yaa netten baktım bikaç tane beğendim ama nette fiyatlar biraz farklı sölediğinden daha pahalı acaba sadece mağzalarındamı geçerli o indirim yada sadece sizin ordamı ??? ben 1 tane uyku seti alıcam cnm 1 tane yorgan 2 tanede nevresim takımı alıcam oda yeter bize :)) hem uyku setleri daha palı 1 tane uyku seti fiyatına 2 tane nevresim takımı alıyosun daha mantıklı geldi bana :))
ayyy kuzum yaa maşşallah sizinki baya hareketli sen yandınn valla eger böle devam ederse daha karnındayken canını okucak :)) bizimki daha sakin dönüyo minik pıt pıtlar yapıyo bizimki çıkınca canımı okucak kesin :))
aaa daha görmedi yani dünkini bakalım bu sefer nolucak geçenkine gözleri dolduysa bu sefer kesin ağlıcak :))
evet canım nette organikler 77 kotonlar 60... canım geçen hafta sonu o markanın ürünlerini satan bi mağazaya baktım dün de linens e baktım fiyatlar aynı 60 a 45... yarın çıkıp alıcam bende diğer mağazalara da bakıcam haber veririm size de genel bir indirimdir die tahmin ediorum.. ama sitede pahalı dediğin gbi..
evet uyku seti bende bi tane alcam onu da beğendim belisten dedeciği beklioruz.. istanbuldan gelcek ilk torunu ya o yapcakmış yatağını tam takım.. bende yedek iki tane nevresim alim diorum işte.. ama kararsız kaldım eşim de bi tane yeter şimdilik bence dio biri kirlenince öbürünü yıkarsın dio gerek görürsen daha sonra al dio.. hemen herşeye ikişer üçer atlamayalım bi bakalım ne ne kadar kullanılıo dio :):) ama istersen al iki tane de dio kararsız adam beni de kararsız yaptı

canım böle giderse çıkınca da canıma okur :) anne karnındayken bu hareketleri kaslarını çalıştırmak için yapıolarmış.. dışarda kullancaklar ya egzersiz yapıolarmış :):):) eee erken çalışan kaslar dışarda da erken hareketler demek sanırım :):):) yandık galiba akşama kadar koşturcaz zillinin peşinde :):) topicte genelde erkek bebişler sakin gibi duruo bende merak ediorum çıkınca nasıl olcaklar

2 yıldır evliyiz öncesinde de 2.5 yıl görüşme ve nişanlılık dönemimiz geçti daha bir kez ağladığını görmedim... gözlerinin dolduğunu da bir kaç kez.. bu akşamı bende merakla bekliyorum bakalım ne tepki vericek