Zaten çok masraflı bir dönem bize de çok iyi oldu bu:))
Ama ben almıştım o şekilde. Dört paket prima bez almıştım 50 liraya gelmişti. Demek ki işlerine gelmedi bu sonradan değiştirmişler
yazmelekleri_07 canım geçmiş olsun çok zor olmalı senin için. bak istersen öneriler var göz at bir dene.
Öncelikle sabah kalkınca bir bardak ılık limonlu ballı su için.
Yarım saat sonra bir tane elma yiyin. (Astıma da birebir).
Kahvaltınızı güzelce edin, bir bardak portakal-mandalina suyu için. (c vitamini takviyesi)
Öğlene doğru sıcak bir ıhlamur, içine sadece ufak bir parça çubuk tarçın. Şekerli değil, ballı olacak.
Öğlen yemeğinizi yiyin, üstüne bir de kivi yiyin. (İnanılmaz iyi geliyor, boğazı temizliyor)
Akşamüstüne doğru ister açık ballı limonlu çay, ister kaynatılmış ayva suyu için.
Akşam yemeğinizi güzelce yiyin, hemen sonra tekrar ballı limonlu ve karanfilli ıhlamur için.
Gece yatarken adaçayını kaynatıp buğusunu yüzünüze tutun. Ama adaçayını içmeyin.
Yatarken yanınızda ılık su bulundurun, ama koca bir bardak. Uyuyana kadar yavaş yavaş için.
ıhlamur iç canım iyi gelir inş bide dinlen bol bol c vitaminide ii gelir
ballı süt iç canım birde ben zencefil tarçın elma kaynatip içtim
ya bende denedim ama kodu yazdım 100 tl ve üzeri dedi benim aldıklarım 75 tl tutuyordu
selam kızlar ;
bugün bizde sabah merhababebek tv programını izleyip,hemen indirim kodlarını alıp koştuk bir ebebek mağazasına;
sadece internetten değil mağazaya gidipte kullanılabiliyomuş promosyon kodları,bende bir tane 50 tl lik bir tane de eşim adına 40 tl lik iki kodla gittim ve zaten bu hafta alacağımız kafamdaki son iki şeyide hallettim;
bebek arabımızı 320 tl iken 270 e
elektrikli göğüs pompamızıda 100 tl iken 60 liraya aldık;
walla çok iyi oldu bu promosyon kodları;
buradaki hangi arkadaştı hatırlamıyorum ama bu fikri veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)))
Eki Görüntüle 731267 Eki Görüntüle 731268
geçmiş olsun canım c vitaminini bol almaya çalış.öksürük için de pekmez karabiber karışımı ve bal zencefil karışımı iyi geliyor.
sağol canım onu çözdüm de 100 küsür liralık alışveriş yaptım satın almış bulundum bir de.indirim olmadığına dikkat de etmemişim.sonra aradım e bebeği.meğer bebek bezi olunca indirim yapılmıyormuş.nasıl sinir oldum belirtin o zaman alırken.iptal ettim ben de alışverişi.inşallah sorun olmaz para yatar geri.
benim de 100 ü geçti ama dediğim gibi bebek bezi alınca olmadı.
demek yeni değiştirmişler.tabi o zaman herkes her hafta bezleri yarı fiyatına getirir.en çok alınacak şey
Zaten çok masraflı bir dönem bize de çok iyi oldu bu:))
Ama ben almıştım o şekilde. Dört paket prima bez almıştım 50 liraya gelmişti. Demek ki işlerine gelmedi bu sonradan değiştirmişler
demek yeni değiştirmişler.tabi o zaman herkes her hafta bezleri yarı fiyatına getirir.en çok alınacak şey
oh valla ıyı olmus gule gule kullan cnm
sorma cnm son kalan eksiklerimdi bunlarıda böyle indirimli almak hoşuma gitti :)))
güle güle kullan canım valla ıyı olmus. bende 1 hafta once yaptıgım ebebekden 300tlye yakın alısverısın pısmanlıgını yasyorm suanda
nese her hafta bısı alırım artık bı hafta donence
bı hafta bebek bakım cantası
bı haftada nevresım takımı bıde gogus kremı baska bısı eksgmzde yok zaten.
