2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın hanımlar..nasılsınız görüşmeyeli..biraz geçmişi okudum..anladığım kadarıyla herkes iyi...SEDAcım fotolara bayıldım..maşallah bebeğine..sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah..

bu arada hastaneden geldim..şeker için kan veriyorum...kahvaltı sonrası haberler içaçıcı değil(190 çıktı)..bakalım öğle yemeği sonrası nasıl çıkacak...bıktım ben bu şeker işinden..doya doya yiyemiyorum zaten..bi de bu stres eklendi..geçenki kontrolumde ne güzel düşük çıkmıştı..bu sefer niye böyle oldu anlamadım...

oyyyy çok çok geçmiş olsun canım benim yemeğe bağlama ama sadece işi biliyorsun ki şeker hastalığının başlıca sebeplerinden biri stres sıkıntı bunu sakın unutma emi sen sıkıntı stres yaptıkça daha da çok yükseliyor canım benim

sağol canım ya..stres konusunda haklısın..napalım..bu da yaşanacakmış..hayırlısı..ne diyeyim..

canımm Allahın izniyle az kaldı eşinde gelecek patronada helal olsun mağdur etmek istememiş aferin

nasıl gazlı bez ya??????? ay korkutma kız bizi neyse sezeryan olmayı düşünmüyorum ztn

kıss ben nefes alamıom bu bebek beni sıkıştırıo sankiim..bide kızımın bütüüüün cicilerini ütüledim bugün yorgunluktan perişaaan olduum.seen nöörüoon

darısı bu akşam bizim başımıza bu akşam cicilerimizi yıkıcam bakalım inşallah solmaz, buruş buruş olmazlar korkuyorum valla o görüntülerinden eser kalmıcak diye son kez soruyorum dalinin sıvı deterjanı ile yıkıyım dimi kuzucanlar???????

sagolasn cnmmm,ıns opup kokladıgım gunlerıde gorurum.ama oglenden berı mestımm

sedammmmm 41 değil 41.000 kez maşallahhh oğluşuna kem gözlerden korusun Rabbim güzel yüzlü oğlum benm ya :)) inşllah bizim bıdıklarda böyle şirin olurlar ))

zuzum ben aylardır çekiyorum o sıkıntıyı gaviscon içiyorum ama anlık geçiriyo kahvaltıdan sonra gaviscon öğlen yemeğinden sonra maden suyu, akşam yemeğinden sonrada gaviscon içiyorum tekrar yoksa ne yemeği suya bile cesaret edemiyorum çıldırcam artık anlıkda olsa beni rahatlatıyo gaviscon ve maden suyu doktorum verdi hiçbir zararı yok oyüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsn. Birde meltem aç karnına içmekden bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam dahamı etkili Meltemmm bi cvp ver kuzum? Birde msj göndermişsin ya msj kutum dolu diye bana ulaşmadı haberin olsun ((

Günaydın kızlar, özlendiniz...
Her zamanki gibi bi kaç gün ara ve sonra yazış yapıyorum.
Nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Oğlum buaralar aşağı tarafımı dövüyor bazen öyle acııtyorki cidden korkuyorum.
Kimi zaman hareketli kimi zaman değil,inş çok sağlıklı doğar.
Cumartesi Çilek bebiş odamız geliyor ay çok keyifliii...
Ocak başına da dedesine kıyafetlerini aldırıcam :)
Az kaldı...
Seda buarada resimlere bayıldım ne kadar tatlı çıkmış ham yaparım ben onu maşallah.
Ben de salı dr a gitcem inş yüzünü gösterir. Ben minyon tipliyim karnımda çok büyük değil bebiş hep iki büklüm duruo.
Eli ayağı yüzünde...
Oğlumu seviyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmm

sedoş kız ben şimdi yeni gördüm kuzunun resimlerini maş. sübhanallah ayyyy canım benim Allahım nazarlardan korusun inş. sağlıklı sıhatli kucağına aldığın günleri göstersin inş.

