2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
malesef bende 70 ı gordum bu hafta tam 10 kılo aldım daha 14 haftam var yaaaa

Ben bu hafta 74 ü gördüm şişko olma yolunda ilerliyorum gerçi ben 75 kilo ile hamile kalıp 5 kilo vermiştim şimdi hepsini geri almışım ama dehşet acıkıyorum normalmi bu kadarı bilemedim.2 saatte bir karnım gurulduyo

bugün bebeğimin hareketleri az benimde canım sıkkın biraz hiç birşey yapasım yok

canım inan için rahatlasın diye söylemiyorum dün benim de öyleydi akşama kadar hiç hareket etmedi gece sadece 1-2 kez bugün çok hareketli. ben de çok endişelenmiştim. bak yarın nasıl hareket edecek, söylemişti dersin...

evet bakıcı bulmak çok zor özelliklede guvenilir olmasıben 4 yıl bir kız çocuğuna bakmıştımo zamanlar 18 yaşındaydım ben baktığımda ufaklık 12 aylık idiherşeyi ben öğretmiştim annesinden çok beni isterdi eve gitmemi istemezdikendi yemeğini yemezdi pek iştahlı değildi yersede mutlaka kusardıo kadar emekle kandırarak yedirirdimm hopppp çıkarırdı çok üzülürdüm yemek yemiyor diebazende kendi yemeğini yemez ben yerken benimkinden isterdi ne gunlerdi ya aklıma o gunleri getirdiniz
malesef bende 70 ı gordum bu hafta tam 10 kılo aldım daha 14 haftam var yaaaa
kaç kiloydun ki???

bu arada herkese merhabalar

bu arada babypup diye bir site var. yeni keşfettim güzel birkaç şeyler var.bakalım bebn alamadım param yok ama olsa alırdım hemen :) güvenilir mi bilemicem, güvenilir gibi geldi...

Bende 5 kilo aldım:-( 70kilo hamile kaldım. Kilolu hamile kaldığım için 5kilo fazla bence:-( 1aydır kabızlik sorunu yaşıyorum o nedenle bu kadar aldım. Doktor kepek ekmeği ye dedi surup verdi ama içmiyorum. Kepek ekmeğiyle düzeldi biraz:-/ bebek kilo alamazsa dedim doktorda alır ye dedi.

60 kıloydun canım 58- 60 arası gıdııp gelıyordum

umarım öyle olur canım birazda bugün stres yaptım işte ondan etkilendi muhtemelen. stresten uzak durmak lazım

bende kabızlık çekiyordum doktor magnezyum yazdı suya atılıyor limonata gibi tadı var sende istersen danış doktoruna ben çok faydasını gördümbirde şişliklere su toplamasına da iyi geliyormuşo şuruptan bende almıştım 1 kaşık içebilmiştim ball gibi tadı vardııı ıyyyyy

bende 55 den 60 a çıktım. annemden bi ton laf işittim çok kilo almışım diye. zaten dikkat ederek yiyorum ama artık tartıya çıkmayacağım. moralm bozuluyo doktordan doktora tartılmak iyidir

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben de okuldan geldim yemeğimi fırına attım soluğu burda
aldım ben de 63 kilo ile hamile kaldım şu anda 68im
6. aydan sonra daha çok alınıyo diyolar ben de çok korkuyorum
allahtan boyum uzun da çok kilolu görünmüyorum :)

bu arada internetten bi model buldum kız bebişler için
benim hiç el becerim yoktur yıllardır okumaktan elime tığ şiş almadım
sadece atkı ördüm o da dümdüz :) yapabilenler varsa ben bu modeli çok beğendim

bir nebze yalnz olmadgma sevndm
ya napalım stres yapmamalı hamileliğin tadını çıkarmalıyız doğumdan sonra ptırcıklar yuzune saten yiyip içemicez peşlerinde kilo vercez

karnınız ne durumda kızlar benm one dgru gıdıo daha ne kadar gdcek merak edyrum...
aynen çıkıntı devam ediyor

maşallah cnm gerçekten ne kadar öndeymiş ben kendiminkini
büyük sanıyodum bu arada seninki kız galiba ama göbişin tam
bir erkek göbeği :)

evett gorende ole dıo erkek olmalı ultrason yanılıodur dıolar:):)benm merak ettgım gerıye kalan 3 ayda bu gobek daha nereye gdecek:d

evett gorende ole dıo erkek olmalı ultrason yanılıodur dıolar:):)benm merak ettgım gerıye kalan 3 ayda bu gobek daha nereye gdecek:d

cnm inşallah bundan sonra yana gider
kızmazsan senin göbeği görünce aklıma bi karikatür geldi
onu paylaşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…