yanma bende çoktandır var genelde gaviscon şurup verio doktorlar ama bana fayda etmedi panto die bi ilaç verdi doktorrum sabah aç karrna içiliyo 2 gün idare ediyo çok rahatladımgunaydın kızlar yine işe geldık oğlumla bu haftada cok cabuk gecer ıns. 2 gundur yemek borumda yanma var cok rahatsız edıyor benım gıbı olan var mı acaba... hepınıze bol tepıklı gunler...
nasılsınız bakalım hamişler..
biz yorgunuz kızımla her yanım dökülüyoo. temizlik hala bitmedi derinlemesine teizlik olduğundan herhalde. birde duvar silmeye kalktık salonumuz duruyo öylece sadece perdesini ve camlarını halledebildik teyzemiz evde o yapacak artık
yeni ciciler alan annişler hepside çok tatlı bu e bebk olayı da süper olmuş benimde anakucağım eksik haftaya almaya çalışayım bari sevdim bu işi
yanma bende çoktandır var genelde gaviscon şurup verio doktorlar ama bana fayda etmedi panto die bi ilaç verdi doktorrum sabah aç karrna içiliyo 2 gün idare ediyo çok rahatladım
geçmişler olsun canım ama, hiç affetmeyin.
birincisi yakalanmasalar yanlarına kar kalacaktı. ikincisi bu yaptıkları ya ilk değildir veya son olmayacaktır. bir insan ne kadar çaresiz olursa olsun başkasının canını yakmayı göze alabiliyor ve doğacak çocuğuna hırsızın evladı damgasını layık görüyorsa tüm bu rezilliği siz temizleyemezsiniz.
ve başımıza bela alırız diye hiç korkmayın. korkarsanız daha büyüklerine hazırlıklı olun. bizim başımızdan öyle olaylar geçti ki öyle kıçı boklu hırsızlar falan değil koskocaman dolandırıcılar tefecilerle muhatap olduk adamlar senin korkusuz olduğunu görünce geri adım atıyor, ama zarar verirler diye korktuğunuz an size zarar verirler. Allah'ın izni ile hiçbir zarar veremezler haklı durumda olduğunuzda.
zarar vermemeleri için de savcılığa veririz başımıza geleceklerden şu kişi sorumludur diyeceğiz bir daha gelmeyin derseniz bir daha arayıp sormazlar. onlar sizden daha iyi biliyordur kanunları zaten. hiç sinirlenip canınızı sıkmayın.
hırsızları affetmek mi.ya bunlar hırsız hapisten çıksa bile akıllanmazlar.karısının aklı yokmuş galiba baksana hala kocam diyorbunlar çete karısı da öyledir.bence hukuk mücadeleni sürdür ya yakalanmasaydılar başka insanların canlarını yakmaya devam.çaldıklarıyla yaşamaya yetinmez tekrar kalkışacaktır.benim eşim helal lokma için çalışıyorsa pekala o da çalışabilirdi.r.bırak hırsız cezasını çeksin.zaten devlet bunlara bakıyor en fazla 1 yıl yatar sonra serbest dışarıda yine rahat durmazlar.bir hırsızın ömür boyu cezaevinde kaldığını da duymadım zaten bari biraz kalsınlar orada.ben asla affetmezdim inş devlette agır ceza verir.
Nasılsınız bakalım bugün??biz iiz oğlumla çok şükür işe geldik belimin ağrısı biraz daha ii ama yinede tam geçmiş değilyavrularımıza bir gün daha yaklaştık bunun heyecanı ayrı bişey yaa...birde kucağımıza aldığımızı görsek sağ salim başak ne isterizki...dün yine odasında bi yarım saat oturdum oğlumla konuştum orada geçireceğimiz güzel zamanları düşündüm (allahım nasip ederse tabi)
kızlar benim 5 yaşında bi yiğenim var erkek...annesine hep kardeş istediğini sölerdi anneside halanın olacak oğlum oda senin kardeşin demiş..canım yiğenim gidip gelip soruyo halacım çıktımı kardeşim hadi artık çıkart diyekarnımı seviyo hadi yiğit alp çıkta oyun oynayalım diye seviyo hep ahhh bu çocuklar her yaşları ayrı bir tatlı oluyo....oğlumda yiğenime çeksinde onun gibi akıllı uslu tatlı olsun inşallah...
