10 yıldır calışan biri olarak evi cok özlüyorum.. senelik izinlerimde evde cıkmak istemiyorum :)) tipik yengeç burcu işte :)) ev ve mutfak düşkünü :)) bir de iyi anne olur yazıyor özelliklerinde ama, bakalım görcez onu da yakın zamanda :))Dünya varmış heeeNapim ben de tatlım salı günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebişimizin en ince ayrıntısına kadar herşeyini gördük aynı babasına benziyor minnoşum plasantamda kanama olmuş daha önce, doktor dikkat et zorlma ağır şeyler kaldırma dedi. Yok canım çalışmıyorum evlenmeden önce çalışıyordum evde oturmak güzel geldi bana çalışmaya niyetim yok
ay ben de adın sultan diye sultan deyip duruyorum sana canım yaa :)))))))sağol canım benimmm ...ya bana sultan denilince şaşırıyorum heee...ismimle bir türlü nick oluşturamamıştım nurgül yeşilçayın dizisi varya sultan onun fragmanı çıkmıştı sultan sultan diyordu.bende yazdım.geçen arkadaşın biri burada sultan diye yazmış.ALLAH ALLAH niye sultan diyolar bana yaaa diyorum...sonradan hatırladım nickimi.baya güldüm tabi.
yulaf ezmesi lezzetli mi gercekten, hiç öle şeyler yiyemiyorum da ben..sabahları işe giderken sadece yumurta yıyebılıyorum bende pratik ama besleyıcı ne olabılkır dıye doktoruma sordum yulaf ezmesı dedı süte karıstırıp kuru üzüm içine atıp yıyorum üzerıne yumurta yıyorum 5 dk da süper kahvaltı oluyor içinde demir b grubu vıtamınler lif varmıs kabızlıga cok ıyımıs ve cok besleyıcı.ve %100 doğal bı yıyecek.marketlerde kutularda satılıyor tavsiye edeyım dedım
canım bebeğinin yüzünü görmüşsün, ne büyük mutluluk ve heyecan allahım ben hareketlerini hissedince bile havalara ucuyorum mutluluktan, yüzünü falan görsem ne olur bilmiyorum :))) cok sevindim senin adına..patlat bakalım bekliorum resimleri :) bu arada bugün taç a baktım indirim wardı organik bebek nevresimleri 60 a düşmüş %100 pamuklu nevresimler de 45 haberiniz olsun kızlar...
canım ya forumdan çıktıktan sonra dayanamadım hastaneye gittim renkli doppleri yapan doktorla konuştum dedim yüzünü göstermemişti bi bakabilir miyiz yine, çok yoğundu adam.. ama saolsun randevulu hastalar bitince alırım seni bakarız dedi.. eee o da tabi beş buçuğu buldu.. ama yılmadım bekledim ve beklerken sürekli dua ettim allaha nolur kızım yüzünü göstersin die... veeee minik kızım bugün anneyi hiç üzmedi yüzünü gösterdiyine çok hareketliydi eli ayağı durmuodu :) doktor dio bu ne hareket :):):) eller yumuk yumuk ağzına götürüo esnio, başına götürüo, ayaklar yine yerinde durmuo o kadar duygulandım ki ağlicaktım nerdeyse yüzüne baktık yan döndü doktor dio ki bu ne güzel burun böle bu sefer yanındaki randevu veren ve hastalarla ilgilenen kızlar da dayanamadı geldi baktılar ekrana hep beraber oturduk kızımı sevdik ekrandan allahım bu ne güzel duyguymuş böle, kucağımıza alıp yüzüne bakınca kim bilir neler hissedicez... tarifi yok kızlar yaa... bak yine gözlerim doldu :2::2::2::2::2: böle işte çok mutluyum minik kelebeğimi gördüm ben babasının yüz yapısına benzettim bakalım yarın videosunu görünce babası ne dicek
