- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.221
evet benimde hoşuma gitti çok( bebiş olsun, biraz büyüsünde belki bir iki bişey alırım :)))
Yapma yaaa bende sefaköy de oturuyordum cennet ' e yakın hep giderdik romado dondurmacısına falan,,evlenince tekirdağ a geldim arada gidebiliriyorum ancak oralara...
evet benimde hoşuma gitti çok( bebiş olsun, biraz büyüsünde belki bir iki bişey alırım :)))
Yapma yaaa bende sefaköy de oturuyordum cennet ' e yakın hep giderdik romado dondurmacısına falan,,evlenince tekirdağ a geldim arada gidebiliriyorum ancak oralara...
yaptım bilemmbenimde arkadaşlarım var sefaköyde cennette
Evet t.dağda yımmm..anamm öyle bir sordunki korktum noldukiAyy sen tekirdağdamısınnn?
Nagiii tekirdağ'da özcanlar die bi yer var ya sahildee orasının etleri felanda çok güseeelll
Azcık eşelesek tanıdık çıkcaz herhal
Evet t.dağda yımmm..anamm öyle bir sordunki korktum nolduki
ohoo güzel kelimemi sence orası içintekirdağ da tek tir zaten orası ...köfteyide en iyi orası yapar
ohoo güzel kelimemi sence orası içintekirdağ da tek tir zaten orası ...köfteyide en iyi orası yapar
siz böyle içli köfteydi,ezmeydi,köfteydi bahsedin bakalım biyerlerimiz şişerse görürsünüz
siz böyle içli köfteydi,ezmeydi,köfteydi bahsedin bakalım biyerlerimiz şişerse görürsünüz
vayy hemşerimm :))) evet yemek diyince bizimde aklımıza direk orası geliyo zatennBen tekirdağlıyım
Geldikçe oraya mutlaka uğruyorus adamlar güsel yapıo bee
Haklısın valla sussak iyi olacak... akşama rüyamızda ne göreceğimiz belli oldusiz böyle içli köfteydi,ezmeydi,köfteydi bahsedin bakalım biyerlerimiz şişerse görürsünüz
ben içmiyorum doktorum vermedi
kızlar hepimiz orda buluşalım
vayy hemşerimm :))) evet yemek diyince bizimde aklımıza direk orası geliyo zatenn
Haklısın valla sussak iyi olacak... akşama rüyamızda ne göreceğimiz belli oldu
Neyse kızlar size iyi gecelerrr..süt ümü içeyim ..bunca yemek muhabbettinden sonra süt beni kesmicek ama neyse bebişlere ii bakın
yazılanları takip ediyorum bayağıdır valla ağzım sulandı ama her nedense midem sanki tıka basa dolu gibi hissediyorum ve çatlayacak gibiyim şuan nolacak bu halim bilmem,meyve dahi yiyemiyorum bide karnım iyice şişince ne yapacam allahtan çok kilo almadım.
Bazen banada öle oluyo hemen sırt üstü yatıyorum iyi geliyo midem rahatlıo sanki oturunca nefes alamaıomuşum gibi gelio şiişkinlikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?