bendede var...hatta eşime dün sabah söledim böle oluyo diye doktora soralım bi dedi..çok sinir bozucu ya hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum ahhh bu hormonlar ahhhh
canım ben bebeş şekeri aldım birde minik kavanozlardan yapıcam mevlüt içinde hastane içinde onları dağıtıcam...birde ramazan ayında olucaz tahmin ederim çoğu kişi oruç olacak o yüzden ben hastanede bir şey ikram etmicem...gerçi annem çikolata yaptırıcam dşyo oruç olsalar bile yanlarına alırlar diyo ama bakalım bence hiç gerek yok...şerbet falanda yapmıcam...
canım bende sirkeyle yıkadımo pragramı izledim ve bi gayret hepsini sirkeli suda yıkadım hemde elimde yıkadım önce sonra makinaya attım ne hamaratmışım yahuuuu...bişey sorcam oğluma yeni aldığım kıyafetleri ve anneannesin aldıklarını yıkamadım daha onları elimde yıkamayıp senin yaptığın gibi direk makinayamı atsam???sirkeyi deterjanın konulduğu yeremi döktün ve nekadar döktün??birde renkleri karışmadı dimi???
yaa bune böle bebek boğulur bunda yaa...en iyisi kucağıma alırım ne bağlarım ne kanguruya koyarım..babasıda taşır işi ne
ahh kuzum artık birisine karar ver bak yoksa isimsiz kalıcak kızçenben ESİLA isminide çok beğeniyorum...
canım helal olsun sana diyorum ve alkışlıyorum seni....evde hemen bi sepet bulmam gerekiyor ve senden tiyo alıp benimde bişeyler yapmam gerek
kutay çok güzel tatlım havalı ve karizma bi isim bence...
canım bozma moralini gün doğmadan neler doğar...sen umudunu kaybetme hemi herşey güzel olacak allahın izniyle
canım hayırlı olsun mobilyalarınız resimleri bekliyoruz
bende aynı ilacı kullanıyorum ama ağrılarım hiç geçmedi dahada çok ağrıyo( bana mı yaramadı acep ???
20 gün m ü ahh kuzum valla eli kulağında bak ben sana diyimgelsinde hayılısıyla kucağına al canım hareketlerini az hissedermişsin bu aylarda hiç telaş etme
Bana hiç ii gelmedi((
benimde doktorum kendi görüşmüyor sekreteri cevaplıyo sorularımı bende çok önemli bişey olmadıkça armıyorum zaten...soruları biriktirip kontrole gittiğimde soruyorum hepsini doktor sanırım bu duruma sinir oluyo ohhh canıma değsin
bunlar ne biçim insanlar yaa...gerçekten sinir bozucu bi olay...zaten hırsızlık olayı ayrı bi tramva bide karnı burnunda kadını gönderip seni iyice tranvaya sokuyolar hemde sende hamilesin...yok kızım bunlar akıllanmazlar hiç çekme şikayetini bugün sana yapan yarın başkasına da yapar ve geçmiştede yapmıştır..akıllansınlar biraz...
ya öylede insan ister istemez psikolojik çöküntü yaşıyor hemşire ve doktorlar çok şeker ama fil muamelesi yapıyorlar ya deli oluyorum :)
günaydın bayanlarrr nasılsınız bakalım. şükür bugün 9 a kadar bari uyuyabildik.. yarın yine iş başı pöfff. kahvaltımızı yaptık bugün yatak odamızı temizleyeceğiz inşallah babamızada oturma odasının duvarlarını sildireceğiz
ayy canım yaa. hiç acıma bence sırf duygu sömürüsü olsun diye karısı olmayan biride gelmiş olabilir onlara hiç belli olmaz genelde çete oluyorlar. herkes cezasını çekmeli bence. sen affetsen başkasının evine girecek işi o olmuştur zaten üzme kendini hiç keyfi olarak hapse attırmış değilsin sonuçta. aklı başına gelsin
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsınn. iştesin yine kolay gele.
