...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona...

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ?

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .
sen bilirsin dediyim sey???aycanin nezamanlar topikte oldugu?

canim 100 mesajim doldu nihayet.nezaman girsem diyer topigin sahibi yok oraya baska gelen gidende yok.simdilik bekliyorum.galiba fikrimi degise bilirim bekliyelim bakalim,

bencede herkes kendi topiğinde takılsın madem burda açtın buraya gelen arkadaslarda var hiç bozma, şimdi düşündümde ayça arkadasımızda ayıp olur sonuçta o devraldı çizelgesinide cetvelinide yapar kendisi,
iyi paylaşımlar diliyorum size hoşcakalın

ben zaten aycaya topigi bana devret demiyicem,gorduyun gibi duzenleme yapmamis cetvel falanda yok.ustelik kendiside yok.birleselim diyicem.ozelde ona yazicam... cetveli ben yapicam gerisini kendi takib edicek.online olunca ona yazicam.

aaaa kızlar hepinize hayırlı olsunda
keşke ikiye bölünmeseymiş şubat anneleri yaa
şubat we mart olacağına ayrı ayrı olsa daha mantıklı bence (zaten sadece şubat birleşirsek yeni gelenlerde olucak daha 50 yi bulur en az)
yol yakınken, henüz mart annesi yokken bence başlığı değiştirin martı silin we birleşelim
sonra mart annesi olursa bölmek ayıp olur

ya sayfa sayınızda henüz çok değil,
tablonuzu kapın bizim başlığa gelin

canim haklisin hepimizin 1 topikte olmasi ve birlikte yurumesi guzel 1 sey ama sizin topikte cetvel yokki??? belki topik sahibi soylerse hepimiz birlik oluruz ve bende guzel 1 cetvel duzenlerim.ama burda hazir cetvel oldugu icin onlarda buraya tasina bilir.

bilmiyorum ki canım nerde olduğumuzun bi önemi yok yeterki biarada olalım
ben 2013 şubat anneleri başlığı şuan daha kalabalık we sadece şubat olduğu için gelin dedim,,
ee orda cetvel yapsan?
yada bizde gelsek olurda, hem şubat hem mart biraz zor olur sanki
bilmemki farketmez ya bizim başlığın sahibine söylemek lazım:44:

TAMA SEKERIM BASLIGIN SAHIBINE MESAJ ATTIM CETVELIDE ALIP Oraya tasinicaz galiba ve hepimiz sadec subat cetvelind olucaz.

merhabalar canım beni listeye alma benim değerlerim 2 kat artmadı çünkü o yüzden pek hamile olduğuma sevinemedim içim korkuyla dolu sizler ne yaptınız 2 günde bir beta ya baktırıyormusunuz

bende varım demeyi çok istiyorum geçen ayki sat'tan beri garip bir şekilde kendimi hamile gibi hissediyorum dün itibariyle adet olmam gerekirken 2 gündür tık yok :) fakat stresli bir dönemdi korkumdan test yapamıyorum bi kaç gün daha bekliycem inşallah bende dahil olurum .........

GUNAYDIN kizlar...ben ise gidiyorum siz daha uyumussunuzdur.orda saat 7...
size bisey siylemek istedim.bugun esimin dogum gunu .hamile oldugumu sadece anneme soyledim o biliyor daha kimse bilmiyor.
ne buyuk ne guzel 1 mutluluk.bunu belki 1cogunuz hayal etmissinizdir.kendi dogum gunumde cift cizgiyi gordum,ayin yedisinde.bugunse ayin 11-ive esimin dogum gunu bugunde o cift cizgiyi gordum.bu seferki,bebis hem benim dogum gunume hemde motumun dogum gunune hediye oldu..bugun testi,kirmizi kagita bukucek ve ta buyuk kutu olana kadar kagitlara bukucem ve sonunda esime hediye edicem.oda acip acip sonunda testi ve yanindaki,minik pembe coraplari gorucek.okadar cocuksever biriki...coooookkkkkkkkkkkkkkk sevinecek.NASIL BIR FIKIR KIZLAR???koyacagim coraplar olen bebeye almistim,simdikie kiz ,cunki,benim hesaplamam hep dogru kiz ayinda hamile kaldim...yine pembisler alicam ALLAH NASIB EDERSE..ha bide lucuk 1 kagita baba dogum gunune yetistim yazicam...ayin yedisinden bugune kadar kendine zorla tuttum soylememek icin nihayet bugun gelip catti.ay aksami sabirsizlikla bekliyorum.isten cikinca hemen hediyemi hall edicem.SUKRLER OLSUN RABBIME aci dolu gunlerden sonra bugunleride gorduk...aksam baldizim esi ve esimle ben 4umuz kutalamaya cikicaz...eh iste evden cikmamis hediyemi veririm.kizlar aksamda giremesem sabah ne oldugunu anlaticam...cok heyecanliyim...bu arafa sladicim senin bebis KIZ...ozelde soylemistim istersen cetvele yaz,yada ultrasonu bekle...

sekerim bence hemen test yap ve aramiza katil.cunki,icindeki hamilelik hissi insani asla yaniltmaz.e gununde gecmis.hemen test yap ben adete 2 gun kala yaptim silik cikti,sende varsa hamilelik cok iyi gorunur.bekliyoruz canim test yap ve katil bize.

canim oncelikle ne buyuk mutlulukki,hem senin hem de esinin dogum gununde bebeginiz hediye gelmis.bu mutluluk her kese nasib olmaz cifte mutluluk.sukr et ALLAHINA.allah seni ve bizleri nazarlardan korusun.eh artik yarin neler olucagini bize haber edersin.bu arada sen ultrason doktorusun,meraktan soruyorum yalnis anlama kendine baksan suan bebegini gorurmusun???
senin cinsiyet hesaplamana inaniyorum,ama simdi kiz diye listeye yazsam herkez sorucak ne cabuk oyrendin,e bende durumu 1-1 izah etmek istemediyim icin.simdilik bekliyicem.ama benimde icimde kizim olucakmis gibi 1 his var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…