...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona...

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ?

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .
hayır canım hiçbi riski yok benim bütün arkadaslarım öyle yaptı, ben alttan baktırcam, daha cok küçük karından görünmez zaten karından baktırcaksanız 2 hafta daha beklemeniz gerekir.
canim benim annem ultrason doktoru ve kendi annemi ovmek olmasin.54 yasinda ve mukmmel bir doktordur.benim ilk hamileligimde usten bakti 5.haftada keseyi gordu 5 haftalik yazdi ve 1 hafta sonrada 6.haftada kalp atislarini duyduk.ustelik vaginal bakmak risklidir soylemedim,sadece bazi isini iyi yapamayan doktorlar,vaginal yolla 1 kac hamileye bakarken zarar vermisler.sadece iyi doktor gerekli.

TEBRIKLER CANIM...NE MUTLU SANA.ama bence 2 hafta diyil,sen bir hafta sonra git cunki,7 haftalik mutaka gorunmesi gerekir,peki kalp atislarini dinledimi/yoksa onudami erteledi.bide canim listeye alinmak icin cetvele bak ve bilgilerini bize yaz,seni de alalim.

ilk bebek
sat: 4 mayıs
6 hafta 6 gün
9 şubat 2013
tablodaki sıralamaya göre yazdım .

bende 2 hafta çatlarım zaten dediğin gibi 1 hafta sonra gideyim, kalp atışı falan hiç birşey demedi direkt 2 hafta sonra gel canlanıyormu canlamıyormu bakalım dedi, vitamin verip gönderdi.

hosgeldin aramiza .seni hemen listeye aliyorum.ama bisey soyliyicem sana senin asagidaki takviminde 6 hafta 6 gun oldugun icin 7.hafta yazmali 7nin icindesin ama 6nin icindeyim yaziyor.bir yerde hata yapmissin onu duzelt.7 hafta olsun.

canim senin son adetten hesapladim 6.haftanin icindesin neden doktorun 6 hafta 6 gunluk soyledi,hatta internetteki,hesaplayicilarda 6 haftalik soyluyor.ya canim benim o doktoru yenimi buldun,yoksa eskidenmi taniyorsun bisey diyemem,ama bence baska doktora git,hem haftani yalnis hesaplamis.hemde 7ci haftanin icinde oldugun halde sana 2 hafta sonra gel dedi,2 hafta sonrada 9.hafta ediyor,o kadar gec cagrilirmianlamadim ben.

BAKIN KIZLAR.CETVELE HAFTANIZI SOYLERKEN.BITIRDIYINIZ HAFTAYI DIYIL,ICINDE OLDUGUNUZ HAFTAYI SOYLEYIN.MESALA BEN 4HAFTA 1 GUNUM YANI SIMDI 5.HAFTANIN ICINDE OLDUGUM ICIN ONU YAZDIM.HANGI HAFTANIN ICINDEYSEK ONU SOYLEYELIM,TAMAMMI GOBISLER,YALNISLIK OLMASIN

MUTLULUGUN VE GOBISLERIN LISTESI [TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]11.06[/TD]
[TD]KULLANICI ISMI[/TD]
[TD]ANNENIN YASI[/TD]
[TD]ANNENIN KACINCI BEBEGI[/TD]
[TD]SON ADET TARIHI[/TD]
[TD]KAC HAFTNIN ICINDE
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOGUM TARHI
[/TD]
[TD]CINSIYETI VE ISMI
[/TD]
[TD]BEBEK DOGDU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tugba5286
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]13nisan
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]1 subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27nisan
[/TD]
[TD]7hafta
[/TD]
[TD]4subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tatlicadi
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]ilk bebis[/TD]
[TD]29nisan
[/TD]
[TD]7hafta
[/TD]
[TD]3subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pembetilki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]jale
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]kizima kardes
[/TD]
[TD]9mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]7subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sladi
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilkgoz agrim
[/TD]
[TD]13mayis
[/TD]
[TD]5 hafta
[/TD]
[TD]belli diyil sezeryan
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]minure
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]damlamin yerine
[/TD]
[TD]13mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]17subat[/TD]
[TD]KIZ-damla[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]selda38
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ikinci[/TD]
[TD]27mayis
[/TD]
[TD]3hafta
[/TD]
[TD]3mart
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pirayeebru
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilkgoz agrim
[/TD]
[TD]8mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]13subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pois0n[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]ilkgoz agrim[/TD]
[TD]4mayis[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]9subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet canlar...listemiz bomba gibi olmus ve sabirsizlikla yeni hamisleri bekliyor. KIZLAR HIC ARANIZDA SEZERYANLA DOGUM YAPMAK ISTEYEN VARMI..[/QUOTE]

dur ben sana elimdeki kağıtta ne yazıyosa onu yazayım bende bi şey anlamadım bu işten
SAT: 04.05.2012- 5 HAFTA 3 GÜN

İNTRAUTERİN NORMAL LOKALİZASYONDA 16.8 MM ÇAPLI GESTASYONEL KESE 6 HAFTA 6 GÜN İLE UYUMLUDUR. FETOL POL ŞÜPHELİDİR. KONTROL USG ÖNERİLİR. ADNEKSİYEL BÖLGELER DOĞALDIR.

