2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ya ben çok kötüyüm midem çok bulanıyor
bu bulantıları unutmuştum uzun süredir bırakmıştı beni
çok kötyüm ya napıcam ben napıcam yine mi eskiye döndüm Allahım yaa çook bulanıyooo

10 yıldır calışan biri olarak evi cok özlüyorum.. senelik izinlerimde evde cıkmak istemiyorum :)) tipik yengeç burcu işte :)) ev ve mutfak düşkünü :)) bir de iyi anne olur yazıyor özelliklerinde ama, bakalım görcez onu da yakın zamanda :))

ay ben de adın sultan diye sultan deyip duruyorum sana canım yaa :)))))))

yulaf ezmesi lezzetli mi gercekten, hiç öle şeyler yiyemiyorum da ben..

canım bebeğinin yüzünü görmüşsün, ne büyük mutluluk ve heyecan allahım ben hareketlerini hissedince bile havalara ucuyorum mutluluktan, yüzünü falan görsem ne olur bilmiyorum :))) cok sevindim senin adına..
bu arada bu tac indirimi nerede merak ettim :) nette mi???

ayy babana bayıldım.. ben de babamla böyle olmayı cok isterdim.. ama beni cok sevdiğini bilsem de bana hiç bir zaman cok yakın ve samimi olmadı.. evlendikten sonra daha da uzaklaştı neden bilmiyorum.. benim de ona kırgınlıklarım var tabi, üzdü beni cok evlilik dönemimde.. neyse yaa, allahtan kocam dünya tatlısı. cok da iyi bir baba olacağına eminim.. gerçekten şans eşlerimiz bizim icin canım.. kıymetini bilelim katılıyorum
allah muhabbetinizi bozmasın sizin de, mutluluğunuz daim olsun canım benim.

oooo baba kız olayı başlamış hadi hayırlısı, kıskanacaksın daha cooookk :))))))

başın saolsun canım, erken yaşta kaybetmişsin babacığını.. allah mekanını cennet etsin inşallah

Bebeğin hareketlerinden hala eser yok pufff !!!
20.haftandasın sen de.. hic üzülme canım bugün yarın hissedersin. ben de senin gibiydim, salı günü hissettim ilk.. cok fazla olmuyo gerci günde 3-4 defa bazen o kadar hafif kiii bebeğim miydi başka bişey mi diye düşünüyorum..

ben de hemen yoruluyorum canım ya, pazar, pazartesi, salı.. üc akşam hep ayaktaydım cok yoruldum.. önceleri belime vururdu, bu hafta hep ayaklarım ağrıdı ve şiştii ( hem de balon gibi oluolar tanıyamıyorum bunlar benim ayağım mı diyorum (( şimdiden böyleyiz napıcaz son aylarda hiç iş güc yapamıycaz heralde yandık vallaa.....

Aynen ! 2 gündür karnımın ve kasıklarımın ağrısından ölüyorum. Sanki yoğun gaz sancısı gibi.Bacaklarım sızlıyo, ayaklarım davul gibi şiş.

canım detaylı yaptırcaktın sen yaptırdın mı ?[/QUOTE]

yaptırdım canım,herşey normal dedi Allaha şükür. sadece uterin arterde ufak bir çentiklenme görüldü, o da çok önemli değilmiş,tansiyonum takip altında olacak. tansiyonum çıkarsa çok yükseklere, 27-28 . haftada erken doğuma alabilirim dedi doktor. Ama çıkmazsa (inşallah) yola devam.

Aslıcım, ben de 310 lira ödedim ayrıntılı ultrasona ve 1,5 saat herşeyine baktılar. Bu çok önemli ve uzman bir perinatolog yapmalı kesinlikle.

