2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tatlim ben bilgileri evde kagita yazip sonra listeye atiyorum eyer senin tahmin yazilmamissa demekki,arada atlamisim
senin bebisini MINURE ERKEK demisti.

sladi listeye sunlarida eklermisin birara kalp atisini duyduk erkek olursa adi murat olucak vee munire tahminini yazarsa onuda yazarmisin

HAMISLER GOBISLER MINURE nerdeyse tablomuzun yaridan coguna cinsiyet yazdi.
o kendi hastalarinada 11 haftadan once cinsiyet soylermis.bakalim simdi biz gercek cinsiyetleri ogrenince MINNOSSUNNN hesabi dogru cikacakmi???
3 hafta sonra tablomuza cinsiyetler ve ense kalinligi cevaplari eklenicek.
hadi hayirlisi.tabi 3 haftaya KADAR BEN TATILE GITMEZSEM cinsiyet cevaplarinizi listeye alicam AMA BEN TATILDE OLURSAM ozaman PAPAPA arkadas sizlerle ilgilenicek ve cinsiyetleri tabloya aticak.
simdilik kaciyim...kocis aradi geliyor yemek yemek ve sahile inmek zamani.
HEPInIZI ve FINDIKLARINIzi OPUYORUM.
HIC 1 SEYI KAFANIZA TAKMADAN HAYATIN TADINI CIKARIN VE UNUTMAYIN 1 SEY OLUCAKSA ALLAH YAZMIS.YANI HERSEYDEN ONCE ALLAH...bunu unutmayalim.
ben birazcik burda sinirlendim ama gecti gitti.CUNKI BITANEM SEKERIM DUNYANIN EN SIRIN KOCISI GELICEK VE HERZAMANKI HALIYLE beni mutlu edip guldurucek.
ASKINIZLA MUTLUYSANIZ VE BIRDE KARNINIZDA FINDIGINIZ VARSA geride kalan hic 1 seye uzulmeyin hayat yasamaya ve sevilmeye deyer hayat cok guzel.
BIDE BENDEN TAVSIYE TABI BU TAVSIYE ILK ONCE BENIM ICIN GECERLI...BIRAKIN SEVDIKLERIN ve onem verdikleriniz sizi sinirlendirsin.moralinizi bozsun,sizin icin onemi olmayan ve tanimadiginiz kisiler asla sizin moralinizi bozamaz.ben her zaman boyleydim de..simdi gelde bunu sinir hormonlarina anlat bakalim.
tabi hepimizin basina zamaninda kotu seyler geldi.
AMA BIZ BUGUNUMUSE VE MUTLULUGUMUZA BAKALIM.
HER KESIN ALISEINDE ASK SEVGI SADIKLIK MUTLULUK VE BEBIS OLSUN.AMIN.sukr ALLAHIMA BUGUN COOOOKKKKKKKKKKK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMM............
SLADI KACARRRRRRRRRRRRRRRRRR...

ve ben geldim :) temamdır dr aramış hiçbir sorun yok daha önce geçirmiş daha iyi şuanda bilmesi gereken sorun yok ve ilaç tedavisine de gerk yok demiş. olumlu yönde pozitif demiş. gelince konuşuruz demiş. bu sorun da burda biteeeeeerrrr :) çok mutluyum gideyim ne pişireyim kocişime acep, kendimi affettirmek için :) başının etini yedim adamın... :)

merhaba hamisler kusura bakmayin girmeye pek zamanim olmuyor.simdi cinsiyetlere bakarin.sanirim burda toksoplazma konusunda karisiklik yaranmis.turkiyeyi bilmem ama bakudede hamileligin erken doneminde tahliller yapiliyor toksoplazma kanda cok azicik cikmissa tedavi yaziyoruz ve kanda artisin karsini aliyoruz.ama hamile daha gec 1donemde hastahanemize gelirse ve kan tahlilinde toksoplazma yuksek cikarsa bebek icin zarari onlenemez ve ultrason cevaplarida olumsuz cikarsa hamielik sonlandirilir.Slasi birazdan cevaplari listey atarson.

Ohh çok şükür yaaaaa:)))hadi gözün aydın
güzel haberler gelsin şöyle dimi ama

cok sevindim tatlim.zaten kotu ne bekliyordunki.sana bir sorun cikmaz dedim.
hadi sende kos kocise bende kosuyum kocise.

NEYSE SLADI ASKINA KOCISINE KACAR BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Hamilelikleri sırasında toksoplazma enfeksiyonuna yakalanan kadınların sadece %30-40'ı bu hastalığı bebeklerine geçirirler. Annedeki enfeksiyonun bebeği de etkileme riski gebelik yaşı ile direkt ilişkilidir. Bu risk gebeliğin son trimesterında daha yüksektir ve %70'le kadar ulaşabilirken bu oran ilk trimester enfeksiyonlarında %15'ler civarındadır.

arkadaşlar bişey sorcam kafamı çok kurcalıyor:26:

hamileliği hesaplarken son adet tarihini soruyor doktor yani son adet tarihimin ilk gününümü kastediyor:26::26::26:kafam karıştı ben doktora yanlış bilgimi verdim acaba:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…