selammm ne haber nasılsınız güzelliklerrr
![]()
slm iyiyim bacak agrisinda oturuyorum canim yaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammm ne haber nasılsınız güzelliklerrr
![]()
slm kızlar şuan 23 haftama girdim ama halen hareketlerini hissedemiyorum acaba normal mi? geçen ayki doktor knt herşey normal görümdü 1 hafta sonra tekrar muane olucam inş.bişey yoktur benim gibni olan varmı yada ben mi hissedemiyorum anlıyamıyorum
olabilir canım çok hareketli değildir bebişin ya da sen daha belirgin ve güçlü hareketlerini hissedebiliceksindir belki. eğer gelişiminde falan bi sıkıntı yoksa telaş etmeslm kızlar şuan 23 haftama girdim ama halen hareketlerini hissedemiyorum acaba normal mi? geçen ayki doktor knt herşey normal görümdü 1 hafta sonra tekrar muane olucam inş.bişey yoktur benim gibni olan varmı yada ben mi hissedemiyorum anlıyamıyorum
slm iyiyim bacak agrisinda oturuyorum canim yaa..
kızlar bu ara özellikle yatarken sağ tarfıma kalçama ve sırtıma bi ağrı saplanıyor ordan bacağıma vuruyor ağrı .sizde de bunu yaşayan var mı acaba normal midir
olabilir canım çok hareketli değildir bebişin ya da sen daha belirgin ve güçlü hareketlerini hissedebiliceksindir belki. eğer gelişiminde falan bi sıkıntı yoksa telaş etme
nedeeen neresi ağrıyo bacağının ne yaptın zorladın mı
canim bendede var agri ama sadece bacagimda seninki biraz farkli canim yani benim sirtim degil sadece kalcamin icine birsey saplaniyor öylece kaliyom cokk kötüü.insallah bir anönce atlatiriz bu agrilari..
inşallah atlatırız canım .benimde kalçamda başlıyor sanki ordan sırtıma geçiyo sonrada bacağıma dolaşıyo gibi . yarın doktor kontolüm var sorarım yapılacak bişey var mı diye sizlede paylaşırım burda
kızlar bu ara özellikle yatarken sağ tarfıma kalçama ve sırtıma bi ağrı saplanıyor ordan bacağıma vuruyor ağrı .sizde de bunu yaşayan var mı acaba normal midir
canim tam kalcamin ici sadece orasi baska yer degil sanki birsey saplaniyor kaliyom öyleee...magnezyumu fazla icecegim insallahh hemen gecer..zorlamadim canim.
anladım canım normal bu tip şikayetler, yatış pozisyonunuzu iyi ayarlayın mümkün olduğunca dümdüz yatmamaya ve yan yatmaya çalışın bi de solunuza yatın diyorlar + yan yatarken bacaklarınızın arasına yastık koyun çok daha ağrısız olur diyorlar....
anladım canım normal bu tip şikayetler, yatış pozisyonunuzu iyi ayarlayın mümkün olduğunca dümdüz yatmamaya ve yan yatmaya çalışın bi de solunuza yatın diyorlar + yan yatarken bacaklarınızın arasına yastık koyun çok daha ağrısız olur diyorlar....
benim kizimda cok kasilmalarim oluyordu belkide strestendi o donem oldukca stresli gecmisti bunda henuz baslamadi umarim baslamazcnm B12 yi de önermişti benim dr. her yerim ağrıyo ama ısrarla magnezyum kalsiyum vermiyor. daha erkenmiş.son aylarda vericekmiş.