Cumaniz mübarek olsun.ben hala düzenli giremiyorum topiğe aklım hep sizde umarım herkes iyidir hep güzel haberler alırız.benim bebiş çook hareketli kızlar tekmeleri gittikçe sertlesiyor hele yemekten sonra yavrum karni doyunca sagdan sola gezintiye çıkıyor :))Allah herkese saglikli bebekler doğurmayı nasip etsin.

aa evet hatrılaıdm canım ya pardon...inşallah gerek kalmaz canım ya

ama artık yenıdğan bakım unıtelerıçok gelişti 28. haftada doğum sağlıklı çok bebek var

inşallah içeride durabildiği kadar cok durur dıkkat et canım

hareketler içinse daha erken kafana takma sakın başlar ınsallah :)

merhaba canım hayırlı cumalar :) amiinn :)

Son düzenleme:

Annem ördü bu patiklerin converse modelini oğluma :) yeleği de var aynı modelden :)

ohh ne güzelll :)

kayınvalıdemle eşimin teyzesinin de ördükleri var eskişehire gidince gösterdiler ama

bebiş gelince vercez dediler eh öyle olsun dedim ben de :)

ay ben de her tür el işini severim ama örgü uzun sürüyo sanki bayıyo beni ama kaptırınca çok eğlenceli :)

[
Evet ara sıra unuttuğunun farkındayım ama çaktırmıyorum, o kadar çok dostumuz var ki burda bazen hatırlayamayabiliyosun :)

evet canım ya unutuyorum :)

başka topiklerden de kızlar var karıstırıyorum bazen

Valla ben sabah akşam işime yürüyorum. 25-30 dk sürüyor. Şimdiye kadar zoppidi zoppidi yürüdüm. Ama bu hamileliği yarılamak fenaymış yani. Bu hafta direk duraklama dönemine girdik. akşamları özellikle yürürken daha yavaş yürüyorum. Bazen böyle ağrıyo karnımın altı. Bacaklarım da eve gittiğimde ağrıyo oluyo. O çok fena oluyo işte. Akşam yürüyüşe çıkmaya dermanım kalmıo. Sonra da işte kilolar geliyo malum. Valla hele bi göbüşler iyice çıksın o zaman napcam ben hiç bilmiyorum. Bu kadar zorken bizimki yaz hamilelerine Allah sabır versin cidden. Ayaklarım henüz davul gibi olmadı aherdo ama yakındır diye tahmin ediyorum ben de. Neyse bebişler için nelere katlanılıyo, ona da katlanırız yaf. Zaten belli bi süre sonra temizliği kocama devretcem valla, biraz da o desteklesin di mi. Hayat müşterekmiş.

sen yine işe yürüyerek gidip geliyosun günde 1 saat yürüyüş demek bu.. bence cok güzel, tekrar bir yürüyüşe gerek yok. ben cok yürümüyorum, otobüs-metro yapıyorum, coğu zaman da eşim bırakıyor işe.. yani akşam ev icindeki hareketlerim harici hareket etmiyorum.. haa akşamları 4 kat merdiven cıkmayı saymassak ya hep diyorum bu akşam gidicem yürüyüşe diye ama yok akşam olunca takatim kesiliyor, yemekti bulaşıktı derken kendimi kanepeye zor atıyorum.. bir de uyku var bu dönemde kacta yatarsam yatayım sabah kalkamıyorum, şimdi uyuyoruz bol bol ama bebiş gelince unutucaz böyle deliksiz uykuları allah hepimizin yardımcısı olsun..

Canııım basın sağolsun mekanı cennet olsun.bende babama cok düşkünüm daha 15yasindayken ağlardim geceleri gizli gizli"ben evlenince annemden babamdan nasıl ayrı kalacağım":))diye ozaman düşmüş derdi icime hiç büyümek istememiştim.:))

Ya sorma okadar hareketlilik bebegim ama babası sadece 1kere hussedebildi.cik hareketli zamanında hadi askım simdi gel dokun kesin duyacaksın diyorum ama yavrum benim babasını eli ona huzur veriyor hemencecik sakinleşiyor sonrada tık yok:)))bı tutturamadik yaa:)

Canim ya şu bulantılar seni baya zorladı adını görünce aklıma bulantilardan çektiğin o sıkıntılar geliyor doktorun ne diyor bu duruma?allah yardımcın olsun.

patik patik patik :)

Baayyııldıımmm keske becerebilsemde hem kendime hem arkadaslarıma yapsam ne güzel bı hediye olur.

