bakalim canim.tasinmak istemiyormusun??? ama subatta doguracak olan herkezn bir arada olmasi bence cok iyi olur.bir-birimize destek olarak doguma ugurlayalim.
Canım gunAydin yani taşınsak olur elbet ama bizde burda kendi grubumuzu kurduk sayı az olunca rahat rahat sohbette edebiliyoruz kalabalık olunca kimin kiminle konuştuğu belli değil neyse yinede siz bilirsiniz:))) bugün doktor kontrolumuz var saat 3 te çok heycanliyiz inşallah hersey yolundadir
Merhaba kızlar ben de hamileyiimm..:) sat 8 mayıstı cumartesi günü test yaptım(adetimin gecikmesinin 4. gününde) 30 saniye içerisinde çift çizgiyi gördüm ve hemen kan testi yaptırdım..1304 cıktı,bu hafta doktora gidecegiz,Allah herkesin bebisini saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin..
hayrlı olsnn hadı allah saglıkla shhatle kucagna almayı nasp etsn
Merhaba kızlar ben de hamileyiimm..:) sat 8 mayıstı cumartesi günü test yaptım(adetimin gecikmesinin 4. gününde) 30 saniye içerisinde çift çizgiyi gördüm ve hemen kan testi yaptırdım..1304 cıktı,bu hafta doktora gidecegiz,Allah herkesin bebisini saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin..
canim 6.haftanin sonunda kalp atislarini duya bilirsin.Tesekkür ederimm,doktora gittiniz mi kızlar,kacıncı haftada kalp atıslarını duyabilirim bebegimin?
canim bendede duygusallik ve hafif mide bulantilari vardi,bide karnimda ara-sira agrilar.yuksek ateste vardi.ama simdi hepsi gecti sadece sabah lari midem cok kotu oluyor.ilk hamileliyimde cok kotu mide bulantilari halsizlik,gecirmistim ama simdi mide bulantim sadece sabahlari oluyor,bide akintilarim var.sat 8 mayıs ilk bebegim ve belirti olarak bat öncesi iştah kesilmesi,el ve ayaklarda yanma,hatta içim yanıyo gibiydi,bat gününden sonra el ve ayaklarda titreme,baş dönmesi,mide bulantısı,ve yine iştah kesilmesi vardı ek olarak da vücut ısımın yüksek olması..
canim bendede duygusallik ve hafif mide bulantilari vardi,bide karnimda ara-sira agrilar.yuksek ateste vardi.ama simdi hepsi gecti sadece sabah lari midem cok kotu oluyor.ilk hamileliyimde cok kotu mide bulantilari halsizlik,gecirmistim ama simdi mide bulantim sadece sabahlari oluyor,bide akintilarim var.seni listeye aliyorum cnim .
EVET CANIM boyle seyler olmasi normal.ben doktora 2-3 gun icinde keseyi gormek icin gidicem:26:benim karnım cok agrıyor ve akıntım da var bu normal mi sizce,sen doktora gittin mi canım?
sanirim ultrason resmini diyorsun canim ben 2-3 gune klismetse gorucem,MERHABA KIZLAR........kimden ne haber bebisin resmini goren oldumu???
sekerim sana bol sanslar,dualarimiz ve kalbimiz seninle gelir gelmez haber et merakta kalmayalim.:18:Giyindik süslendik teyzeleri doktora gidicez simdi inşallah bebeğim bize
Supriz yaparsa kalp atislarinida duyarız ve sizlere neler yaşadığımızı anlatırız bana bol bol dua edin kızlar hayırlı haberlerle donelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?