- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.441
bahar ben oğlunu sana benzettim sevimliliğini senden almış
baharrrr cok guzelsınızzzzzzzzz ve de cok gencmıssınnnnnnnnn
Kızlar ısırgan 5. günden sonra faydasını gösterdi sütüm arttı cok sükür yetiyor artık. Bu dertten muzdarip arkadaslarıma duyurulurrrr
Totosunu yesinler onun maşallah benimkide böyle yapıyo bazen çok hoşuma gidiyoEki Görüntüle 694410
ben kapalıyım aslında.. mevlüdümüz de sacımı acmıstım resimleri yüklerken farkettim ama sıkıntı olmaz diye düşünerek yine de yükledim...umarım yalnıs bir davranış olmamıştır silinmiyor da sanırım oldu artık
Eki Görüntüle 694410
ben kapalıyım aslında.. mevlüdümüz de sacımı acmıstım resimleri yüklerken farkettim ama sıkıntı olmaz diye düşünerek yine de yükledim...umarım yalnıs bir davranış olmamıştır silinmiyor da sanırım oldu artık
ilkinde etini sıkıştırdım az ağladı babamızdan fırça yedik ikincide tırnak kenarını kestim çok ağladı yavrum valla bende ağlıycaktım (allahtan babamız yoktu) üçüncüde kazasız kestim allaha şükür ne zormuş yeakızlar bebeginizin tırnaklarını kesmeye basladınızmı
Eki Görüntüle 694410
ilkinde etini sıkıştırdım az ağladı babamızdan fırça yedik ikincide tırnak kenarını kestim çok ağladı yavrum valla bende ağlıycaktım (allahtan babamız yoktu) üçüncüde kazasız kestim allaha şükür ne zormuş yea
ben pek eldıven takmadıgım ıcın dogdugu haftadan berı kesıyorum genelde uyurken kesın en rahat oyle oluyorkızlar bebeginizin tırnaklarını kesmeye basladınızmı
oyyyyyyyyyy uyuyannnnn guzellllllllllişte benim pamukşekerim. bi de gözleri açık yakalayabilsem
Oy maşallah çok merak ediyodum fıstığı hatta önceki sayfalarda yazmıştım herkez koyuyo hocapolide resimkoysa merak ediyorum..dieişte benim pamukşekerim. bi de gözleri açık yakalayabilsem
kızlar bebeginizin tırnaklarını kesmeye basladınızmı
Eki Görüntüle 693519 Eki Görüntüle 693520 Eki Görüntüle 693521
çok şükür hastalanmadan nazar degdirtmeden mevlüdümüzüde yaptık :) Allah kabul etsin,Rabbim oğluma ve tüm bebişlere şifa versin inşallah...
işte benim pamukşekerim. bi de gözleri açık yakalayabilsem
Maşallah sana :) ağız yanaklarının arasına sıkışmış gibi :) öperken yanaklara gömülme isteği uyandırıyor
ben de ağustos annesiyim bizde de var Atopik dermatit deniyor.bir de prof dr orhan baransu mısır nişastası banyosu diye aratın ggooogle da.o bizi düzeltti sırtı resmen döküntülüydü birsürüydü kaşınmaktan uyuyamadı kızım bu ve mustela emollient krem geçirdi. yalnız durulamayacaksınız nişastayı ılık su doldurduğunuz kovaya dökün sırtında vb nerde varsa 10 dk bekletin.ilk 3 dk da mustela sürün tertemiz oluyo hergün yaptık biz geçti şükür.
Oy maşallah çok merak ediyodum fıstığı hatta önceki sayfalarda yazmıştım herkez koyuyo hocapolide resimkoysa merak ediyorum..die
ben pek eldıven takmadıgım ıcın dogdugu haftadan berı kesıyorum genelde uyurken kesın en rahat oyle oluyor
oyyyyyyyyyy uyuyannnnn guzellllllllll
Sonunda tanıştık! Senin bantını sevsinler :)
ne kadar dikkat çekici kaşları var, biçimli biçimli :)
Bir de benim kızım gibi çok saçlı maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?