- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.001
hemen tarif alalım o zaman :) benm annemler de bulgar göçmeni anneannem bilir baklava börek o boşnak böreği falan ohooooo nefis olur sizde de güzel yemekler var :) ver tariflerini öğrenelim hemen :)
Öğretmenim sizin işiniz çok zor valla ya o kadar çocuk insanda enerjimi bırakır..biz yeri geldiğinde eve gelen misafir 2 çocuğa dayanamıyoruz.Allah yardımcınız olsun.Boşuna kutsal meslek dememişler
ay öldüm bugün... dersler öğrenciler sonrasında ilçe zümre toplantısı vardı ki her sene bu gereksiz olayı yaşamak zorundayız. allahım kafam şişti. arı kovanı gibi, bir de öğrencilere konuşuyorlılar diyoruz daha biz birbirimizi dinlemeyi bilmiyoruz başımı ağrıttılar. her kafadan bir ses... offf ölü gibiyim... yarın dinlenicem.... bebiş oynuyor benim ama sanki çok hareketli değil ya da bana mı öyle geliyor. ben artacak sürekli durmayacak diye bekliyorum sanırım :)))) bebeğimize dün ala ala şampuan bir tane emzik burun aspiratörü aldık. bu arada hiçbir bilgim yok emzik olarak kauçuk mu iyi silikon mu...
kızlar bu arada artık listelerimizi yazsak ya biri bir topik açsa şubat anneleri ihtiyaç listesi diye...
benim listem şöyle, bakın eksik ya da gereksiz alma dediğiniz varsa almayayım. sebebiyle söyleyin ama......
şu ana kadar aldıklarım :) ( sanki çok şey aldım da :)))))))
dalin 1000 ml şampuan
silikon 0 -3 ay emzik
bir çorap (mavi)
tarak fırça
banyo lifi
burun aspiratörü
alacaklarım
bebek yağı
pişik kremi
bebek bezi (0 ve 1 numara) al hastanede lazım dediler
ıslak mendil
çamaşırları için sabun tozu
1 tane daha emzik
cam biberon 1 numara emzikli 2 tane ( kaç ml olmalı bilmiyorum )
kulak çubuğu
2 tane havlu
ateşölçer
göğüs pedi ( bundan vazgeçtim nerden bileceğim sütüm çok gelecek)
1 battaniye
2 tane 10 lu hastane çıkışı ( battaniye bunların içinde var. onun için 1 tane yazdım yuları )
2 tane çarşaf
alt açma minderi battaniyeli
çanta
salya bezi
2 önlük
1 yastık
2 yastık yüzü
yatak koruyucu
park yatak
travel bebek arabası (oto koltuklu)
büyüyen beşik içine nevresimi yatağı dolap
birkaç resim çerçevesi
duvar lambası
cibinlik
halı
giyimi hiç bilmiyorum ne almalıyım bir el atın....
hangileri gereksiz ya da eksik
çok sağol canım günümüzde öğretmenliğe değer vermek moda değil genelde çemkirme modası var bu ara..yorulmadan ekmek yiyen yok yorulacağız elbet ama vicdani boyutu olduğu için kaytaramıyoruz biz farkı bu oluyo..hani işim başka bişi olsa 3 ay iş yavaşlatır geçerim ama şu anda öğrenciler bizim karnımızdakilerden değersiz ki anlatmayım bunu da diyelim..
benim kızım emzik almadı ama sanırım kauçuk daha iyiydi canım..
burzu öncelikle saol haberim yoktu bu sayfadan
meltem ablacım :) ihtiyaç listene bayıldım. şunu sorucaktım giyim adına yazdığın herşey 0-3 aylık mı olsun. ona göre oluşturuuyorum listemi senin listene göre...
ben beğen butonunu kullandım walla:) sen baktın mı dediğim siteye daha ucuz dimi??
ay öldüm bugün... dersler öğrenciler sonrasında ilçe zümre toplantısı vardı ki her sene bu gereksiz olayı yaşamak zorundayız. allahım kafam şişti. arı kovanı gibi, bir de öğrencilere konuşuyorlılar diyoruz daha biz birbirimizi dinlemeyi bilmiyoruz başımı ağrıttılar. her kafadan bir ses... offf ölü gibiyim... yarın dinlenicem.... bebiş oynuyor benim ama sanki çok hareketli değil ya da bana mı öyle geliyor. ben artacak sürekli durmayacak diye bekliyorum sanırım :)))) bebeğimize dün ala ala şampuan bir tane emzik burun aspiratörü aldık. bu arada hiçbir bilgim yok emzik olarak kauçuk mu iyi silikon mu...
ya ben bu cevız besıklerın kucuklerınden gorup cok bgenıodum ama aklımda hep bır tereddt vardı az daha buyuk olsa dıe bunu gorunce hep cok begendm hemde hah tam uygun dedım nerden baktın canm buna bırde kac yasa kadar yatarkı bunda buyuk gozukupde kucuk bısı gelmez heralde
canım bebekonfor diye bir sitede 1. fırsatlar diye bi başlık var orda görebilirsin ölçülerini falan...
bişey sorucam da kestane yiyordum hamilelikte bi zararı var mı artık bu yemek konusu bazen sıkıyo aklıma geldi birden
bu akşam hiç kimse yok yaww ne kadar sessiz kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?