2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gnydn hanımlar gece dönerken sağ tarafıma bir ağrı saplandı bağırdım resmen daha öncede oluyodu bebişin olduğu taraf acaba neden bide son zamanlarda geceleri bacaklarımda kasılma oluyor belimde ağrımaya başladı :) yaşlı ninelere döndüm aman beee. allah beterinden korusun yinede

ben onun o lafını begenseydım "begen" butonu hemen altta tıklardım onu
ben sadece rahatsız olduğum bir lafa cevabımı yazdım o yakıstırmayı hazmedemedım
ve tercih meselesinin aslında pek de tercih olmadığını kendi açımdan izah etmeye çalıştım.

günaydın canım oğlum, seni çok özledim... her gün seninle konuşuyorum, acılarımı dindirecek, dertlerime sabırla ikrar göstermemi sağlayacak tek şeysin biliyorum... iyi ki varsın... rabbim anneyi çok seviyor ki dertleriyle sınıyor... sen büyüyünce hepsini anlatacağım sana... ya da yok anlatmayacağım, içerde benimle beraber üzüldün yeterince zaten... 4 ay sonra kavuşacağız, allahım nasip ederse... seni çok seviyorum... mevlana, dertlerin arkasında rabbin olduğunu bilirsin de nasıl korkarsın? der... sen de korkma bir tanem... anne baba çok iyi olacak... seni dünyanın en mutlu çocuğu yapmak için ellerinden geleni yapacaklar... seni çok seviyorum...

gnydn hanımlar gece dönerken sağ tarafıma bir ağrı saplandı bağırdım resmen daha öncede oluyodu bebişin olduğu taraf acaba neden bide son zamanlarda geceleri bacaklarımda kasılma oluyor belimde ağrımaya başladı :) yaşlı ninelere döndüm aman beee. allah beterinden korusun yinede

benim de bir kere öyle olmuştu ama neden oldu bilmiyorum annemde kanepe uzanmıştım birden kalkınca ağrı girmişti sağ tarafıma annem de öyle ani hareketler yapma dönerek kalk demişti yerinden
bacaklardaki kasılma ben genelde fazla ayakta kaldığımda oluyo böyle olunca da dinlene dinlene iş yapıyorum
bi de peynir yemek gerek bol bol ayak bacak kasılmalarına çok etkisi var nerden biliyosun diceksin vakti zamanında çok çektim okul zamanı kahvaltı yapmadan evden çıkardım bi zaman sonra ayaklarıma kramp girmeye başladı ama nasıl dayanamıyorum hatta bir keresinde apartmanı ayağa kaldırmıştım komşular gelmişti bişey mi oldu diye tabi hemen doktora gittim ve tek dediği buydu kahvaltıyı ihmal etmiyosun özellikle peyniri bol tüketiyosun o gün bugündür kahvaltısız çıkmadım evden

slm herkese...
iki saattir geçmişi okuyorum berine yeni nickle aramıza dönmşş :) hastaneden cıkmıs cok sevindim kızların bebişleri iyiymiş kistler yok oluomus cok mutlu oldum rabbbim saglıgımızı huzurumuzu mutlulugumuzu almasın bzilerden inş. sevtap üzülme sende canm tez zamanda geçer inş herşey...
geçmişe cevaplara geleyim önce su agda konusunda benm eşim haram olduğu için günahımız cok kendın yapabildikten sonra gitme dediği için öğrettm ona da doğuma kadar sen yap die o da kabul etti bunda istenemeyecek bişi yok kıslar hayat müşterek :) ama şimdi yapamıorum o da ben yaparım dıo ama güvenemıom ona mikrop kaptırırsın falan dedm önceden gidiodum ben komple agdaya o ablaya gıderım dedim ses etmedi öle yani :) ;)
şu erkek kadın dr meselesine gelince bence yanlıs anlasılmıs kıslar. burda kimse acil bi durum karsısında kadın oolmassa göstermem demez zaten diyemezz ama o yeterbe arkadasın yorumu cok acımasızca olmus bence hiç hoş değil yani.cok tiksiniolarsa bu işi yapmayabilirler doktorlar. zaten geceleri falan tercih sansı olmadıgı için herkes kabullenıo ama insan utanıo. mesela ben bekarken erkek doktorun biri kültür almak için yatırdı sonra bu bekarmıs nıe kızları bana yolluosunuz ya dıe bagırdı yerin dibine gectim cok rencide oldm o da gencti utandım adamdan yani. o yüzden ben de mecbur kalmadıkca erkek doktora gitmek istemem. ama acil bi durumda da onun ayrımını güdemem. sanırım diğer yorum yapan arkadaslarım da benmle aynı seyi düşünüolar...