benimde var yeğen 3 yaşında ilk hamilelik zamanlarımda gitmiştik bak teyzenin karnında bebiş var falan die konuşmuştuk. sonra birdaha gittiğimizde hamile badilerinden giyip gitmiştim bebek kapının arkasından bakıo olanlarından yeğenim görür görmez kocaman açtı gzlerini çıktımı bebişşşşşşş dedi badiye yapıştı hemen allahım nasıl gülmüştük. çok tatlı oluolar çoookk
yaa ne güzel 37. haftamı tamamladığımı bende görebilecemmi acabaaa. kilonada hiç takılma bence hamileyiz sonuçta ramızda 20 gün var bak bende 15 kilo aldım veririz sonra bi şekilde sağlıkla doğuralımda
Allah'ım bu nasıl bir durum.Ben biraz katı olacağım kusura bakmayın kızçeler
Belki kızabilirsiniz ama ne demek cahillik???Biz bakkalda,markette,orda burda
50 kuruşumuz borç oalarak bile kalsa cüzdanın,çantanın dipini karıştırır ne eder bulurum
ya da almam....Ben insanların birşeyleri ortaya koyarak duygusallığa vurmalarına anlam
veremiyorum.Tabiki annenin karnındaki meleğin bir suçu yok ama senin meleğin de seninle
birlikte ne kadar üzüldüHiç bunu düşünen yok...Herşeyi kullanır hale geldi milletimiz
Dini kullanmaları,başörtüyü kullanmaları vs vs vs...Baklava çalan çocuk hapiste yatsın ev soyan gelsin
özürle hallolsun....Bilemiyorum aslında ben çok dygusalım ama neden bu kadar katı oldum onu da
anlamadım.:26::26::44::44::44::44:
catı muayneesı ıcın erken degılmı cnm
ben 3.aydan berı ıcıyorum ama gende agrıyorrr
aynen dr da sık sık dua al yuryuyus yap dedıı ılık dus tabıı
vıcdan yapman ıcn esı gelmıstır belkıdeee az da olsa cezasını ceksın derım bıs ne hallerde kazanıyoruz onları kı ya yakalanmasalardıı ne olucaktı derım bennn
yalanıdır cnm bendede oluyr dr alıstırma dedıydııı
eltımın ogluda dıyor bende Allah ne zmn cık drse dıyorum gelıp suyor Allah daha cık demedımı alperen e yenge dıyeee
cok gusel sagolaısn cnm
günaydin kızlar ,
dün ara ara girdim , ama yorumlariniza cevap yazamadim ,o kadar sinirlenmişimki dün hastanede aldim solugu ,
inanilmaz agri sanci halsizlikle gittim doktora , heralde stresten erken dogum yapicam diye ,
nst ile tanistik dun , sanci cikmadi cok sukur , tahlillerimizde temiz cikti , geri kalktik evimize geldik
ama ben halen sinirliyimmm
bende affetmeyi dusunmuyorum , ben sansliydim hemen yakalandilar , yada aldiklari sadece 1 laptop ' tu , insanalrin nice emeklerini çalıyorlar , yemeyip içmeyip köşeye koyduklari 3-5 kuruşlarini yiyorlar , kadinin gelmeside inanilmaz derecede bir yüzsüzlük , bunu asla kabul edemiyorum , hatat tekrar gelip görüşmek istediklerini söylemişler komşuya , eger tekrar geldiklerinde ben evde olursam ve karşılaşırsam kesin bi kıyamet kopar , ben hiç sakin degilim bu konularda bayanim vs demem direk 2 tane kafa göz dagitirimbu konuda cok agresifim . inş gelmezler , hayirlisi hakkimizda ,
agrilarimiz halen devam ediyor , dün gittigimiz doktor magnorm / magnesium verdi ? sizlerden bunu kullanan varmi ??
