Geçmiş olsun canım sanırım dinleyip ılık şeyler tüketmek en iyisi. Bala zencefil karıştırmak öksürüğe iyi geliyor bende. Umarım işe yarar.kızlar cok fenayım ne uyku var ne rahatlık heryerım akıyor bogazlarım ve gogus kafesım resmen acıyor oksurmekden.
napmalyım ben bı fıkrı olan varmı
kızlar ebebekten 30 tl indirim kazandım.1-2 saat önceydi.şimdi alışveriş yapayım diye ebebğe giriyorum,indirimle ilgili hiçbirşey yok.sepete birşeyler ekledim ödemeye kadar geldim,yine gösteren birşey yok onu nasıl yapıcaz yardımcı olur musunuz?
Geçmiş olsun canım sanırım dinleyip ılık şeyler tüketmek en iyisi. Bala zencefil karıştırmak öksürüğe iyi geliyor bende. Umarım işe yarar.
Canım alışverişini yapınca sepetine gidince ekranda "promosyon kodu gir" yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama alacaklarının acelesi yoksa haftaya kodu hemen girip 50 lira indirim kazanıp alabilirsin. Yani 20lira daha karın olurdu. Ay ben de çapulculara benzedim iyice:))
tesekkur ederım cnm
kodu hemen gırmek program yayınlandıgı esnada fılanmı oyleyle haftaya yapym bende banda 30tl ındrm geldı
kızlar cok fenayım ne uyku var ne rahatlık heryerım akıyor bogazlarım ve gogus kafesım resmen acıyor oksurmekden.
iğne yaptı hastanede yatarken 3 tane ve eve de verdi ilaç verdi kullanıyorum yatıyoruminşallah birkaç hafta daha dayanır bebişin.doktor hiç önlem olarak birşey yapmadımı?
inşallah zamanında alırsın bebeğini kucağına canım.
Nst ye giren arkadaşlar
Karnımız tok mu olacak?
Ne kadar süre kalacağız?
Birde elimize bir alet veriyorlarmış bebek hareket ettğinde düğmeye basıyormuşuz.Her hareketinde mi basacağız yoksa hareket süresünce basılı mı tutacağız?
Birde ya uyuyorsa bebek o zaman ne olacak?
Kızlar bu benim ilk bebeğim değil fakat bütün ezberlerimi unuttum sanki ilk defa gebelik yaşıyormuşum gibi herşeyi unuttum ve belirtiler çok farklı tecrübeli olmama rağmen bende ufacık bir belirtide erken olacağını düşünüyorum.Size tek şunu söyleyebilirim gerçek sancı farkını belli ediyor
iğne yaptı hastanede yatarken 3 tane ve eve de verdi ilaç verdi kullanıyorum yatıyorum
eminönü havuzlu han cnm pazar günleri kapalı ama en uygun bebek ürünleride orda satılıyor zaten en alt katı
ballı süt iç canım birde ben zencefil tarçın elma kaynatip içtimkızlar cok fenayım ne uyku var ne rahatlık heryerım akıyor bogazlarım ve gogus kafesım resmen acıyor oksurmekden.
ya bende denedim ama kodu yazdım 100 tl ve üzeri dedi benim aldıklarım 75 tl tutuyordukızlar ebebekten 30 tl indirim kazandım.1-2 saat önceydi.şimdi alışveriş yapayım diye ebebğe giriyorum,indirimle ilgili hiçbirşey yok.sepete birşeyler ekledim ödemeye kadar geldim,yine gösteren birşey yok onu nasıl yapıcaz yardımcı olur musunuz?
Kızlar birşey sorucam geçenlerde iki göğsümden atletime sıvı akmıştı resmen büyük ceviz boyutlarındaydı sizdede oldumu hiç.
Nst ye giren arkadaşlar
Karnımız tok mu olacak?
Ne kadar süre kalacağız?
Birde elimize bir alet veriyorlarmış bebek hareket ettğinde düğmeye basıyormuşuz.Her hareketinde mi basacağız yoksa hareket süresünce basılı mı tutacağız?
