2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

kızlar merhaba herkese,

cumartesi çalışmadım. hafta sonu nete de giremedim. bi hayli birikmişti yazılanlar. okumadan da gecmek istemedim. okuyup bitirene kadar bu saat oldu maşallah :)
kanaması olan arkadaş nihans galiba, neden dr a gitmedin ya da aramadın.. ben olsam meraktan ölürdüm ya.. git bence sonra pişman olacağın bir durum oluşmasın canım.. herşeyden önce bebeklerimizin sağlığı önemli değil mi?

aleynacım senin de bütün kötü olayların üstüste gelmiş. başın saolsun öncelikle. çok üzücü bir durum. arkadaşına da allah yardım etsin ne diyelim, bundan sonrası cok zor onun için.. hakkında hayırlısı inşallah..
cinsiyeti belli olan arkadaşlar vardı hepsine hayırlı uğurlu olsun.. analı-babalı, sağlıklı-sıhhatli büyüsünler inşallah..

FESLEĞEN.. senin durumuna hep üzülüyordum zaten.. değişmemiş bişey daha cok üzüldüm. iki taraf da gurur yapıyor anladığım kadarıyla.. ama böyle nereye kadar. bayram geliyor bak. belki bir vesile olur sizin için, bakarsın gelir eşin alır seni.. aslında biraraya gelip bi konuşabilseniz sağlıklı bir şekilde, sakin kafa ile.. kimseyi karıştırmadan.. bu iş çözülür gibi geliyor bana. neticede siz severek evlenmediniz mi? sen hala seviyosun eşini.. canım hakkınızda hayırlısıni diliyorum allahtan. inşallah düzelecektir.

tetanoz aşısı için de aile hekimi haber göndermiş k.validemle, bayramdan sonra gelsin demiş aşısı var kontrolü var.. 19.haftama denk geliyor. gitmeden arıycam bakalım ne diycekler.
dr randevumuz da perşembe günü. bebeğimi göreceğim için ayrıca heyecanlıyım ama cinsiyet de belli olucak inşallah, bol cikolata yiyip yavruyu delirtmeyi düşünüyorum
:52:

bu arada cumartesi günü dedemi ziyarete gittim.. hastaneden 10 gün kadar oldu. annemler hep yanında. ben hastanedeyken ziyaret edememiştim ama her gün arayıp bilgi alıyodum tabi ki. eve cıkınca gideyim göreyim istedim. ama düşündüğümden daha da kötü idi. allah kimseyi yatırıp da kapılara baktırmasın, çok zor gerçekten. canım sıkıldı tabi keyfim kaçtı onu öyle görünce..
:43:

geçmiş olsun canım dedene..insan onları hep ayakta ve iyi görmeye alışık olduğundan büyüklerin hastalıkları insanı yıkıyor ve çok üzüyor..Allah başımızdan eksik etmesin..

slm kızlar umarım herkes iyidir
bizde kızımız için 3 4 isim düşündük
ela
beril
defne
berrin
ama sonuçta berrine karar verdik galiba ne dersiniz güzel mi :34:
hayirli olsun kizin canim sag saglim alirsin insallah eline .sen gerci karar vermissin ama ben fikir olur diye yazayim dedim bir kac isim ESiLA ECRiN ESLEM AZRA AFRA MINA DILA DILANUR BUGLEM :TEKRAR HAYIRLI OLSUN CANIM INSALLAH SENIN ICIN FIKIR OLUR::SENIN BULDUKLARINDA GÜZELMIS ::

kızlar merhaba herkese,

tetanoz aşısı için de aile hekimi haber göndermiş k.validemle, bayramdan sonra gelsin demiş aşısı var kontrolü var.. 19.haftama denk geliyor. gitmeden arıycam bakalım ne diycekler.
dr randevumuz da perşembe günü. bebeğimi göreceğim için ayrıca heyecanlıyım ama cinsiyet de belli olucak inşallah, bol cikolata yiyip yavruyu delirtmeyi düşünüyorum

bu arada cumartesi günü dedemi ziyarete gittim.. hastaneden 10 gün kadar oldu. annemler hep yanında. ben hastanedeyken ziyaret edememiştim ama her gün arayıp bilgi alıyodum tabi ki. eve cıkınca gideyim göreyim istedim. ama düşündüğümden daha da kötü idi. allah kimseyi yatırıp da kapılara baktırmasın, çok zor gerçekten. canım sıkıldı tabi keyfim kaçtı onu öyle görünce..

