- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.061
Bepanthenin içinde göğüs çatlağına sürülebilir diyor canım, emzirirken yıkamak gerekiyomuş sadecebiz geldik şubatın güzel anneleri
bugün aldığım cicilerin fotosunu çekip koyacaktım ama
saolsun komşularım geldi akşama kadar da gitmek bilmedi
bende çekemedim daha sonra yapcam inşallah,
biraz geçmişi okudum ama bitiremedim
ya benim de bugünlerde gece sağıma yattığımda bi süre sonra sağ bacağım
çok ağrıyo ama soluma yattığımda aynı şey sol bacağım için geçerli değil bi
anlam veremedim neden ki acaba ?
bide kaşıntı için bepanthenden flan bahsetmişsiniz benim de merak ettiğim
bişey var göğüs ucu kremi yerine bepanthen kullanılabilir mi?
bende ona bakıyorum , alsam mı dıye
ben almıcam uyku setı alt acma yatagı dıger halaya pasladık kalan eksıklero o halledecek ona lınkını attım sımdı
Bepanthenin içinde göğüs çatlağına sürülebilir diyor canım, emzirirken yıkamak gerekiyomuş sadece
sanmam olsa da elyaf oluroooh iyisin vallabenim de uyku setini annem alacak onun içinde oluyo mu ki yastık?
biz geldik şubatın güzel anneleri
bugün aldığım cicilerin fotosunu çekip koyacaktım ama
saolsun komşularım geldi akşama kadar da gitmek bilmedi
bende çekemedim daha sonra yapcam inşallah,
biraz geçmişi okudum ama bitiremedim
ya benim de bugünlerde gece sağıma yattığımda bi süre sonra sağ bacağım
çok ağrıyo ama soluma yattığımda aynı şey sol bacağım için geçerli değil bi
anlam veremedim neden ki acaba ?
bide kaşıntı için bepanthenden flan bahsetmişsiniz benim de merak ettiğim
bişey var göğüs ucu kremi yerine bepanthen kullanılabilir mi?
güzel annişler iyi akşamlar iki gündür çok yoruldum. bebişimin odasını boyadık haftaya mobilyalar gelecek. heyecan dorukta. yastıktan bahsetmişiniz bende karar vremedim boğulmayı önleyici yastık mı yoksa yan yatması için olan yastıklar var ya onlardan mı kullanışlı olur
sanmam olsa da elyaf olur
e hadi ara bakalımoh ne güzel artık bebişlerimizimn eşyaları ufak ufak toplanmaya başladıyan yatma yastıkları bana çok robot gibi geldi yaa lazım olursa sonra alırım heralde...bi de bebişler sürekli de yan yatamaz ki alırsan ikisini de alman lazım yani
hımmm o zaman ben telefon hakkımı kullanıp annemi aramak istiyorumsorayım bi ne almış ne alacak
oh ne güzel artık bebişlerimizimn eşyaları ufak ufak toplanmaya başladıyan yatma yastıkları bana çok robot gibi geldi yaa lazım olursa sonra alırım heralde...bi de bebişler sürekli de yan yatamaz ki alırsan ikisini de alman lazım yani
hımmm o zaman ben telefon hakkımı kullanıp annemi aramak istiyorumsorayım bi ne almış ne alacak
ya yastık ısı cok gorecelı kımıne gore asşa kullanmamak gerekıyor kımıne gore de onsuz olmazbana da ikisini almak mantıklı geldi. uyku setinde iki tane var ama işe yarayacaklarını zannetmiyorum. annemde gerek yok falan dedi kafam karıştı. aslında kimsenin lafına bakmayacaksın aklına eseni alacaksın. mutlaka çok kullanacaklarımız yada hiç kullanamayacaklarımız olacak
zuzum ben 8-9 kilo alanları bile duyunca kıskanıyorum ama 3-5 kiloda az bence
defnelma bende sabahtan beri bakıyorum kimsecikler yok sen kaç kilo aldı bu arada??
e hadi ara bakalım
Su yasak degil cnm içebilirsin ama normal su olsun meyve suyu falan olmasınkızlar bi şey sorcam....
