- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.621
napıyon kuzumm ben kuaföre gidiceem ağda yaptırıcaam çok korkuyoom
bu arada hastaneden geldim..şeker için kan veriyorum...kahvaltı sonrası haberler içaçıcı değil(190 çıktı)..bakalım öğle yemeği sonrası nasıl çıkacak...bıktım ben bu şeker işinden..doya doya yiyemiyorum zaten..bi de bu stres eklendi..geçenki kontrolumde ne güzel düşük çıkmıştı..bu sefer niye böyle oldu anlamadım...
oyyyy çok çok geçmiş olsun canım benim yemeğe bağlama ama sadece işi biliyorsun ki şeker hastalığının başlıca sebeplerinden biri stres sıkıntı bunu sakın unutma emi sen sıkıntı stres yaptıkça daha da çok yükseliyor canım benim
kızlar çok şaşırtıcı bir şey oldu... patronu aradı eşimin... yönetim olarak madur olmayın diye bu ay da maaaşını yatırma kararı aldık dedi... işten çıktı mı dedim.. bu ay yönetim karar verecek siz de dönmediniz ki dedi. ben de bilmiyorum ki ne kadar kalacak kesin değil o açıdan dönemedim dedim... 10 güne çıkacak büyük olasılık dedim yasa falan demedim umudu afa kalmış demesinler diye... dilekçe vermiş çıkabilir 10 15 güne dedim.. ay bir de çıkmazsa yasa... 10 15 güne çıktı çıktı yoksa iş elden gitti... offff
nasıl gazlı bez ya??????? ay korkutma kız bizi neyse sezeryan olmayı düşünmüyorum ztnya benimde alt komşum doğurdu 2 ay falan oldu sanırsam kadın bi türlü toparlanamadı.dikişleirnden iltahap akıomuş falan neyssee meğer hastane sezeryanda kadının içinde gazlı bezi unutmuşkadın geberiyodu az daha apar topar ameliyata almışlar kadını ölee üzüldümkii..
kıss ben nefes alamıom bu bebek beni sıkıştırıo sankiim..bide kızımın bütüüüün cicilerini ütüledim bugün yorgunluktan perişaaan olduum.seen nöörüoon
nörim bende bugunden beri temızlık yapıorum bı baslayınca 2 gunde anca bıtırıyorum zaten :)bende utuledım bır partı bade'nın kıyafetlerını ama daha var yıkancak utulıcek bır ara cok gaza gelıp bır suru kıyafet almısım pişmanımmmmm
yaa ölee her gördüğümüsü alınca ütülnicekler zibille oluyoo.senin kızıma aldığın ciciyi ütülerken aklıma geldin falla hemenanaam dedim kızımın ilk hediyelerinden biri diye kendi kendime sevindirik oldum
ben hepsini bitirdim göya ama daha anane ve teyzelerdekileri gelince yıkayıp ütülediğimin 3 katı olucak daha iş çoookkkk:44::44: zaten mobilyamısda gelmedi daha
Teyzoşlarıı önce oğluma kocaman maaşallah istiyorumm...
Eki Görüntüle 569680 Eki Görüntüle 569681 Eki Görüntüle 569682 Eki Görüntüle 569683 Eki Görüntüle 569684 Eki Görüntüle 569685 Eki Görüntüle 569686
sagolasn cnmmm,ıns opup kokladıgım gunlerıde gorurum.ama oglenden berı mestımm
kızlar yemeklerden bahsetmişsiniz hep ama benimde
miniğim bende reflü yapmaya başladı bütün yemek borum boğazımdan mideme
kadar yanıyo o yüzden yemeği flan hiç düşünemiyorum çünkü ne yesem
sanki asit yapıyo acaba bu reflüme ne yapabilirim ki
en son doktora gitiiğimde henüz yoktu bende soramamıştım diğer kontolüme de
daha 12 gün var ne yapsam ki acaba sizin bi bilginiz var mı?
kızlar yemeklerden bahsetmişsiniz hep ama benimde
miniğim bende reflü yapmaya başladı bütün yemek borum boğazımdan mideme
kadar yanıyo o yüzden yemeği flan hiç düşünemiyorum çünkü ne yesem
sanki asit yapıyo acaba bu reflüme ne yapabilirim ki
en son doktora gitiiğimde henüz yoktu bende soramamıştım diğer kontolüme de
daha 12 gün var ne yapsam ki acaba sizin bi bilginiz var mı?
valla ben hiç o işimi kuaförde halletmedim hep kendim yaptım kuzu bilemiyorum nasıl olacak :) korkma beya ACISADA ÖLDÜRMEZ
Teyzoşlarıı önce oğluma kocaman maaşallah istiyorumm...
Eki Görüntüle 569680 Eki Görüntüle 569681 Eki Görüntüle 569682 Eki Görüntüle 569683 Eki Görüntüle 569684 Eki Görüntüle 569685 Eki Görüntüle 569686
Eki Görüntüle 569966
KIZLAR OLUŞUMLA GELMİŞ BULUNMAKTAYIZPAŞAM 1.470 gr olmuş heyecandan boyunu sormayı unuttum gelişimi çok iyimiş bi sorun çıkmadı yeni doğum yaptığım için doktorum dikişlerime baktı ve yaram tekrardan açılmaya müsaitmiş bi sorun olmaz dedi ve gene aynı yerden açılacak sol kasığım ağrıyordu paşam sırtını oraya dayıyormuş doktorum bi sorum olmaz dedi gene herzaman sol tarafına yatmaya çalış dedi son doğum tarihim 14 subat ama sezaryan olacağım için bi hafta öne alacaklarmış yani 39 da doğuma gidiyorum bide ocağın ilk haftası tekrar çağırdı ve doğuma kadar her hafta gidecekmişim ocaktan sonra doğum hazırlıklarına başlayacağız dedi yani 38 de olabilirmiş doğum
Alıntı berine kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
napıyon kuzumm ben kuaföre gidiceem ağda yaptırıcaam çok korkuyoom
günaydın kızlar
berine korkma canım bende cumartesi günü ilk defa kuaföre gidip yaptırdım minik bebeğin dediği gibi gerçekten acısada öldürmüyobiraz acı oluyo tabi ama hemencecik bitiyo zaten acıda geçiyo böyle kafamızı kurcalayıp duruyo bir an önce gidip yaptır kafan rahat eder hiç deilse
maşallah canım oğluşunane güzel böyle resimleri benim kızımın yok hiç öyle
kilosuda baya iyimiş maşallah bende sol tarafıma yatamıyorum yatınca acıyo cumartesi günü bende söyliyim bi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?