canım kan ilacı hepimize kötü etkiler yapıyor ama ben doktora yine sordum doğumyapınca bile kullanacaksın diyor
ben sabah içince yarım saat geçirip kahvaltı ediyorum ve süt ürünleri kalsiyum almamak gerekiyormuş ama portakal suyu demir alımını artırıyormuş bende erik portakal sularıyla kahvaltı yapıyorum peynir az yiyorum bal idare ediyorum ama olurda 1saat yemezsem anında banyoda sizin başta çektiğinizi ben anca görüyorum iğrenç bide süt içersen kesin çıkıyo ama gün içinde hep ağzımda kan tadı var gibi beni isal yaptı diye sevinmiştim ama buhafta elevite de başladım anın da kabız geri geldi onun kokusu iğrenç içmesem dedim kan hapı aç bu tok devam dedi eh gecede mağnezyum ve kalsiyum bakalım geçcek bu 5ayda sizin 4buçuk ay![]()
canım evet kan hapı çok önemli biliyorum ama kan degerlerım ıyı dıye pek sallamıyodum arada sırada ıcıyodum
ama fena carpıntı olunca vallada içcem billada içcem die yeter kı bu carpıntı gecsın dedım

varya yatamıom kalkamıom neysekı bugun daha ıyıyım genelde yemeklerden sorna baslıo çarpıuntın sebeb - i hikmetı ne bılemedım
ben herseyden yıyorum ya et süt peynır tavuk balık tereyagı bal pekmez kuruyemıs yanı aklıan ne gelırse

çok şükür ıyyım yanı ama ilaç bulandırıo ıste ıstahımı kesıo yıyemıyorum napalım mecbur ıcıcez ilacı çare yok ben de eleviti
hiç sevmıorm yaa :) bebe aspirini ne güzel mınık tatlı