2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar cok fenayım ne uyku var ne rahatlık heryerım akıyor bogazlarım ve gogus kafesım resmen acıyor oksurmekden.

napmalyım ben bı fıkrı olan varmı
Geçmiş olsun canım sanırım dinleyip ılık şeyler tüketmek en iyisi. Bala zencefil karıştırmak öksürüğe iyi geliyor bende. Umarım işe yarar.

Canım alışverişini yapınca sepetine gidince ekranda "promosyon kodu gir" yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama alacaklarının acelesi yoksa haftaya kodu hemen girip 50 lira indirim kazanıp alabilirsin. Yani 20lira daha karın olurdu. Ay ben de çapulculara benzedim iyice:))

tesekkur ederım cnm

kodu hemen gırmek program yayınlandıgı esnada fılanmı oyleyle haftaya yapym bende banda 30tl ındrm geldı

tesekkur ederım cnm

kodu hemen gırmek program yayınlandıgı esnada fılanmı oyleyle haftaya yapym bende banda 30tl ındrm geldı

Evet canım kodu giren ilk 250 kişiye 50 lira sonraki 500 kişiye 40 lira, sonraki 500 kişiye 30 lira indirim var. Kodu görür görmez girince 50 lira indirim alırsınız:)

yazmelekleri_07 canım geçmiş olsun çok zor olmalı senin için. bak istersen öneriler var göz at bir dene.
Öncelikle sabah kalkınca bir bardak ılık limonlu ballı su için.

Yarım saat sonra bir tane elma yiyin. (Astıma da birebir).

Kahvaltınızı güzelce edin, bir bardak portakal-mandalina suyu için. (c vitamini takviyesi)

Öğlene doğru sıcak bir ıhlamur, içine sadece ufak bir parça çubuk tarçın. Şekerli değil, ballı olacak.

Öğlen yemeğinizi yiyin, üstüne bir de kivi yiyin. (İnanılmaz iyi geliyor, boğazı temizliyor)

Akşamüstüne doğru ister açık ballı limonlu çay, ister kaynatılmış ayva suyu için.

Akşam yemeğinizi güzelce yiyin, hemen sonra tekrar ballı limonlu ve karanfilli ıhlamur için.

Gece yatarken adaçayını kaynatıp buğusunu yüzünüze tutun. Ama adaçayını içmeyin.

Yatarken yanınızda ılık su bulundurun, ama koca bir bardak. Uyuyana kadar yavaş yavaş için.

Kızlar birşey sorucam geçenlerde iki göğsümden atletime sıvı akmıştı resmen büyük ceviz boyutlarındaydı sizdede oldumu hiç.

Hanımlar e-bebekten alışveriş yapacak olan varsa 50 tl indirim aldım kodunu vereyim size. ben alışveriş yapamıcam artık. promosyon kodu: PK082916100 alışveriş yapmak isteyen alsın canlar..

cnmarkadaşların dediği gibi banada 2 kemer bağladılar monitor gibi bir alet var ordan kalp ekosu gibi bir kağıt çıkıyor tok olman gerekiyor ve en az 20 dk sürüyor

:18:

iğne yaptı hastanede yatarken 3 tane ve eve de verdi ilaç verdi kullanıyorum yatıyorum

cnm hakkınızda hayırlısı olsun vaktiyle gelsin inş.

kızlar cok fenayım ne uyku var ne rahatlık heryerım akıyor bogazlarım ve gogus kafesım resmen acıyor oksurmekden.

napmalyım ben bı fıkrı olan varmı
ballı süt iç canım birde ben zencefil tarçın elma kaynatip içtim

ya bende denedim ama kodu yazdım 100 tl ve üzeri dedi benim aldıklarım 75 tl tutuyordu

normalde on veya on beş dakika duruyo nst, bebek hareket edince o elimize verdikleri şeye basıyoruz, basılı tutmuyoruz diye biliyorum, bana nst den önce tatlı bişeyler yiyip meyve suyu için dediler bebek hareket etsin diye...

Geçen gün başka bi hastaneye gitmiştim her zaman gittiğimden, hemşireler unuttular nst de bi bayanla beni, tam 40 dakika kaldık nst kağıdı çarşaf gibi oldu, baktım gelmeyecekler daha ben kalktım artık, sonra hemşire diyo ki napalım servise de bakıyoruz.. onlar servise bakıyo diyo biz orda fenalık geçirecektik nerdeyse Doktor bile nst kağıdını görünce bu ne böyle, napmışlar diyo..

selam kızlar ;
bugün bizde sabah merhababebek tv programını izleyip,hemen indirim kodlarını alıp koştuk bir ebebek mağazasına;
sadece internetten değil mağazaya gidipte kullanılabiliyomuş promosyon kodları,bende bir tane 50 tl lik bir tane de eşim adına 40 tl lik iki kodla gittim ve zaten bu hafta alacağımız kafamdaki son iki şeyide hallettim;
bebek arabımızı 320 tl iken 270 e
elektrikli göğüs pompamızıda 100 tl iken 60 liraya aldık;
walla çok iyi oldu bu promosyon kodları;
buradaki hangi arkadaştı hatırlamıyorum ama bu fikri veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)))

Hayırlı olsun güle güle kullanın ben yazmıştım canım işe yaramasına sevindim:)))

Hayırlı olsun güle güle kullanın ben yazmıştım canım işe yaramasına sevindim:)))

sürekli bişeyler aldığımız bu dönemde bu indirim gayet güzel oldu hayatım,programı bende izliyodum ama nedense hiç olayın o kısmını kullanmak aklıma dank etmemişti; sen resmen uyuyan beni uyandırdın :) haftayada kısmetse kulaktan ateş ölçeri alcam 50 liralık bi indirim dahA yakalayıp, bugün baktık 100 liraydı dedikki eşimle haftaya başka bi kodla gelr onu alırız :) yani bu durum eşiminde çok hoşuna gitti DDD

canım smdı cekıyorm ama okdar agır grıbımkı varmıdır caresi vicdan azabındayım fena halde bebegımıde uzdum
geçmiş olsun canım c vitaminini bol almaya çalış.öksürük için de pekmez karabiber karışımı ve bal zencefil karışımı iyi geliyor.

sağol canım onu çözdüm de 100 küsür liralık alışveriş yaptım satın almış bulundum bir de.indirim olmadığına dikkat de etmemişim.sonra aradım e bebeği.meğer bebek bezi olunca indirim yapılmıyormuş.nasıl sinir oldum belirtin o zaman alırken.iptal ettim ben de alışverişi.inşallah sorun olmaz para yatar geri.

ballı süt iç canım birde ben zencefil tarçın elma kaynatip içtim

ya bende denedim ama kodu yazdım 100 tl ve üzeri dedi benim aldıklarım 75 tl tutuyordu
benim de 100 ü geçti ama dediğim gibi bebek bezi alınca olmadı.

Ohh ne güzel olmuş valla.. güle güle kullanın canım..

Zaten çok masraflı bir dönem bize de çok iyi oldu bu:))

Ama ben almıştım o şekilde. Dört paket prima bez almıştım 50 liraya gelmişti. Demek ki işlerine gelmedi bu sonradan değiştirmişler

kızlar benim de 100 tl üzeri 40 tl indirim kupon kodum var ama bi eksiğimiz olmadığından alıcak bişey bulamadım... isterseniz bunu da kullanabilirsiniz...PKC63DB7100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…