2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar kızlarrr ..bugün bayaa yorucuydu eşimle bol bol gezdik kipa'ya gittik bebek kıyafetlerinde çok indirim var kızlar... çıtçıtlı zıbınlar 5 tl ye kadar düşmüş..iki çift bebek eldiveni 3,5 tl..fiyatlar süper.. ben ikisi bir arada ayaklı kadife altlık aldım biri pembe, biri beyaz 20 tl di yakınınızda varsa bir an önce gidin derim.

Böyle bir şeyin işe yarayabileceğini düşünüyorum.Ben hiç hamile kalmadım ama yakın senelerde ailemize 2 bebek katıldı.Böyle bir imkan olsa ailedeki annelere düşünürdüm:)

kız anam ne ucuz almışın nirden aldın bunları bize de de hele :)))

Bebişin güle güle giysin canım..Bizim burda kipa falan yok maalesef

Puset çok tatlı. Ciciler de çok güzel:) güle güle giysin bebisin:) gördükçe hevesleniyorum:)

Hanımlar, co-sleeper besikler hakkında ne düşünüyorsunuz. Kullanışlı olur mu sizce. Gece emzirmek ve ilgilenmek için ideal gibi görünüyor. Sizin de fikrinizi aliyim da eşim mobilyaci ona güzel bi şey yaptirabilirim.

allah güle güle giymeyi nasip etsin canım hepsi çok güzelmiş

slm kızlar nasılsınız bakalım..çoğu anne ilk bebeği olsuğunu anlıorum yazılanlardan benm 2. bebeğim ilkide şuanda 22 aylık bilgilerim çok taze aklınıza soru takılıorsa sorun çekinmeden....kadife patikli tulum almanızı tawsiye ederm..bebeklerimiz kış bebeği zor oluo penyeler cok ince ben ilk oğlumuda ocakta doğurmuştum da ondan diorm..bide şu hastane çıkışlarına da boşuna para wermeyn bence ben hç öle kullanmadam direk patikli tulum gydrdım çok rahattı..bide hastanede oğlumu yıkamışlardı doğunca bu sefer yıkatmıcam sarılık olma olasılığı artıyor..bol bol patikli tulum bol bol patikli alt alın süper oluo.aklıma gelenler bunlar sorun söliiimm...ben şuan 66 klioyum 60 la başladım kilolarım beni çok endişelendirio ilk doğumumda hemen werdm ama bakalım bunda werebilecekmiyim

herkes nerde yaw ??:)
azcık gezdık geldık aılecekkk:)
ınsafınnnnn gereklıııııı:))
kuzum yırttım bıyerlerımı lıstede kım eksıkse yazdırsın adını dıye
53 kısı ekledım lısteye arada unuttuklarım olsun kız, unutmayın butun gun pc basında gozuksem de benım bır aılem varrrrrr:)))))

canim ben bu yeni sayfaya nasil gecebilirim

İlk sayfadakş lşste guncellıgını kaybettıgı ıcın yenı bır lıste olusturdum lstede adı olmayanalr yada bılgıler eksık olanlar
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerininlistesi.html#post26748995 konusunun altına yazarsa lıstede gereklı duzeltmelerı yapabılırım bılgılerı buraya degılde oraya yazarsanız bana cok yardımcı olursunuz arkadaslar

buda haftalık bebeklerın kılo boy takıp cızelgesı konumuz
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebekler-kac-haftalik-kac-kilo-kac-cmquot.html

arkadaslar hepiniz bebeginizin cinsiyetini ögrendiniz ben halen ögrnemedim. cuma doktora gittim kadin bakdi göbek bagi bacaklarin arasindaydi gözükmedi yine ögrenmedim 2 ay sonra yiine detayli bakilacak ozamana kadar daha ögrenemicem galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…