2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
AY hamisler.bebisinin cinsiyet tahminini oyrenmeyen kimler kaldiysa satini ve kendi dogum gunu ayi ve yilini yazsin.
MINURE bana ozelde yazdi internette baska isi varmis,birazdan gelicek ve hesaplamalari yapicak.
artik ultrasondan once cinsiyet oyrenmeyen kalmasin.bakalim kimlerde dogru cikicak.
nasil olsa dogruluk payi 95%mis.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben öğrenmedim canım. bana da bakar mısınız??? sat 13 mayıs kendi doğum günüm: 22.09.1985 sabırsızla bekliyorummm...

Merhaba kızlar.. uzun zamandır girememiştim topiğe.. gezmedeydim çünkü.. Trabzonun altını üstüne getirdim..bugün doktora gittim çünkü yarın da bursaya gidecektim. bugün ilk defa hissettim bebişimi.. kalp atışını duyduk.. karnımda benden başka bir kalbin atıyor olması inanılmaz güzel.. ama hevesimiz biraz kursağımızda kaldı. çünkü kesenin yanında kanama oluşmuş. doktor çok dikkatli olmamı söyledi. yolculuğu, ilişkiyi yasakladı. kanama büyüyüp keseyi doğal olarak bebeği düşürebilirmiş. progestan adında bir ilaç verdi. günde üç sefer.. ağrım var kasıklarımda. biliyor musunuz kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmek çok korkutucu... dua edin e mi bu mübarek günde... çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten..bebek inanılmaz bir şey... hele minicik kalbini hissettikten sonra... dualarım bugün hepinizle.. siz de bana bol bol dua edinnn...

kızlar ya ben birgünde koca kutu pringles yedim
acaba bebişime çok zararlı mıdır?
bide dün gece midye yedim şu ağzım
bi boş durmadı, acaba onun da
bi zararı olur mu bebişe?

AY hamisler.bebisinin cinsiyet tahminini oyrenmeyen kimler kaldiysa satini ve kendi dogum gunu ayi ve yilini yazsin.
MINURE bana ozelde yazdi internette baska isi varmis,birazdan gelicek ve hesaplamalari yapicak.
artik ultrasondan once cinsiyet oyrenmeyen kalmasin.bakalim kimlerde dogru cikicak.
nasil olsa dogruluk payi 95%mis.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

SLADIcım sen minureyi daha ii tanıyosun
gerçekten ultrason doktoru flan mı
çünkü söylediği tahminler çin
takvimindekiyle aynı
yoksa oraya bakarak mı sölüyo :)
minure de yanlış anlamasın merak ettim sadece :)

arkadaşlar sağlık ocağına kayıt yaptıracak mısınız? ben özele gidiyorum ama aşılar için falan kayıt yaptırsam mı? gerçi nerden öğreniyorlarsa arayıp çağırıyorlarmış ama bilmiyorum. bir de tetanoz aşısı olmayı düşünüyor musunuz? benim arkadaşım o aşıyı olduğu günün gecesi ateşlendi çocuğunu düşürdü. o açıdan korkuyorum. dr.umla konuşmadım daha erken ama şimdiden kafama takılıyor...

arkadaşlar sağlık ocağına kayıt yaptıracak mısınız? ben özele gidiyorum ama aşılar için falan kayıt yaptırsam mı? gerçi nerden öğreniyorlarsa arayıp çağırıyorlarmış ama bilmiyorum. bir de tetanoz aşısı olmayı düşünüyor musunuz? benim arkadaşım o aşıyı olduğu günün gecesi ateşlendi çocuğunu düşürdü. o açıdan korkuyorum. dr.umla konuşmadım daha erken ama şimdiden kafama takılıyor...

herkesin kandili mübarek olsun. rabbim bugün duaları çevirmezmiş. hemen gusül abdesti alıp dualarıma başlayacağım. en büyük duam tabi bebeğimin benimle olması...bir de arkadaşlar sağlık ocağına kayıt yaptıracak mısınız? ben özele gidiyorum ama aşılar için falan kayıt yaptırsam mı? gerçi nerden öğreniyorlarsa arayıp çağırıyorlarmış ama bilmiyorum. bir de tetanoz aşısı olmayı düşünüyor musunuz? benim arkadaşım o aşıyı olduğu günün gecesi ateşlendi çocuğunu düşürdü. o açıdan korkuyorum. dr.umla konuşmadım daha erken ama şimdiden kafama takılıyor...

Guzel Anneler hepinize selamlar

Bu guzel kandil gununde rabbim hepinizin dualarini kabul eyler insallah dua ederken bizleride unutmayin annisler olurmu :)) Rabbim bizleri ve minik meleklerimizi korusun, saglikli sihhatli bir sekilde kollarimiza almayi ve sonra onlari hayirli bir evlat olarak yetistirebilmeyi nasip eylesin insALLAH.