ayy babana bayıldım.. ben de babamla böyle olmayı cok isterdim.. ama beni cok sevdiğini bilsem de bana hiç bir zaman cok yakın ve samimi olmadı.. evlendikten sonra daha da uzaklaştı neden bilmiyorum.. benim de ona kırgınlıklarım var tabi, üzdü beni cok evlilik dönemimde.. neyse yaa, allahtan kocam dünya tatlısı. cok da iyi bir baba olacağına eminim.. gerçekten şans eşlerimiz bizim icin canım.. kıymetini bilelim katılıyorumcanım benim benim de eşim ilk bebeği hissettiğim gün öle yapmıştı kulağını dayamıştı :) babacıkların ortak tepkisi bu herhaldeşimdi kızım o kdr hareketli ki hemen hemen her akşam babasına kendini belli edio kıpır kıpır içerde :) eşimde hissedio acaip mutlu oluo :):)
ne güzel walla böyle erkekler fazla yok kıymetlerini bilelim canım nazar değmesin onlarabenim babamda öledir bilio musun canım, üç kız kardeşiz biz, bizle çıkıp bıkmadan usanmadan alışveriş yapar.. hepimiz kabine girer çıkar babama gösteririz yakıştı mı die, o da bize yorum yapar ona göre alırız... ve çok modern bir adamdır... benim düğünüm olcağı zaman kardeşlerime abiye kıyafet bakıyoruz annem evde, üç kız kardeş babamla çıktık alışverişe yine her zamanki gibi, kardeşim bi elbise denedi hafif göğüs dekoltesi war.. satıcı kız babamdan çekindi dedi ki isterseniz burasını böle dikip kapatabiliriz biraz daha, babam dio ki yok öle pot durur orası böle güzel kız dio ki bize gerçekten babanız mı hiç kızmadı bi de babam genç gösterir yanında boyu kadar üç kızı görünce inanmıolar yok canım senin kızların mı gerçekten falan diolar :):):) dua ederdim allahım bana babam gibi birini nasip et evine bağlı olsun benle ilgili olsun die, allaha şükür eşimin de huyları babama benzio :):):) huysuz, titiz yönleri de ona benzio ama napalım o kadar kusur kadı kızında da olur
oooo baba kız olayı başlamış hadi hayırlısı, kıskanacaksın daha cooookk :))))))bu sabah komik bişe oldu.uyuyoruz şimdi.bizim burda yolları yapıyolar.kamyon iş arabaları vs.birden takkkkk diye bi ses.zıpladım resmen uykumun arasından .uyanıncada karnımı tutmuşum .eşim farketti "zeynebimi korkuttularrrr"dedi sinirlenmişti çok bende gırgırına evet dedim.ayaklandı gidiyodu dışarıya adamların yanına:)))yok beee dedim o duymadııı.çok komiğime gitti yaaa o sinirlenişi.kıyamazmış kızına dedimnormalde pek belli etmez duygularını.
başın saolsun canım, erken yaşta kaybetmişsin babacığını.. allah mekanını cennet etsin inşallahBende öyleydim. Babam herkesten farklıydı benim için.
Hatta küçükken babamla evleneceğim diye tutturmuştum :))
Ama genç vefat etti 47 yaşında...
Bende 15-16 mıydım neydim.
Babalar çok farklı kızlar için gerçekten... Çok.
20.haftandasın sen de.. hic üzülme canım bugün yarın hissedersin. ben de senin gibiydim, salı günü hissettim ilk.. cok fazla olmuyo gerci günde 3-4 defa bazen o kadar hafif kiii bebeğim miydi başka bişey mi diye düşünüyorum..Bebeğin hareketlerinden hala eser yok pufff !!!
ben de hemen yoruluyorum canım ya, pazar, pazartesi, salı.. üc akşam hep ayaktaydım cok yoruldum.. önceleri belime vururdu, bu hafta hep ayaklarım ağrıdı ve şiştiiAsliirfan! Benim de aynı şikayetlerim var canım! O kadar hareketli bi insandım ama inan akşamları ayakta durmak zor geliyo.
