sen bilirsin dediyim sey???aycanin nezamanlar topikte oldugu?hangi konu için sen bilirsin dedin onu anlamadım da?
nerde hatırlamıyorum ama 100 mesajı doldurmak için topic vardı oraya alakasız şeyler atıp 100 msj dolduruyorlardı,
100 e kaç kaldı onunla ilgili bişey bilmiyorum,
canim 100 mesajim doldu nihayet.nezaman girsem diyer topigin sahibi yok oraya baska gelen gidende yok.simdilik bekliyorum.galiba fikrimi degise bilirim bekliyelim bakalim,
bencede herkes kendi topiğinde takılsın madem burda açtın buraya gelen arkadaslarda var hiç bozma, şimdi düşündümde ayça arkadasımızda ayıp olur sonuçta o devraldı çizelgesinide cetvelinide yapar kendisi,
iyi paylaşımlar diliyorum size hoşcakalın
ben istanbulda yasiyorum.kizlar isterseniz cetvelimizde sehir bolmude acalim.
[/QUOT
Bence yapalım canım aynı sehirde olanlar birbirlerine baska konulardada yardımcı olabilir doktor hastane vs .bu arada tatlim beimde ilk bebeğim onuda güzel cetvelimize yazarsın:))
zaten bitane daha topik actim subat anneleri.sizin baslik ne canim?ya sayfa sayınızda henüz çok değil,
tablonuzu kapın bizim başlığa gelin
MUTLULUGUN VE GOBISLERIN LISTESI [TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]10.06[/TD]
[TD]KULLANICI ISMI[/TD]
[TD]ANNENIN YASI[/TD]
[TD]ANNENIN KACINCI BEBEGI[/TD]
[TD]SON ADET TARIHI[/TD]
[TD]SUAN KAC HAFTALIK
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOGUM TARHI
[/TD]
[TD]CINSIYETI VE ISMI
[/TD]
[TD]BEBEK DOGDU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tugba5286
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]13nisan
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]1 subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27nisan
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]4subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tatlicadi
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]ilk bebis
[/TD]
[TD]29nisan
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]3subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pembetilki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]jale
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]kizima kardes
[/TD]
[TD]9mayis
[/TD]
[TD]3hafta
[/TD]
[TD]7subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sladi
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilkgoz agrim
[/TD]
[TD]27mayis
[/TD]
[TD]2 hafta
[/TD]
[TD]sezeryanla erken subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]minure
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]damlamin yerine
[/TD]
[TD]13mayis
[/TD]
[TD]4hafta
[/TD]
[TD]17subat[/TD]
[TD]kiz[/TD]
[TD]damla[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]selda38
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]25haziran
[/TD]
[TD]yeni
[/TD]
[TD]subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet canlar...listemiz bomba gibi olmus ve sabirsizlikla yeni hamisleri bekliyor.ARKADASLAR SUBAT TOPIGIMIZE GERI DONELIMMI?
ya sayfa sayınızda henüz çok değil,
tablonuzu kapın bizim başlığa gelin
TAMA SEKERIM BASLIGIN SAHIBINE MESAJ ATTIM CETVELIDE ALIP Oraya tasinicaz galiba ve hepimiz sadec subat cetvelind olucaz.bilmiyorum ki canım nerde olduğumuzun bi önemi yok yeterki biarada olalım
ben 2013 şubat anneleri başlığı şuan daha kalabalık we sadece şubat olduğu için gelin dedim,,
ee orda cetvel yapsan?
yada bizde gelsek olurda, hem şubat hem mart biraz zor olur sanki
bilmemki farketmez ya bizim başlığın sahibine söylemek lazım:44:
TAMA SEKERIM BASLIGIN SAHIBINE MESAJ ATTIM CETVELIDE ALIP Oraya tasinicaz galiba ve hepimiz sadec subat cetvelind olucaz.
aa çok iyi canım kocaman bir grup oluyoruz
Nee taşınıyor muyuz(( sankim iyidik burda biz bize
sekerim bence hemen test yap ve aramiza katil.cunki,icindeki hamilelik hissi insani asla yaniltmaz.e gununde gecmis.hemen test yap ben adete 2 gun kala yaptim silik cikti,sende varsa hamilelik cok iyi gorunur.bekliyoruz canim test yap ve katil bize.bende varım demeyi çok istiyorumgeçen ayki sat'tan beri garip bir şekilde kendimi hamile gibi hissediyorum dün itibariyle adet olmam gerekirken 2 gündür tık yok :) fakat stresli bir dönemdi korkumdan test yapamıyorum bi kaç gün daha bekliycem inşallah bende dahil olurum .........
GUNAYDIN kizlar...ben ise gidiyorum siz daha uyumussunuzdur.orda saat 7...
size bisey siylemek istedim.bugun esimin dogum gunu .hamile oldugumu sadece anneme soyledim o biliyor daha kimse bilmiyor.
ne buyuk ne guzel 1 mutluluk.bunu belki 1cogunuz hayal etmissinizdir.kendi dogum gunumde cift cizgiyi gordum,ayin yedisinde.bugunse ayin 11-ive esimin dogum gunu bugunde o cift cizgiyi gordum.bu seferki,bebis hem benim dogum gunume hemde motumun dogum gunune hediye oldu..bugun testi,kirmizi kagita bukucek ve ta buyuk kutu olana kadar kagitlara bukucem ve sonunda esime hediye edicem.oda acip acip sonunda testi ve yanindaki,minik pembe coraplari gorucek.okadar cocuksever biriki...coooookkkkkkkkkkkkkkk sevinecek.NASIL BIR FIKIR KIZLAR???koyacagim coraplar olen bebeye almistim,simdikie kiz ,cunki,benim hesaplamam hep dogru kiz ayinda hamile kaldim...yine pembisler alicam ALLAH NASIB EDERSE..ha bide lucuk 1 kagita baba dogum gunune yetistim yazicam...ayin yedisinden bugune kadar kendine zorla tuttum soylememek icin nihayet bugun gelip catti.ay aksami sabirsizlikla bekliyorum.isten cikinca hemen hediyemi hall edicem.SUKRLER OLSUN RABBIME aci dolu gunlerden sonra bugunleride gorduk...aksam baldizim esi ve esimle ben 4umuz kutalamaya cikicaz...eh iste evden cikmamis hediyemi veririm.kizlar aksamda giremesem sabah ne oldugunu anlaticam...cok heyecanliyim...bu arafa sladicim senin bebis KIZ...ozelde soylemistim istersen cetvele yaz,yada ultrasonu bekle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?