$cc5f95bb-67ba-4d9d-aa43-bde799adeeae.webp $cc5f95bb-67ba-4d9d-aa43-bde799adeeae.webp
arkadaşlar merhaba. internetten bu zıbınları buldum ama sanırım yakasında çıtçıtı yok. kullanışlı olur mu sizce. alayım mı oğluma ne dersiniz?

bir de iki gündür cok hastaydım dün için rapor almadıgıma pişman oldum :( sancıdan öldüm öldüm dirildim...

***ben gibi gaz ve kabızlık sorunu yaşayanlara çözümler buldum :) denedim siz de yapın çok işe yaradı cidden...

kuru kara üzümü cezvede suyla 10 dakka kaynatıosunuz sonra soğuyunca suyunu içiosunuz sonra üzümleri yıyosunuz hemen yarım saat içinde tuvalete cıkabilirsiniz :)
artı sabahları aç karnına armut,kara erik ve incir yiyp üzerine su içmek de cok faydalı bagırsakları çalıştırıolar hepsinin tam mevsimi kışın kuru erik ve incirle idare ederiz ama şimdi tazesini tüketebiliriz :)

bugun elhamdülillah ki çok daha iyiyim :)

bir de iki gündür cok hastaydım dün için rapor almadıgıma pişman oldum :( sancıdan öldüm öldüm dirildim...

***ben gibi gaz ve kabızlık sorunu yaşayanlara çözümler buldum :) denedim siz de yapın çok işe yaradı cidden...

kuru kara üzümü cezvede suyla 10 dakka kaynatıosunuz sonra soğuyunca suyunu içiosunuz sonra üzümleri yıyosunuz hemen yarım saat içinde tuvalete cıkabilirsiniz :)
artı sabahları aç karnına armut,kara erik ve incir yiyp üzerine su içmek de cok faydalı bagırsakları çalıştırıolar hepsinin tam mevsimi kışın kuru erik ve incirle idare ederiz ama şimdi tazesini tüketebiliriz :)

bugun elhamdülillah ki çok daha iyiyim :)

kuru kara üzüm aklımızda bulunsun..ben kuru kayısı da tüketiyorum artık düzenli o da çok iyi geliyor..hatta içine ceviz koyup tost yapıyorum hem tatlı ihtiyacını karşılıyor hem lezzetli oluyor hem de yararlı her ikisi de:3:

ben burdan hiçbir arkadaşa değil de bi arkadaşın eşine şaşırdım yaa
çocuğum nasıl acaba sağlıklı mı diye heyecanla bekleyeceğine karımın bilmemneresini erkek mi görüyor diye zor bekliyor falan
insanın fikri neyse zikri de odur hesabı düşünüyorum
demek ki kendisi tüm kadınlara sadece karşı cins olarak bakıyor ki öyle kutsal bir durumda bile aklına cinsellik geliyor

yoksa utanmak falan ayrı mesele
kuaföre ağda yaptıramayan utanan da çok mesela
ama dediğim gibi benim doktorum erkek, bayan doktora da gidiyorum, beni ilgilendiren mesleklerinde ne kadar başarılılar ve titizler olur herzaman

Eki Görüntüle 520283 Eki Görüntüle 520283
arkadaşlar merhaba. internetten bu zıbınları buldum ama sanırım yakasında çıtçıtı yok. kullanışlı olur mu sizce. alayım mı oğluma ne dersiniz?

yakından göremedim canım başı çıtçıtlı değil de bööle katlı gibi olanlar daha kullanışlı oluyor
mothercare yakınında olanlar varsa orayı muhakkak ama muhakkak tavsiye ediyorum bu konularda

kuru kara üzüm aklımızda bulunsun..ben kuru kayısı da tüketiyorum artık düzenli o da çok iyi geliyor..hatta içine ceviz koyup tost yapıyorum hem tatlı ihtiyacını karşılıyor hem lezzetli oluyor hem de yararlı her ikisi de:3:

:) sen dopıng yapıosun dopıng :):) ceviz faydalı ye valla :) ben o kddar dardaydım ki :( :'( 2 gündür bardak bardak kayısı marmelatı içtim bana mısın demedi şu kuru üzüm kurtardı üşütmüşüm heralde iyice valla hava bi soğuk bi sıcak gibi cok dikkat edin ben mahvoldum :( soğuk soğuk terlıodum sancı girince şeklim değişiodu mdür yardımcısı bana acıdı hocalr gülüolar o doğurursun dıe korkmustur dıe de gercekten cok kötüydüm ya :(