Yürüdüğümde karnımın altındaki kaslar ağrıyo. Bacaklarım hemen ağrıyo, hep bi ağırlık varmış gibi hissediyorum. İkinci trimesteri yarıladık, üçüncüde napcaz hiç bilmiyorum ya!:44: İyice ağırlaşınca bu ayaklar nasıl taşıcak bilmiyorum valla! ama allahtan ayak kramplarım olmuyo. Eczaneye çatlak kremi almaya gittiğimde eczacı, ayaklarınızda kramplar başladı mı diye sormuştu, geceleri falan. Yok demiştim. 5. aydan sonra olur genelde, onun için kremimiz var, kendi hamileliğimde kullandım, beni zorlamıştı ağrılar, iyi geldiydi dedi. Aklınızda olsun. Kramp falan yok ama ağrıyor ya bacaklarım valla napcaz bilmem.
Asliirfan! Benim de aynı şikayetlerim var canım! O kadar hareketli bi insandım ama inan akşamları ayakta durmak zor geliyo.
Yürüdüğümde karnımın altındaki kaslar ağrıyo. Bacaklarım hemen ağrıyo, hep bi ağırlık varmış gibi hissediyorum. İkinci trimesteri yarıladık, üçüncüde napcaz hiç bilmiyorum ya!:44: İyice ağırlaşınca bu ayaklar nasıl taşıcak bilmiyorum valla! ama allahtan ayak kramplarım olmuyo. Eczaneye çatlak kremi almaya gittiğimde eczacı, ayaklarınızda kramplar başladı mı diye sormuştu, geceleri falan. Yok demiştim. 5. aydan sonra olur genelde, onun için kremimiz var, kendi hamileliğimde kullandım, beni zorlamıştı ağrılar, iyi geldiydi dedi. Aklınızda olsun. Kramp falan yok ama ağrıyor ya bacaklarım valla napcaz bilmem.
yaptırdım canım,herşey normal dedi Allaha şükür. sadece uterin arterde ufak bir çentiklenme görüldü, o da çok önemli değilmiş,tansiyonum takip altında olacak. tansiyonum çıkarsa çok yükseklere, 27-28 . haftada erken doğuma alabilirim dedi doktor. Ama çıkmazsa (inşallah) yola devam.
.
Cumaniz mübarek olsun.ben hala düzenli giremiyorum topiğe aklım hep sizde umarım herkes iyidir hep güzel haberler alırız.benim bebiş çook hareketli kızlar tekmeleri gittikçe sertlesiyor hele yemekten sonra yavrum karni doyunca sagdan sola gezintiye çıkıyor :))Allah herkese saglikli bebekler doğurmayı nasip etsin.
aa evet hatrılaıdm canım ya pardon...inşallah gerek kalmaz canım ya
ama artık yenıdğan bakım unıtelerıçok gelişti 28. haftada doğum sağlıklı çok bebek var
inşallah içeride durabildiği kadar cok durur dıkkat et canım
hareketler içinse daha erken kafana takma sakın başlar ınsallah :)
Evet ara sıra unuttuğunun farkındayım ama çaktırmıyorum, o kadar çok dostumuz var ki burda bazen hatırlayamayabiliyosun :)
patik patik patik :)
başın saolsun canım, erken yaşta kaybetmişsin babacığını.. allah mekanını cennet etsin inşallah
Annem ördü bu patiklerin converse modelini oğluma :) yeleği de var aynı modelden :)
[
Evet ara sıra unuttuğunun farkındayım ama çaktırmıyorum, o kadar çok dostumuz var ki burda bazen hatırlayamayabiliyosun :)
ben de hemen yoruluyorum canım ya, pazar, pazartesi, salı.. üc akşam hep ayaktaydım cok yoruldum.. önceleri belime vururdu, bu hafta hep ayaklarım ağrıdı ve şiştii( hem de balon gibi oluolar tanıyamıyorum bunlar benim ayağım mı diyorum (( şimdiden böyleyiz napıcaz son aylarda hiç iş güc yapamıycaz heralde yandık vallaa.....
