- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.661
merhabalar herkese ne zamandır okuyorum yazdıklarınızı bende şubatta anne olucam inşallah 1.5 yıl bekledik...
sat 12 mayıs dün doktora gittim 2.defa ilkinde elevit verdi çok iyi bir vitamin hapıymış.
birde progestan verdi ama kullanma dedi ağrın kanaman olursa al dedi.
dün kontrole gittik kalp atışlarını duymak için.dinletmedi ilk aylrda bebek kötü etkilenir dedi sadece gösterdi kalp atışlarını.şaşırdım açıkçası...en önemlisi bebeğin boyu çok küçük geldi bana 0.41 cm.progestana başlayalım dedi ağrım kanamam olmadığı haldeçok moralim bozuk napıcam bilmiyorum...
sürekli midesi ezilen ve acıktıkça daha fazla midesi bulanan anne adayları, atıştırmalık şöyle yararlı bişiler ne yiyorsunuz sürekli, mide bulantısından bişey hazırlayamıyorum hazır gıdalardan neler tüketiyosunuz, birde ben hiç su içemiyorum yemeklerde birkaç yudum onun dışında içersem çıkartıyorum, sürekli elimin altında tutabileceğim yiyecekler arıyorum ama abur cuburdan da tiksindim:26:
arkadaşlar kimileriniz 3 lt. su içmekten yarım litre süt içmekten bahsetmiş de ben günü 2 3 kere kusmadan atlatabilirem sevinir durumdayım. su bile zor içiyorum. nasıl 3 lt. su içebiliyorsunuz?????? suyun faydası vardır mutlaka ama tam olarak ne için gerekli ???? ben içemiyorum zaten düzgün birşey de yiyemiyorum yaaaaa ....
merhabalar herkese ne zamandır okuyorum yazdıklarınızı bende şubatta anne olucam inşallah 1.5 yıl bekledik...
sat 12 mayıs dün doktora gittim 2.defa ilkinde elevit verdi çok iyi bir vitamin hapıymış.
birde progestan verdi ama kullanma dedi ağrın kanaman olursa al dedi.
dün kontrole gittik kalp atışlarını duymak için.dinletmedi ilk aylrda bebek kötü etkilenir dedi sadece gösterdi kalp atışlarını.şaşırdım açıkçası...en önemlisi bebeğin boyu çok küçük geldi bana 0.41 cm.progestana başlayalım dedi ağrım kanamam olmadığı haldeçok moralim bozuk napıcam bilmiyorum...
canım takılma hiç her doktor farklı söylüyor
benim doktorum kusacaksan yeme dedi
ilk 3 ay radyasyondan falan korunmak önemli senin kaynaklardan kullanıyo bebiş
3 aydan sonra yediklerin çok önemli
ama 1 litre süt hiçbir dönemde gerekmez hadi yarım litre dese neyse ki süt yerine yoğurt peynir deniliyor artık sütler güvenilir değil diye..
su içemeyen bir kendim zannediyordum ne kadar çok kişiyiz
resmen tiksindim zor geliyo 1,5 litre falan içmeye çalışıyorum zorla..
ama su kaybım yok evdeyim hep terlemiyorum da...
bebiş su içinde büyüdüğü için önemli su..özellikle sonraki aylarda su azalırsa gelişimi etkileniyor falan
yaaa kızlar hiçbir şey yiyemeyince zararı olur mu sizce? düşünmek bile zor nasıl yiyeyim ki...doğa bu dengeyi kurmuştur herhalde değil mi...
sürekli midesi ezilen ve acıktıkça daha fazla midesi bulanan anne adayları, atıştırmalık şöyle yararlı bişiler ne yiyorsunuz sürekli, mide bulantısından bişey hazırlayamıyorum hazır gıdalardan neler tüketiyosunuz, birde ben hiç su içemiyorum yemeklerde birkaç yudum onun dışında içersem çıkartıyorum, sürekli elimin altında tutabileceğim yiyecekler arıyorum ama abur cuburdan da tiksindim:26:
Yzdıklarınızı görünce yalnız olmadığımı anladım :)
Ben de Yeditepe Hastanesinde Cem Bey e gidiyorum. Bırakın sormadan bişi anlatmayı, soru sorduğumda bile ben sana kitapçık vermiştim orda herşey yazıyor diyor ama yazmıyor1 yıldır farklı rahatsızlıklarım için de ona gidiyorum o yüzden değiştirmek istemiyorum ama bu yönünden hiç memnun değilim. Şöyle sormadan detaylı anlatacak, ilgilenecek bi doktor yok mu ya
son adet tarihim 5 mayıs benim
ultrasona girdiğimde dr um 6 haftalık dedi
detayına baktıgımda 6+2 yazıyordu ama ben ultrasona gireli 2 hafta olacak neredeyse
boyuda 5,5 mm
bilemiyorum 13 mm olanıda okudum 3 mm olanıda ama ters bir durum olsa drumuz söylerdi diyede düşünüyorum
slm kızlar
bende gebeliğimi yeni öğrendim ilk bebişim olcak inş. adet düzensizliğim ve ara kanamalarım olduğu için şu an net sat tam belli değil ama şubat annesi olucam sanırım tam belli olunca tarihi söylicem inş. hamişlik boyunca sadece güzel şeyler yaşamak dileğiyleee
hoşgeldin cnm allah sağlıkla kucağımıza lamayı nasip eder inşallah
Kızlar Merhaba,
10 Gündür tatilde olduğumdan hiç girememiştim foruma, biriken sayfaların hepsini de okuyamadım :) ben bugün deliricem, şampuan duş jeli ve çatlak kremi araştırması yapıyorum sabahtan beri hamilelik için uygun olan fakat bi türlü bulamadımÜstüne üstlük nette bunların haricinde temizlik deterjanları diş macunu deodorant gibi ürünlerin de hamilelere özel seçilmesi gerektiği, normalde kullandıklarımızın özellikle ilk 3 ayda zararlı olduğunu okudum iyice moralim bozuldu ben bugüne kadar bunlara dikkat etmedim
Aranızda hamile kaldıktan sonra özel ürünler alan, kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?