Ya ben cok duygusallastim su mesaji yazarken bile gozlerim doluyor :(((

ayy bana da kız yazılmış hadi hayırlısı:)
2 kızım olsun çok istiyorum ama oğlum olsa da hiç farketmez
herkesin gönlünde yatan bişi var illa ki ben kızımda da kız çok istemiştim:)
ama sağlıklı olsun da gerisi faso fiso kesinlikle..

öfff mide bulantısından geberiyorum su da içemedim doğru düzgün 12.haftada azalmış kızımda yandım ki yandım yaaa

vişneyi deneyebilirsin bana çok iyi geldi..etkisini hemen hissediyorsun..

herkesin kandili mübarek olsun. rabbim bugün duaları çevirmezmiş. hemen gusül abdesti alıp dualarıma başlayacağım. en büyük duam tabi bebeğimin benimle olması...bir de arkadaşlar sağlık ocağına kayıt yaptıracak mısınız? ben özele gidiyorum ama aşılar için falan kayıt yaptırsam mı? gerçi nerden öğreniyorlarsa arayıp çağırıyorlarmış ama bilmiyorum. bir de tetanoz aşısı olmayı düşünüyor musunuz? benim arkadaşım o aşıyı olduğu günün gecesi ateşlendi çocuğunu düşürdü. o açıdan korkuyorum. dr.umla konuşmadım daha erken ama şimdiden kafama takılıyor...

senin de kandilin mübarek olsun cnm
ya neden bu kadar telaş yapıosun ki
benim ilk hamileliğim hiç bu kadar telaş yapmıyorum
doktorun sana ne dedi peki yaptır dedi mi
benim doktorum hiç öle bişey demedi
gerekli görürse söyler die düşünüyorum
sen de bu kadar incelersen kendin zarar verirsin
bebişine doktorunun söylediklerine göre hareket et bence.

sana da ii kandiller olsunn..
ben geçen hafta kayıt yaptırdım sağlık ocağına..kilo takip bebeğin kalp atışları için arada çağırıcaz dediler.banada sölediler tetonoz için arıcaz die ama kendi doktorumla konuşmadım henuz:26:

senin de kandilin mübarek olsun cnm
ya neden bu kadar telaş yapıosun ki
benim ilk hamileliğim hiç bu kadar telaş yapmıyorum
doktorun sana ne dedi peki yaptır dedi mi
benim doktorum hiç öle bişey demedi
gerekli görürse söyler die düşünüyorum
sen de bu kadar incelersen kendin zarar verirsin
bebişine doktorunun söylediklerine göre hareket et bence.

canım ne yapayım anla beni... :( ben tüp bebekle hamile kaldım. 4 sene uğraştık. 4 sene her gün her dakika ağladım. ne yapayım endişelenmemeye çalışıyorum ama olmuyor ne yapayım... :( çok sağol desteğin için ama elimde değil işte ne yapayım... :(

canım ne yapayım anla beni... :( ben tüp bebekle hamile kaldım. 4 sene uğraştık. 4 sene her gün her dakika ağladım. ne yapayım endişelenmemeye çalışıyorum ama olmuyor ne yapayım... :( çok sağol desteğin için ama elimde değil işte ne yapayım... :(

cnm haklısın ama bebeğini herşeyden koruyacam derken kendin
zarar vereceksin, en güzeli sakin ol, düzenli kontrollerine git,
doktorunnun söylediklerini yap gerisini
allaha bırak, çünkü o bebişin bu dünyada alacak nefesi varsa
rabbim onu herşeyden korur içini rahat tut.

sladi canım benım sehır ordu....o eksıkmıs farketmemısım ben bugun 10+1 oldum cumartesı doktora gıdıcem 10+4 olarak 11 haftalıgım cnsyet solermı bukadar erkenn ole bı ıhtımal varsa daha heyecanlı olucam:D:D:D

ben öğrenmedim canım. bana da bakar mısınız??? sat 13 mayıs kendi doğum günüm: 22.09.1985 sabırsızla bekliyorummm...
tatlim bilgilerini minureye aticam o bakiyor.

kızlar ya ben birgünde koca kutu pringles yedim
acaba bebişime çok zararlı mıdır?
bide dün gece midye yedim şu ağzım
bi boş durmadı, acaba onun da
bi zararı olur mu bebişe?

