- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.901
tatlim ben bilgileri evde kagita yazip sonra listeye atiyorum eyer senin tahmin yazilmamissa demekki,arada atlamisim
senin bebisini MINURE ERKEK demisti.
canım iyi güzel ama bence acele etme, biraz heyecan biraz süpriz olsun, zaten şurda ne kaldı 11 ve ya 12 . haftamızda öğreneceğiz kısmetse:))
tabıkı oyrenılıyor.doktorun ve ultrason cıhazın ıyıyse 11 haftada cınsıyet soylerler.a a 11 ve 12 de öğreniliyor mu? Kıslar bir de ikili testi ne zaman yaptırıcazzz? :) :) :d
tatlim kusura bakma minure sadece subat annelerinin cevabini bana bu topikte yaziyior.sat 9 mayıs
doğum tarihim 01.09.1977
tatlim kusura bakma minure sadece subat annelerinin cevabini bana bu topikte yaziyior.
istersen onun kendi topigine git ve sorurnu orda sor cevaplar.kusura bakma.
ve ben geldim :) temamdır dr aramış hiçbir sorun yok daha önce geçirmiş daha iyi şuanda bilmesi gereken sorun yok ve ilaç tedavisine de gerk yok demiş. olumlu yönde pozitif demiş. gelince konuşuruz demiş. bu sorun da burda biteeeeeerrrr :) çok mutluyum gideyim ne pişireyim kocişime acep, kendimi affettirmek için :) başının etini yedim adamın... :)
allah seni:):) hadi birleşip gidelim...biz sabırsız anneler cinsiyet öğrenmeye geldik diyelim:):):)
cok sevindim tatlim.zaten kotu ne bekliyordunki.sana bir sorun cikmaz dedim.ve ben geldim :) temamdır dr aramış hiçbir sorun yok daha önce geçirmiş daha iyi şuanda bilmesi gereken sorun yok ve ilaç tedavisine de gerk yok demiş. olumlu yönde pozitif demiş. gelince konuşuruz demiş. bu sorun da burda biteeeeeerrrr :) çok mutluyum gideyim ne pişireyim kocişime acep, kendimi affettirmek için :) başının etini yedim adamın... :)
hemen sılıyorum yaz.ama cıkıyorum cabuk ol tatlımcanım sana bi msj atmak istiyorum ama msj kutun doluymuş
hemen sılıyorum yaz.ama cıkıyorum cabuk ol tatlım
evet cnm son adet tarihinin ilk günü. ilk akıntının oldugu gun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?