- 22 Eylül 2011
- 490
- 159
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzel anneler.bende 6 aylık izin olayını bekliyorum.32.haftada izinimi aktarmayı düşünüyorum ama bi açıdanda korkuyorum.izini aktarınca kasımın sonu gibi dogum iznine ayrılmış olucam.ayrılıncada direk bursaya gidecem dogum için.son ayımda yolculuk sıkıntı olurmu onu düşünüyorum.burdan bursada 12 saat![]()
kizlar Allah nasip ederse 5 hafta kaldi rahat nefes almama:)
su 30. haftayi bitirirsem diken ustunde olmayacagim. bebek kendi kendine nefes alabilirmis.
ins gununu tamamlayip saglikla dogarlar ama insan son 10 haftayi daha rahat gecirir kanimca.
kizlar Allah nasip ederse 5 hafta kaldi rahat nefes almama:)
su 30. haftayi bitirirsem diken ustunde olmayacagim. bebek kendi kendine nefes alabilirmis.
ins gununu tamamlayip saglikla dogarlar ama insan son 10 haftayi daha rahat gecirir kanimca.
günaydın hatunlar
ay eşim gitikten sonra bi uyuyamadım üstüme kara basan gelip durdu töbe töbeee kelimeyi şahadet getire getire çözldüm
bugünde yine şehit haberleri varmış canım sıkıldı bela okumayı hiç sevmem düşmanıma bile bela okumadım hiç ama artık okudum yaa yeter valla çok canım sıkılıyo
![]()
günaydın kızlar nasılız bugün umarım herkes iyidir bugün benim randevu günüm oğlumu göreceğim bir kez daha ve bugün itibariyle 27. haftama girmiş bulunuyorum...
Günaydın kızlar :)
cuma gunu yapılan tahlılleırmı henuz ızın alamadıgım ıcın dr a gosterememıstım dün iş çıkışı barı
özeldeki doktoruma gidip gösterım dedım...gittim sadece tahlıl sonucu gostermek ıcın , şekerım 136
çıkmıştı biz 130-135 normal kabul edıyoruz senın bı kademe yuksek cıkmıs perhiz yapsan iyi olur dedi
zaten liste getırmıstın tamam ordan devam et ama gene bakarız şekerıen dedı kan degerlerım ıcınde
düşük ama gebeye göre normal dedi ama referans aralıkalrına baktım ben korktum dedım
dr da onalr normla ınsnaalra göre ref. aralıkalrı sen gebesın bu normal ama kan ılacını aksatma dedi
böle işte kızlar 8 ekımde tekrar görüşelim dedi...bak 100 lük yükleme yapmıyorum hem cok yuksek diil
hemde sen bilinçli bi gebesın dıkkat edersın bunu da düşürürsün dedi tamam dedim....eve giderken hastanenın ordakı
pastaneden tatlı aldım bendebi güzel yedım eşimde seni ispiyonluycam doktora dedı :26:
neysem artık dıkkat edıcez şekere tatlıya neym bu arada bilen arkadaşlardan bilgi alaım meyve de yasak oluyo mu :)
ayy ben de doğum ıznıne kalan gunlerı sayyorum hadı hayırlsıı bakalım :)
günaydın canım ayy aman aman karabasanlar uzak dursun...
evet canım şehit haberı var dunde vardı of hiç sorma...gecen otogarda asker ugurlaması vardı
ne kadar cok ağladım güle oynaya yolluyoruz hepsiniRabbim şehadetelrını kabul etsın
devletımıze ordumuza askerımıze zeval vermesın
bacim iyi geceler allahhh rahatlik versin iyi uykular rüyanda bebisi gör insallahhh bizde görelim hepimizzzzz![]()
kesinlikle bende faydalı olacağını düşünüyorum canım bende bakayım artık yavaş yavaş birde canım sen ne kadara aldın nettenmi yoksa mağazadan mı aldın ne çok sordum demi :)cnm ben eşimin gömlekleri için omoyu kullanıyorum pahalı biraz ama ben birkere yakasınıda gömleğin kol kısımlarınıda çitelemedim.ütülüyeceğim içinde atıyorum 60 dereye pamuk gibi çıkıyolar..yani anlatmak istediğim eminim omo babyde lekeleri çıkartır.yanlız bu omo çok etkili,lekeleri iyi çıkarmasından belli,ben ilk zamanlar fazla katıyodum deterjanı alerji yaptı hatır hatır kaşındıkdozunda kullanmak lazım bu deterjanı yani..ama daha önce farketmemişim markette omobaby'yi.dalinininkini görüyodum hep ama..aklımda olsun bu omo baby benimde
cnm beşli setlerde bitek vücut şampuanı gereksiz haklısın..ya zaten çantayla takım veriyolar,chicconunda dahhil hepsinin çantaları küçük,alan arkadaslar çantalardan memnun kalmamış hep.oyüzden ben ayrı ayrı alıcam şahsen.çantayı büyük olsun istiyorum
sevibebenin cnm..peluş figürünün altında cırtcırt var.ayarlanabiliyor,küçültülüp büyültülebiliyo.bugün annem geldi gereksiz gördü kendileri bu ürünüama bence gerekli Allah korusun bi tanıdığın bebeği öldü gece kusmuğunu yutarak.bu ürün %50 ölümleri azaltıyo.bence %100 şart yani,çokta cici,yarın öbürgün gün büyüyünce peluş kısmı çıkarılıp oyuncak gibide kullanılabiliyomuş,severek aldım,inşallah işimize yarar
günaydın kızlar nasılız bugün umarım herkes iyidir bugün benim randevu günüm oğlumu göreceğim bir kez daha ve bugün itibariyle 27. haftama girmiş bulunuyorum...