canım çok güldüm ya yavruyu delirtmek ha :9::9::9::9: hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerle gelirsin inşallah.. bende gitcem perşembe kontrole (15 gün kadar erken tabi :) bayramda uzun yola çıkıcaz die bi görünmek istedim bakalım ne dicek :)

dedene çok üzüldüm canım geçmiş olsun..

hayırlı günler annişkolaaarr

süreli takipteyim, her gün okuyorum ama pek yazmıyorum
iki adetcik sorum olacaktı görüşleriniz içün:))

1- ben 20. haaftanın içerisindeyim, tetenoz aşısı olmam gerekiyormuş galiba. sizden yaptırmayı düşünen var mı? Çok grekli bişey mi dahası zararı var mı merak ediyorum
2- bir de ben 23. haftanın sonuna ayrıntılı ultrason için gün aldım. Daha doğrusu doktorum o tarihe verdi. Çok geç sayılmaz değil mi?

ben kızımda yaptırmamıstım. dr elzem degil demisti

çok örnek topladım ama birebir aynısını yapmak istemiom.. bakalım nası bişe çıkcak ortaya... oraya da bakarım değişik örnekler var mı die saol canım..

eee güzelim dikkat et kendine.. yorulmaya gelmio walla... dün bende ölü gibi uyumuşum kayınvalidemin iftara misafiri wardı yardıma gittim eve bi geldik allahım ölmüşüm yorgunluktan.. yatağa bi yattım kuzum hiç yapmadığı kadar hareket etti.. ilk defa acaba bebiş mi yoksa rahim büyümesi mi demedim çok netti hareketleri.. kızdı herhalde kuzum bana döndü durdu içerde :9::9::9:

aaa git güzel giyin:20::20::20: hamileyim die salmak yok... adamların yanında güzel dolaşalım ya zaten şişiyoruz :9::9::9:

sen şimdi bayram temizliği die yorma bi de kendini tatlım.. dinlen walla azcık..

canım sende dıkkat et yorulma yaaa fena oluo sonra toparlayamıo ınsan

yaa yorulunca öle oluyo ıste dınelnıkken benımkı de sakın oluyo :) yorulunca harekete gecıo bi tepkı içeride bi anarşizm
plasentaya bı tekme :D dün artık ehhh dedım koskoca bır rahım tahsıs edılmıs sana bırde kalkıp plasentaya vuruyorsun ya bebıs
aşk olsun dedım anladı mı ne dunden berı vurmuyo oraya vurucna acıo cunku dr plasenta aşağı doğru gelısmıs bebekte vurunca
karın sancın ondan oluo bı de yoruluosn tabı dedi
bu bı baş kaldırı şeklı oldu bebıs ıcın yorulunca oraya bı hareket çekıo bellı :D

canım aman aman ne bayram temzılıgı kız totomu kaldırmıcam valla :9: alcam keçelerımı kurdelelerimi veya
kasnağımı iplerımı oturucam uzanıcam dikişti işlemeydı öle yanı hürrem gibi entrıka ve
fiskos sehba örtüsü üretcem oturdugum yerden :9:

yaa eve gidip gıyınsem gene hamış pant ustune baska bi gömlek gıyıcem bunla idare ederım die şaapmıom ama bilemedım
ayy yuzukleırmı bile takmamısım o derece yanı bılmıom son anda karar değiştirirm belkı :D :D

kızlar merhaba herkese,

hoşgeldın canım ınsakllah guzel haberlerle gelrısınız

amın canım çok gecmıs olsun yaa :(

Son düzenleme:
canım sende dıkkat et yorulma yaaa fena oluo sonra toparlayamıo ınsan