ben cekmeceli sifonyerler varya buyuk onlari siddetle tavsiye ederim gardrop tipide lazim ama 2 kapili olsa yeter olmasada olurbu takımda aldıgım dollap da 3 yasından sonra alacagım yatagına uymayacak buyuk ihtimal cicili bişe alırsak ilerde aama olsu napalım uydururuz zamanı gelince heralde.... aama dolapsız da olmaz esyalar nereye konacak cok ihtiyac var o yuzden sana da oneririm cok dolabın yoksa
canim bebeklten bebege farkeder kizimdada ben gec hissetmistim hatta ondan sonrada dogru durust oynamiyorduslm kızlar şuan 23 haftama girdim ama halen hareketlerini hissedemiyorum acaba normal mi? geçen ayki doktor knt herşey normal görümdü 1 hafta sonra tekrar muane olucam inş.bişey yoktur benim gibni olan varmı yada ben mi hissedemiyorum anlıyamıyorum
slm kızlar şuan 23 haftama girdim ama halen hareketlerini hissedemiyorum acaba normal mi? geçen ayki doktor knt herşey normal görümdü 1 hafta sonra tekrar muane olucam inş.bişey yoktur benim gibni olan varmı yada ben mi hissedemiyorum anlıyamıyorum
arkadaşlar bu akşam eşim annesigile hamile oldugumu söledi.ve bekledigim gibi hiç seviinmemişler
eşimin hevesini kursagında bıraktılar herzamanki gibi
nasıl anne baba bunlar anlamış degilim
görümcelerimin cocukları dogdukca agzı kulaklarına varıyor herikisininde ama bizimkini duyunca suratları düşmüş
Allah bildigi gibi yapsın bunları
eşime ve kaynıma üvey evlat muamelesi yapıyorlar devamlı.ama kızları konu olunca dünya duruyor onlar için
bu kadar kızlarına düşkün bi anne baba görmedim hayatımda
bende kızıma düşkünüm ama oglumuda ayırt etmem asla.benim ailemde ayırt etmiyor ben ve erkek kardeşlerimi
akşam akşam cok sinirlendim
haklisin canim yaa ben krampflarda kimildiyamiyorum cok kötü dün valla agladim onun icin bir an önce eksikleri almak yapilcaklari yapmak bunun icinde ev temizligide var valla allahhh yardimcimiz olsun islerimiz yolunda giderde söyle mis gibi herseyimizi alir yapariz iyi yapmissin canim valla tekrar güle güle saglikla giy insallahhh.aminnn ben tecrübeliyim ama korkmasinlar ben hic korkmuyorum o ani yasamak cok güzel esin yaninda istersen arkadasinda girebiliyor doguma unutulmaz anlar ömür boyu bir ani biz esimle konusunca bile heyecanlaniyoz allah yardim ediyor insan aciyada dayaniyor bebegi görcem diye aciyida unutuyon birde esim geliyor geliyr bak göründü dedimi herseyi unutuyun o ana odaklaniyon acida hissetmiyon.dogumdan korkmayin arkadaslarim eger mümkünse dnormal dogum almanyada asla cok ters gitmedikce sezaryan yokk bu aslinda birazda para oldugu icin onlarin isine geliyor burda para olayi olmadigi icin bebegi ve annenin en iyisini olmasini sagliyorlar valla türkiyede dogum cokk ama cokkk zor ve pahali sizlerden okuyomda arkadaslarim allahhhh hepinizin yardimcisi olsun o paralari okudukca beninde icin gidiyor almanyada bu yöndennn cokk ama cokkk iyi gercekten insallah hepiniz normal normal dogurursunuz bebeklerinizi kucaklariniza alirsin allahim sizlere o korkuzuslugu versin insallahhhh aminnnn...
evet canim benim 2 oglumada girdi simdi bunuda konususyoruz söyle olur böyle olur ne bileyim valla canim benim utanmadim sagol canim benimm evet cesaretim var insallahhh sizlerinde olurda hepiniz normal dogum yaparsiniz..utanmaz canim insan o anda insan utanmiyo inanbana gercekten..amin cnmm
benim dogum yaptıgım hastanedede yakınlarımdan birinin doguma girmesine müsade vardı.eşime söledim hiç oralı olmadı tırstıı :)
cıkış anını eşin görmüş senin valla tebrik ederim.sendekide büyük cesaret.ben utanırdım kocamın beni öle görmesinden yaw
bu arada cok gecmiş olsun krampların oluyormuş.ben kızıma hamileyken cok oluyordu bunda henüz başlamadı cnm.