Birde ya uyuyorsa bebek o zaman ne olacak?
selam kızlar ;
bugün bizde sabah merhababebek tv programını izleyip,hemen indirim kodlarını alıp koştuk bir ebebek mağazasına;
sadece internetten değil mağazaya gidipte kullanılabiliyomuş promosyon kodları,bende bir tane 50 tl lik bir tane de eşim adına 40 tl lik iki kodla gittim ve zaten bu hafta alacağımız kafamdaki son iki şeyide hallettim;
bebek arabımızı 320 tl iken 270 e
elektrikli göğüs pompamızıda 100 tl iken 60 liraya aldık;
walla çok iyi oldu bu promosyon kodları;
buradaki hangi arkadaştı hatırlamıyorum ama bu fikri veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)))
Eki Görüntüle 731267 Eki Görüntüle 731268
Hayırlı olsun güle güle kullanın ben yazmıştım canım işe yaramasına sevindim:)))
geçmiş olsun canım c vitaminini bol almaya çalış.öksürük için de pekmez karabiber karışımı ve bal zencefil karışımı iyi geliyor.canım smdı cekıyorm ama okdar agır grıbımkı varmıdır caresivicdan azabındayım fena halde bebegımıde uzdum
sağol canım onu çözdüm de 100 küsür liralık alışveriş yaptım satın almış bulundum bir de.indirim olmadığına dikkat de etmemişim.sonra aradım e bebeği.meğer bebek bezi olunca indirim yapılmıyormuş.nasıl sinir oldum belirtin o zaman alırken.iptal ettim ben de alışverişi.inşallah sorun olmaz para yatar geri.Geçmiş olsun canım sanırım dinleyip ılık şeyler tüketmek en iyisi. Bala zencefil karıştırmak öksürüğe iyi geliyor bende. Umarım işe yarar.
Canım alışverişini yapınca sepetine gidince ekranda "promosyon kodu gir" yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama alacaklarının acelesi yoksa haftaya kodu hemen girip 50 lira indirim kazanıp alabilirsin. Yani 20lira daha karın olurdu. Ay ben de çapulculara benzedim iyice:))
benim de 100 ü geçti ama dediğim gibi bebek bezi alınca olmadı.ballı süt iç canım birde ben zencefil tarçın elma kaynatip içtim
ya bende denedim ama kodu yazdım 100 tl ve üzeri dedi benim aldıklarım 75 tl tutuyordu
selam kızlar ;
bugün bizde sabah merhababebek tv programını izleyip,hemen indirim kodlarını alıp koştuk bir ebebek mağazasına;
sadece internetten değil mağazaya gidipte kullanılabiliyomuş promosyon kodları,bende bir tane 50 tl lik bir tane de eşim adına 40 tl lik iki kodla gittim ve zaten bu hafta alacağımız kafamdaki son iki şeyide hallettim;
bebek arabımızı 320 tl iken 270 e
elektrikli göğüs pompamızıda 100 tl iken 60 liraya aldık;
walla çok iyi oldu bu promosyon kodları;
buradaki hangi arkadaştı hatırlamıyorum ama bu fikri veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)))
Eki Görüntüle 731267 Eki Görüntüle 731268
Zaten çok masraflı bir dönem bize de çok iyi oldu bu:))sürekli bişeyler aldığımız bu dönemde bu indirim gayet güzel oldu hayatım,programı bende izliyodum ama nedense hiç olayın o kısmını kullanmak aklıma dank etmemişti; sen resmen uyuyan beni uyandırdın :) haftayada kısmetse kulaktan ateş ölçeri alcam 50 liralık bi indirim dahA yakalayıp, bugün baktık 100 liraydı dedikki eşimle haftaya başka bi kodla gelr onu alırız :) yani bu durum eşiminde çok hoşuna gittiDDD
geçmiş olsun canım c vitaminini bol almaya çalış.öksürük için de pekmez karabiber karışımı ve bal zencefil karışımı iyi geliyor.
sağol canım onu çözdüm de 100 küsür liralık alışveriş yaptım satın almış bulundum bir de.indirim olmadığına dikkat de etmemişim.sonra aradım e bebeği.meğer bebek bezi olunca indirim yapılmıyormuş.nasıl sinir oldum belirtin o zaman alırken.iptal ettim ben de alışverişi.inşallah sorun olmaz para yatar geri.
benim de 100 ü geçti ama dediğim gibi bebek bezi alınca olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?