Valla ben sabah akşam işime yürüyorum. 25-30 dk sürüyor. Şimdiye kadar zoppidi zoppidi yürüdüm. Ama bu hamileliği yarılamak fenaymış yani. Bu hafta direk duraklama dönemine girdik. akşamları özellikle yürürken daha yavaş yürüyorum. Bazen böyle ağrıyo karnımın altı. Bacaklarım da eve gittiğimde ağrıyo oluyo. O çok fena oluyo işte. Akşam yürüyüşe çıkmaya dermanım kalmıo. Sonra da işte kilolar geliyo malum. Valla hele bi göbüşler iyice çıksın o zaman napcam ben hiç bilmiyorum. Bu kadar zorken bizimki yaz hamilelerine Allah sabır versin cidden. Ayaklarım henüz davul gibi olmadı aherdo ama yakındır diye tahmin ediyorum ben de. Neyse bebişler için nelere katlanılıyo, ona da katlanırız yaf. Zaten belli bi süre sonra temizliği kocama devretcem valla, biraz da o desteklesin di mi. Hayat müşterekmiş.
Bende öyleydim. Babam herkesten farklıydı benim için.
günaydın kızlar nasılız ben turp gibiyim maşallah benim oğlan depikleyip duruyor babası bir türlü denk getiremiyordu dün ilk defa o da hissetti nasıl mutlu oldu sizin eşleriniz de bebeciklerinizin hareketlerini net bir şekilde hissetmeye başladı mı ?
ya ben çok kötüyüm midem çok bulanıyor
bu bulantıları unutmuştum uzun süredir bırakmıştı beni
çok kötyüm ya napıcam ben napıcam yine mi eskiye döndüm Allahım yaa çook bulanıyooo
hehehe benimkide öle diyo ama pis işlerine ben karışmam diyo :)))zaten bi doğsunmuş hep o bakıcakmış .görücez dedim.zaten geçende isyan ediyodu.yaa betül hamile kaldığından beri ev işlerini hep ben yapıyorum diyee:)eee kolay değil baba olmak.şuan işin zor kısmı bende.sende yapıver dedim.sağolsun yemek ve çamaşır dışında diğer işlerde çok yardımcı olur.bende iyice rahatlığa alıştım.
cnm benim başın saolsun...Bende öyleydim. Babam herkesten farklıydı benim için.
Baayyııldıımmm keske becerebilsemde hem kendime hem arkadaslarıma yapsam ne güzel bı hediye olur.
Valla ben sabah akşam işime yürüyorum. 25-30 dk sürüyor. Şimdiye kadar zoppidi zoppidi yürüdüm. Ama bu hamileliği yarılamak fenaymış yani. Bu hafta direk duraklama dönemine girdik. akşamları özellikle yürürken daha yavaş yürüyorum. Bazen böyle ağrıyo karnımın altı. Bacaklarım da eve gittiğimde ağrıyo oluyo. O çok fena oluyo işte. Akşam yürüyüşe çıkmaya dermanım kalmıo. Sonra da işte kilolar geliyo malum. Valla hele bi göbüşler iyice çıksın o zaman napcam ben hiç bilmiyorum. Bu kadar zorken bizimki yaz hamilelerine Allah sabır versin cidden. Ayaklarım henüz davul gibi olmadı aherdo ama yakındır diye tahmin ediyorum ben de. Neyse bebişler için nelere katlanılıyo, ona da katlanırız yaf. Zaten belli bi süre sonra temizliği kocama devretcem valla, biraz da o desteklesin di mi. Hayat müşterekmiş.
hehehe benimkide öle diyo ama pis işlerine ben karışmam diyo :)))
ayyy ne güzel yaaa benim eşm sadece ev işine yardım edebiliyo kayınvalidem saolsun bu yaşa kadar hizmet ettiği için yumurta kırmayı bilmez :))
cnm benim başın saolsun...
bende öleydim sorarlardı hep kimle evlencen diye düşünmeden babam derdim :))
ayy çok şekerler ayşeeee bayıldımmmm :))
iyi akşamlar.bugün kocaeli tıp fakültesinde ayrıntılı ulrasona girdim.perinotoloji uzmanı falan bakmadı.normal bi dr.du.ultrason ekranını zaten hiç görmedim.2 boyutmu 3boyutmu kaç boyut göremedim.hızlı hızlı baktı problem yok dedi.sadece kalbindeki ekojen odağı gördü.onu zaten biliyodum.bi problem yokmuş çok şkür.kalbi içinde pediatri kardiyolojisine randevu aldırdılar.