ay canım inşallah öyledir bende son ay odasıydı düzenlemesiydi çabuk geçer diyorum ama arkadaşlar kesinlikle tam tersi hiç geömiyor diyorlar :)kizlar Allah nasip ederse 5 hafta kaldi rahat nefes almama:)
canım sevindim senin adına meyve zarar vermez diye düşünüyordum ama geçen bir arkadaş bir meyve söyledi bütün yaz onu yedim şekerim çok yükselmiş dedi ama zaten şimdi o meyveden kalmadı artık :)Günaydın kızlar :)
cuma gunu yapılan tahlılleırmı henuz ızın alamadıgım ıcın dr a gosterememıstım dün iş çıkışı barı
özeldeki doktoruma gidip gösterım dedım...gittim sadece tahlıl sonucu gostermek ıcın , şekerım 136
çıkmıştı biz 130-135 normal kabul edıyoruz senın bı kademe yuksek cıkmıs perhiz yapsan iyi olur dedi
zaten liste getırmıstın tamam ordan devam et ama gene bakarız şekerıen dedı kan degerlerım ıcınde
düşük ama gebeye göre normal dedi ama referans aralıkalrına baktım ben korktum dedım
dr da onalr normla ınsnaalra göre ref. aralıkalrı sen gebesın bu normal ama kan ılacını aksatma dedi
böle işte kızlar 8 ekımde tekrar görüşelim dedi...bak 100 lük yükleme yapmıyorum hem cok yuksek diil
hemde sen bilinçli bi gebesın dıkkat edersın bunu da düşürürsün dedi tamam dedim....eve giderken hastanenın ordakı
pastaneden tatlı aldım bendebi güzel yedım eşimde seni ispiyonluycam doktora dedı :26:
neysem artık dıkkat edıcez şekere tatlıya neym bu arada bilen arkadaşlardan bilgi alaım meyve de yasak oluyo mu :)
Günaydın güzel anneler.msjini Simdi okudum bende kızlara rüyamı anlatayım diyordum kız bildin valla bebeğimi gördüm ilk kez ah yavrum benim emzirdim onu göğüslerim süt dolmuş kocaman olmuş, bembeyazdi kızım, özlemiştim o duyguyu kizimi iki yasına kadar emzirdim insallah bu kizimada nasip olur.
sağolasın tatlım çokkkk mersiii
canım neden kova istyosun merak ettim oğlaklarımı sevmiyonki acep
tabiki eylence ya aminn sağlıkla gelsinler inş
yün dışındakilerin hepsi yüne göre faydalı bana ve uzmanlara göre. Araştırarak öğrendiğin şeylerin ben okulunu okudum. paylaşımda bulunmak farklı şey görüşünü kabul ettirmeye çalışmak senin yaptığın. isteyen istediğini kullanır. ben zararlı yazdım die onu mu alıcak herkes. insanların senin kadar aklı var ve istediğini alma kapasitesi var. kapiş ne ya. hiç sevmediğim şeyler. uzatmadım kenara çekildi oldum. al yine çekiliyorum. bu konuda bi kelime daha yazmam sana. senin istediğin karşılıklı atışmak çünkü .sen bundan anlıyosun. kenara çekildi de ne istresen de. anlayan anlıyor neden cvp yazmadığımı. NOKTA
canım geçmiş olsun Allaha emanet bebşlerimiz sen yorma kendini bırak ne temizliği Allah aşkına önemli olan bebeklerimiz ve biziz ..günaydın kızlar
pzartesi gecesi acildeydim kanamam geldi acile gittik çok şükür bebeğimde bişey yokmuş doktor ya çok ayakta durmuşsun dedi yada bebek yer değiştirmiştir dedi bi de alttan muayne ettiler çok korktum bişey olcak diye diyolar ya belli bi aydan sonra alttan bakılmaz diye umarım bişey yoktur dün iş yerinden izin aldım bugün ne yazikki işe başladı gene ne olur sizde dikkat edin temizlik yapcam diye kendimi ve bebişimi riske atıyorum
