- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.401
cnm inşallah bundan sonra yana gider
kızmazsan senin göbeği görünce aklıma bi karikatür geldi
onu paylaşmak istiyorum
Eki Görüntüle 527337
onu paylaşmak istiyorum
Eki Görüntüle 527337
bugün bebeğimin hareketleri az benimde canım sıkkın biraz hiç birşey yapasım yok
evet bakıcı bulmak çok zor özelliklede guvenilir olmasıben 4 yıl bir kız çocuğuna bakmıştım o zamanlar 18 yaşındaydım ben baktığımda ufaklık 12 aylık idi herşeyi ben öğretmiştim annesinden çok beni isterdi eve gitmemi istemezdi kendi yemeğini yemezdi pek iştahlı değildi yersede mutlaka kusardı o kadar emekle kandırarak yedirirdimm hopppp çıkarırdı çok üzülürdüm yemek yemiyor die bazende kendi yemeğini yemez ben yerken benimkinden isterdi ne gunlerdi ya aklıma o gunleri getirdiniz
kaç kiloydun ki???
bu arada herkese merhabalar
Bende 5 kilo aldım:-( 70kilo hamile kaldım. Kilolu hamile kaldığım için 5kilo fazla bence:-( 1aydır kabızlik sorunu yaşıyorum o nedenle bu kadar aldım. Doktor kepek ekmeği ye dedi surup verdi ama içmiyorum. Kepek ekmeğiyle düzeldi biraz:-/ bebek kilo alamazsa dedim doktorda alır ye dedi.
bende kabızlık çekiyordum doktor magnezyum yazdı suya atılıyor limonata gibi tadı var sende istersen danış doktoruna ben çok faydasını gördümbirde şişliklere su toplamasına da iyi geliyormuş o şuruptan bende almıştım 1 kaşık içebilmiştim ball gibi tadı vardııı ıyyyyy
canım inan için rahatlasın diye söylemiyorum dün benim de öyleydi akşama kadar hiç hareket etmedi gece sadece 1-2 kez bugün çok hareketli. ben de çok endişelenmiştim. bak yarın nasıl hareket edecek, söylemişti dersin...
hımmmm bende 10 kilo aldımdı ama son 1 ayda kilo verdim 9 kilo almış oldum
bir nebze yalnz olmadgma sevndm
yazdığımı okuyunca dehşete düştüm..ne demek ya 16...of allahım..neyse ya..hem benim boyum uzun..hem de ben hergün iğne vuruluyorum..hem de bana yakışıyor..hem de...hem de..hem de....
yazdığımı okuyunca dehşete düştüm..ne demek ya 16...of allahım..neyse ya..hem benim boyum uzun..hem de ben hergün iğne vuruluyorum..hem de bana yakışıyor..hem de...hem de..hem de....
Olsun canım aç gezecek halimiz yok ama iğne falan kilo yapmıştır belki:-/ zayıf hamile kaldıysan sorun yok ben 70 kilo hamile kaldım 5 kilo aldım ve boyum kısa:-( 1.58im abartı yemiyorum ilk 3ay kilo almadım 2ayda 5 kilo aldım yuh yani:-(
slm kızlar nasılsınız, topık kalabalıkken bı sorum olacak? bebegım dun ve beugun bır ıkı anca hıssettırdı kendını normalde bı basladımı ucururdu, bende panıkledım halıyle bebıs tum gun uyur mu mesela ya da kac gun kıpırdamazsa panık yapmalıyım, onceden her hıssetmedıgımde hastaneye ya da anasaglıgına gıderdım sımdı strese gırmek ıstemıorum fıkrı olan ya da tecrubesı olan paylasırsa,..
sedacım çoğunluğun bebişi bu ara hareketli değil benimki de bugün aynı durumda sayılır
24 haftadan sonra günde 10 kez hissetmek gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam ama 24 hafta öncesi düzensizlikler olabilirdi
ah canım yaaa geçmiş olsun yüreğim ağzımda okudum sonunda rahatladım neyse ki
geriden gelmesi olası bir şey miymiş peki?
benim kızım da kollar bacaklar 1 hafta geriden demişti doktor..ama yapısal bişi olabilir demişti..bir de benimki geç döllenme yaa ondan da olabilir diye düşündüm ben de
amaaaan hissetmeden önce ne zaman hissedecez diye bekliyorduk. Hissediyoruz günde kaç kere hissetmeliyiz onu düşünüyoruz bence kucağımıza alalım artık
oylemı, sagol cnmbenım bıkac gun cok hareketlıydı.dun azdı, bugun daha da az zaten streslıyım bu donem ıyıce panıklemıstım.
canım kusura bakma ancak girebiliyorum. (+)(-) 10 gün için normal diyorlar. bizde de mesela doktor bi bana bi babaya baktı "siz zaten sonradan büyümüşsünüz normal bu çocuk" dedi :))
kızlar... bunu daha önce neden sormadım acaba, takıntı edinmişim... şimdi bu bebek odası takımı alacaklar suntalem mi mdf mi tercih edecekler. ya da önemli değil mi... şu açıdan sordum ben nedense takmışım sağlam olsun mdf olsun 14 15 yaşına kadar kullansın dedim de suntalem olunca kullanamayacak mı sanki... ne diyorsunuz sizin tercihiniz ne olacak. çünkü suntalem bir takımı 600 700 e bile cicili bicili alabiliyosun ama mdf bir takım 2000 tl den başlıyor. gerçek mdf....
onu paylaşmak istiyorum
Eki Görüntüle 527337
Benim göbeğim senden az daha büyük ve daha yayvan senin erkekmiydi bebis:-/ beni gören hemen soruyo önce karnıma bakıp sonra kalçama bakıp:-D bi o kadarda kalçam oldu neredeyse))))
amaaaan hissetmeden önce ne zaman hissedecez diye bekliyorduk. Hissediyoruz günde kaç kere hissetmeliyiz onu düşünüyoruz bence kucağımıza alalım artık
Carsamba gunu tekrar gıtcem cnm, gebelıgımı devam ettırmekte karalıyım dıcem bana bıraz dudun demıslerdı,ondan sonra soyleyeceklerdır sanırım su zaman gel dıye...Aynen bende o gun hıc hıssetmedım mı bılgısayarın basına gecerdım hemen baslardı normaldır ıns.en diyordum yaa her daim bi dert diye:) şimdi şeker yüklemesi sonra diyetler başlayacak bir kısmımızın:) benim kızımda sınırdaydı 5 yıl geçti bunda kesin çıkar diye bekliyorum ama onu hiç takmam valla...şeker diyeti yapınca sen kilo almıyosun bebiş çok güzel büyüyo çünkü anneye değil bebeğe yarayacak şeyler 6 öğünde alınıyo..hepimizin yapması gereken ama ihmal ettiğimiz şey yani..
sedacım bidahaki kontrol ne zaman, ne sıklıkta gideceksiniz? stres yapma hareketi bak anlaşmış gibi hepsi duruyo bugün..benim kız bilgisayar başında atıp dururdu yemek de yedim hala uyuzluğu üstünde bugün:)
teşekkürler canım.doktor da güzel söylemiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?