SLADIcım sen minureyi daha ii tanıyosun
gerçekten ultrason doktoru flan mı
çünkü söylediği tahminler çin
takvimindekiyle aynı
yoksa oraya bakarak mı sölüyo :)
minure de yanlış anlamasın merak ettim sadece :)
TATLIM Minurenin doktor olmasi dogru,azerbeycanda calisiyor.oralara bakuye yolumuz duserse belki,onada bakariz.
bende ilk okudugumda subhe yarandi sonra onun topigi ile yakindan ilgilendim.
cin takvimi ile yapanlarin cogunda yalnis cikmis ama minure soyledikleri dogru cikmis.bende cin takvimi erkek ama minure kiz dedi.
kendisinin doktor oldugunu eminim.cunki,ona ozelde ultrason cevaplarini attim sadece doktor dilinde yazilmis.o hepsini acikladi.
BEnim annemde ultrason doktoru birkac sey dedi,Minureye sordum oda dogru cevapladi.
Ayrica yalan soylediyini sanmiyorum cunki,tibbi ne sorsak kimsenin bilmedikleri tibbi olarak aciklama yapip cevapliyor.
BIDE dusunsene zaten bizlerden para kazanmiyor.yalan borcumu var/
bana ozelde calistigi hastahaneyi hatta odasina kadar yazdi.bakuye yolum duserse belkide ugrarim.bir ultrasonda bakar bana.:16:ay cok yazdim ya.

sladi canım benım sehır ordu....o eksıkmıs farketmemısım ben bugun 10+1 oldum cumartesı doktora gıdıcem 10+4 olarak 11 haftalıgım cnsyet solermı bukadar erkenn ole bı ıhtımal varsa daha heyecanlı olucam:D:D:D
okis canim eklerim.doktorum bana 10+4 te cinsiyeti kiz soyledi.15.haftada yine kiz dedi.eger bebek kendini saklamiyorsa ve ultrason cihazi ve doktorun iyiyse mutlaka 11 haftaa cinsiyeti soyler.:emir_bebek::nazar::16:

cnm ben doktoruma sordum 11. haftada görünür mü cinsiyeti die
bazen görülebilir ama kesin sonuç pek vermez yani çok güvenilir olmaz dedi 12. haftadan
sonra 13. 14. haftalarda bakılması daha ii dedi sen o zaman cinsiyet için gel dedi
ben de ona göre gitmeyi düşünüyorum.

TATLIM Minurenin doktor olmasi dogru,azerbeycanda calisiyor.oralara bakuye yolumuz duserse belki,onada bakariz.
bende ilk okudugumda subhe yarandi sonra onun topigi ile yakindan ilgilendim.
cin takvimi ile yapanlarin cogunda yalnis cikmis ama minure soyledikleri dogru cikmis.bende cin takvimi erkek ama minure kiz dedi.
kendisinin doktor oldugunu eminim.cunki,ona ozelde ultrason cevaplarini attim sadece doktor dilinde yazilmis.o hepsini acikladi.
BEnim annemde ultrason doktoru birkac sey dedi,Minureye sordum oda dogru cevapladi.
Ayrica yalan soylediyini sanmiyorum cunki,tibbi ne sorsak kimsenin bilmedikleri tibbi olarak aciklama yapip cevapliyor.
BIDE dusunsene zaten bizlerden para kazanmiyor.yalan borcumu var/
bana ozelde calistigi hastahaneyi hatta odasina kadar yazdi.bakuye yolum duserse belkide ugrarim.bir ultrasonda bakar bana.:16:ay cok yazdim ya.

tabiki cnm ben yalan söylüyo demedim zaten
sadece merak ettim sen de baya açıklamışsın tşk:)
benim çin takvimine göre erkek dio minure de erkek dedi
bakalım bana süpriz yapıp kız mı olacak yoksa
bütün tahminler doğru çıkıp erkek mi olacak
çok heyecanlıyım :) sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da
başka hiç birşey istemem sonuçta o benim bebişim meleğim:)

pekii ben sımdı 10+1ım 11 haftalıgım ense kalınlıgı 11-14 hafta yazıyor bu durumda ense kalınlıgı olculebılecek mı yoksa 11+ falan mı olmam gerekıyr

cnm ben doktoruma sordum 11. haftada görünür mü cinsiyeti die
bazen görülebilir ama kesin sonuç pek vermez yani çok güvenilir olmaz dedi 12. haftadan
sonra 13. 14. haftalarda bakılması daha ii dedi sen o zaman cinsiyet için gel dedi
ben de ona göre gitmeyi düşünüyorum.

tabiki cnm ben yalan söylüyo demedim zaten
sadece merak ettim sen de baya açıklamışsın tşk:)
benim çin takvimine göre erkek dio minure de erkek dedi
bakalım bana süpriz yapıp kız mı olacak yoksa
bütün tahminler doğru çıkıp erkek mi olacak
çok heyecanlıyım :) sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da
başka hiç birşey istemem sonuçta o benim bebişim meleğim:)

tatlim bence hepimiz 11.haftada gidelim cinsiyete vallahi dikkatla bakilirsa gorulur.
ama yinede tam emin olmak icin diger haftalar gerekli.
ben doktoruma cok guveniyorum insallah 11.haftada kesin tahmin yurutecek.
ay bide o haftalar gelsede sevinsek.ve en onemlisi subat gelsede bebislere kavussak.
:16:

Back
X