- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.201
ben içmiyorum doktorum vermedi
Tam buğday ve ya çavdar yiyorum.ama bazen kokuları rahatsız ediyo.Bende içli köfte sayıklıorum şimdiyarın alsak olurmu diyo garibim
ya benim de ne tahlil yaptı ne de bişey öncekine görede kan değerlerim çok iyiydi ya içemiyorum dedim değişeyim dedi.Valla 2 hafta sonra randevum biraz dişimi sıkıp içeyimde gittiğimde soracam içmek istemiyorum bir zararı olurmu diye.Aman içme zaten gıcık bi ilaçmışşşş ıııyyy
bende ilk aylarda yiyemedim kokusundanbende içli köfte kendi kendime sayıklıyorum aylardır hazırı nerden alınırki
Ya ben yedim ama artık öle tiksindinmki kokusundan şimdi sabahları kızartarak yiyorum daha iyi oluyo..Ziya şark sofrası diye bi restorant var oranınki çok güzel eşimde bana dioki aşereni gördümde mekan aşereni görmedim
kızartarak evet iyi fikirziya şark sofrası floryada ki mii
Ya ben yedim ama artık öle tiksindinmki kokusundan şimdi sabahları kızartarak yiyorum daha iyi oluyo..Ziya şark sofrası diye bi restorant var oranınki çok güzel eşimde bana dioki aşereni gördümde mekan aşereni görmedim
kızartarak evet iyi fikirziya şark sofrası floryada ki mii
Anammm kızlar o ziya şark ın zeytin yağlı sarması da muhteşem oluyooooo
off yaa noolcak bölee açım işte..koca göbek olucaz zaten yakın zamanda. kilo çok almamam lazım benim her seferinde meyve ye diyo bana meyve de açken daha çok acıktırıo sanki.
Anammm kızlar o ziya şark ın zeytin yağlı sarması da muhteşem oluyooooo
Boğazına düşkünler çıksın meydaneeeeeeee
sende ağzının tadını bilenlerdensin haa
kızlar hepimiz orda buluşalım
Boğazına düşkünler çıksın meydaneeeeeeee
sende ağzının tadını bilenlerdensin haa
siz orda buluşup yiyin güzel güzel şeyleri bizde sizin yediklerinizi hayal edelim
Eki Görüntüle 526110 Kızlarrr şu tatlı mont a bakınnn amma çohh pahalıı Minnie Mouse Peacoat - Holiday | Fleece & Outerwear | Disney Store disney in orjinal alışveriş sitesinden daha çok şirin elbiseler var...
yok yok sizsiz boğazımızdan geçmez kisiz orda buluşup yiyin güzel güzel şeyleri bizde sizin yediklerinizi hayal edelim
Hayatta kaçırmamheleki meze tarzlarına bayılıyoommm
Hayatta kaçırmamheleki meze tarzlarına bayılıyoommm
ayy çok tatlı ben tam bi minnie hastasıyım kızımın ilk nevresimini bile minnie li aldıımm..tulumlar falan aldım disney den ama asçık paaalı:44:
yok yok sizsiz boğazımızdan geçmez ki
maaşallah sana
ben yuruyuş yaparken önünden geçiorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?