- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.421
benımkıde dun cok az oynadı tıngırdamak yanı tabırı caızse:)oylemı, sagol cnmbenım bıkac gun cok hareketlıydı.dun azdı, bugun daha da az zaten streslıyım bu donem ıyıce panıklemıstım.
slmmm kızlarr sizi hep okuorum ama yazılanlarıma pek cewap almadığım için okumakla kalıorum...benm karnımda çok buyudu bakalım ne olucak oğlumda siwri gidiodu bu çok yaywan bakalım ne hale giricezz
selam canım cinsiyetini öğrenemedinmi daha
bıde bugun benım karnım çok acıyor karın duvarım ve gobek delıgımdekı dıkışlerım acıyor gerılıyor heralde
slmmm kızlarr sizi hep okuorum ama yazılanlarıma pek cewap almadığım için okumakla kalıorum...benm karnımda çok buyudu bakalım ne olucak oğlumda siwri gidiodu bu çok yaywan bakalım ne hale giricezz
Soru1)Gece karnınız acıyor mu?değişik bir acı ağrı değil baya karnımın içi acıyor
2)KArnımın içi bazen gaz yağı dökülmüş gibi yanıyor ve kaşınıyor(gaz yağı ne alaka diyeceksiniz küçükken bitlenince annem kafamıza sürerdi ordan yorum yaptım)
3)İzmirli hatunlar kemeraltından bebek için alışverişi yapacağım ne tarafa gitmem lazım
hadi kolay gelsin/FONT]
canım senden az evvel yazmıstım karnım acıyor ama benımkı amelıyat yerım daha cok gobek delıgı etrafım doktorum bana dıkılen yerın esnemedıgını ve agrı yapacagını soylemıstı
kemeraltına gıdersen mına bebe eskı balık halının orada yada ykm nın arkasında 2. beylerde tontos bebe var
kızlarrr bu akşam cok paspalımmm ama yıne de hzır oglusu yakalamısken resım cektırıp burayay atayım dedım alınan 10 kılo ruzgar ve bennnnn!!!!
2. bebelerde daha buyk olur dedı dr amcaaagöbüsün çok tatlı maşallah canım. Benimkide aynı büyüklükte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?