- 18 Şubat 2011
- 186
- 34
- 318
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.261
kızlar merhaba bende kızım olucağını öğrendm ismini bade koymak istiorum aama bir çok yerde anlamı sarap olarak geçio we isim olarak kullanılmaz yazıo..ne yapıcağımı bilemedim:44: bide aranızda sigara kulanan warmı
Kızlar hepinize iyi geceleerr..kolumum çok ağrıyo uyuyunca geçer belki
mağazadaydık orda bi başladı kaşınmaya. görevli kız su yetiştiremedi boğuluyorum sandım, su da geçirmiyor, gözlerimden yaşlar akıyo şakır şakır. karşıda market vardı daldım içeri. eşimde mağazda kabinde tüm bunlar olurken:) kaptım bi ekmek kopardım bi lokma ama bi yandan öksürüyorum herkes bana bakıyo elimde ucu koparılmış ekmekle kasadaki kıza para veriyom. kız korktu:)) su falan yetiştirdiler tekrar biraz hafifledi ama hala devam ediyo kaşıntı ve öksürük... bal ve karabiber yuttum bilmem işe yarar mı??
canım bende kızıma bade ismini koyucam bir sakıncada görmüyorum böyle şeylere takılma bence gönlünden ne geçiyorsa onu yap canım
burcu ben seninle aynı gün aşı olmuştum galiba canım ve benimde kolum bugün çok ağrıyo sabahtan beri ve aşı olduğum yer kaşınıyo ve kızarrmış canım ya acaba alerji mi yaptı bana kafam karıştı off ben dübn gecede yatamadım üstüne hemen uyandım acıdan
bende öğrendiğim anda bıraktm ama arada haftada falan 1 kez içiorum çok zorlanıorumbade koyucak olanlar kızlar bana fikir werin
canm hosgeldn oncelıkle bende ısmını bade koyucam cok bakınmstım koymadan once bı yerde yazan yorumu sana kopyalayayım
'''''''Ne yazıkki Bade isminin anlamı bazı yerlerde yanlış anlamalara neden olacak şekilde eksik yazılıyor. Oysa Tasavvuf içindeki ve aşık edebiyatındaki "aşk" ve "şarap" a denk gelir. Bahsedilen içki alkol anlamı ile değil ilahi aşka ulaşma yolu olan bir mecazdır. Bazı aşıklar rüyalarında bade içerek bu ilhamı alabilmişlerdir. Kuran’da da "sonra" anlamında Basu Bade’l Mevt’de geçmektedir.''''''''
ben oğluşuma hala isim bulamadım. kızım oolsaydı kesinlikle bade olacaktı. şarap marap banane :)))))) çok seviyorum... ama erkeğe şöyle bade gibi içime sinen isim yok. birdahakine kzıım olursa koyucam ama... allah herşeyin hayırlısını versin tabi... dün eşimle çarşıya gittik. kipada çok güzel uygun şeyler vardı. birkaç parça bişeyler aldık. pişik kremini falanını filanını derken 120 tl gitti. polar battaniye aldım bir tane. gece metroda gelirken üşüdüm bir de üstüme attım :))) bu arada arkadaştan kıyafet alıcam ama kızı oldu, pembe hep zıbınlar falan... para yok napim gönder olsun alttan giydirirm dedim :) oğlummun karakteri değişmez inşallah... arkadaş kırtasiye işine girdi. biz de bakalım eğer o kazanırsa eşim hapse girip çıkınca o işe giricez. araştırıyoruz... benim gönbeğim öyle çok çok büyümedi ya... bir de ben iştahsızım çok bişey yiyemiyorum siz böyle kendimi tutamıyorum şunu yiyorum bunu yiyorum dedikçe ... ben niye öyle iştahlı değilim...
Ben kaç kere boğuldum hiç bişii fayda etmio maalesef benim bide gece falanda tututyo eşimin ödü kopuyo nefes bile alamadığım oluyo.Süt iyi geliyodu bana ama doktorda pek önermedi heleki özellikle yatarken süt içmemem gerektiğini söyledi midenin alkali dengesini bozuyomuş yani süt o asiti bastırıo iyi geliyo o an ama mide asit bastırıldığı için daha fazla asit üretmeye başlıyo o da bizi boğuyomuş.Bal daha fazla gıcık yapmazmı acaba boğazına?
walla yetarken eşim tarçın elma nane limon falan yapmış gece az öksürdüm ama grip oluyorum herhalde ya. sabah bikırgınlık vardı kalktığımda. off o kadarda dikkat ediyorum
Ben kaç kere boğuldum hiç bişii fayda etmio maalesef benim bide gece falanda tututyo eşimin ödü kopuyo nefes bile alamadığım oluyo.Süt iyi geliyodu bana ama doktorda pek önermedi heleki özellikle yatarken süt içmemem gerektiğini söyledi midenin alkali dengesini bozuyomuş yani süt o asiti bastırıo iyi geliyo o an ama mide asit bastırıldığı için daha fazla asit üretmeye başlıyo o da bizi boğuyomuş.Bal daha fazla gıcık yapmazmı acaba boğazına?
walla yetarken eşim tarçın elma nane limon falan yapmış gece az öksürdüm ama grip oluyorum herhalde ya. sabah bikırgınlık vardı kalktığımda. off o kadarda dikkat ediyorum
Dikkat et canım o zaman daha kötü olmassın inşallah..ıhlamur tarçın elma limon dene ben öyle toparlandım gripten
kızlar bişe sorcam siz süt pompası almayı düşünüyomusunuz
ya pillisi var elektriklisi var manuel olanı var hangisini alacaksınız???
Canım ben çalıştığım için kullanıcam mecbur alacağım eğer arkadaşım bana kendikini ödünç veremezse....
En iyisi MEDELA (elektrikli) imiş e-bebek de şu an kampanyada 199.-TL diğer iyi bir markada LANSINOH (elektrikli)
Şu an LANSINOH de Markafonide indirimde 230.-TL yerine 144.-TL hatta e-bebek de 133,5.-TL
Hatta indiriminden geçen bu markanın 25 li süt yedekleme poşetlerini aldım , dondurucuya atınca 3 ay a kadar saklanabiliyormuş.
Manuel olanlar çok can acıtıyormuş birde çok uzun sürede sağma yapıyor diyorlar.
elektrikli Arama Sonuçları - e-bebek.com
http://www.markafoni.com/product/bebefox-ve-lansinoh-3/all/
teşekkür ederim cnm bende öğretmenim mecburen bebeğimi
anneme bırakıp gitmek zorundayım o yüzden bana da çok lazım
ya bi iki yerde yorumları okudum elektrikli için, manuel alın daha ii flan yazmışlardı
yoksa bende elektrikli düşünüyodum, bakalım biraz daha araştırayım ona göre listeme ekleyeyim
artık yavaş yavaş liste yapmaya başladım.
teşekkür ederim cnm bende öğretmenim mecburen bebeğimi
anneme bırakıp gitmek zorundayım o yüzden bana da çok lazım
ya bi iki yerde yorumları okudum elektrikli için, manuel alın daha ii flan yazmışlardı
yoksa bende elektrikli düşünüyodum, bakalım biraz daha araştırayım ona göre listeme ekleyeyim
artık yavaş yavaş liste yapmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?