2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Bepanthenin içinde göğüs çatlağına sürülebilir diyor canım, emzirirken yıkamak gerekiyomuş sadece

güzel annişler iyi akşamlar iki gündür çok yoruldum. bebişimin odasını boyadık haftaya mobilyalar gelecek. heyecan dorukta. yastıktan bahsetmişiniz bende karar vremedim boğulmayı önleyici yastık mı yoksa yan yatması için olan yastıklar var ya onlardan mı kullanışlı olur

ayyy sen de mi herkes tek taraflı ağrıyo desene

bephantene i kullanabilirsin canım ama emzirmeden önce silmen lazım biraz meşakatli oluyo yani

oh ne güzel artık bebişlerimizimn eşyaları ufak ufak toplanmaya başladı yan yatma yastıkları bana çok robot gibi geldi yaa lazım olursa sonra alırım heralde...bi de bebişler sürekli de yan yatamaz ki alırsan ikisini de alman lazım yani

sanmam olsa da elyaf olur

hımmm o zaman ben telefon hakkımı kullanıp annemi aramak istiyorum sorayım bi ne almış ne alacak

e hadi ara bakalım

bana da ikisini almak mantıklı geldi. uyku setinde iki tane var ama işe yarayacaklarını zannetmiyorum. annemde gerek yok falan dedi kafam karıştı. aslında kimsenin lafına bakmayacaksın aklına eseni alacaksın. mutlaka çok kullanacaklarımız yada hiç kullanamayacaklarımız olacak

ya yastık ısı cok gorecelı kımıne gore asşa kullanmamak gerekıyor kımıne gore de onsuz olmaz

zuzum ben 8-9 kilo alanları bile duyunca kıskanıyorum ama 3-5 kiloda az bence

defnelma bende sabahtan beri bakıyorum kimsecikler yok sen kaç kilo aldı bu arada??

canım.. ben 12 kilo aldım... ama almamalıyım.. 65 le başladım ben..77 kiloyum... şişiyom valla.. ama bebeğim sağlıkla gelsinde kilo umrumda değil.. veririrz.. sizlerde moralinizi bozmayın...

İyi akşamlar kızlar geçen hafta sonu eşimle benim ortaokul yıllarımdan kalma mavi genç odamı yeniledik beyaz kagıtla kapladık. Bir kaç raf ve kendi yaptıgım aydınlatma süsü ikeadan dolap içi düzenleyiciler derken kızımızın odasını çok ucuza hallettik. En önemlisi daha yıpranmamış olan bir eşyayı atmamış değerlendirmiş olduk .Fotoları ekliyorum umarım begenirsiniz.

kızlar bi şey sorcam....
şeker ölçümü yapılacak yarın... gece kalkıp su içmek yasak mı? yemek yemicem bu saatten sonra.. ama su da mı yasak?

kızım ben okunmuşum da ondanfaydasını gördün bakAllah aşkına şu çatlak önleyici kremin adı neyyy e vitamini o bu şu varda içinde bir türlü anlayamadım markası neyyyyyymarkasını yazarsan bende bakayım ona

bu arada bebek şekeri ile ilgili fikir sormuştum saolsun 1 Allah ın kuluda çıkıp fikir öne sürmemiş saolun kızlar

canım çok güzel olmuş.. elinize sağlık... bu arada.. o eşyaların hepsini kızına mı aldın? benim oğluşuma bu kadar çok kıyafet almadım ben.. büyüdükçe alırım diye... az mı gelir acaba benimkiler?

aaaaa cok guzel olmus valla dolap ıcı duzenleyıcılerde cok ıyı fıkır valla

kızlar bi şey sorcam....
şeker ölçümü yapılacak yarın... gece kalkıp su içmek yasak mı? yemek yemicem bu saatten sonra.. ama su da mı yasak?
hayır canım su yasak degıl
şşşşşşşş trip atmak yassak neydı soru bıdaha sor bakemmm

Ablamın iki kzından benim kıza kalanlar bu esyaların cogu ama hic yıpranmamış yıkadım ütüledim yeni gibi ben sadece sol taraftakileri ördüm onlar yeni pabucları yeni birde hastane cıkısları yeni onlarda bavulda zaten cnm. Yani bu kadar esyaya gerek yok benimkiler biraz vintage oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…