bılseydm ates olcerıde sonra alırdım tuh yaa arzumun almısdım 60tlye dusmusdu daha cok ındırımlı alırdım
kısmet meselesı:)
maşallah koçuma erkeğin ham maddesi
Ohhh maşallah oğluşuna..Allah nazarlardan korusun canım.
oh maşallah
benimkide dönmedi daha, annem son 2-3 günde bile dönebilir takma diyor, bende takmıyorum, benimki şuanda 3,700e yaklaşmıştır zaten bu gidişle normal zor gözüküyor ama hayırlısı bakalım
sonundaaaa :81::81:
becerirsin kız, zor değil o kadar. al sana benimki model olsun işte. hasır kısmısı kapansın diye önce saten geçirdim diktim kenarlarına, üstüneden iki kat tül yapıp tutturdum kenarlarından büze büze. sapınada kurdela doladım, öle böle süsledim işte içimden geldiği gibi uydurdum bişiler, eline bi alınca aklına seninde gelir bişiler
paradokss sepetin güzzel olmnuş becerikli annişş senii
evet dr cok ıı o konuda esım sırf bunun ıcın arastırmıss bu drr tnıyordum ama ıcıme sınmıyrdu ama sımdık cok sukru sınıyor bu drr mmmuzzz normal dogumcu son dk kadrr ınslllcnm bı anda cıkar sne yorma kafanı
masallah tosuna
ne guzel doktorun normal dogum ıcın onerılerde bulunması bızımklerde gozumuzun ıcıne bakar sezeryan olsun dıye
ay kuzum bısı kalmamıskı 20 gun ayy bızde gorcezmı acaba sız ılk annelerden olcaksınız:)
anam hazırlıklı olun gercekden sızın kızcelerın az kaldı ya darııs basımıza. ayy bende heycnlanyorm sızın adnıza bole altta 20leri filan gorunce
normalde on veya on beş dakika duruyo nst, bebek hareket edince o elimize verdikleri şeye basıyoruz, basılı tutmuyoruz diye biliyorum, bana nst den önce tatlı bişeyler yiyip meyve suyu için dediler bebek hareket etsin diye...
Geçen gün başka bi hastaneye gitmiştim her zaman gittiğimden, hemşireler unuttular nst de bi bayanla beni, tam 40 dakika kaldıknst kağıdı çarşaf gibi oldu, baktım gelmeyecekler daha ben kalktım artık, sonra hemşire diyo ki napalım servise de bakıyoruz.. onlar servise bakıyo diyo biz orda fenalık geçirecektik nerdeyse Doktor bile nst kağıdını görünce bu ne böyle, napmışlar diyo..
aynı trajediyi bende yaşadım sanırım 1 saat yattım orda elim ayağım tutmaz oldu bırde hemsıre hiç açıklama yapmadı cıhazı taktı gitti en sonunda gelengıden olmayınca kendım cıhazı cıkardım cıktım odadan hastanede kımse kalmamıstı nerdeyse doktor coktan gıtmıs hala sonuclar ıcın arayacak benı son ayıma girmişken sinirimi bozdular sözde A++ hastane umarım dogumda sıkıntı cıkmaz
ıı aksmalar hanmlar 37 hastamısdayız ama paşama gore 39 dayız snaırımmkac gudnur agrım var ama gaz sancısı gıbı cunku gaz yapamıyorumm af edersnız ıshal durumum var ama gaz yapamıyorum da karın agrısı yapıyorrr normalmıdrı dunden berı asırı ıshal durumu var zaten gebelıgın basındna berııd ır hep ıshal durumuydu 2 gundurkı cıddı olduu:18::18:dr demedım cunku geldıkden sonra olduu bu gunlerde bırde asırı yorgun halım var halsızımm uykum gelıyro sureklııı (annem oglanın sancısı uyku yapar dedıydı bu arada ) dr sık yuruyus ve dus dedı sımdı yuruyusden geldık asırı uykum var dus alcam naamı kılıp hopp yataga cnm hıc bır sey
ıstemıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
gecmıse bakamıyorum bıle cok yorgun halım varrr cok da meraklardayım kım ne yaptı afola yaaaaaaaaaa