:) sen dopıng yapıosun dopıng :):) ceviz faydalı ye valla :) ben o kddar dardaydım ki :( :'( 2 gündür bardak bardak kayısı marmelatı içtim bana mısın demedi şu kuru üzüm kurtardı üşütmüşüm heralde iyice valla hava bi soğuk bi sıcak gibi cok dikkat edin ben mahvoldum :( soğuk soğuk terlıodum sancı girince şeklim değişiodu mdür yardımcısı bana acıdı hocalr gülüolar o doğurursun dıe korkmustur dıe de gercekten cok kötüydüm ya :(

en kısa zamanda kuru kara üzüm alıyorum ben de
bir kere oldum kabız aman daha da olmasın berbat bir şeymiş cidden
insan doğuracak gibi de oluyor cidden ama:))

günaydın arkadaşlar....nihayet yoğun bir haftanın ardından haftasonuna geldik...huzurlu sağlıklı bir hafta sonu olur inşallah...bugün çalışanlar var..onlara da sıkın dişinizi diyorum...az kaldı...
şu erkek doktor kadın doktor konusunda bikaç şey söylemek isterdim..ama herkeste bi alınganlık durumu var..tercihlere saygımız sonsuz...tabiki haklısınız.. ama cins olarak ayrım yapılıyorsa buna ben de karşıyım..

ya bi de insan varya salaklasıo resmen basına gelınce ben 88'liyim evin büyük çocuguyum anne olmak için küçükmüşüm gibi hissedıorum ablam falan da olmayınca böle hamile falan görmedm yakından o yüzden bişey bilmio gibi hissedıorum böle salak salak kalıoruz eşimle :/ ya da ben öle hissedıorum bilmem neden??? biraz da rahatım biliosunuz doktoruma güvenıorum o da sagolsun ne detaylıya aldı ne bişey 22. haftaya gircem bak cok sakin kadın herşey normal saglıklı dıo bebeği görnce ona bakıorum zaten deli gibi siz de olmasanız karsılastırma yapabileceğim kimse yok etrafta... zaten cok da kilo almısım size bakınca ona üzülüorum :( 10 kilo aldım :(:( doktor da kızıo ama napıyım normal yıyorum işte siz daha ii bilirsinzi de 1.67 boyum 56 kiloyla hamile kaldım işte anasınıfı öğretmeniyim biliosunuz sürekli de ayaktayım aslında hiç de yerımde durmam ama alıorum yani :/

en kısa zamanda kuru kara üzüm alıyorum ben de
bir kere oldum kabız aman daha da olmasın berbat bir şeymiş cidden
insan doğuracak gibi de oluyor cidden ama:))

banada kayısı çok iyi geliyor kızlar kuru kayısı bir avuç yiyorum üzerine de bol suuu ohhh akşama ishal:):):)
birde biz karadenizliyiz rizeliyim ben karalahana yemeğimiz var bizim onuda yiyince çok çalıştırıyor bağırsaklarımı.
zaten demir ilacıda içiyoz yaa oda baya baya benii yumuşattı.:):)

ya bi de insan varya salaklasıo resmen basına gelınce ben 88'liyim evin büyük çocuguyum anne olmak için küçükmüşüm gibi hissedıorum ablam falan da olmayınca böle hamile falan görmedm yakından o yüzden bişey bilmio gibi hissedıorum böle salak salak kalıoruz eşimle :/ ya da ben öle hissedıorum bilmem neden??? biraz da rahatım biliosunuz doktoruma güvenıorum o da sagolsun ne detaylıya aldı ne bişey 22. haftaya gircem bak cok sakin kadın herşey normal saglıklı dıo bebeği görnce ona bakıorum zaten deli gibi siz de olmasanız karsılastırma yapabileceğim kimse yok etrafta... zaten cok da kilo almısım size bakınca ona üzülüorum :( 10 kilo aldım :(:( doktor da kızıo ama napıyım normal yıyorum işte siz daha ii bilirsinzi de 1.67 boyum 56 kiloyla hamile kaldım işte anasınıfı öğretmeniyim biliosunuz sürekli de ayaktayım aslında hiç de yerımde durmam ama alıorum yani :/

belki ödemin şişin vardır cnm dikkat et tuzlu falan yapma şişin vardır yemiyosan durup dururken kilo alamazsın belki vücudun ödem yapıyodur çok ayakta durman yorulman tuzluda yiyosan şişirebilir seni cnm dikkat et.

:) ben sancılanınca cocuklar da cok korktular zaten hemen oturdular :) normalde pek oturmazlar da :):) 4 yaşında hepsi malum :) evde annesi sıkıstırmıs birinin yaramazlık mı yaptın da hasta oldu öğretmenin die :) (((bu arada gecen hafta biri karnımı tekmeledi,kollarımı tırnakladı arkadasına vurdugu için kızdım die ondan veliler korkuolar bişi olur da sorumlusu onlar olur dıe))) cocuk da annesi sıkıstırınca dıomus ki :) yok anne valla karnı agrıodu ben bişi yapmadım sadece karnı agrıodu dıomus :D:D dün butün gün yerınden kalkmadı yavrum :D:D cok komıklerdi gelip beni öpüolar karnımı sevıolar eşek sıpalar :) kızıorum arada ama cok da sevıorum eşekleri :)

Back
X