- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.241
hamileleğimin ilk zamanlarında sürekli öyleydim şimdi arada oluyo sakız çiğnemek biraz rahatlatıyo beni deneyin isterseniz
hamileleğimin ilk zamanlarında sürekli öyleydim şimdi arada oluyo sakız çiğnemek biraz rahatlatıyo beni deneyin isterseniz
sakız önerisi için teşekkürler,herkese iyi geceler:)
kızlar merhaba bende kızım olucağını öğrendm ismini bade koymak istiorum aama bir çok yerde anlamı sarap olarak geçio we isim olarak kullanılmaz yazıo..ne yapıcağımı bilemedim:44: bide aranızda sigara kulanan warmı
kızlar merhaba bende kızım olucağını öğrendm ismini bade koymak istiorum aama bir çok yerde anlamı sarap olarak geçio we isim olarak kullanılmaz yazıo..ne yapıcağımı bilemedim:44: bide aranızda sigara kulanan warmı
kızlar ya bana bikaç tane kaliteli bebek markası söyler misiniz?
bebetto,chicco vs
çocuğun odasınıda aysen bebeden aldık
kızlar çatlaklar için vazelin sürüyorum ama internette zararlı diye okudum eczacı zararı yok demişti bi bilgisi olan var mı
yalnız acayip kuru bir öksürük başaldı. grip de değilim iyiyim ama. boğazım mahvoldu öksürmekten nefes alamıyorum bazen yaa... alerjik midir nedir anlamadım... aniden başladı akşamüstü sürekli ılık su içip tahrişi azaltmaya çalışıyorum. başın a gelen var mı daha önce???
Benim bi süre önce öyleydi reflüm azmıştı öksürüğümde azmıştı öksürmekten kusar olmuştum en sonunda boğazım kanadı öksürmektenbissürü tahlil yaptılar alerjik değilmiş çok şükür ama neden olduğunuda karar veremediler yediklerime dikkat etmemi istediler bi kaçta ilaç şimdilik iyiyim en azından gündüz ama sabaha karşı tutuo yarım saat öksür öğür karışıo birbirine sona geçio..
Bugün neden benim kızım hareket etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?