2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
inşş ultrson kaynaklıdır cok sagol cnmm cok strese gırdım senın gıbı tum arkadaslardan yorum beklıorumm :18::18:

canım adetlerin düzensizse geç döllenme olabilir 1 hafta sonra tekrar git he bide giderken tatlı şeyler ye yine burda okumuştum tabi nekadar etkili bilmiyorum denemeye değer içini ferah tut. bide ultrasyon cihazları gerçekten farklı oluyo keşke vajinal baktırsaydın.

kızlarr mrb benım gebelıgım 8.hafta hala kalp atıslarını duyamadım normal mı ne olur herkes cvpp yazsın lutfenn beklıorummm:18::18:

8.haftadan sonra daha net alınıomuş cnm kalp atısları...
kızlarında dedıgı gıbı bunye ve dr un ultrasonunda cok onemlı...bır seferkı kontrolunde mutlak alırsın kalp atısını canım stres yapma...

kızlar ayrı ayrı alıntı yapamadım...gozgezdırırken gozume ilişenlere bi kaç sey eklemek ıstıorum...
dr um aban denıze gırebılırsın ama uzun sure ıslak mayo altı ıle kalma mantara mıkroba yol acabılır dedi...
ilişki içinfde dusuk tehlıkesı yoksa gebelıkte gırılebılır ama sert deıl dedi

bebek için beslenme konusunda ıse ben ekstra pek bişi yapamıorum kızlar cunku canım hiç bişi istemıo...sadece sut yoğurt bol tuketıorum bırde zorlada olsa ceviz yıyorum şimdilik..

bendede ne bır bulantı ne bır kusma ne bır tıksıntı kızlar...
baş donmesı hıc bişi yokkk...sadece uyku halı bırza ...bırde iştahsızlık soz konusu.....dert etmeyın yanı mıdemız bulanmıo dıe...

Eveet biz de ilk pıtpıtlarımızı duyduk çok şükür yalnız tahmini doğum 19 şubat olarak değişti. bilgileri şöyle güncelleyebiliriz sladicim.
yer: tekirdağ
ilk gözağrım
kalbimiz atıyor
tahmini doğum 19 şubat
münirenin cinsiyet tahmini erkek, ama ben kız olcak gibi hissediyorum hayırlısı

günaydıınnnnn herkesee
kalp atışlarını duyanlar gözünüz aydın
ay benim daha 10 gün var yaaa darısı duymayan hepimize olsun inşallahhhhh

günaydın güzel anneler bugün doktora gidecem.
bebişimi görecem sonunda.
bizde kalp atışımızı duyarız inşallah...

kızlar bu gün mali müşavir burda ama ben adamdan tek kelime anlamıyorum gözlerim kapanıyo yüzümü yıkıyorum geçmiyo allahtan adam halden anlıyo kendi yapıyo işleri:)

günaydınn kızlarrr nasılsınız bulantılar nasıl

günaydııınn herkesee... yaa benim bulantılarım ne güzel geçmişti gene başladı galiba yaa. sabahtan beri her kokuya midem kalkıyo, herkesin öksürüğüne tıksırığına öğürüyorum bu ne yaaaa???

yaa bi de biraz önce danışman hocamla konuştum. bi yandan uzmanlık okuyorum ya ben. doğuma kadar tezim biter mi diye sordum. çok zor dedi mucize olur da bitirebilirsen ne ala dedi. napcam ben yaaaa ühühühüüüü

kızlarr mrb benım gebelıgım 8.hafta hala kalp atıslarını duyamadım normal mı ne olur herkes cvpp yazsın lutfenn beklıorummm:18::18:

tatlm baska doktorada görün benim ilk gittigm doktor şimdiye duymamız gerekirdi 3 gün içinde geri gel hatta kanaman olur erken gel düsük yaparsn dedi cok korktum cıkar cıkmaz baska doktora gittik ve 2.doktor ultrason aletini karnıma dayar dayamaz kalp atıslarını duyduk ve doktora anlattım durumu şok oldu nasıl kalp atıslarını duyamaz doktor dedi hatta o doktorun adını ve hangi hastanede calıstıgını sordu ve o ilk doktora göre suan cookktan düsük yapmam gerekiordu allah korusun ama cok sükür iyiyim bende bebegimde allah bilinçsiz doktorlarla karsılastırmasın amin

tatlm benimde bulantılarım dengesiz bazen azalıo bazen artıo bazen gecio gibi bazen aniden siddetlenio yatıorum zaten pek bi işte yapmıorum herseyden tiksiniorum bulantı hapı da kullanmama ragmen

kizlar herkese selamlar bayadir giremedim. bulantilarim hala cok kotu her sabah kusuyorum. gecen persembe doktora gittik sata gore 7+2 ydim ama doktor ultrasona gore 6+4 dedi. yani 5 gun geride bebisim bunun sebebi nedir acaba bilen var mi bebeis gec mi gelisiyo nedir? buarada Allaha sukur kalp atislarini duyduk. iNSALLAH hepimiz saglikla ve hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz bebeislerimizi.

canım Allah kucagını da almayı nasip etsin inş.. geç döllenme olabilir tatlım

benim de geriden geliyo 10 gün kadar hem de
geç döölenmedir daha gelişimle ilgili bir şey söylenemez canım

midem fenalarda kızlar
kusmuyorum ama öğürüyorum kuru kuru
yaz tatilindeyim öyle yatıyorum hiçbir şey yemek istemiyorum
komposto suyu içiyorum bir tek ne zor böyle de...
aman şükredeyim tabi de!

canım şu bulantı hapının adını yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…