kızım 407 gr olmuş 2haftada 2 kat büyümüş maşşallahh.benden haberler böylee.umarım herkes iyidir.
patlat bakalım bekliorum resimleri :) bu arada bugün taç a baktım indirim wardı organik bebek nevresimleri 60 a düşmüş %100 pamuklu nevresimler de 45 haberiniz olsun kızlar...
canım ya forumdan çıktıktan sonra dayanamadım hastaneye gittim renkli doppleri yapan doktorla konuştum dedim yüzünü göstermemişti bi bakabilir miyiz yine, çok yoğundu adam.. ama saolsun randevulu hastalar bitince alırım seni bakarız dedi.. eee o da tabi beş buçuğu buldu.. ama yılmadım bekledim ve beklerken sürekli dua ettim allaha nolur kızım yüzünü göstersin die... veeee minik kızım bugün anneyi hiç üzmedi yüzünü gösterdiyine çok hareketliydi eli ayağı durmuodu :) doktor dio bu ne hareket :):):) eller yumuk yumuk ağzına götürüo esnio, başına götürüo, ayaklar yine yerinde durmuo o kadar duygulandım ki ağlicaktım nerdeyse yüzüne baktık yan döndü doktor dio ki bu ne güzel burun böle bu sefer yanındaki randevu veren ve hastalarla ilgilenen kızlar da dayanamadı geldi baktılar ekrana hep beraber oturduk kızımı sevdik ekrandan allahım bu ne güzel duyguymuş böle, kucağımıza alıp yüzüne bakınca kim bilir neler hissedicez... tarifi yok kızlar yaa... bak yine gözlerim doldu :2::2::2::2::2: böle işte çok mutluyum minik kelebeğimi gördüm ben babasının yüz yapısına benzettim bakalım yarın videosunu görünce babası ne dicek
kızlarr günaydınnnn hayırlı cumalarrr...
Sağol canım,zor günler beni bekliyor zaten ama inş.kısa sürede atlatırım.
Kaç günden beri bunu düşünüyorum sürekli
Eşim haftanın 6 günü gece 8-9 a kadar iş yerinde 2 çocukla nasıl yaparım bilemiyorum
Bebekleri hasta etmemek adına doğalgazdan yararlanıcaz ama ay sonu fatura ne gösterir bilemiyorum
Doğal gaz sobası kullanan bir tanıdığım var memnunum diyordu
Ben klimadanda yararlanıcam gibi çünkü kızımada oda yapınca misafir odasını kullanıcam ve oda büyük olduğu için ısıtmak biraz zor
Günaydın kızlar bu akşam kayınvalidemler geliyo eskişehirden
dün akşam yemek temzılık eneem yoruldum tatlı ve çorbayı sona bıraktım taze olsunalr die
eve gidince de onları yapcam...akşam süpürge acamadım gec vakıt diye süpürgeyı de
sabah yaptım işe geldım var ya öldüm öldümm :S bebıs de ıs yaparken bile tekmeledi
yavrum benimm :) dün babasına da bisürü tekme attıformundaydı maşallahhh
Bende öyleydim. Babam herkesten farklıydı benim için.
günaydın kızlar nasılız ben turp gibiyim maşallah benim oğlan depikleyip duruyor babası bir türlü denk getiremiyordu dün ilk defa o da hissetti nasıl mutlu oldu sizin eşleriniz de bebeciklerinizin hareketlerini net bir şekilde hissetmeye başladı mı ?
ewet erken hareket ederler öyle olmuştu.. ama hep seyrek haraket etti..galiba hakikaten tembel yemek yiyince oynuyor o kadar:)
senin kız doğuncada çok hareketli olacak emin olkızım karnımda da zıp zıptı, şu an 3 yaşında hala zıp zıp :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?