2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Zaten çok masraflı bir dönem bize de çok iyi oldu bu:))

Ama ben almıştım o şekilde. Dört paket prima bez almıştım 50 liraya gelmişti. Demek ki işlerine gelmedi bu sonradan değiştirmişler

demek yeni değiştirmişler.tabi o zaman herkes her hafta bezleri yarı fiyatına getirir.en çok alınacak şey

canım cok sagol ılgın ıcın ben adacayı ıcdım bol bol demekkı ıyı degılmıs daha fena olyodu bogazım.

ıhlamur iç canım iyi gelir inş bide dinlen bol bol c vitaminide ii gelir

saol cnm ztaen kılo kılo lımon aldrttm esıme zencefil bal ıhlamur ne ararsan umarım yarına ıyı olurum

ballı süt iç canım birde ben zencefil tarçın elma kaynatip içtim

ya bende denedim ama kodu yazdım 100 tl ve üzeri dedi benim aldıklarım 75 tl tutuyordu

oh valla ıyı olmus gule gule kullan cnm

ınanmıyorum ya bence en mantıklı alısverıs burda bebek bezı olurdu oysakı ne makbule gecerdı
demek yeni değiştirmişler.tabi o zaman herkes her hafta bezleri yarı fiyatına getirir.en çok alınacak şey

kesinlikle

Zaten çok masraflı bir dönem bize de çok iyi oldu bu:))

Ama ben almıştım o şekilde. Dört paket prima bez almıştım 50 liraya gelmişti. Demek ki işlerine gelmedi bu sonradan değiştirmişler

aaa bebek bezinde geçmiyomuymuş;ben haftaya 2 kod alırım birinide bebek bezinde kullanırım die düşünüyodum,neyse ben yine kodu alıyımda bakarsın haftaya kural değişir :)))

sorma cnm son kalan eksiklerimdi bunlarıda böyle indirimli almak hoşuma gitti :)))

güle güle kullan canım valla ıyı olmus. bende 1 hafta once yaptıgım ebebekden 300tlye yakın alısverısın pısmanlıgını yasyorm suanda

nese her hafta bısı alırım artık bı hafta donence
bı hafta bebek bakım cantası
bı haftada nevresım takımı bıde gogus kremı baska bısı eksgmzde yok zaten.
bılseydm ates olcerıde sonra alırdım tuh yaa arzumun almısdım 60tlye dusmusdu daha cok ındırımlı alırdım
kısmet meselesı:)

evet haklısın birazda kısmet meselesi :))
neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz, haftayada sen nevresiimi falan halledersin güzel olur yani :)
bende braunun 100 liralık bi ateşölçeri vardı,onu alcam inş. haftaya ...

ıı aksmalar hanmlar 37 hastamısdayız ama paşama gore 39 dayız snaırımmkac gudnur agrım var ama gaz sancısı gıbı cunku gaz yapamıyorumm af edersnız ıshal durumum var ama gaz yapamıyorum da karın agrısı yapıyorrr normalmıdrı dunden berı asırı ıshal durumu var zaten gebelıgın basındna berııd ır hep ıshal durumuydu 2 gundurkı cıddı olduu:18::18:dr demedım cunku geldıkden sonra olduu bu gunlerde bırde asırı yorgun halım var halsızımm uykum gelıyro sureklııı (annem oglanın sancısı uyku yapar dedıydı bu arada ) dr sık yuruyus ve dus dedı sımdı yuruyusden geldık asırı uykum var dus alcam naamı kılıp hopp yataga cnm hıc bır sey
ıstemıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

gecmıse bakamıyorum bıle cok yorgun halım varrr cok da meraklardayım kım ne yaptı afola yaaaaaaaaaa

maşallah koçuma erkeğin ham maddesi

Ohhh maşallah oğluşuna.. Allah nazarlardan korusun canım.

paradokss sepetin güzzel olmnuş becerikli annişş senii

evet dr cok ıı o konuda esım sırf bunun ıcın arastırmıss bu drr tnıyordum ama ıcıme sınmıyrdu ama sımdık cok sukru sınıyor bu drr mmmuzzz normal dogumcu son dk kadrr ınslll

cok sagolun teyzelerı ınsl darısı gusel haberlerın sıze ınslll

canım bende sirkeyle yıkadım o pragramı izledim ve bi gayret hepsini sirkeli suda yıkadım hemde elimde yıkadım önce sonra makinaya attım ne hamaratmışım yahuuuu...bişey sorcam oğluma yeni aldığım kıyafetleri ve anneannesin aldıklarını yıkamadım daha onları elimde yıkamayıp senin yaptığın gibi direk makinayamı atsam???sirkeyi deterjanın konulduğu yeremi döktün ve nekadar döktün??birde renkleri karışmadı dimi???

benim programda anladığım ilk giydirilecek yeni satın alınmış kıyafetler için sirkeyle yıkamak gerekiyor ki üzerindeki kimyasallar ve tozlar gitsin diye. 15 dk'lık kısa programda sıkmadan yıkadım sonra elimle sıkıp sıkıp astım. zaten güneşte kurutun demişti adam. giyindikten sonra kirlenen çamaşırlar için sadece sirke yeterli olmayabilir. renklerin karışmasına gelince de bir tanesinden şüphelenmiştim elimle bir akıtayım dedim suyunu gerçekten boyası aktı onu da elle ayrı yıkadım. diğerlerini de beyazlar az renkliler koyular gibi yıkadım zaten 15 dk olunca az ve sık atmak sıkıntı yaratmadı. normal deterjan gözüne koydum sirkeyi deterjan koyar gibi. göz kararı koydum tabi çamaşırın çokluğuna göre istenildiği gibi ayarlanır. ama şöyle böyle 2-3 yemek kaşığı gibi diyebilirim ortalamasını.

