ay bayıldım nst maceralarınıza
slm canlarım
bol uykulu bir hafta sonu ardın yürüyüş kv ye ziyaret derken evdeyiz e bebekte keşke kapıda ya da havale ile ödeme olsaydı alamadım o yuzden haftaya inşbu hafta kazandığım kodu önümüzdeki hafta kazanacağım ile birlikte kullanabiliyormuyum :26:
Yarim hele bir deneyeyim dedim senin yazdığın kodu üye falan değildim e bebeğe oldum bakayım edeyim derken oto koltuğu alıp senin kodunu kullandım. kimseye haber vermedim ayıp ettim diye düşündüm sonra((( siparişi tamamlamış bulundum. bu nedenle almak isteyenlerden özür dilerim(( sana da çok teşekkür ederim. kızıma hediyen olmuş oldu.)) kimse kimsenin kısmetini yiyemezmiş dedikleri bu sanırım))
Tekrar teşekkür ederim.
catı muayneesı ıcın erken degılmı cnmal benden de o kadar... ufacık bişeyde doktorumu arıyoruz zaten... hiç beklemem uçar giderim hastaneye... misss gibi valla alırım duşumu beklerim... evde yapıcağım ne varsa orda yaparım artık hastane buna çok müsait allahtan... hayırlısıyla pazartesi günü şu iğrenç çatı muayenemizi olsak da görsek bakalım normal becerebilicekmiyiz
ben 3.aydan berı ıcıyorum ama gende agrıyorrrkızlar bu kalca kemıgı ve bel agrısına magnezyum ılacı ıyı geldı agrısı olanlar varsa akıllarında bulunsnlar doktor verıyo
aynen dr da sık sık dua al yuryuyus yap dedıı ılık dus tabııaman allah korusun... bu haftalardan sonra çok sıcak suyla duş almamaya çalış... yüzme imkanın varsa evet bol bol yüz ama masaj ve sıcak sudan uzak dur... yapman gereken bu haftalardan sonra sık sık soğuğa yakın ılık duş almak... ki; suyun normal doğuma katkısı çok fazla... vücudunu yüzerek ve bolca duş alarak hazırlayabilirsin... ama sıcak sakınnn
vıcdan yapman ıcn esı gelmıstır belkıdeee az da olsa cezasını ceksın derım bıs ne hallerde kazanıyoruz onları kı ya yakalanmasalardıı ne olucaktı derım bennnselamlar ,
biz geldik , teyzelerimizle güzel bir günün ardindan evimize geldik , namazimizi kildik dişari ciktik ikea'ya babamizin iş yerine alacaklari vardi , neyse tam cikmak uzereydik komşumuz aradi , evimze giren hırsızlardan bi tanesinin karısı ve kzueni gelmiş bize , karısı hamileymişdogumu yakinmiş , adamlar hapisteymiş şikayetimizi almamizi istediler , biz yoktuk komşumuz aktardi bunlari , Elim ayagim boşaldi sinirden bi hal oldum , bi cahillik yapmiş , özür dilemeye gelmiş vs vs vs
eşim ilk cok ılımlı bi sekidle karnındaki cocugun sucu ne diye beni teselli etmeye calişti ama ben o hırsızları karakolda gordugum ve hincimi alamadigim için çok gerginim , asla şikayetimi geri almak istemiyorum , başimiza belami alicaz sizce ne yapmaliyim ?? duysugala baglamak istemiyorum , bunu bugun bana yapan yarin baskasina yapar diyorum , bilemedim ben şimdi ??? imdatt
yalanıdır cnm bendede oluyr dr alıstırma dedıydıııKizlar ya ben aksamdan beri adet olackmis gbi sancilaniyorum. Dr a carsamba gdicektim napsam ki. Bir dk surmuyordu bile ama sik sik oluyordu simdi de 20 dkdr falan durdu. Yalanci sancidir dimi?
eltımın ogluda dıyor bende Allah ne zmn cık drse dıyorum gelıp suyor Allah daha cık demedımı alperen e yenge dıyeeeNasılsınız bakalım bugün??biz iiz oğlumla çok şükür işe geldik belimin ağrısı biraz daha ii ama yinede tam geçmiş değilyavrularımıza bir gün daha yaklaştık bunun heyecanı ayrı bişey yaa...birde kucağımıza aldığımızı görsek sağ salim başak ne isterizki...dün yine odasında bi yarım saat oturdum oğlumla konuştum orada geçireceğimiz güzel zamanları düşündüm (allahım nasip ederse tabi)
kızlar benim 5 yaşında bi yiğenim var erkek...annesine hep kardeş istediğini sölerdi anneside halanın olacak oğlum oda senin kardeşin demiş..canım yiğenim gidip gelip soruyo halacım çıktımı kardeşim hadi artık çıkart diyekarnımı seviyo hadi yiğit alp çıkta oyun oynayalım diye seviyo hep ahhh bu çocuklar her yaşları ayrı bir tatlı oluyo....oğlumda yiğenime çeksinde onun gibi akıllı uslu tatlı olsun inşallah...
bendede var...hatta eşime dün sabah söledim böle oluyo diye doktora soralım bi dedi..çok sinir bozucu ya hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum ahhh bu hormonlar ahhhh
canım ben bebeş şekeri aldım birde minik kavanozlardan yapıcam mevlüt içinde hastane içinde onları dağıtıcam...birde ramazan ayında olucaz tahmin ederim çoğu kişi oruç olacak o yüzden ben hastanede bir şey ikram etmicem...gerçi annem çikolata yaptırıcam dşyo oruç olsalar bile yanlarına alırlar diyo ama bakalım bence hiç gerek yok...şerbet falanda yapmıcam...
