2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bizde kızımla annamizle yürüyüş yaptık geldik belim ağrıyor ayaklarımı uzattım oturuyorum...

slm canlarım
bol uykulu bir hafta sonu ardın yürüyüş kv ye ziyaret derken evdeyiz e bebekte keşke kapıda ya da havale ile ödeme olsaydı alamadım o yuzden haftaya inş bu hafta kazandığım kodu önümüzdeki hafta kazanacağım ile birlikte kullanabiliyormuyum :26:

kod sadece günlük cnm;bu gece 23.59 a kadar geçerli yani... haftaya alırssın yine onu kullanırsın, 100 tl ve üzeri harcamada geçiyor zaten tatlm.

haha bende az önce niyetlenmiştim bide oto koltugu alayım die düşündüm tesadufunde bukadarı hayırlı ugurlu olsun nasipten öte köy yok güzel günlerde kullanın inş

catı muayneesı ıcın erken degılmı cnm

kızlar bu kalca kemıgı ve bel agrısına magnezyum ılacı ıyı geldı agrısı olanlar varsa akıllarında bulunsnlar doktor verıyo
ben 3.aydan berı ıcıyorum ama gende agrıyorrr

aynen dr da sık sık dua al yuryuyus yap dedıı ılık dus tabıı

vıcdan yapman ıcn esı gelmıstır belkıdeee az da olsa cezasını ceksın derım bıs ne hallerde kazanıyoruz onları kı ya yakalanmasalardıı ne olucaktı derım bennn
Kizlar ya ben aksamdan beri adet olackmis gbi sancilaniyorum. Dr a carsamba gdicektim napsam ki. Bir dk surmuyordu bile ama sik sik oluyordu simdi de 20 dkdr falan durdu. Yalanci sancidir dimi?
yalanıdır cnm bendede oluyr dr alıstırma dedıydııı

eltımın ogluda dıyor bende Allah ne zmn cık drse dıyorum gelıp suyor Allah daha cık demedımı alperen e yenge dıyeee
Bakın moralinizi yerine getireyim sizin mektubunuz var miniklerinizden...

Eki Görüntüle 731121
cok gusel sagolaısn cnm

güle güle kullansın prenses

Hanımlar e-bebekten alışveriş yapacak olan varsa 50 tl indirim aldım kodunu vereyim size. ben alışveriş yapamıcam artık. promosyon kodu: PK082916100 alışveriş yapmak isteyen alsın canlar..

canım seninkide bana nasipmiş kullandım ben teşekkür ederizz teyzesiii hakkınızı helal edinn:))

Allah'ım bu nasıl bir durum.Ben biraz katı olacağım kusura bakmayın kızçeler
Belki kızabilirsiniz ama ne demek cahillik???Biz bakkalda,markette,orda burda
50 kuruşumuz borç oalarak bile kalsa cüzdanın,çantanın dipini karıştırır ne eder bulurum
ya da almam....Ben insanların birşeyleri ortaya koyarak duygusallığa vurmalarına anlam
veremiyorum.Tabiki annenin karnındaki meleğin bir suçu yok ama senin meleğin de seninle
birlikte ne kadar üzüldüHiç bunu düşünen yok...Herşeyi kullanır hale geldi milletimiz
Dini kullanmaları,başörtüyü kullanmaları vs vs vs...Baklava çalan çocuk hapiste yatsın ev soyan gelsin
özürle hallolsun....Bilemiyorum aslında ben çok dygusalım ama neden bu kadar katı oldum onu da
anlamadım.:26::26::44::44::44::44:

ayyy benimki sesleniyo, ben kaçar artık, bugünde çok yoruldum zaten, ama mutluyum çünkü artık kocaayakıma olan bir terlikim var
deıchmana bayanda 42 ye kadar değişik modeller gelmiş görünce sevindirik oldum resmen
herkese iyi geceler renkli rüyalaarrrr

Gece kuşu olarak biz geldik kızçemle
Uykumuz yok ama anneciğimizde çok güzel uyuduk biz...Bugün de
kestirdik güzel güzel uyudukSabah merhaba bebek programını
izledik kodu gönderelim dedik.40 tl indirim kazandık.Kardeşim adına da gönderdik
Ben de de 100 tllik indirim kodu vardı araba ve puset aldığımz zaman vermişlerdi.
Küvetimiz eksikti,banyo malzemelerimiz,bezimiz,oyuncağımız,çıngırağımız derken
200 tllik alışveriş yaptık.Çok kalabalıktı mağaza2 kuponum ve kodu verdim
kardeşimin kuponunu unuttum60 tlde cepten verdim bu yüzden ama
her eksiğimiz bittiŞaşkın DURU'nun anası
Sonra shopping festten dolayı her yerde indirim vardı.Kendime bir etek,kızçeme de
tiril tiril h&m den elbiseler aldım 10 tlyeÇok yorulduk gezmekten
babamız köyden gelip bizi evimize götürdü biz de uyku yok ama
Geçmişi de okudum yarın temiz sayfalara yazmak dileğiyle....KOCAMAN öpüyorum sizi

canım çok güzeller ama yeter artık kızzz hani son diyordun daha sonra alırsın inş

uyuyan hamişler vitrin arkasından tavuğa ekmek banar gibiyim ah yerinizde olmak isterdim uykuya aç uykuya hasret kaldım ;(( deli gibi kaşınıyorum yanıyorum oğlum yaramaz zaten durmuo hiç oof bitermı bu bir ay sizlere tatlı uykular asayişberkemal gece bekçisi oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…