- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.801
kızlar hamişlikte çalışan bayanlar için izin durumu nedir tecrübesi yada bilgisi olanlar ne zaman resmi izne ayrılabiliyoruz aydınlatırsanız sevinirim
doğum öncesinde 8 hafta doğum sonrasnda 8 hafta iznimiz var. ancak istersen 37. haftaya kadara çalışıp kalan iznini doğum sonrasına da ekleyebiliyorsun. Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimizeee :)
kızlarr 9 haftalıkken göbeği şişen varmı benim cidden şişmiş her gören şaşırıyo ama bebiş daha küçük anlamadımkiii
kızlarr 9 haftalıkken göbeği şişen varmı benim cidden şişmiş her gören şaşırıyo ama bebiş daha küçük anlamadımkiii
kızlar yardım kahverengi akıntı oluyor bende doktora gidicek bir durum mu sizce..valla görünce başımdan aşağıya kaynar sular boşaldı
canım doktoruna sordun mu? benim de dünden beri iki kere çamaşırımda kahverengi lekelenme oldu, karnımda da ağrı var sanki, doktora sormaya korkuyorumdün herkese hamile olduğumu söylemiştik kalp atışlarını da duyunca, nazar mı deydi acaba diyorum
umarım hepimiz sorunsuz bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız kızlar
yok canım doktora sormadım.valla gitmeyede korkuyorum kötü bişe dicek diye.inan bekliyorum.karnımda ara sıra kasılmalar oluyor onun dışında bende bir ağrı yok.allah korusun bişe olsa anlarız herhalde
Kızlar açıkcası yazacak bişi bulamıyorum doktor randevuma kadar söyleyecek söz yok, şuan üç ayın dolmasını bekliyorum sizler gibi...
selam canim bilgilerini aldim listeye eklerim.aramiza hosgeldinSelam Sladi,canim rica etsem beni de eklermisin listeye?
Sat 24mayis
Dogum 28subat
Kilo 44
2.cocuk Ablaya kardes
Sehir:Baku
Keseyi gorduk
Umarim eksik bisey yok,cok tesekkur ederim onceden.
tatlim hamilelik zamani ilk aylarda karinda sisilik olur ama o bebegin sisiligi diyil,buyyen rahim bagirsaklari sikar.karnin alt bolgesindeki,kasiktaki sertlik rahimdir,ama gobekteki sisi bagirsaklarin sikismasdan oluyor.ona yalanci karin derler.kızlarr 9 haftalıkken göbeği şişen varmı benim cidden şişmiş her gören şaşırıyo ama bebiş daha küçük anlamadımkiii
TATLIM canini sikma doktorun sana bu konuda aciklmama yapmadimi.TOKSOPLAZMA bir cok hamilede rastlanan birsey,arkadaşlar merhaba
dr. testler istemişti onun sonuçlarını aldım. diğerleri iyi gibi duruyor da toxoplazma testi yaptırnmıştım. ıgm negatif ama sınıra yakın bir negatif, ıgg de pozitif çıkmış. pek bir şey anlamadım ama bu toxoplazma çiğ etten sebzelerden kediden köpekten bulaşan ve bebeğin beynine yerleşen bir bakteriymiş, araştırdığım kadariyle... acaba var mı yok mu daha önceden mi geçirmişim tam bir şey anlamadım ama canımı sıkmaya yetti. dr. a taratıp mail attım. dr. a göstterip aratacak bakalım. adam benşi topa tutacak artık valla :) offf canım sıkıldı. var mı bu testi yaptıran...
ay gelicek hafta bende gidip bu testi yaptiricam ve azicikta olsa toksoplazma stemeqalovirus cikacagindan eminim,cunki,hamislerin cogunda cikar.tabi doktor tedavi yapicak ve artmasinin karsisi alinacak.bende gecen hamisliktede cikti ve tedavi olundum.arkadaşlar merhaba
dr. testler istemişti onun sonuçlarını aldım. diğerleri iyi gibi duruyor da toxoplazma testi yaptırnmıştım. ıgm negatif ama sınıra yakın bir negatif, ıgg de pozitif çıkmış. pek bir şey anlamadım ama bu toxoplazma çiğ etten sebzelerden kediden köpekten bulaşan ve bebeğin beynine yerleşen bir bakteriymiş, araştırdığım kadariyle... acaba var mı yok mu daha önceden mi geçirmişim tam bir şey anlamadım ama canımı sıkmaya yetti. dr. a taratıp mail attım. dr. a göstterip aratacak bakalım. adam benşi topa tutacak artık valla :) offf canım sıkıldı. var mı bu testi yaptıran...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?