yaa yorulunca öle oluyo ıste dınelnıkken benımkı de sakın oluyo :) yorulunca harekete gecıo bi tepkı içeride bi anarşizm
plasentaya bı tekme :D dün artık ehhh dedım koskoca bır rahım tahsıs edılmıs sana bırde kalkıp plasentaya vuruyorsun ya bebıs
aşk olsun dedım anladı mı ne dunden berı vurmuyo oraya vurucna acıo cunku dr karın sancın ondan oluo dedi
bu bı baş kaldırı şeklı oldu bebıs ıcın yorulunca oraya bı hareket çekıo bellı :D

canım aman aman ne bayram temzılıgı kız totomu kaldırmıcam valla :9: alcam keçelerımı kurdelelerimi veya
kasnağımı iplerımı oturucam uzanıcam dikişti işlemeydı öle yanı hürrem gibi entrıka ve fiskos sehba örtüsü üretcem oturdugum yerden :9:

yaa eve gidip gıyınsem gene hamış pant ustune baska bi gömlek gıyıcem bunla idare ederım die şaapmıom ama bilemedım
ayy yuzukleırmı bile takmamısım o derece yanı bılmıom son anda karar değiştirirm belkı :D :D

walla ben bu aralar özellikle süsleniorum canım kıskanç kadınım ben :) adam genç yakışıklı, el ele yürürken bile kızlar içine düşcek nerdeyse :47: tabi benim zavallım farketmio bile o MİNA yla ilgili hayallere dalmış, onu konuşup duruo :) bende bi bakış fırlatıveriyorum kızlara kafalarını eğip geçiolar :47: :9: :47: :9:

walla bende yormicam artık kendimi zaten cumartesi yola çıkcaz allahın izniyle bayramda yokuz dönünce yardıma kadın alırım bi güzel temizleriz evi :9: :9: demek tekme ha :) haklı yavrucak az otur döndü başım içerde diodur :9: :9:

aynen bende bugün aldım keçeleri önüme bakalım daha da bırakmam herhalde :6::6: walla yaptıklarını paylaş da bakalım bizde örnek alalım senden fiskoslar hariç tabi o tek başına güzel yapılmıo :9: :9: :9: :9:

orkide , endless ve ayşe .. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
allah sağlığımızı elimizden almasın, en zoru bu gercekten..

merhaba hamişler
doktorum izne gitmiş :( ama ben bu aralar bebeğimi çok merak ediyorum göbeğimin alt tarafında sol tarafta hafif bi sertlik ve kasılma var korkuyorum ya herhangi bi doktora öyle kontrole gitsem nolur acaba???:18:

selam kızlar herkeze güzel sağlıklı bir hafta diliyorum umarım bu hafta bebişlerimiz ve bizim için çabucak geçer ben artık yolu yarıladım bir bu kadar daha zaman geçicek ve bebiş kucağımda dün bebiş için alışveriş yaptık babası kızıma ne istiyosan al dedi bende çok istediğim quin mood bebek arabası vardı pespembe onu aldım e bebekten istenbul paladyumda dolaşırken bir sürü hamile gördüm içimden diyorum ki acaba forumdaki kızlardan biri burda olabilir mi diye cea danda bir sürü şey aldık tabiki abilere de bayramlıklar alındı dün böyle güzel geçti şimdi babamıza akşam için en sevdiği yemekleri yapıyorum eee hakketti yani...hala kızımıza isim düşünüyorum çok zor tanem demiştik ama duyanların bir kaç yorumu soğuttu klasik yada çok duyulmuş bir isimde istemiyorum öff oğlanların ismi ne güzel hemen bulunmuştu kız ismi çok zorr kendinize iyi bakın kızlarr

orkide , endless ve ayşe .. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
allah sağlığımızı elimizden almasın, en zoru bu gercekten..

amın canım cidden önce sağlık sonr ahersey oluyo zamanla....