şeker ölçümü yapılacak yarın... gece kalkıp su içmek yasak mı? yemek yemicem bu saatten sonra.. ama su da mı yasak?
Hosgeldiniz meltem ve aybukeahmet
Oh ne guzel benim gorumcem anca guldu hic eline bile almadi bakmak icin, bi daha da bisey gostermedim.kiz sen sanslisin haa kaynanada kahvaltilar gorumcelerle gezmeler
Berrak sana yazdigimdan beri elim yumusadi var ya.sunu hic bi krem yapmamisti. Harbi mucizevi biseymis! lanolinler hafif catlaklara iyi geliyomus ama kotu olanlari iyilestirmeye yetmiyomus. Yeni dogum yapan ark da lanolinle basladi hemen ama sonra e vitaminine gecmis. Bu kremin icinde a, d, e, k vitaminleri ve shea yagi var. Tamamen organik. SLS denen onarici bi madde var kremlerde kullanilan, o yok bunda. SLS zararliymis bebislere bizim cocuk dru oyle demisti. Not almisim seminerde de. SLSli(sodyum lauryl sulfat) sampuan bebe yagi pisik kremi de kullanmayin, cildi kurutuyor ve hassasiyetini olumsuz etkileyip kizariklik isilik fln yapabiliyomusLanolinli kremleri silin mutlaka demisler. Shea olanlari silmeye gerek yokmus. Yani bebislerimiz guvenle emisebilirler. fiyati da mustelayla ayni kizlar. Her eczanede yok ama. Satis yerleri belli. Once web sitesinden bakmak gerekiyo nerde satildigina. Siddetle tavsiye ediyorum simdiden. 30 ml 1,5 sene yetiyo dediler. Gercekten parmagini degdirsen yetiyo.
İyi akşamlar kızlar geçen hafta sonu eşimle benim ortaokul yıllarımdan kalma mavi genç odamı yeniledik beyaz kagıtla kapladık. Bir kaç raf ve kendi yaptıgım aydınlatma süsü ikeadan dolap içi düzenleyiciler derken kızımızın odasını çok ucuza hallettik. En önemlisi daha yıpranmamış olan bir eşyayı atmamış değerlendirmiş olduk .Fotoları ekliyorum umarım begenirsiniz.Eki Görüntüle 572448 Eki Görüntüle 572447 Eki Görüntüle 572449 Eki Görüntüle 572450 Eki Görüntüle 572451
Su yasak degil cnm içebilirsin ama normal su olsun meyve suyu falan olmasın
aaaaa cok guzel olmus valla dolap ıcı duzenleyıcılerde cok ıyı fıkır vallaİyi akşamlar kızlar geçen hafta sonu eşimle benim ortaokul yıllarımdan kalma mavi genç odamı yeniledik beyaz kagıtla kapladık. Bir kaç raf ve kendi yaptıgım aydınlatma süsü ikeadan dolap içi düzenleyiciler derken kızımızın odasını çok ucuza hallettik. En önemlisi daha yıpranmamış olan bir eşyayı atmamış değerlendirmiş olduk .Fotoları ekliyorum umarım begenirsiniz.Eki Görüntüle 572448 Eki Görüntüle 572447 Eki Görüntüle 572449 Eki Görüntüle 572450 Eki Görüntüle 572451
hayır canım su yasak degılkızlar bi şey sorcam....
şeker ölçümü yapılacak yarın... gece kalkıp su içmek yasak mı? yemek yemicem bu saatten sonra.. ama su da mı yasak?
şşşşşşşş trip atmak yassakkızım ben okunmuşum da ondanfaydasını gördün bak Allah aşkına şu çatlak önleyici kremin adı neyyy e vitamini o bu şu varda içinde bir türlü anlayamadım markası neyyyyyy markasını yazarsan bende bakayım ona
bu arada bebek şekeri ile ilgili fikir sormuştum saolsun 1 Allah ın kuluda çıkıp fikir öne sürmemiş saolun kızlar
canım çok güzel olmuş.. elinize sağlık... bu arada.. o eşyaların hepsini kızına mı aldın? benim oğluşuma bu kadar çok kıyafet almadım ben.. büyüdükçe alırım diye... az mı gelir acaba benimkiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?