canım bende sirkeyle yıkadımo pragramı izledim ve bi gayret hepsini sirkeli suda yıkadım hemde elimde yıkadım önce sonra makinaya attım ne hamaratmışım yahuuuu...bişey sorcam oğluma yeni aldığım kıyafetleri ve anneannesin aldıklarını yıkamadım daha onları elimde yıkamayıp senin yaptığın gibi direk makinayamı atsam???sirkeyi deterjanın konulduğu yeremi döktün ve nekadar döktün??birde renkleri karışmadı dimi???
yaa bune böle bebek boğulur bunda yaa...en iyisi kucağıma alırım ne bağlarım ne kanguruya koyarım..babasıda taşır işi ne
ahh kuzum artık birisine karar ver bak yoksa isimsiz kalıcak kızçenben ESİLA isminide çok beğeniyorum...
canım helal olsun sana diyorum ve alkışlıyorum seni....evde hemen bi sepet bulmam gerekiyor ve senden tiyo alıp benimde bişeyler yapmam gerek
kutay çok güzel tatlım havalı ve karizma bi isim bence...
canım bozma moralini gün doğmadan neler doğar...sen umudunu kaybetme hemi herşey güzel olacak allahın izniyle
canım hayırlı olsun mobilyalarınız resimleri bekliyoruz
bende aynı ilacı kullanıyorum ama ağrılarım hiç geçmedi dahada çok ağrıyo( bana mı yaramadı acep ???
20 gün m ü ahh kuzum valla eli kulağında bak ben sana diyimgelsinde hayılısıyla kucağına al canım hareketlerini az hissedermişsin bu aylarda hiç telaş etme
Bana hiç ii gelmedi((
benimde doktorum kendi görüşmüyor sekreteri cevaplıyo sorularımı bende çok önemli bişey olmadıkça armıyorum zaten...soruları biriktirip kontrole gittiğimde soruyorum hepsini doktor sanırım bu duruma sinir oluyo ohhh canıma değsin
bunlar ne biçim insanlar yaa...gerçekten sinir bozucu bi olay...zaten hırsızlık olayı ayrı bi tramva bide karnı burnunda kadını gönderip seni iyice tranvaya sokuyolar hemde sende hamilesin...yok kızım bunlar akıllanmazlar hiç çekme şikayetini bugün sana yapan yarın başkasına da yapar ve geçmiştede yapmıştır..akıllansınlar biraz...
cok gusel sagolaısn cnm
ii geceler bıs cıktıkk
Yarim hele bir deneyeyim dedim senin yazdığın kodu üye falan değildim e bebeğe oldum bakayım edeyim derken oto koltuğu alıp senin kodunu kullandım. kimseye haber vermedim ayıp ettim diye düşündüm sonra((( siparişi tamamlamış bulundum. bu nedenle almak isteyenlerden özür dilerim(( sana da çok teşekkür ederim. kızıma hediyen olmuş oldu.)) kimse kimsenin kısmetini yiyemezmiş dedikleri bu sanırım))
Tekrar teşekkür ederim.
catı muayneesı ıcın erken degılmı cnm
Hanımlar e-bebekten alışveriş yapacak olan varsa 50 tl indirim aldım kodunu vereyim size. ben alışveriş yapamıcam artık. promosyon kodu: PK082916100 alışveriş yapmak isteyen alsın canlar..
selamlar ,
biz geldik , teyzelerimizle güzel bir günün ardindan evimize geldik , namazimizi kildik dişari ciktik ikea'ya babamizin iş yerine alacaklari vardi , neyse tam cikmak uzereydik komşumuz aradi , evimze giren hırsızlardan bi tanesinin karısı ve kzueni gelmiş bize , karısı hamileymişdogumu yakinmiş , adamlar hapisteymiş şikayetimizi almamizi istediler , biz yoktuk komşumuz aktardi bunlari , Elim ayagim boşaldi sinirden bi hal oldum , bi cahillik yapmiş , özür dilemeye gelmiş vs vs vs
eşim ilk cok ılımlı bi sekidle karnındaki cocugun sucu ne diye beni teselli etmeye calişti ama ben o hırsızları karakolda gordugum ve hincimi alamadigim için çok gerginim , asla şikayetimi geri almak istemiyorum , başimiza belami alicaz sizce ne yapmaliyim ?? duysugala baglamak istemiyorum , bunu bugun bana yapan yarin baskasina yapar diyorum , bilemedim ben şimdi ??? imdatt
kız gece kuşu senidemi uyku tutmadı
37. hafta erken değilki... zaten 37 de yapılıyor..
Eki Görüntüle 731468 Eki Görüntüle 731469
Gece kuşu olarak biz geldik kızçemle
Uykumuz yok ama anneciğimizde çok güzel uyuduk biz...Bugün de
kestirdik güzel güzel uyudukSabah merhaba bebek programını
izledik kodu gönderelim dedik.40 tl indirim kazandık.Kardeşim adına da gönderdik
Ben de de 100 tllik indirim kodu vardı araba ve puset aldığımz zaman vermişlerdi.
Küvetimiz eksikti,banyo malzemelerimiz,bezimiz,oyuncağımız,çıngırağımız derken
200 tllik alışveriş yaptık.Çok kalabalıktı mağaza2 kuponum ve kodu verdim
kardeşimin kuponunu unuttum60 tlde cepten verdim bu yüzden ama
her eksiğimiz bittiŞaşkın DURU'nun anası
Sonra shopping festten dolayı her yerde indirim vardı.Kendime bir etek,kızçeme de
tiril tiril h&m den elbiseler aldım 10 tlyeÇok yorulduk gezmekten
babamız köyden gelip bizi evimize götürdü biz de uyku yok ama
Geçmişi de okudum yarın temiz sayfalara yazmak dileğiyle....KOCAMAN öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?