canım sende dikkat et kendine çok yorulma ufaklık içinde kreş iyi olur canım hazır heves etmişken :)herkese günaydın.bu günlerde çok yoğunum.koşturuyorum sürekli ve buda karnımda kasılmalara sepep oluyor bebeğin suyu az,yani sınırda olduğu için.doktor istirahat et demişti ama dün akşam yatılı misafir geldi.bursadan arkadaşım.üniversite kaydına gelmişer eşi ve 2 çocuğuyla birlikte.arkadaşta olsa misafirişte,yani eşi ve çocukları olmasa hiç sorun değilde,onlarda olunca ister istemez yoruyo.sabah 6.30 da kalktım önce küçük kızımı sonra büyük kızımı sonrada eşimi ve oğlumu gönderdim.misafirler yatıyodu dün geç gelmişlerdi yol yorgunuydular,onların kahvaltılarını hazırladım çıkıp işe geldim.onlar kahvaltı yapıp banyo falan yapcaklardı.akşam dışarda yeriz.yarına da allah kerim.ay ne çok uzatmışım.şimdi diceksiniz bize ne bunlardan...:))iş çıkışıda oğlumu kreşe yazdırıcam.3 gündür ağlıyo evden çıkarken bende okula gidicem diye.kurban bayramından sonra doğum öncesi 8 haftalık iznimi alıcam.o zamana kadar gitsin bir ay hevesini alsın..
günaydın kızlar
pzartesi gecesi acildeydim kanamam geldi acile gittik çok şükür bebeğimde bişey yokmuş doktor ya çok ayakta durmuşsun dedi yada bebek yer değiştirmiştir dedi bi de alttan muayne ettiler çok korktum bişey olcak diye diyolar ya belli bi aydan sonra alttan bakılmaz diye umarım bişey yoktur dün iş yerinden izin aldım bugün ne yazikki işe başladı gene ne olur sizde dikkat edin temizlik yapcam diye kendimi ve bebişimi riske atıyorum
son ay pek onerilmiyor ucaklar bile almiyor kendi arabanizlami gideceksiniz? kendi annene mi gidiceksin yok kv yaniysa evinde olman
bence daha iyi:)
günaydın kızlar
aman iyi ayşe kötü bişey yok dimi sonuçlarda olsa sölerdin zatenn
hayrlısıyla bi doğursakk
ya kıyamam insan dayanamıyo artık asker ğurlarken eylence bile yapası gelmiyo insanın hiç erkek kardeşimabim yok ama bu askerlere içim sızlıyo pisipisine gitmeleri işte allahım yardımcıları olsunn
amiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiin
herkese günaydın.bu günlerde çok yoğunum.koşturuyorum sürekli ve buda karnımda kasılmalara sepep oluyor bebeğin suyu az,yani sınırda olduğu için.doktor istirahat et demişti ama dün akşam yatılı misafir geldi.bursadan arkadaşım.üniversite kaydına gelmişer eşi ve 2 çocuğuyla birlikte.arkadaşta olsa misafirişte,yani eşi ve çocukları olmasa hiç sorun değilde,onlarda olunca ister istemez yoruyo.sabah 6.30 da kalktım önce küçük kızımı sonra büyük kızımı sonrada eşimi ve oğlumu gönderdim.misafirler yatıyodu dün geç gelmişlerdi yol yorgunuydular,onların kahvaltılarını hazırladım çıkıp işe geldim.onlar kahvaltı yapıp banyo falan yapcaklardı.akşam dışarda yeriz.yarına da allah kerim.ay ne çok uzatmışım.şimdi diceksiniz bize ne bunlardan...:))iş çıkışıda oğlumu kreşe yazdırıcam.3 gündür ağlıyo evden çıkarken bende okula gidicem diye.kurban bayramından sonra doğum öncesi 8 haftalık iznimi alıcam.o zamana kadar gitsin bir ay hevesini alsın..
günaydın arkadaşlar hepimize bereketli şanslı mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun inşallah :)
canım sevindim senin adına meyve zarar vermez diye düşünüyordum ama geçen bir arkadaş bir meyve söyledi bütün yaz onu yedim şekerim çok yükselmiş dedi ama zaten şimdi o meyveden kalmadı artık :)
günaydın kızlar
günaydın hatunlar
bugünde yine şehit haberleri varmış canım sıkıldı bela okumayı hiç sevmem düşmanıma bile bela okumadım hiç ama artık okudum yaa yeter valla çok canım sıkılıyo
![]()