- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.561
kızlarr mrb benım gebelıgım 8.hafta hala kalp atıslarını duyamadım normal mı ne olur herkes cvpp yazsın lutfenn beklıorummm:18::18:
herkesin farkli oluyor kimisi 6. hafta da kimiside 9. haftada
dr un ultrosonuda onemli
inşş ultrson kaynaklıdır cok sagol cnmm cok strese gırdım senın gıbı tum arkadaslardan yorum beklıorumm :18::18:
kızlarr mrb benım gebelıgım 8.hafta hala kalp atıslarını duyamadım normal mı ne olur herkes cvpp yazsın lutfenn beklıorummm:18::18:
günaydınn kızlarrr nasılsınız bulantılar nasıl
günaydııınn herkesee... yaa benim bulantılarım ne güzel geçmişti gene başladı galiba yaa.sabahtan beri her kokuya midem kalkıyo, herkesin öksürüğüne tıksırığına öğürüyorum bu ne yaaaa???
tatlm benimde bulantılarım dengesiz bazen azalıo bazen artıo bazen gecio gibi bazen aniden siddetlenio yatıorum zaten pek bi işte yapmıorum herseyden tiksiniorum bulantı hapı da kullanmama ragmen[/QUçalışmam lazım ama odada duramıyorum garip garip öksüren biri var kaç kere kustum onun yüzünden!!! gün bitse de gitseeeeeeeeemmmmmmmmmm
kizlar herkese selamlar bayadir giremedim. bulantilarim hala cok kotu her sabah kusuyorum. gecen persembe doktora gittik sata gore 7+2 ydim ama doktor ultrasona gore 6+4 dedi. yani 5 gun geride bebisim bunun sebebi nedir acaba bilen var mi bebeis gec mi gelisiyo nedir? buarada Allaha sukur kalp atislarini duyduk. iNSALLAH hepimiz saglikla ve hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz bebeislerimizi.
BRS CANIM SEN OCAK annesisin ama subat tablosuna eklenmek istedigine emin misin???
tarihin 29 ocak.yani bu tam 40inci hafta ama bildiyimiz gibi 38 den sonra dogumlar baslar ve ocagin 20si falanda dogum yapa bilirsin.zaten bebeklerin sadece 5%soylenen tarihde 40inci haftada dogar.
hatta listemizde subatin 10una kadar kayitla olan annislerin cogu ocakta dogum yapacaklar.
neyse ben aciklama yazdim.bizimle berabersin,paylasim yapiyorsun cok,iyi.
ocak olmana ragmen tabloya eklenmek istiyorsan.cevap yaz bende eklerim.
hepimizden erken sen dogum yapicaksin kiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?