2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bız gırıyoruz paylasım yapıyoruzda noluyo yıne eklenmıyoruz lısteyee nedenn cunku subat değillll ocak sonu doğum olduğu ıcınnnn....kacıncıya bılgılerım ıstenıyo en guzelı bastan soylemen yazamam cunku ocak annesısın dıyee......uğramayanları eklemek daha doğru evet.

çok saol canım biraz içimi rahatlattın hep dua ediyorum zaten ama çok stresli bi dönem şu 3 ayı attlatsak...

ben de kız olursa BADE diyorum eşim de tamam dedi
erkek olursa ben DAĞHAN,eşim FERMAN istiyor bakalım kısmet

kalp atışlarını gördük çok şükür ama daha da hızlı atmalı gibilerinden yarım ağız söyledi...elevitin içinde folik asit varmış vitamin hapı aynı zamanda bulantı yapmadı çok fazla.aile hekimliği de eleviti önerdi.

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

canım benim yaşımı yanlış yazmışsın:):)) ben 27 yaşındayım. adımdaki 20 denizli plaka kodu:):):)düzeltirsen sevinirim...

tatlim ben sana ocaksin yinede eklenmek istermisin diye sordum sende evet dedin ama sonra bilglerini tekrar aldim yazmadin,yada yazdin ben gormedim eski sayfalarda kaldi.
sen ocak oldugun icin illada seni eklemiyicem gibi 1 durum yok,nasilsa burdasin ve cok guzel paylasimlar yapiyorsun.simdi ikimizde online oldugumuz icin bilgilerini tekrar yaz,sonra arada kaynamasin.UGRAMAYANLARADA GELINCE 1 HAFTA SURE VERDIK NASILSA ISIM YAZDIRIP KAYB OLMUSLAR ONLARI SILICEZ.MADEM ISIM YAZDIRIP BASKA TOPIKTE PAYLASIM YAPIYORLAR VE BU LISTEYE HIC 1 BILGI VERMIYORLAR 8-10 TANE KISIYI SILICEZ.

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

canım benim yaşımı yanlış yazmışsın:):)) ben 27 yaşındayım. adımdaki 20 denizli plaka kodu:):):)düzeltirsen sevinirim...[/QUOTE]okis duzeltirim bide kacinci bebisin onuda yazarmisin.

:) valla son defa bılgı verıyorum bılgı yazmaktan fenalık geldi:))) yas 27 bursa ılk çocuk sat 23 nısan beklenen 29 0ck

:) valla son defa bılgı verıyorum bılgı yazmaktan fenalık geldi:))) yas 27 bursa ılk çocuk sat 23 nısan beklenen 29 0ck
ay hamisliktendir hormonlardandir gelmesin fenalik falan.okis aldim bilgilerini aksama herkesden bilgi toplayip tekrar guncelleme yapicam o zaman eklerim seni.
bu arada ocak oldugun icin listede ilk sen olucaksin.hadi gene iyisin.
bide dogum gununu ayini ve yilini yazarsan minure cinsiyet hesaplar onuda eklerim.

AY hamisler.bebisinin cinsiyet tahminini oyrenmeyen kimler kaldiysa satini ve kendi dogum gunu ayi ve yilini yazsin.
MINURE bana ozelde yazdi internette baska isi varmis,birazdan gelicek ve hesaplamalari yapicak.
artik ultrasondan once cinsiyet oyrenmeyen kalmasin.bakalim kimlerde dogru cikicak.
nasil olsa dogruluk payi 95%mis.

vallaa hormonlar tavan yaptı bılemıyorumm yaniii:)topla sen herkezden bılgılerı arada bi kaynat benii.hadi bakalım cınsıyette erkek cıkması umuduylaaa 27.nisan.85

vallaa hormonlar tavan yaptı bılemıyorumm yaniii:)topla sen herkezden bılgılerı arada bi kaynat benii.hadi bakalım cınsıyette erkek cıkması umuduylaaa 27.nisan.85
ay ne farkederki,onemli olan saglikli olmasi.bide sen 11 haftadasin ultrason cinsiyeti soylemedimi?bende gecen hamislikte 11.haftada KIZ cikmisti.

selam kızlaarr.. işten ayrıldığım için ve ewimde internetim olmadığı için giremedim uzun zamandır.. sıkıntı yoktur inşallah :) benim mide bulantıları hala devam ediyo....

selam kızlaarr.. işten ayrıldığın ve ewimde internetim olmadığı için giremedim uzun zamandır.. sıkıntı yoktur inşallah :) benim mide bulantıları hala devam ediyo....
s
evet tatlim vallahi benimde mide bulantilarim cok kotuydu ama doktorun yazdigi ilactan sonra hic 1 seyim kalmadi.sadece arada azicik yemek kokusu hafif bulanti yapiyor,ama istahim geri dondu ve surekli yemem yiyorum/
ilaci sana ve herkese yaziyorum ama yinede doktorunuza sorun
.VOMINORE

bana emedur wermişti ama kullanmadım hiç.. çok zorda kalmadıkça kullanmak da içimden gelmiyo.. ayy yarın kontrolüm var çok merak ediyorum bebişimi :)

ay ne farkederki,onemli olan saglikli olmasi.bide sen 11 haftadasin ultrason cinsiyeti soylemedimi?bende gecen hamislikte 11.haftada KIZ cikmisti.

en son 8.haftada gördük ultrasonda bıdaha kı kontrol temmuz 20 o zmn inş öğrenırım sımdılık bı bılgım yok tabıkı sağlıklı olması onemlı olan ılk cocukta cınsıyet en son gelen plan amaherkezın gonlunde bı aslan yatar işte.....bendekı ohesap

ayy bana da kız yazılmış hadi hayırlısı:)
2 kızım olsun çok istiyorum ama oğlum olsa da hiç farketmez
herkesin gönlünde yatan bişi var illa ki ben kızımda da kız çok istemiştim:)
ama sağlıklı olsun da gerisi faso fiso kesinlikle..

öfff mide bulantısından geberiyorum su da içemedim doğru düzgün 12.haftada azalmış kızımda yandım ki yandım yaaa

güsel hamiş arkadaşlarım benimmm:) hayırlı kandiller diliyorum hepinizede dualarda unutulmamak dileğimle:))) hamişlerin duası kabul olurmuş...hadi bakalım:)

bişey sorucam yaa sağlık ocağina kayıt yaptırmamız gerekiyor ama malum bulantılar uyku hali ben hiç çıkamadım ewden dışarı acaba ne zamana kadar yaptrmak gerekiyo bilgisi olan warmı??? 2. hamileliği olanlar sizler biliyorsunuzdur,aşı falan atılmamız gerekiyormuş...yrn daha iyi olursam öğrenicem sizede haber weririm hamişler

bana elevit vermedi doktor. ben folik asit kullanıyorum. bi de bugün düşük tehlikesine karşı progestan verdi onu kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…