- 21 Kasım 2012
- 256
- 2
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.481
inşallah kötü birşey çıkmadı cnm dualarımız sizinleydi..kızlar 2. ay aşımızı olduk. 8 den beri uyuyamadı yavrum huzursuzlandı. biraz sonra eeg sonucunu almaya gideceğim dua edin kızlar bişeyciği çıkmasın kuzumun. başkasının ağzından edilen dua daha makbulmüş. gerçi bişeyi çıkmasada irkilmeler devam ediyor. çok üzücü
maşallah kuzuna annesi bu seni utandırdı çk güzel olucakEki Görüntüle 695285 Eki Görüntüle 695284 Eki Görüntüle 695286
50 günlük oldukkkk
ilk fotoda birşeyleri anlamaya çalışırken, odaklanırken görülen çatık kaşlı bakışını görüyorsunuz.
son foto biraz bulanık, çünkü gülerken minik tepükler atıyor, o da koluma çarpıp fotoğrafı bulanıklaştırdı. idare edin teyzeleri :)
maşallah kuzumaaa
maşallah kuzuna annesi bu seni utandırdı çk güzel olucakGözleri renkli mi ilk resimde banamı öyle geldi
bizim oğlan da birkaç gündür elini emiyoriyi akşamlar kızlar ya sizin bebeğinizde parmağını emiyor mu ya 1 haftadıır oğlum baş ve işaret parmağını birlikte ağzına alıyor başta miğdesi bulanır gibi oluyordu şimdi emiyor görünce hemen çekiyorum yalancı meme veriyorum bazende memeyi stıp elini emiyor bazen ikisini birden yapmaya çalışıyor akıllı oğlum ne yapmam lazım sizce
Canım bana emme refleksi çok normal geliyor ya, bazen müdahele ediyorum bazen hiç karışmıyorum. Yalancı meme kullanmıyorum ben. Benimki de öyle sokuyor öğürüyor bazen :) gülüp geçiyorum ben de. Bu daha ilerki yaşlardaki parmak emme gibi sorunlu bir davranış değil bence. Biraz daha büyüdüğünde dokunmak, eline aldığı objeyle ilgilenme zamanı geldiğinde oyalar dikkatini dağıtırsın bir şekilde.iyi akşamlar kızlar ya sizin bebeğinizde parmağını emiyor mu ya 1 haftadıır oğlum baş ve işaret parmağını birlikte ağzına alıyor başta miğdesi bulanır gibi oluyordu şimdi emiyor görünce hemen çekiyorum yalancı meme veriyorum bazende memeyi stıp elini emiyor bazen ikisini birden yapmaya çalışıyor akıllı oğlum ne yapmam lazım sizce
herkese iyi akşamlar. sonucumuzu aldık bugün maalesef eegmiz normal çıkmadı. yarın beyin mr çekimimiz var. pazartesi eeg tekrarı. doktorumuz tam olarak epilepsi olup olmadığından emin değil. kızım daha çok küçük olduğundan teşhisi doğru koyabilmek için titiz ve hızlı bi inceleme yapmaktan yana. ben yıkıldım tabi şu an tek duam tedavi olabilecek durumda olması ve gelişimini engellememesi zamanla herşey belli olur ayşenazıma dualarınızda yer verirseniz sevinirim
herkese iyi akşamlar. sonucumuzu aldık bugün maalesef eegmiz normal çıkmadı. yarın beyin mr çekimimiz var. pazartesi eeg tekrarı. doktorumuz tam olarak epilepsi olup olmadığından emin değil. kızım daha çok küçük olduğundan teşhisi doğru koyabilmek için titiz ve hızlı bi inceleme yapmaktan yana. ben yıkıldım tabi şu an tek duam tedavi olabilecek durumda olması ve gelişimini engellememesi zamanla herşey belli olur ayşenazıma dualarınızda yer verirseniz sevinirim
Bebek cok tatli yaaaa masallah.saclari ne kadar cok.rabbm hatirli omur versin.kaderini guzel eylesin....
allah yardımcınız olsun cnm.herkese iyi akşamlar. sonucumuzu aldık bugün maalesef eegmiz normal çıkmadı. yarın beyin mr çekimimiz var. pazartesi eeg tekrarı. doktorumuz tam olarak epilepsi olup olmadığından emin değil. kızım daha çok küçük olduğundan teşhisi doğru koyabilmek için titiz ve hızlı bi inceleme yapmaktan yana. ben yıkıldım tabi şu an tek duam tedavi olabilecek durumda olması ve gelişimini engellememesi zamanla herşey belli olur ayşenazıma dualarınızda yer verirseniz sevinirim
çookkk geçmş olsun ...rabbim acil şifalar versn...herkese iyi akşamlar. sonucumuzu aldık bugün maalesef eegmiz normal çıkmadı. yarın beyin mr çekimimiz var. pazartesi eeg tekrarı. doktorumuz tam olarak epilepsi olup olmadığından emin değil. kızım daha çok küçük olduğundan teşhisi doğru koyabilmek için titiz ve hızlı bi inceleme yapmaktan yana. ben yıkıldım tabi şu an tek duam tedavi olabilecek durumda olması ve gelişimini engellememesi zamanla herşey belli olur ayşenazıma dualarınızda yer verirseniz sevinirim
iyi akşamlar kızlar ya sizin bebeğinizde parmağını emiyor mu ya 1 haftadıır oğlum baş ve işaret parmağını birlikte ağzına alıyor başta miğdesi bulanır gibi oluyordu şimdi emiyor görünce hemen çekiyorum yalancı meme veriyorum bazende memeyi stıp elini emiyor bazen ikisini birden yapmaya çalışıyor akıllı oğlum ne yapmam lazım sizce
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yesinler seni ya bu bebişlerin hepsi bi tatlı... maşallah saçlaraEki Görüntüle 695285 Eki Görüntüle 695284 Eki Görüntüle 695286
50 günlük oldukkkk
ilk fotoda birşeyleri anlamaya çalışırken, odaklanırken görülen çatık kaşlı bakışını görüyorsunuz.
son foto biraz bulanık, çünkü gülerken minik tepükler atıyor, o da koluma çarpıp fotoğrafı bulanıklaştırdı. idare edin teyzeleri :)
maşallah kuzumaaa
CANIM ARKADAŞ ALMIŞTI ONA GİTTİGİMDE OĞLUŞUMU YATIRDIK VE COK SEVDİ ERKEN DEGİL BENCE EVİM MÜSAİT OLSA BENDE ALIRDIM AMA BEŞİK PUSET OLDUKCA KOYACAK YER KALMADI:))) ARKADAŞIN KIZINA HEDİYE ALDIK COK BEGENDİ SEVDİİİ TAVSİYE EDERİM.
iyi akşamlar kızlar ya sizin bebeğinizde parmağını emiyor mu ya 1 haftadıır oğlum baş ve işaret parmağını birlikte ağzına alıyor başta miğdesi bulanır gibi oluyordu şimdi emiyor görünce hemen çekiyorum yalancı meme veriyorum bazende memeyi stıp elini emiyor bazen ikisini birden yapmaya çalışıyor akıllı oğlum ne yapmam lazım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?