Aminn... : )
günaydın kızlar nasılız ben turp gibiyim maşallah benim oğlan depikleyip duruyor babası bir türlü denk getiremiyordu dün ilk defa o da hissetti nasıl mutlu oldu sizin eşleriniz de bebeciklerinizin hareketlerini net bir şekilde hissetmeye başladı mı ?
Teşekkürler kızlar Allah razı olsun...
Ah bilmez miyim insan acayip yoruluyor...
Akşam yapamıyorum ben ya. Sabah erken kalkıp yapıyorum. Sonra işe geçiyorum.
Bebeğin hareketlerinden hala eser yok pufff !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?