2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ben kapalıyım aslında.. mevlüdümüz de sacımı acmıstım resimleri yüklerken farkettim ama sıkıntı olmaz diye düşünerek yine de yükledim...umarım yalnıs bir davranış olmamıştır silinmiyor da sanırım oldu artık

Totosunu yesinler onun maşallah benimkide böyle yapıyo bazen çok hoşuma gidiyo

bence acıklık yakısmıs ama kapalı halin daha güzel

kızlar bebeginizin tırnaklarını kesmeye basladınızmı
ilkinde etini sıkıştırdım az ağladı babamızdan fırça yedik ikincide tırnak kenarını kestim çok ağladı yavrum valla bende ağlıycaktım (allahtan babamız yoktu) üçüncüde kazasız kestim allaha şükür ne zormuş yea

baharcım ne tatlı duruyo poposunu ısırırım ben onun

canım babasına kestir o zaman canını yakarsa kendine kızar ben öyle yapıyorum babamız çok güzel tırnak kesiyor.

kızlar bebeginizin tırnaklarını kesmeye basladınızmı

Canım ben bugün ikinci kez kestim, kesmezsem yüzünü yoluyor çünkü. Bebedorun özel tırnak makasları var, tutması çok kolay oluyor. Eskiden ilgilendiğim bazı sanat eğitimlerinde el hakimiyetimi geliştirip çok ince çalışmaya alıştım, o yüzden hiç zorlanmıyorum keserken ama tabi yine de dikkatli olmak lazım. Ben emzirirken kesiyorum tırnaklarını, uyurken kesersem uyanır diye korkuyorum. Uyanıklen zaten kesemem.

Baharcım maşallah size, Allah mevlüdünüzde ettiğiniz duaları kabul etsin. Ahmet efe'nin nice güzel gününü görürsünüz inşallah, tekrar Allah bağışlasın yavrunuzu. Bu arada ahmet efe sana benziyor bir de fotolarınıza bakınca beyazın çok güzel bir renk olduğunu düşündüm yine, çok huzurlu görünüyorsunuz, melek gibisiniz:)
ben de mevlüt yapmayı çok istedim ama okuyacak kimseyi bulamadım. Hayırlısı böyleymiş diyorum.

Son düzenleme:

Bilgi icin tsk. Insallah bir daha olmaz ama olursa muhakkak deneyecegim. Dogal cozum.

Oy maşallah çok merak ediyodum fıstığı hatta önceki sayfalarda yazmıştım herkez koyuyo hocapolide resimkoysa merak ediyorum..die

canım hiç fark etmemişim yazdığını. önceden koymaya çalışmıştım olmamıştı. meğer boyutu büyükmüş :)

ben pek eldıven takmadıgım ıcın dogdugu haftadan berı kesıyorum genelde uyurken kesın en rahat oyle oluyor

oyyyyyyyyyy uyuyannnnn guzellllllllll

evet tam uyuyan güzel çünkü bi uykuda bööyle rahatız diğer türlü kaşlar hep çatık anası kılıklı

Sonunda tanıştık! Senin bantını sevsinler :)
ne kadar dikkat çekici kaşları var, biçimli biçimli :)
Bir de benim kızım gibi çok saçlı maşallah :)

kaşlarımıza herkes hayran güzel kaşlı olcak saçımızda bol dışarıda gördüklerinde durduruyorlar saçımıza bakmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…