2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım bende kızıma bade ismini koyucam bir sakıncada görmüyorum böyle şeylere takılma bence gönlünden ne geçiyorsa onu yap canım

Kızlar hepinize iyi geceleerr..kolumum çok ağrıyo uyuyunca geçer belki

burcu ben seninle aynı gün aşı olmuştum galiba canım ve benimde kolum bugün çok ağrıyo sabahtan beri ve aşı olduğum yer kaşınıyo ve kızarrmış canım ya acaba alerji mi yaptı bana kafam karıştı off ben dübn gecede yatamadım üstüne hemen uyandım acıdan

Ben kaç kere boğuldum hiç bişii fayda etmio maalesef benim bide gece falanda tututyo eşimin ödü kopuyo nefes bile alamadığım oluyo.Süt iyi geliyodu bana ama doktorda pek önermedi heleki özellikle yatarken süt içmemem gerektiğini söyledi midenin alkali dengesini bozuyomuş yani süt o asiti bastırıo iyi geliyo o an ama mide asit bastırıldığı için daha fazla asit üretmeye başlıyo o da bizi boğuyomuş.Bal daha fazla gıcık yapmazmı acaba boğazına?

Canım benimde kolum çok ağrıdı 2 gecedir üzerine yatamadım ağrısından, halada ağrıyo benimde kaşınıo biraz ve birazda şişlik var sol tarafıma yatamamak çok rahatsız etti beni sırtüstü yatmışım şimdi sırtımın ağrısıda eklenedi kolumun ağrısına

bende öğrendiğim anda bıraktm ama arada haftada falan 1 kez içiorum çok zorlanıorum bade koyucak olanlar kızlar bana fikir werin

canm hosgeldn oncelıkle bende ısmını bade koyucam cok bakınmstım koymadan once bı yerde yazan yorumu sana kopyalayayım

'''''''Ne yazıkki Bade isminin anlamı bazı yerlerde yanlış anlamalara neden olacak şekilde eksik yazılıyor. Oysa Tasavvuf içindeki ve aşık edebiyatındaki "aşk" ve "şarap" a denk gelir. Bahsedilen içki alkol anlamı ile değil ilahi aşka ulaşma yolu olan bir mecazdır. Bazı aşıklar rüyalarında bade içerek bu ilhamı alabilmişlerdir. Kuran’da da "sonra" anlamında Basu Bade’l Mevt’de geçmektedir.''''''''

ben oğluşuma hala isim bulamadım. kızım oolsaydı kesinlikle bade olacaktı. şarap marap banane :)))))) çok seviyorum... ama erkeğe şöyle bade gibi içime sinen isim yok. birdahakine kzıım olursa koyucam ama... allah herşeyin hayırlısını versin tabi... dün eşimle çarşıya gittik. kipada çok güzel uygun şeyler vardı. birkaç parça bişeyler aldık. pişik kremini falanını filanını derken 120 tl gitti. polar battaniye aldım bir tane. gece metroda gelirken üşüdüm bir de üstüme attım :))) bu arada arkadaştan kıyafet alıcam ama kızı oldu, pembe hep zıbınlar falan... para yok napim gönder olsun alttan giydirirm dedim :) oğlummun karakteri değişmez inşallah... arkadaş kırtasiye işine girdi. biz de bakalım eğer o kazanırsa eşim hapse girip çıkınca o işe giricez. araştırıyoruz... benim gönbeğim öyle çok çok büyümedi ya... bir de ben iştahsızım çok bişey yiyemiyorum siz böyle kendimi tutamıyorum şunu yiyorum bunu yiyorum dedikçe ... ben niye öyle iştahlı değilim...

canım ben türkçe öğretmeniyim, içki anlamı allahın aşkını tatmak için içilen aşk şarabıdır orda.açıklaman yerinde canım ben de düşünmüştüm badeyi biara ama yine de her seferinde açıklama yapman gerekebilir tabi:)

ben de kızıma ibulamadım valla isim :) takma kafana kıyafet işini de biz hep öyle büyüdük biryerimiz eksilmedi ya.kuzenimin bebeğinin eşyalarından alıcam ben de sağlıklı olsunlar da...
karnımküçük ayrıca 2 buçukkilo aldım sadece doktor da gayet iyi dedi. hala giyebildiğim etek ve pantolonlarım var düşn artık... her hamile farklıdır. ufak tefek şeylere takılma mutlu olmana bak:)) aynı şeyler bende de var her şey normall üzülmeee

kızlar ultrason fotoğrafları topiğine kızımın resimlerini koydum baksanıza:)
ben kahvaltıya kaçıyorum bu arada görüşürüz dönünce..

Son düzenleme:

sanırım site izin vermemiş adresin çıkmasına şöyle yazsam olur mu acaba :
bebek.com sitesi

kızlar bişe sorcam siz süt pompası almayı düşünüyomusunuz
ya pillisi var elektriklisi var manuel olanı var hangisini alacaksınız???

Canım ben çalıştığım için kullanıcam mecbur alacağım eğer arkadaşım bana kendikini ödünç veremezse....

En iyisi MEDELA (elektrikli) imiş e-bebek de şu an kampanyada 199.-TL diğer iyi bir markada LANSINOH (elektrikli)
Şu an LANSINOH de Markafonide indirimde 230.-TL yerine 144.-TL hatta e-bebek de 133,5.-TL
Hatta indiriminden geçen bu markanın 25 li süt yedekleme poşetlerini aldım , dondurucuya atınca 3 ay a kadar saklanabiliyormuş.

Manuel olanlar çok can acıtıyormuş birde çok uzun sürede sağma yapıyor diyorlar.

elektrikli Arama Sonuçları - e-bebek.com
http://www.markafoni.com/product/bebefox-ve-lansinoh-3/all/

teşekkür ederim cnm bende öğretmenim mecburen bebeğimi
anneme bırakıp gitmek zorundayım o yüzden bana da çok lazım
ya bi iki yerde yorumları okudum elektrikli için, manuel alın daha ii flan yazmışlardı
yoksa bende elektrikli düşünüyodum, bakalım biraz daha araştırayım ona göre listeme ekleyeyim
artık yavaş yavaş liste yapmaya başladım.

bende bade koyucam herhlde çok beğeniorum çelişkiler wardı kafamda ama napiim artık.....kaç kilo aldınız kızlar ben 6 kilo aldım ama çok popom buyudu herşey iğrenç duruo usutmda zaten normaldede wardı kalçam offf

mart ayı annesiym derken şubat olduk erken gebelikmş benmde 22 şubatta olcak bende 6 kilo aldım ama kocaman göbeğim var çok fazla değil mi 6 kilo

Rica ederim cnm ya nedemek....Elimden ne gelirse...
Benim görümcem de yeni doğum yaptı o Chicco nun kini kullanıyor
Elektriklisini memnun..evet bende liste yapmaya başladım ufaktan...
Ne çok şey var yaaa...

Son düzenleme:

Bende de göğüs ucu problemi var. Bebeğim ememezse ben de almak zorunda kalabilirim. Manual olanlar kullanışlı olmuyor. Teyzem sütü gelmediği için kullanmıştı. Çok ugrastiriyo. Çok zaman aliyo ve yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…