2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

benimkiler bir aya kadar benim yaşadığım şehirdelerdi kardeşimin görevi için onun yanındalardı sonra memlekete temelli dönüş yaptılar ama işte ev yerleştirme toparlama işleri var onlar gelemezler diye geçen hafta ben gittimm ama nasıl özlemişim bir ay oldu halbuki ve ağlayarak evime geldim eşimin koynunda gece boyu ağladım artık şubata gelirler :)) bitanemm aynen sağ bacağımm bide bebişlerimiz büyüdü ya ondan ayakta fazla duruca kasık bel ve bacağa dengesiz bi ağırlık vuruyor ondan canımız yanıyor bitanemm ama normal bence kardeşim dedi eğer ağrı d,nlenince geçrese normal

canım sadece göbeğin ve gerilen yerlerin değil bütün vücudun kaşınıyosa bişeye alerjin falan olabilir gidebilirsen bi cildiyeye görün...kızarıklık ya da pullanma var mı sadece kaşıntı mı?
yok canım yaa sadece kaşınıyorum kabarcık döküntü fln yok en yoğun yine karnım kaşınıyo ama göğüslerim sırtım fln zaten bi başlayınca her yer alarma geçiyo elimden geldiği kadar dokunmamaya çalışıyorum ama bazen dayanamayıp kaşıyorum her yeri

rica ederim ailenizin eczacısı olarak 7/24 açığım

ohooo sen 1 ayda ağlıyomusun ben bazen 7-8 ay göremiyorum dinlenince de geçmio ki hatta yattıkça azıyo sanki ayakta daha iyiyim...perşembe randevum var zaten geçmezse dr a sorarım artık...

hamilelikte hormonlarımız değiştiği için cilt normale göre aşırı hassaslaşıyo..o yüzden normalde hiç bişey yapmayan deterjan,yumuşatıcı bile alerjik reaksiyon yapabilir...istersen eşyalarının birazını,pijama gibi en çok üstünde kalan giydiklerini anti-alerjik bebiş deterjanıyla dalin vs. yıkayıp bi dene eğer azalıyosa ya da geçiyosa ondandır kullanmazsın hamileliğin sonuna kadar...

benimde aklıma geldi deterjanın alerji ihtimali, bundan sonra çamaşırları ekstra durulama yaptırayım olmazsa yumuşatıcı da dökmem eşim hiç sevmiyo sert çamaşırı ama ikimizinkini de ayıramam ki şimdi zaten az bişey oluyo,
bebek için alıcam deterjan şimdiden alınabilir denerim sağol canım

bitanemm benimm ya çok zor gerçekten aile gibiside yok ah ah Rabbimm ayırmasın bizleri onlardan aminnnn
,canımm bu arada sor bencede doktoruna ama ben yarına geçeceğine eminimm çünkü temizlik yapmışın onun ağrısı bu hatta bede ertesi güne kaar uzamıştı iki gün sonra tamammen geçmişti ağrım

canım cevap yazdım ama geride kaldı sanırımm biz 3 yada 4 aya kadar kullanılabilir hasırdan sallan beşiği bebek arabasını yan ında kampanyalı diye aldık onu kullancaz sonra ötekine geçicez bitanemm

rica ederim şeker inşallah işe yarar da kurtulursun

aminnn...inşallah geçer yaa eşim de nöbetçi bugün evde olsaydı ne güzel beraber yapardık ama dün mesai bugün nöbet her iş bana kaldı bu hafta yapacak bişey yok...geçici ağrı olsun da gerisi önemli değil yarına geçer nasılsa

canımm artık yüklendi meleklerimiz kiloda alıyolar buda ağrı olarak geri dönüyor demin yemek yaptım ama hemen bacağıma vurdu oturdum şimdi sızlıyor geçer bitanemmm ama dinlen sen yarın doktorunada yünede sorarsın ben çok sık bu ağrıyı yaşıyorumm :) bazen iki günü buluyor geçmesi ama hep ya misafir im gelince temizlikten hızlı bi anda bitirme huyumdan oluyor

valla su an gozuken cok guzel bır araba ama kullanmadan yorum yapmam sacma olur arka tekerleklerı buyuk ama buda yol manevrası saglıyor

canım cevap yazdım ama geride kaldı sanırımm biz 3 yada 4 aya kadar kullanılabilir hasırdan sallan beşiği bebek arabasını yan ında kampanyalı diye aldık onu kullancaz sonra ötekine geçicez bitanemm
e haklısın canım sonra park yataga gecersin

kızlar ben yemek hazırlıyorum oğlus sogan soyuyor domates dogruyor cok komık gelırım bırazdan see you later......................

ayyy maşallahh oğluşunaa ne güzelll :)) bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri yaa

yemegımızı yedık bulaşıgı topladık geldıkkkkkkkkkkkkkk

yaaa bu ara ben dogum psıkolojısıne gırdfım galıba suureklı bır evtoplu olsun utu bırıkmesın mtfakta bardak olmasın modundayım sankı anıden doguma gıderımde arkamdan benı ayıplmasınlar modundayım

Slm kızlaarr,ya haftasonu tatili de bitti bir şey anlamadım ya,dün veli toplantısı vardı okulda velilerle görüştük yoruldum bugün de yemek aşure derken gene yoruldum yarın gene okul amaannn,neyse gene de zevkle gidiyorum okula ortam iyi vakit geçiyor en azından:).bu arada bu ay en son eksiklerini alcaz oğluşumun size de danışayım park yatak için yatak alacam da acaba pamuk yatak çıkmış ondan mı alayım yoksa visko yatak mı kararsız kaldım.

Vaktinde olur inşallah doğumun canım,sende düşündüğün şeye bak ya ayıplayacaklarmış yemişim ayıplayanı boşver sene yorulmamaya bak sen:)))(gerçi diyene bak,kıçım çıkıyor her gün evi toparlayacam diye...)

ben vısco yatak alıcam

gokce bak annen gelemden o ısıde halledıp gelsın ıcıne kesınlıkle yatak ıstıyor chıcco lullababy

canım ben kraftın hem park yatağını hem de pamuklu yatağını aldım

ay ne bıleyım dogumdan sonra 1 mudeet ben ılgılenmıcam ya evle onun stresı sardı benı hersey duzenlı olsun falan ıstıyorum ıste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…