benim 4.çocuğum olacak inş.bizede sürpriz oldu.36 yaşındayım.76 doğumluyum yani..4 çocuk darısı başınıza:))çok güzel ama çok zor.artık rabbim yardımcımız olsun.üstelik hepside sezeryan.))senin kaçıncı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 4.çocuğum olacak inş.bizede sürpriz oldu.36 yaşındayım.76 doğumluyum yani..4 çocuk darısı başınıza:))çok güzel ama çok zor.artık rabbim yardımcımız olsun.üstelik hepside sezeryan.))senin kaçıncı?
aaaaaaa ben o yöntemi kaç kere denedimmm hiç başarılı olamadımmmmm hatta daha dün tansiyon ölçerken bebişide duyarmıyız dedik ama yokkk nerde....eminmisin bebeğin sesi olduğuna ayşeee
Benim iki oğlum vardı bu 3. olacak inşallah. Biri normal biri sezaryen... 79 luyum ben de.. Gücüm kuvvetim olursa ben de 4 isterim..
Sen de çalışıyorsun galiba, çalışırken zor oluyor gerçi... Üç çocukla çalışmak daha zordur.. Ben izindeyim şimdi.. Seneye çalışmaya başlayınca ne düşünürüm bilemiyorum..
4. sezaryenden korkma.. Artık problem yaşanmıyormuş... Allah kolaylık versin...:
canım ben de steteskop olmadıgı ıcın ılk kez denedım...bebek de hareket edıoyodu o ara yerını hemen buldum koyunca geldı ses
böle gümbür gümbür olmuyo ama hısırtılı canım ıyı dınlemek gerekıo bı de bebek hareket eıdnce ses kayboluyo
eminim yanı orada baska ne oalbilir damar olabilir ama akrnımdakı 2 damarıda elimle hıssedebılıorm zaten kı damarlar daha yavas atıo
bebeğin kalbi daha hızlı atıyo canım bı de duyulabılıomus :) eskıden steteskopla dınlenıyormus bebıs
bir de önce kendı kalbını dınle sonra bebegı dınle o zaman ayırt edersın
maşallah size yaa yarenahsen ile idolumsünüz![]()
ben de ıstıyorum dört denee![]()
hayırlısı olsun ınsallah
Ayşecim geçmiş olsun! aman aman! dikkat et, ilacını al mutlaka aksatmadan.
Bayramda eşim ( Maşallah üçlüyosun) diyenlere....
(eee büyükşehir belediyesi çalışıyor) deyip kahkaha atıyor..
İnşallah cancağızım Allah bol bol hayırlı evlat versin isteyenlere..
ayşeeeeeeeeeeeee dediğini yaptım çokkkk heycan verici sanki duydum doğru valla çok boğuk ama 1 dkda kaç kere atıyor anlamadımmmmm.....tam tutuyorum ses kesiliyoooooo
Selamm güzel anneler
Bir sorum olacak
Spina Bfida (Nöral tüp defekti) riski sınırda çıktığı için doktor ayrıntılı ultrasonumu biraz öne aldı, 1 eylülde 18+5' ken falan yapılacak.
Sizce net görüntülenebilir mi bebeğin organları ...vs ?
Sonra 23. haftada tekrar yaptırayım mı ?
canım daha önce de yazmıstım en ıyı zaman 23 hafta ve sonrası diyo dr lar
cunku kalp odacıkalrı bölünmüş beyın de kıvrımalr olusmaya baslamıs oluyo en aızndan diğer organalrda da
değişiklıkler oalbılıyor ama öncekı gebelıgımde detaylıya gırdıgımde 23 haftalıktık bebegım 22 haftalıktı geriden gelıodu
dr gerı ama yıne de baslamıs bak normalde böle olmazdı demıstı....ıste beyın kıvrımalrı olusmaya baslıo dumduz bı et parçasıyken
doğum sonuna kadar da normal bir beyne benzer hale gelıyo canım mesela onun gibi
istersen doktoruna danıs...detaylıyı hıc yaptırmayan hastasına sölemeyen bile var yanı belkı dr un gereksiz
görücek ama bence gayet önemli bi durum ve 23 hafta veya sonrasında tekrar yaptırmanı tavsıye ederım
ayşe galiba duyduğum kendi nabzımmmm daha hızlı olması gerek çünkü....
Ayşecim geçmiş olsun! aman aman! dikkat et, ilacını al mutlaka aksatmadan.