ıı aksmalar hanmlar 37 hastamısdayız ama paşama gore 39 dayız snaırımmkac gudnur agrım var ama gaz sancısı gıbı cunku gaz yapamıyorumm af edersnız ıshal durumum var ama gaz yapamıyorum da karın agrısı yapıyorrr normalmıdrı dunden berı asırı ıshal durumu var zaten gebelıgın basındna berııd ır hep ıshal durumuydu 2 gundurkı cıddı olduu:18::18:dr demedım cunku geldıkden sonra olduu bu gunlerde bırde asırı yorgun halım var halsızımm uykum gelıyro sureklııı (annem oglanın sancısı uyku yapar dedıydı bu arada ) dr sık yuruyus ve dus dedı sımdı yuruyusden geldık asırı uykum var dus alcam naamı kılıp hopp yataga cnm hıc bır sey
gecmıse bakamıyorum bıle cok yorgun halım varrr cok da meraklardayım kım ne yaptı afola yaaaaaaaaaa
aynı trajediyi bende yaşadım sanırım 1 saat yattım orda elim ayağım tutmaz oldu bırde hemsıre hiç açıklama yapmadı cıhazı taktı gitti en sonunda gelengıden olmayınca kendım cıhazı cıkardım cıktım odadan hastanede kımse kalmamıstı nerdeyse doktor coktan gıtmıs hala sonuclar ıcın arayacak benı son ayıma girmişken sinirimi bozdular sözde A++ hastane umarım dogumda sıkıntı cıkmaz
geçmiş olsun cnm;bence sen mutlaka bi doktora git
ishal zaten önemli bir şikayet ve bununla birlikte halsizlikte mevcut sende; yarına kadar dinlen geçmesse mutlaka doktora git derim bn..
kızlar benim de 100 tl üzeri 40 tl indirim kupon kodum var ama bi eksiğimiz olmadığından alıcak bişey bulamadım... isterseniz bunu da kullanabilirsiniz...PKC63DB7100
yok bısde 3 yatak var 2 hemsıre var dk bası basımızdalar demmkı hastanemıs gayet ııı:))aynı trajediyi bende yaşadım sanırım 1 saat yattım orda elim ayağım tutmaz oldu bırde hemsıre hiç açıklama yapmadı cıhazı taktı gitti en sonunda gelengıden olmayınca kendım cıhazı cıkardım cıktım odadan hastanede kımse kalmamıstı nerdeyse doktor coktan gıtmıs hala sonuclar ıcın arayacak benı son ayıma girmişken sinirimi bozdular sözde A++ hastane umarım dogumda sıkıntı cıkmaz
geçmiş olsun cnm;bence sen mutlaka bi doktora git
ishal zaten önemli bir şikayet ve bununla birlikte halsizlikte mevcut sende; yarına kadar dinlen geçmesse mutlaka doktora git derim bn..
kuzm elma yesene ishale iyi gelir süt içme ama o daha fena yapar geçmiş olsun uyu bakalım yarın iyi hissedersin inş kendini
Canim ishal dogumun yaklastgna isaretmis ama herkeste olmuyor bildgm kdariyla :/
canım bende haftada bi kez ishal oluyorum ama geçiyor hemen. birde bende de müthiş bir uyku hali var ya devamlı uyuyorum sabah 10 dan önce kalkmıyorum ne olacak bu beylerle aramız bilmem oğlum gece 2 ye kadar kıpır kıpır öğlende 11 den önce kalkmıyor babası dalga geçiyor sosyetik ya gecelerin adamı oğlan diye :)
kızlar süt ve ben hıcıkımızde ayrı dunyaların ınsanıyısss hamıslgın basında denedım ıcmeyı ama ögg moduna geldımsuzan acıl dınlen hastalanmamak ııcın ne grkıyosa yap ıyı beslen ılık syler ıc muz ye gaz ıcın de sut benı cok rahatltyor ıcdıgım anda gaz cıkaryorm ayptr solemsı.
ben ıshal olmsudum bı sabah aksamına bogaz agrısı sonra da grbe cevrdı cok fenayım smdı nolur olmadan onlemnı al hıc yorma kendnı
bu nasıl ıs ya cok entersan snır bozucu gercekden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?