merhaba hamişler
doktorum izne gitmiş :( ama ben bu aralar bebeğimi çok merak ediyorum göbeğimin alt tarafında sol tarafta hafif bi sertlik ve kasılma var korkuyorum ya herhangi bi doktora öyle kontrole gitsem nolur acaba???:18:

merhaba cnaım olur tabıı mutlaka gozuk rahatsızsan ınsalalh bısı yoktur

walla ben bu aralar özellikle süsleniorum canım kıskanç kadınım ben :) adam genç yakışıklı, el ele yürürken bile kızlar içine düşcek nerdeyse :47: tabi benim zavallım farketmio bile o MİNA yla ilgili hayallere dalmış, onu konuşup duruo :) bende bi bakış fırlatıveriyorum kızlara kafalarını eğip geçiolar :47: :9: :47: :9:

walla bende yormicam artık kendimi zaten cumartesi yola çıkcaz allahın izniyle bayramda yokuz dönünce yardıma kadın alırım bi güzel temizleriz evi :9: :9: demek tekme ha :) haklı yavrucak az otur döndü başım içerde diodur :9: :9:

aynen bende bugün aldım keçeleri önüme bakalım daha da bırakmam herhalde :6::6: walla yaptıklarını paylaş da bakalım bizde örnek alalım senden fiskoslar hariç tabi o tek başına güzel yapılmıo :9: :9: :9: :9:

öle protestocu bebış baş eğmeyi sevmıyo ehehe :D ben bayramda evde olucam hıcbıyere gıdıcek halım yok bayram
sonrası bı hafta arayla eskişehır konya yapıcaz zaten yeterınce yorucak o benı yaa size iyi yolculuklar canım :)

benım eşimi 3 sene önce 17 yasında zannetmsıtı bi tezgahtar kız da Allah aşkına surata bak 17 yasındkaı kaç erkekte
böle sakal var cıx cıx cıx diye paylamıştım kızı göz var nizam var yaa aramzıda 4 yas var siz daha buyuksunüz galıba dio
benı gömüp adamam mı yazıyon len dıye yakaısna yapıscaktım neyyse dedim adamda havalandı az genc gosterıorm die neyyse :) :9:
ay yok ben pek kıskanc değilimdir ama lafta eheueheue :D :51: :9: :51: :9: anam bızımkıde allahtan başka bişi düşünmuyo oyarım hee :15:

selam kızlar herkeze güzel sağlıklı bir hafta diliyorum umarım bu hafta bebişlerimiz ve bizim için çabucak geçer ben artık yolu yarıladım bir bu kadar daha zaman geçicek ve bebiş kucağımda dün bebiş için alışveriş yaptık babası kızıma ne istiyosan al dedi bende çok istediğim quin mood bebek arabası vardı pespembe onu aldım e bebekten istenbul paladyumda dolaşırken bir sürü hamile gördüm içimden diyorum ki acaba forumdaki kızlardan biri burda olabilir mi diye cea danda bir sürü şey aldık tabiki abilere de bayramlıklar alındı dün böyle güzel geçti şimdi babamıza akşam için en sevdiği yemekleri yapıyorum eee hakketti yani...hala kızımıza isim düşünüyorum çok zor tanem demiştik ama duyanların bir kaç yorumu soğuttu klasik yada çok duyulmuş bir isimde istemiyorum öff oğlanların ismi ne güzel hemen bulunmuştu kız ismi çok zorr kendinize iyi bakın kızlarr

canım güle güle kullanın cicilerinizi isim de bi şekıl hallolur ya düşünmeye devam ama evet kıza isim bulmak zor katılıyroum :)

arkadaslar sizler tecrubeli oldugunuz ıcın bır sorum olacaktı 10+6 ya da 11+0 iken gitsem ikili testi yaparlar mı acaba??

canım bebegın gelısımı normal seyrınde ıse 11+0 da yapılrı ama bebegın hafatsındna azbucuk gerı gelıosa

dr yeterlı olgunluga eriştiğini düşünmuosa yapmayabılır :)

güle güle kullanın cicileri canım..isim konusunda haklısın bizde kız ismi konusunda uzlaşamadık..

Back
X