ELİMDEKİ KAĞITTA YAZANLARIN HEPSİ BU .

dur ben sana elimdeki kağıtta ne yazıyosa onu yazayım bende bi şey anlamadım bu işten

İNTRAUTERİN NORMAL LOKALİZASYONDA 16.8 MM ÇAPLI GESTASYONEL KESE 6 HAFTA 6 GÜN İLE UYUMLUDUR. FETOL POL ŞÜPHELİDİR. KONTROL USG ÖNERİLİR. ADNEKSİYEL BÖLGELER DOĞALDIR.

ha canim benim sen o kagiti yalnis anlamissin.bos yere doktora deyindim..o zaman sanami deyinmem gerekiyor seker kiz.
doktorun hamileligin 5hafta 3 gun oldugunu yazmis bu dogrur.:26:sadece kese birazcik buyuk oldugu icin 6 hafta 6gune uygun yani 6 haftalik gosteriyor,ama aslinda doktorununda yazdigi gibi 5 hafta 3 gunluksun.yan 6.haftanin icindesin.senin yuvarlak popo bebegin 6.haftasinda.

fetol pol subhelidir yazmis.yani kese haftasina gore buyuk olunca icinde bebegi gorememis subhelenmis.ama herhalde senin amniyon sivin cok ona gore kese haftasina gore 1 hafta buyuk.sen en iyisi 2 hafta bekleme 1 hafta sonra tekrar gidersin vemutlaka bize haber verirsin.

dediğin gibi haftaya gidicem ama görünmemesi normalmidir sizce daha görünür yani demi

EVET CANIM NORMAL ama haftaya gorunmesi lazim.hic 1 sey dusunmeden 1 hafta hamileliginin tadini cikar,isteklerini soyle kocis alsin mutlu ve pozitif 1 hafta gecir ve doktora gidince insallah hersey guzel olucak.bak bana hic 1sey dusunmuyorum.ilk bebegimde manyak derecedeydim,hergun okuyordum,bugun kasi cikmis,bugun kemikleri sertlesiyor .tum dusuncem oydu,sonunda 4.ayda kayb ettim ,ama simdi hic hamileymisim gibi hiss etmiyorum.sadece 4.ay gelsin bende ratslanan hastalik spina bifidaydi.ikinci bebiste rastlama payi2-4% mis.ama yuksek doz folik asit kullandim.simditem derdim.4 ay.insallah eylulde BEBISIMIN saglam oldugundan tam emin oluyum.ondan sonra kendimi hamile gibi hiss edicem hatta cinsiyeti netlestirib elbiseler alicam.ama simdilik hayal kirikligi olmasin bile kendimi hamile diyilmisim gibi hiss etmek istiyorum.ALLAHTAN mide bulantilarim falan yok,yani hic 1 belirtim hic 1seyim yok.bidet sabahlar midem bulaniyor ve cok sinirliyim.
in
benim annem doktorya .o hep soyler onemli olan hamile kalmak diyil onemli olan 1 bebegi 9 ay saglikli tasimak ve kucagina saglikli bebek almaktir.
:2:

tecrübelileri dinlemek lazım aynen dediğin gibi yapıcam. sıkıntı yaparak daha çok zarar veriyorum kendime, iyiyim mükemmelim, herşey güzel olacak

tecrübelileri dinlemek lazım aynen dediğin gibi yapıcam. sıkıntı yaparak daha çok zarar veriyorum kendime, iyiyim mükemmelim, herşey güzel olacak
BAK CANIM BENIM.ben ilk hamileligimde hep korku yasardim ve nedense 4 aylik erken dogan bebekleri merak ederdim ve hep 4 aylik bebek videolarina bakardim,nasil dogmuslar kac gun yasayip olmusler.al iste bebek 4 ayda gitti.kimseyi bu sozlerimle etkilemek istemem ama kotu dusunceden negatif dusunce ve sozlerden uzak durun.surekli pozitif dusunup pozitif yasayalim.benim suan kese gorunmez bebek gorunmez veya bebek duser diye bi korkum yok.sadece cooooooookkkkkkkkkkkkk azicik 4.ay korkum var.onuda yenicem ve hersey guzel olucak.

çok tsk ederim sayende biraz daha rahatladım bugün, hepimiz için herşey güzel olacak evet. ben az sonra daha güzel olucam sızıcam sanırım uyku tulumu gibi hissediyorum kendimi

çok tsk ederim sayende biraz daha rahatladım bugün, hepimiz için herşey güzel olacak evet. ben az sonra daha güzel olucam sızıcam sanırım uyku tulumu gibi hissediyorum kendimi

hadi canim git uyu benimde esim nerdeyse 5dk falan isten gelicek birazcik parka cikip gezmek istiyorum.bilgisayarda cok zaman harcamamamiz lazim.bende cikiyorum .artik aksama arkadaslar toplaniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…