Fbetuly dualarımız seninle, en kısa zamanda allah şifanı verir inşallah.
Maşallah Nilhans ve yarenahsen! Ben de çok istiyorum 4 tane, hatta olursa 2 erkek, 2 kız. birbirlerine eş olsunlar şu hayatta. ama çok zor biliyorum.Hele de çalışırken. Allah hepimize kolaylık versin bebişlerimizle.
Bu arada bayram çok güzel geçti, memlekete gitmişim iyi ki. Bebişime ailenin ördüklerini ve gelen bi çeyrek altını kaptım geldim:)
Bebişim hep böyle nasipli olsun inşallah!
Bi de benim kendi bebekliklerim vardı, malum ultrason yokmuş bizim zamanlarda. Bir dolu mavi yastık, mavi kyafet, mavi yatak örtüsü yapmışlar banaHepsini getirdim, arabanın arkası bizim minnoşa ayrılmış oldu. Göya yata yata gelcektim. ama olsun annesi onun için önde oturur. Herkes çok heyecanlı bizim ailede, minik yoktu epeydir sevilcek kıvamda. Benimkini bekliyolar. Sağlıkla bi alsak kucağımıza. :18:
Bazıları kilo almışsın dedi, bazıları ise anladı hamile olduğumu. Kimsenin dediği tutmuyo. Moralimi de bozdular bi dolu işte bahsetmiştim. Yok karnın erken çıkmış, yok erken şişmişsin bilmemne. Napcam bilmem. doğurunca hemen diyet de yapamıyoz ki. Neyse artık miniklerimiz için dayancaz söylenenlere...
Bi meyveye aşermiştim, söylemim burda. Keşke Alahtan başka bişey isteseymişim. Her gittiğim evde yedim, tam mevsimi de bu aralar.
Tabi öyle olunca bu hafta dikkat etmem gerekiyo. Eylüldeki kontrolde papaz olmayalım doktorumla di mi
Bu arada hala hissetmiyorum bebişimin hareketlerini, dört gözle bekliyorum! Umarım kısa sürede başlar artık tekmelere.
Hepinize güzel günler diliyorum...
O zaman bu ayrıntılıda sadece omuriliğe baksınlar(o görünür artık sanırım çünkü ultrasonda bile görünüyor çok detaylı olmasa da), spina bfida riskini belirlerler. sonra 23. haftada ben tekrar giderim ayrıntılı için, beynine ve kalbine..vs bakarlar.
olur mu öyle ?
Merhaba Arkadaşar,
öncelikle herkese kolay ve hayırlı hanmilelikler ve doğumlar diliyorum.. listeye baktım da bebişimin cinsiyetini ve ismini bildirmediğimi farkettim :) kime bildiriyourz hatırlamıyorum ama bebişimin cinsiyeti erkek ve ismi de ALİ olacak inşallah.. ve ilk bebeğim Allah nasip ederse.. listeye eksik bilgilerimi eklerseniz sevinirim.. daha önceki konularda eminim bahsedilmiştir ama okuyamadığım için affınıza sığınarak tekrar soruyorum; benim bebeğim şu anda 19+4 te, hareketlerini hissetmemem normal mi acaba? arada pıt pıt bişeyler oluyor ve hemen geçiyor ama bebekten mi barsaklarımdan mı anlamıyorum :) benimle aynı haftalarda olanlar bebişlerini hissediyorlarmı? ilk bebeklerde daha geç hissedilir diye yazmışlar heryerde ama en heyecanla ve sabırsızlıkla hemen hissetmek istiyorum.. Allah bu güzel duyguları her isteyene yaşatsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Kızlar merhaba ilk gun alısverısle ıkıncı gun gezmeyle ucuncu gun yatmayla bayramı bitirdik :)
bi baktırayım ay kızlar aman dıyeyım aksatmayın ilacı ölüyorum sandım yatıyorum yatılmıyo kalkıyorum duramıyorum
çok fenaydııııkan ialkcıda mıdemı bulandırıo ama napcaamm ıctım maalesef
Bazen hissettiğimi düşünüyorum. Özellikle iş yerinde masa başında çalışırken. Hareketsizim ya o zaman. Her halde ondan.
Size de maşallah annesi
Çocuklar doğsa, yaz gelse, bütün ocak anneleri şöyle güzel bir bahçede buluşsak. Çim olsa her yer.
Atsak ortaya çocukları onlar oynasa, bizde çayımızı yudumlasak hemde onları izlesek, konuşsak. :)