hehehe benimkide öle diyo ama pis işlerine ben karışmam diyo :)))
ayyy ne güzel yaaa benim eşm sadece ev işine yardım edebiliyo kayınvalidem saolsun bu yaşa kadar hizmet ettiği için yumurta kırmayı bilmez :))

cnm benim başın saolsun...
bende öleydim sorarlardı hep kimle evlencen diye düşünmeden babam derdim :))
patik patik patik :)

ayy çok şekerler ayşeeee bayıldımmmm :))

ben cok hızlı yururum yanı yururdum mıllet yetısemez bana yanı
ama şimdi son 1 haftadır yavas yavas yuruyorum böle bacamı zor kaldırıyorum
yuruken yoruluyorum ya ama bıyerım agrımıo sadece çarpıntı oluyo ondan rahatsızım
canım bı yerden sorna ısnan agırlasıo ama bi de kuvvet gelıo ya
yıen de koca göbekle hersey daha zor tabıı :)

canım yepenım ıcın almsıtım yakından da çok şekerleer :)

ay maşallah canım..o kadar sıkıntının sonunda çok şükür herşey yoluna girdi ve bebeğin sağlıklı bir şekilde gelişiyor..Allah kucağına almayıda nasip etsin canım..

hadi bakalım gözün aydın canım ne yaptın ettin gördün bebeğinin yüzünü..Allah kucağına almayıda nasip etsin inş..hareketli bit kız olcak seninkisi hadi bakalım doğduktan sonra ne yapacaksın..sana hak veriyorum eşlerimizin kıymetini bilmek lazım..eşim bu hafta 12 saat çalıştığı halde akşamları bana yardımcı..hiç ben yorgunum sen yap demez..evde ne yapılacaksa birlikte yaparız..Allah razı olsun..

kızlarr günaydınnnn hayırlı cumalarrr...

tünaydın canım..hayırlı cumalar..

Allah bir kolaylık verir canım..zaten ilk zaman zor olur düzen kurana kadar ondan herşey yoluna girecektir canım..evet doğalgaz meselesi herkesi düşündürmeye başlamış..Allah yardımcımız olsun..bu kış geçen sene gibi soğuk olmazz inş..gerçi benim evim yerden ısıtmalı çok güzel ısınıyorum şükür, soba gibi..

oh oh gelin hanım yap bakalım hazırlıkları kayınvalideciğine..ama zor oluyor gerçekten hem iş hem ev..Allah yardımcımız olsun..akşamları popom yer görmüyor yinede ortada bişey yok..anlamadım gitti..yap yap işler bitmiyor..
bu arada patikler süper ya gerçekten...

başın sağolsun canım..mekanı cennet olsun babanın..

tünaydın canım..evet eşim kızınla özel iletişim kurmaya başladı ben aradan çekildim..onlar baba kız resmen muhabbet ediyorlar..çok tatlılar ama gerçekten..

günaydın kızlar hayırlı cumalar
doktordan geldik biz başka doktora gittik devlette kendimize anlaşabileceğiz bir doktor arıyoruz bu seferki dediki damarlarda sorun var aslında reelitede sorun değilde dikkat edilmesi gereken izlenmesi gereken bir durum söz konusu bebe aspirini yazdı bunu iç bir ay sonra tekrar gel dedi diğeride baskı var sol tarafında sağ tarfına yat önemli değil ama dinlenmeyi ihmal etme dedmişti buda dinlen dedi ve bebe aspirini verdi

zaten hareketli bekliyoruz canım biz de :):) ben küçükken çok yaramazmışım annem neler çekmiş benden bu cadı da bana benzedi herhalde napalım başa gelen çekilir :):):) artık burdan yazarım benim kız durmuo yardımmmm edin bana die

eee oğluşun karnını doyurmazsan hareket eder mi annesi haklı yavrum önce yemek yerim onu ben rüşveti de bilio canım bunlar :) cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde çikolata yemiştim hareketli olsun die doktor diodu rüşveti alıştırıon demek çocuğu die :):):) ama sonraki kontrollerimde hiç yemedim yine hareketliydi :):) salı günü kendini göstersin die yedim ayağını başına koyuyodu zilli kızım dün yemeden gittim yine hareketli ama yüzünü gösterdi :):) benimki öle de böle de hareketli :):) dün gece 3 e kadar döndü durdu karnımda, vurdu tekmeledi zilli.. yandık bunla herhalde :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…