aynı trajediyi bende yaşadım sanırım 1 saat yattım orda elim ayağım tutmaz oldu bırde hemsıre hiç açıklama yapmadı cıhazı taktı gitti en sonunda gelengıden olmayınca kendım cıhazı cıkardım cıktım odadan hastanede kımse kalmamıstı nerdeyse doktor coktan gıtmıs hala sonuclar ıcın arayacak benı son ayıma girmişken sinirimi bozdular sözde A++ hastane umarım dogumda sıkıntı cıkmaz

ay bayıldım nst maceralarınıza

geçmiş olsun cnm;bence sen mutlaka bi doktora git
ishal zaten önemli bir şikayet ve bununla birlikte halsizlikte mevcut sende; yarına kadar dinlen geçmesse mutlaka doktora git derim bn..

kuzm elma yesene ishale iyi gelir süt içme ama o daha fena yapar geçmiş olsun uyu bakalım yarın iyi hissedersin inş kendini

Canim ishal dogumun yaklastgna isaretmis ama herkeste olmuyor bildgm kdariyla :/

canım bende haftada bi kez ishal oluyorum ama geçiyor hemen. birde bende de müthiş bir uyku hali var ya devamlı uyuyorum sabah 10 dan önce kalkmıyorum ne olacak bu beylerle aramız bilmem oğlum gece 2 ye kadar kıpır kıpır öğlende 11 den önce kalkmıyor babası dalga geçiyor sosyetik ya gecelerin adamı oğlan diye :)

suzan acıl dınlen hastalanmamak ııcın ne grkıyosa yap ıyı beslen ılık syler ıc muz ye gaz ıcın de sut benı cok rahatltyor ıcdıgım anda gaz cıkaryorm ayptr solemsı.
ben ıshal olmsudum bı sabah aksamına bogaz agrısı sonra da grbe cevrdı cok fenayım smdı nolur olmadan onlemnı al hıc yorma kendnı

bu nasıl ıs ya cok entersan snır bozucu gercekden

ishal zaten önemli bir şikayet ve bununla birlikte halsizlikte mevcut sende; yarına kadar dinlen geçmesse mutlaka doktora git derim bn..

Katılıyorum iki hafta önce bende de olmuştu biraz da panik ve evhamlı bi tip olduğum için hemen doktorumu aradım tahlil istedi kanımda ve tahlilde mikrop çıktı yediğim birşey dokunmuş bir ilaç verdi ishal için birkaç gün kullan dedi ama ben bir gün kullandım sadece. Yememe çok dikkat ettim sadece pirinç lapası patates haşlaması yağsız haşlanmış makarna, kabuğu soyulmuş elma ve şeftali, muz yedim. İkinci gün daha iyiydi öyle öyle düzeldi. Bu arada kan hapını da kes dedi birkaç gün. O da ishal yapıyormuş. İnşallah çabucak geçer.

kızlar benim de 100 tl üzeri 40 tl indirim kupon kodum var ama bi eksiğimiz olmadığından alıcak bişey bulamadım... isterseniz bunu da kullanabilirsiniz...PKC63DB7100

Yarim hele bir deneyeyim dedim senin yazdığın kodu üye falan değildim e bebeğe oldum bakayım edeyim derken oto koltuğu alıp senin kodunu kullandım. kimseye haber vermedim ayıp ettim diye düşündüm sonra((( siparişi tamamlamış bulundum. bu nedenle almak isteyenlerden özür dilerim(( sana da çok teşekkür ederim. kızıma hediyen olmuş oldu.)) kimse kimsenin kısmetini yiyemezmiş dedikleri bu sanırım))
Tekrar teşekkür ederim.

yok bısde 3 yatak var 2 hemsıre var dk bası basımızdalar demmkı hastanemıs gayet ııı:))
ama bana buton vermedıler kııı hıc dah oda var yanııı

kuzm elma yesene ishale iyi gelir süt içme ama o daha fena yapar geçmiş olsun uyu bakalım yarın iyi hissedersin inş kendini

Canim ishal dogumun yaklastgna isaretmis ama herkeste olmuyor bildgm kdariyla :/

kızlar süt ve ben hıcıkımızde ayrı dunyaların ınsanıyısss hamıslgın basında denedım ıcmeyı ama ögg moduna geldım yanı sut ıcememmm

yarında gecmesse dr ararımm

ama gaz yapamamada 3-4 gundru var
ıshal modu 2 gundur varr
yosgunluk sanırım gece uyuyamıyorum ondan oluyorr pşamda gece uyumayınca uyutmuyor dun esım tatıl dıye karnımı e sımın sırtına dayandım rahat uyuym dıye esım dsbh dıyorkı ula bu bebe gece hıc uyumadııııya dedım anla benı gece 2 wc ye kalkıyorum 2-3 kerede sag sol don sonra 6,5 da esımı gondrmek ıcın uyanıyorumm sonra 8 de gerı yatıyorum sonra 10-11 de uyanıyorum okaaa

benım esım sıkayet etsınn cok kotu yaparım onu cunkumm ne cektıgımı o bılıyorrr
vsn senn esıne kalkmıyormusunkı sbhlarıı kısss adam onan mı sıkayet edıcekkı
yaz meleklerıı gecmıs olsun canım benımmmm ınsl ılerlemsss

evet gerçekten çok sinir bozucu, ben de özel hastaneye gitmiştim... Çok yorgundum orda uyuyup kalacaktım nerdeyse.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…