2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
inşallah kötü birşey çıkmadı cnm dualarımız sizinleydi..

maşallah kuzuna annesi bu seni utandırdı çk güzel olucak Gözleri renkli mi ilk resimde banamı öyle geldi

iyi akşamlar kızlar ya sizin bebeğinizde parmağını emiyor mu ya 1 haftadıır oğlum baş ve işaret parmağını birlikte ağzına alıyor başta miğdesi bulanır gibi oluyordu şimdi emiyor görünce hemen çekiyorum yalancı meme veriyorum bazende memeyi stıp elini emiyor bazen ikisini birden yapmaya çalışıyor akıllı oğlum ne yapmam lazım sizce

maşallah kuzuna annesi bu seni utandırdı çk güzel olucak Gözleri renkli mi ilk resimde banamı öyle geldi

Canım yazdığım ilk mesajı unutmamışsın, bu kadar dikkatli takip etmen çok sevindirdi beni. Evet kızım beni çok mahçup etti, çok utandırdı. tuze böyle olacağını söylemişti zaten. artık bana da çok şirin, çok tatlı geliyor, utanıyorum ara sıra o ilk karşılaşmamızdaki duygularımdan. o zaman acemiydim, şaşkındım, şimdi bakıyorum da yenidoğan her bebek çirkin oluyor:) bir de bebeğini ilk gördüğünde benim gibi hisseden başka annelerle de tanışınca rahatladım, bazen böyle olabilyormuş.
Salı günü arkadaşlarım geldi kızımı görmeye, onlar da aynı şeyi söyledi,"bu bebek olmuş, nasıl yaptın bilmem mayasını iyi tutturmuşsun" filan dedi bir tanesi. kızım sağlıklı, hayırlı, mutlu bir evlat olsun da, gerisi önemli değil canım ya.
Kızımın gözleri hala gri, babannesi yeşil gözlü. Ama pek ümidim yok, değişecek bence gözleri. Ablamın eşinin gözleri mavi, üç çocuğu da uzun süre renkli gözlü olsalar da 1 yaşında filan ela rengine filan döndüler, hiçbiri mavi değil.

bizim oğlan da birkaç gündür elini emiyor
elini emen çocuğun kendine güveni yerinde olur derler
ben o yüzden emmesine izin veriyorum
bazen ellerini bi şapırdatıyor ki
benim bile canım istio o elleri yemeyi

Canım bana emme refleksi çok normal geliyor ya, bazen müdahele ediyorum bazen hiç karışmıyorum. Yalancı meme kullanmıyorum ben. Benimki de öyle sokuyor öğürüyor bazen :) gülüp geçiyorum ben de. Bu daha ilerki yaşlardaki parmak emme gibi sorunlu bir davranış değil bence. Biraz daha büyüdüğünde dokunmak, eline aldığı objeyle ilgilenme zamanı geldiğinde oyalar dikkatini dağıtırsın bir şekilde.

herkese iyi akşamlar. sonucumuzu aldık bugün maalesef eegmiz normal çıkmadı. yarın beyin mr çekimimiz var. pazartesi eeg tekrarı. doktorumuz tam olarak epilepsi olup olmadığından emin değil. kızım daha çok küçük olduğundan teşhisi doğru koyabilmek için titiz ve hızlı bi inceleme yapmaktan yana. ben yıkıldım tabi şu an tek duam tedavi olabilecek durumda olması ve gelişimini engellememesi zamanla herşey belli olur ayşenazıma dualarınızda yer verirseniz sevinirim

canım benim çok geçmiş olsun.

Gecmis olsun.hersey gelir gecer.insallah diger tahliller normal cikar.derdini veren mevlam dermaninida verir.dualarimdain.en kisa zamanda atlatirsini insallah.

canım Allah dermansız dert vermesin, yıkılma ne olur. adı konunca doğru ilaca başlayacaksınız, sonra Allahın izniyle sen bile unutacaksın onun bu zamanlarını. Çünkü bu sıçramalar kaybolacak ilaçla birlikte. Erkenden fark edilmesi iyi oldu. Tabi dua ediyoruz sizin için.

Bebek cok tatli yaaaa masallah.saclari ne kadar cok.rabbm hatirli omur versin.kaderini guzel eylesin....

Canım çok teşekkür ederim, aminnnnn. Saçları sanırım bana çekmiş çünkü benim bebeklik fotolarımda bunun iki katı saçım var desem abartmış olmam. Daha şimdiden toka takıyorum kızıma ben, öyle bir fotosunu da koyarım çekince inşallah

allah yardımcınız olsun cnm.

çookkk geçmş olsun ...rabbim acil şifalar versn...

emmez mii:)))))hemde nsl...gözleri dönüyo emerken bide:))çok komikler yaa...

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yesinler seni ya bu bebişlerin hepsi bi tatlı... maşallah saçlara saçlardan bahsetmiş kızlar benim bebişinde az uz saçı vardı şimdi oda gitmek üzre battaniyesine nasıl dökülüyor tüy tüy ayy bende bi türlü koyamadım kuzumun resmini... keltoşumu gösterirdim amma

hacopoli geçmiş olsun bizi durumdan haberdar et merakta bırakma canım.
bende ateş nöbetindeyim bugün 2 aylık aşılarımızı ve rota virüsünü olduk.ates var 39 olursa şurup ver dedi doktorumuz soydum şuan bebek bezi ve önü açık atletle uyuyo oğlum ates 38.5 ti koltuk altı 37.5 e düştü sabaha kadar bakalım siz neler yaptınız nasıl geçmişti aşı zamanı ?

benim de pek yerim yok odanın ortasına asabilirim ancak,ilerde de hole geçirebilirim

benim oğlum da elini emmeye başladı, ilk gördüğümde çok şaşırttı beni hatta baş parmağını tamamen sokmuş ağzına uyuyordu
benimki emziği reddediyor bu arada, elini emmesinde bi sakınca görmüyorum ben ama sağlıklı olanı nedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…