2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ayyy gecmıs olsn bende ara ara gırıorum bakıorum gecmişi okuyacak mecalim yok zaten ama senın yorumunu hiç görmuodum :( dikkat et madem kendıne kuzucum Allahım acl şifalar versn inş

sağol canım inşallah tez zamanda çıkarız hastaneden

ay sorma ya oğluna aşık bi babamız var pipini yerim oğluuum diye seviyor :) tirbiyesiiz.. sarmaş dolaş yatarlar herhalde :9: çağlanın vay halinee
valla benim kocada öyle planlar yapıyo kızımla şöyle yapcaz böyle yapcaz sana kuma geliyo kıskançlıktan çatla diyo:9:

artı su kilo konusunda cok dertliyim valla kocaman karnım oldu görenler doğum yakın mı dıo :S 7-8 aylık gibi hocam dıolar :( 10 kilo aldım tam :'( çok fenayım doktora gıtmeye korkuorum cok kızacak :( aslında az da yıyorum ama alıorum vallahi :(

neee 10 kilomuu:52: kız yavaştan git en çok kiloyu son aylarda alcaz daha şimdiden yuvarlanmaa ben 3 kilo aldım psikolojim alt üst oldu tuzu kestim turşuyu çok severdim ama yemiyorum ödem yapcak diye zaten dr. hiç hamile gibi değiilsin çok iyi görünüyosun dedi:1:

valla benim kocada öyle planlar yapıyo kızımla şöyle yapcaz böyle yapcaz sana kuma geliyo kıskançlıktan çatla diyo:9:

neee 10 kilomuu:52: kız yavaştan git en çok kiloyu son aylarda alcaz daha şimdiden yuvarlanmaa ben 3 kilo aldım psikolojim alt üst oldu tuzu kestim turşuyu çok severdim ama yemiyorum ödem yapcak diye zaten dr. hiç hamile gibi değiilsin çok iyi görünüyosun dedi:1:

kız kumanı mı doğurucan seeen :)) bende 2 erkekle napıcaksam :)

kız kumanı mı doğurucan seeen :)) bende 2 erkekle napıcaksam :)

baştan beri eşim kızım olsun deyip duruyodu gönlüne göre oldu valla dün akşam diyoki kocam biz kızımla süper bir ikili olcaz sen başının çaresine bak diyooo :5:eminim kuma olcak bana babası asla kızmaz kıyamaz herşeye tamam diyen bi baba olacak buyüzden ona daha düşkün olacaktır bide ben kocamı çok kıskanırım sürekli kucağındayımdır:16: napcaz bilmiyomm:ssz:

baştan beri eşim kızım olsun deyip duruyodu gönlüne göre oldu valla dün akşam diyoki kocam biz kızımla süper bir ikili olcaz sen başının çaresine bak diyooo :5:eminim kuma olcak bana babası asla kızmaz kıyamaz herşeye tamam diyen bi baba olacak buyüzden ona daha düşkün olacaktır bide ben kocamı çok kıskanırım sürekli kucağındayımdır:16: napcaz bilmiyomm:ssz:

bende öyleyim adamın tepesinden inmiyorum bebek gibi tw izlerken bile kucağındayım öperim koklarım kulaklarıyla oynarım kepçe de :)) :9: o da beni oğlumdan kıskanıyor en çok onu seviceksin diye bazen oğlumla konuşuyorum konuşma anlamaz seni diyo :1: ama eşim de oğlu olmasını çok istiyordu ve olduda Allahıma şükürler olsun

canım geçmiş olsun
tez zamanda çıkın hastaneden inşallah
ne zaman çıkarsın diyor doktorlar
erken doğum derken ne kadar erken ne diyorlar:26:
Allah korusun seni de cümlemizi de:nazar:

canım geçmiş olsun
tez zamanda çıkın hastaneden inşallah
ne zaman çıkarsın diyor doktorlar
erken doğum derken ne kadar erken ne diyorlar:26:
Allah korusun seni de cümlemizi de:nazar:

canım ben şimdi 1 ay hastanede kalıcam 20. haftadan sonra yukarı çıkarsa çıkıcam.. ama çıkmazsa doğuma kadar burdayım ne yazık ki :( Allah razı olsun

slm kuzuluar napıonuz be yaaa
bende okuldan geldim kat nöbetiim vardı
ayaklarım şişti çok yoruldum, gece baldırıma acaip bi kramp girdi
nasıl bi acıyla uyandım masaj yapa yapa zorla geçti,
bu arada benim göbiş bu hafta sanki birden şişti ya şimdiye kadar
belli olmuyodu, öğrencilerim bilmiyodu bu hafta bir öğrencim
hayırlı olsun hocam dedi:9:
gri tişörtlü olan 15. haftamdaki halim diğer ikisi bu haftaki yani 21. hafta, nasıl şiştim yaaa:9::9:

$Fotoğraf0237.webp $Fotoğraf0235.webp $Fotoğraf0227.webp

slm kuzuluar napıonuz be yaaa
bende okuldan geldim kat nöbetiim vardı
ayaklarım şişti çok yoruldum, gece baldırıma acaip bi kramp girdi
nasıl bi acıyla uyandım masaj yapa yapa zorla geçti,
bu arada benim göbiş bu hafta sanki birden şişti ya şimdiye kadar
belli olmuyodu, öğrencilerim bilmiyodu bu hafta bir öğrencim
hayırlı olsun hocam dedi:9:
gri tişörtlü olan 15. haftamdaki halim diğer ikisi bu haftaki yani 21. hafta, nasıl şiştim yaaa:9::9:

Eki Görüntüle 518587 Eki Görüntüle 518586 Eki Görüntüle 518585

canım nöbeti 24.haftaya kadar mı tutacağız?

Back
X