- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.341
e ztaen dogurmamız a ne kaldı sunun surasında kıııı ama almanyada cınsıyet soyleme konusunda bıraz gerıdelermıs bı tanıdıgımd ogrenemedı gala
tşk.ederiz teyzesi darısı başınıza inşallah.Özlemişim ama varya sırıta sırıta izledim oğlumu ohh yarında detaylıya gircez heyecanlıyım ama korkuyorumda inş.kötü bişey söylemez dr.amcası yada kim bakacak onuda bilmiyorumda
Genelde radyoloji uzmanları inceliyor detaylıda. Ben daha önce yatırmıştım detaylı doçent yapmıştı. Şimdi tekrar kendi gittiğim hastanedeki radyoloji uzmanı yapıcak 15 ekim de
anladım canım gerçi doğru söylüyosun doktorumun gelmiyeceği kesin bana sonuçları getirirsin dedi bizim kızlardan yaptıranlar kaça yaptırdı acaba detaylıları?
Genelde radyoloji uzmanları inceliyor detaylıda. Ben daha önce yatırmıştım detaylı doçent yapmıştı. Şimdi tekrar kendi gittiğim hastanedeki radyoloji uzmanı yapıcak 15 ekim de
doçent 500 tl almıştı. Şimdiki hastanedeki dr da 200 tl imiş.
anladım canım gerçi doğru söylüyosun doktorumun gelmiyeceği kesin bana sonuçları getirirsin dedi bizim kızlardan yaptıranlar kaça yaptırdı acaba detaylıları?
ben izmir özel egepol de 50 tl ye yaptırdım o hastaneye gidiyorum zaten. dışardan yaptırmak istersen de 87 tl ye maloluyor
bende çarşamba günü gidiyorum detaylıya kendi hastanemde yapacaklar 85 tl istediler çarşamba gelsede görsem yavrumu çok özledim çok
artık yapacak bişey yok sanırım mecburen 200 de olsa vercez aman yavrularımız iyi olsunda 200 tl nerelere gitmiyoki
artık yapacak bişey yok sanırım mecburen 200 de olsa vercez aman yavrularımız iyi olsunda 200 tl nerelere gitmiyoki
kizlar resmen 7 kilo aldim cok uzuluyorum tamam bebegime seviniyorum ama kilolar beni mahvetti. boyumda kisa
Maddiyat söz konusu bile olamaz, eminim bütün arkadaşlarımda benimle aynı fikirdedir. 200 500 mühimm diil:)
Kızlar size on puanlık uzman sorusu soruyorum :):) Ya ben soluma yatamıyorummmmmm, yani sağıma alışkınım, soluma yatmay azorluyorum bir uyanıyorum kulağım ağrımış, bacaklarım sızım sızım sızlıyorrr, siz neler yapıyorsunuz bu konuda
Kızlar size on puanlık uzman sorusu soruyorum :):) Ya ben soluma yatamıyorummmmmm, yani sağıma alışkınım, soluma yatmay azorluyorum bir uyanıyorum kulağım ağrımış, bacaklarım sızım sızım sızlıyorrr, siz neler yapıyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?