günaydın kızlar 3 gün aradan sonra ben geldim internetsizlik ne kötü şey yaa insan bunalıma giriyo valla
geçmişi okuyorum dünden beri daha hala 30 sayfa var amma gevezesiniz yahu insan giremeyenleri de düşünür ben de dün sonunda çok merak ettiğim hamilelik pilatesine gittim çok eğlenceliydi 1 saat falan toptu lastikti oynadık öyle hareketler yaptık çok kolay geldi orda hiç zorlanmadım ama vücut ham tabi akşama çıktı acısı birazcık belim ağrıdı bugün daha iyiyim...alışıcam galiba gidip geldikçe...hafta olarak en az ben vardım 35.hafta vardı 39. hafta vardı...39. haftadaki kadıncağız haftada iki gün hastaneye geliyomuş artık her an doğuracak yani çok heyecanlıydı pilatese devam et gelemesen de evde yap bel ağrılarımı çok azalttı benim dedi bakalım artık gidebildiğim kadar gidicem...bi de ordaki kadınlardan duydum ki onlar da benle aynı doktorun hastalarıymış ve doktorumuz kalp krizi geçirmiş anjio yapmışlar yoğun bakımda yatıyomuş
çıkışta bölüme uğradım ordaki sekreterlere sordum bi müddet olmıycak dediler ben de şimdilik tanıdığım başka bi doktordan randevu aldım
39 haftalık hamile olan kadıncağız da diyo ki çok üzüldüm doktorumuza hem çok iyiydi hem de alışmıştım 9 ay ona gittim şimdi başkası mı doğum yaptırcak diye de morali bozulmuş...koyun can derdinde kasap et derdinde dimi adam anjıo geçirmiş bak ben ne diyorum dedi...dedim benim de aklıma gelmedi desem yalan olur sonuçta 7 aydır ben de aynı doktora gidiyorum toparlanmak için mutlaka bi süre izin kullanacak haklı olarak...ama hastaları olarak biz napcaz hiç bilmiorum şimdilik doktorsuz kaldık allahtan tanıdık bildik bi doktor daha var da hastanede olmazsa onla doğum yaparım napıyım

Evet reflu...
Bende aylardir var ve gun gectikce agirlasiyor
en kotusu bogazimdaki yanma
geceleri uyuyamiyorum
once gaviscon surup kullandim ama pek yardimci olmadi...
doktor sana daha kuvetli bir hap lazim dedi ama o da bana misin demedi...
Simdi hamilelikte kullanilabilinecek en agir hapi kullaniyorum ama...... ben bir fark gormedim..
Gaviscon u hic korkmadan kullanabilirsin... Belcikada doktor raporu olmadan hicbir ilac satilmaz ama gavisconu eczacilar bile verebiliyor...
Benim onceki hamileligimde doktor yazmisti
6 ay kullandim ve hicbir yan etki olmadi

valla ben hiç o işimi kuaförde halletmedim hep kendim yaptım kuzu bilemiyorum nasıl olacak :) korkma beya ACISADA ÖLDÜRMEZ

Alıntı berine kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
napıyon kuzumm ben kuaföre gidiceem ağda yaptırıcaam çok korkuyoom
günaydın kızlar
berine korkma canım bende cumartesi günü ilk defa kuaföre gidip yaptırdım minik bebeğin dediği gibi gerçekten acısada öldürmüyo biraz acı oluyo tabi ama hemencecik bitiyo zaten acıda geçiyo böyle kafamızı kurcalayıp duruyo bir an önce gidip yaptır kafan rahat eder hiç deilse

günaydınlarrr

sedanın oğluşuna herkes gibi bende bayıldım
allah sağlıcakla uzun ömürler versin inşallahhhhh

Son düzenleme:

KIZLAR OLUŞUMLA GELMİŞ BULUNMAKTAYIZ PAŞAM 1.470 gr olmuş heyecandan boyunu sormayı unuttum gelişimi çok iyimiş bi sorun çıkmadı yeni doğum yaptığım için doktorum dikişlerime baktı ve yaram tekrardan açılmaya müsaitmiş bi sorun olmaz dedi ve gene aynı yerden açılacak sol kasığım ağrıyordu paşam sırtını oraya dayıyormuş doktorum bi sorum olmaz dedi gene herzaman sol tarafına yatmaya çalış dedi son doğum tarihim 14 subat ama sezaryan olacağım için bi hafta öne alacaklarmış yani 39 da doğuma gidiyorum bide ocağın ilk haftası tekrar çağırdı ve doğuma kadar her hafta gidecekmişim ocaktan sonra doğum hazırlıklarına başlayacağız dedi yani 38 de olabilirmiş doğum

maşallah canım oğluşuna ne güzel böyle resimleri benim kızımın yok hiç öyle
kilosuda baya iyimiş maşallah bende sol tarafıma yatamıyorum yatınca acıyo cumartesi günü bende söyliyim bi doktora

daha gidemedim varyaa cesaretim yok :)))

ben ne zaman gitsem benım oğlan popişi donuyo millette ne bebekler var annelerıne gülüyo bizimkide kıçını dönüyo babası kılıklı

teşekkür ederim canım bende kızımda hiç almamıştım renkli resim bebeğin duruşuna bağlı hatta buğün görünce şok oldum hiç beklemiyordum bende sol tarafım da sancı var diye yatmak istemiyordum ama en sağlıklı yatış sol tarafa yatmak çünkü tüm dolaşım sistemi yani damarlar sağ taraftan geçiyor içim rahatladı yatabilirsin diyince

biz geldik nabıyonuz kızlarrr sinemmmm oyyyy yerim ben oğluşunu canım benimmmm maş. kuzuma kız bende bu cumartesi gideceğim ikimizin günleri hemen hemen aynı bakalım benimki ne kadar oldu geçen ay gittiğimde 1013 gr dı kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…