2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

tipe bak tipe tam ısırmalık tam nasıl da büzmüş dudaklarını senin eline yüzüne gözüne kurban olsunlar Allahım seni kem gözlerden korusun AMİN
ayrıca annesi bu fotoyu paylaştıgın için çok teşekkürler gözümüz gönlümüz açıldı sayenizde

canım benim ne kadar mutlu oldum var ya kendi bebeğimi bu kadar net görmedim ben valla nasıl bişey çıkacak bilmiyorum Ama Allah ım hepimize sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. sana da öyle bi mucize nasip etsin ki bu çektiklerin yetsin sağlıkla sıhhatle büyüt oğlunu

kızlar bu arada dün bi biberon muhabbeti olmuş. ben de avent aldım. en iyisi o diye biliyorum yani en sağlıklısı .

uzun bi aradan sonra bizim de buğun oğlumla randevumuz var 11.30 da ay heyecan yaptım inşaalah hayırlı haberler le gelirim kızlar dua edin bize

eevt canım ac karnına ıc kı mıde ceperını sarsın hemen

Arkadaşlar herkese günaydın. Bugün çok garip hissediyorum kendimi. Geceden bu yana bayılacakmışım gibi sersemlik halsizlik ve hafif de bulantım var. İşe gelir gelmez izin isteyip sağlık ocağına gittim tansiyon normal dedi. Niye böyle oldum ki evham yaptım şimdi. İşteyim hala hayırlısıyla şu gün bi bitseydi...İşten sonra doktora gitmeli miyim sizce??

günaydın kızlar nasılsınız minik maymıncıklar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…