2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba bende kızım olucağını öğrendm ismini bade koymak istiorum aama bir çok yerde anlamı sarap olarak geçio we isim olarak kullanılmaz yazıo..ne yapıcağımı bilemedim:44: bide aranızda sigara kulanan warmı

anaaamm geçmişi okuyup anca gelebildim :)
berinecim
gerçekten herkese konuşması çok kolay ama ben kendimi senin yerine koyuyorum
senin için çok zor bi durum, karnında bi bebişin olmasa herkesin belki senin de ilk düşüneceğn
şey bırakmak olurdu ama artık kendimizden önce düşünmemiz gereken bebişlerimiz
var, ayrıca belki dediğin gibi eşin doğru sölemiyodur o kadını bırakmamıştır
çünkü aradan kaç gün geçti hemen pişman olacak ne değişti ama cnm seni anladığım kadarıyla
kocanı çok seviyosun ve zaten bide meleğiniz olacak inşallah o zaman bence bu kadar
sevdiğin kocanı kendi ellerinle o pislik kadına teslim etme bebeğin için kocan için
savaş ve yeniden sana aşık olmasını sağla kocanın, senden başka kimseyi göremesin bundan sonra,
tabi benim için bunları söylemek kolay ama inşallah senin için herşey daha güzel olur..:114:

kızın hayırlı olsun canım
sigarayı hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım

Merhaba hayırlı olsun bebeğin canım..Bende bade ismini çok beğenmiştim ama bi çok yerde konulmamasının doğru olmadığını okudum.Konulması uygun olmayan bi kaç isim var bunlardan biri sanem biri badeymiş..topicte kızının adını bade koyucak bi kaç arkadaşımız var bide onların fikirlerini al istersen.Sigara konusua gelince içenler vardır illaki ama ben bıraktım ve çok ta zorlandım ilk başta

kızlar yaaa bişeyler almak istiyorum ama neyse sonra sonra diye diye bu aylara kadar geldim. hele de kıyafet konsuunda çok kararsızım şimdi neleri 0-3 ay alacaksınız. her şeyini 0-3 ay mı alacaksınız? 3-6 ay mı alsak. meltemin dediği gibi sadece hastane çıkışı ve zıbınlarını mı 0-3 ay alsak. siz nasıl alıyosunuz ???[/QUOTE]

canım ben hastane çıkışı haricinde genelde 3-6 ay aldım. zaten bebek 3-4 aylık oluncaya kadar o tulumlarla zıbınlarla geçiriyo başka bir kıyafet kullanışlı olmuyo... bi de bazı bebekler iri oluyo hiç 0-3 ay giyemeyn bebekler biliyorum. büyük gelirse bikaç parça ilave edilir doğduktan sonra. hediye de çok geliyomuş küçüklerden zaten...

kızlar ya bana bikaç tane kaliteli bebek markası söyler misiniz?
bebetto,chicco vs

aziz bebe, idil bebe de kaliteli

çocuğun odasınıda aysen bebeden aldık

cnm tavsiye ettiğin yerleri hemen kopyaladım:) bursaya gitmeyi düşünüyorum ben de iznikte oturuyorum... yine tavsiyelerine açığızzz:))

kızlar çatlaklar için vazelin sürüyorum ama internette zararlı diye okudum eczacı zararı yok demişti bi bilgisi olan var mı

bugün ayrıntılı ultrasona girdim kızlarrr:) her şey çok güzel dedi doktor, ölçümler, iç organlar, parmakcıklar...:) kulağı babasına burnu bana benziyomuş:) doktorun yalancısıyım:))
bi tek kordon şu an boynynda dedi ama zamanla kendisi çıkarır çıkarmazsa sezeryan ihtimali olabilir dedi. normal doğum için rahim de beebk de uygun şimdilik dedi
muhtemelen 3.200-3-400 gr doğar bu da seni zorlamaz dedi... inşallah tahmin edildiği gibi güzel ve sağlıklı ilerler herşey... bebeişim ve tüm bebekler için dua edicemm bugünn:))

kızlar çatlaklar için vazelin sürüyorum ama internette zararlı diye okudum eczacı zararı yok demişti bi bilgisi olan var mı

Ben kakao yağı ve vazelini karıştırdım doktorumda kullanmamda bi sakınca olmadığını söyledi.şimdi bepanthol losyon kullanıyorum cildim çok kuru diye..ne zararı varmış vazelinin?

yalnız acayip kuru bir öksürük başaldı. grip de değilim iyiyim ama. boğazım mahvoldu öksürmekten nefes alamıyorum bazen yaa... alerjik midir nedir anlamadım... aniden başladı akşamüstü sürekli ılık su içip tahrişi azaltmaya çalışıyorum. başın a gelen var mı daha önce???

Benim bi süre önce öyleydi reflüm azmıştı öksürüğümde azmıştı öksürmekten kusar olmuştum en sonunda boğazım kanadı öksürmekten bissürü tahlil yaptılar alerjik değilmiş çok şükür ama neden olduğunuda karar veremediler yediklerime dikkat etmemi istediler bi kaçta ilaç şimdilik iyiyim en azından gündüz ama sabaha karşı tutuo yarım saat öksür öğür karışıo birbirine sona geçio..

mağazadaydık orda bi başladı kaşınmaya. görevli kız su yetiştiremedi boğuluyorum sandım, su da geçirmiyor, gözlerimden yaşlar akıyo şakır şakır. karşıda market vardı daldım içeri. eşimde mağazda kabinde tüm bunlar olurken:) kaptım bi ekmek kopardım bi lokma ama bi yandan öksürüyorum herkes bana bakıyo elimde ucu koparılmış ekmekle kasadaki kıza para veriyom. kız korktu:)) su falan yetiştirdiler tekrar biraz hafifledi ama hala devam ediyo kaşıntı ve öksürük... bal ve karabiber yuttum bilmem işe yarar mı??

Bugün neden benim kızım hareket etmiyor

cnm bir kaç gün önce benimde çok azalmıştı hareketleri bazen öyle oluyo sanırım. kıpırdıyodur ama çok şiddetli vurmayınca hissedilmiyo.. ama sürerse yarın da bi sor sağlık ocağında bile bakıyolar kalp atışına için rahatlasın...

kızlar bişe sorcam siz süt pompası almayı düşünüyomusunuz
ya pillisi var elektriklisi var manuel olanı var hangisini alacaksınız???

bende öğrendiğim anda bıraktm ama arada haftada falan 1 kez içiorum çok zorlanıorum bade koyucak olanlar kızlar bana fikir werin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…