...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona...

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ?

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .
selam kızlar listeniz güzel olmuş. ben de diğer grupta yazıyodum ama beni de ekleyebilirsiniz listenize.
yaş:25 sat:8 mayıs muhtemel dogum tarihi: 13 şubat ilk bebişimm biraz bekletti öyle geldi

selam kızlar listeniz güzel olmuş. ben de diğer grupta yazıyodum ama beni de ekleyebilirsiniz listenize.
yaş:25 sat:8 mayıs muhtemel dogum tarihi: 13 şubat ilk bebişimm biraz bekletti öyle geldi

hosgeldim canim benim...ne mutlu aramiza bir gobisa daha katildi...tamam hemen seni listeye aliyoruz...kac ay da hamile kaldin nasil oyrendin hamile oldugunu birazcik anlata bilirmisin sekerim.:18:

canım 8 ay sonunda tedaviye başlamak üzereyken hamile kaldım. bat gelmeden 5 gün önce hamile oldugumu hissettim sağ kasıgımda böyle pıt pıt diye vuruşlar oluyodu batma oluyodu.eşime söyledim hemen, hamileyim galiba hissediyorum diye. bat 3 gün gectikten sonra 8 haziranda sabah idrar testi yaptım daha 10 saniye sonra pozitif verdi.bu perşembe de ilk doktor konrolüme gidicem. aslında doktorum kistim geçmiş mi diye bekliyo beni ama süpriz olcak. inşallah hayırlısıyla keseyi görebilirim. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

sekerlerim benim.bu reklam listemizin tam gozukmesine izin vermiyor.nasil kapatilir bilmiyorum,ama asagidan listeyi saga sola surukleyip baka biliriz.

bendede ilk denemede hamile kalmistim ve o bebeyi 4 aylik kaybbettim 6 ay sonra hamile kaldim.kurtajdan sonra geciktim.
bendede seninkine benzer seyler oldu,karnimda batiklik ve pit-pit(o pit-pit damar,cunki,rahim buyuyunce damari sikmaya basliyor ve oda yuzeye dogru vuruyor)adete 3 gun kala test yaptim hic umidim yoktu ama yaptim silik cizgi cikti.ogunden 5-6 tane yaptim ve bugun en son testim iki tane belirtili kirmizi,ama kan testinde coktan cikmisti.1.hamilelyimde kotu bisey yasadim ama ALLAH HEPIMIZIN BEBEKLERINI KORUSUN.SONUNA KADAR SAG SALIM GIDELIM VE bebegimizi saglicakla kucagimiza alalim.doktora gidince bize haber verirsin,simdi 1 kizimizi doktora ugurladik haber bekliyoruz.

aslında 5. haftada duyan arkadaslar var bebğin gelişimine baglı sanırım ama genelde 6. hafta sonunda 7.hafta duyuluyomuş.

canim alttan bakinca 5.haftada bile kalp atisi duyula biliyor.ama birazcik riskli oldugu icin yapmiyorlar.aslinda cok riskli diyil ama bunu tam iyi yapan doktor lazim.

canim alttan bakinca 5.haftada bile kalp atisi duyula biliyor.ama birazcik riskli oldugu icin yapmiyorlar.aslinda cok riskli diyil ama bunu tam iyi yapan doktor lazim.

riskliyse biraz daha beklemekte yarar var bu hafta göremeyecegiz o zaman..

hayır canım hiçbi riski yok benim bütün arkadaslarım öyle yaptı, ben alttan baktırcam, daha cok küçük karından görünmez zaten karından baktırcaksanız 2 hafta daha beklemeniz gerekir.

merhaba arkadaşlar listeye eklenebilirim sanırm artık :) 6 hafta 6 günlük çıktı. keseyi gördük ama bebek görünmedi, henüz erken görünmemesi normal dedi doktor, 2 hafta sonra tekrar gidicem, ben biraz endişeli bi insanım 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum ve umarım 2 hafta sonra görünür, problem yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…