kendi doktoruma gitmedigim için kullanmak istemedim , birde endol diye bir fitil verdi agri kesici , ayrica erken dogum riski agri sanci yok dedi ama ek olarakta ciger geliştirici igne verdiyaptirmadim tabiki ,
bu magnezium ilacini kullanan varmi ?? hemen agrilari kesiyo vs denilen bir ilaç vardi o bumu yoksa :) ona göre içicem hemenn ??
günaydın canım geçmiş olsun o kadının kenside yalandır bence sıkma canını paşamızda üzülüyo ama canım
günaydin kızlar ,
dün ara ara girdim , ama yorumlariniza cevap yazamadim ,o kadar sinirlenmişimki dün hastanede aldim solugu ,
inanilmaz agri sanci halsizlikle gittim doktora , heralde stresten erken dogum yapicam diye ,
nst ile tanistik dun , sanci cikmadi cok sukur , tahlillerimizde temiz cikti , geri kalktik evimize geldik
bende affetmeyi dusunmuyorum , ben sansliydim hemen yakalandilar , yada aldiklari sadece 1 laptop ' tu , insanalrin nice emeklerini çalıyorlar , yemeyip içmeyip köşeye koyduklari 3-5 kuruşlarini yiyorlar , kadinin gelmeside inanilmaz derecede bir yüzsüzlük , bunu asla kabul edemiyorum , hatat tekrar gelip görüşmek istediklerini söylemişler komşuya , eger tekrar geldiklerinde ben evde olursam ve karşılaşırsam kesin bi kıyamet kopar , ben hiç sakin degilim bu konularda bayanim vs demem direk 2 tane kafa göz dagitirimbu konuda cok agresifim . inş gelmezler , hayirlisi hakkimizda ,
agrilarimiz halen devam ediyor , dün gittigimiz doktor magnorm / magnesium verdi ? sizlerden bunu kullanan varmi ??
kendi doktoruma gitmedigim için kullanmak istemedim , birde endol diye bir fitil verdi agri kesici , ayrica erken dogum riski agri sanci yok dedi ama ek olarakta ciger geliştirici igne verdiyaptirmadim tabiki ,
bu magnezium ilacini kullanan varmi ?? hemen agrilari kesiyo vs denilen bir ilaç vardi o bumu yoksa :) ona göre içicem hemenn ??
canım yanma bende de oluyor bazı ark.lar şurup kullanıyor ama ben süt içiyorum yarım bardak soğuk olarak geçiyor.gunaydın kızlar yine işe geldık oğlumla bu haftada cok cabuk gecer ıns. 2 gundur yemek borumda yanma var cok rahatsız edıyor benım gıbı olan var mı acaba... hepınıze bol tepıklı gunler...
güüünaaayyyyddıııınnnnn şeker hamişleerrrrr
bugüüünnnn 38. haftaya girmiş bulunmaktayııııııııııızzzzzzz:81::81::81::81::119::119:
100puan bizeeeeee
ayyyy çok heyecanlı değilmi yaaaa
kızımı çok merak ediyoruuuummmmm
günaydin kızlar ,
günaydın kızlar biz geldik...
dün koca gün miskinlik yaptık evde babamızla... o bi koltukta ben bi koltukta uyuduk uyandık... e tabi gece olunca uykuya dalmamız biraz güç oldu... rahim kemiklerimdeki ağrı iyice şiddetlenmişti yatmadan önce (normalde geceleri daha çok ağrırdı)... karnımda bi gerilme kasılma... nefesimde daralama falan oldu yatmadan ama gece ara ara uyandığımda bunların hiçbiri yoktu (çok enteresan-uyku arasında wc kalktığımda bile yürümeye ciddi zorlanıyodum çünkü)... neyse sabah uyandık duşumuzu aldık... kahvaltımızı yaptık... rahim kemiklerimdeki ağrı azalmış, sadece sağ tarafı ağrıyo nedense... ve kocam dediki karnın aşağıya inmiş :18::18::18::18:ne yani Ayliz geliyo mu yoksabiraz korktum bolca heyecanlandım ama bilmiyorum... bugün doktor teyzemizde randevumuz var... gidelim bakalım ne diycek... ayrıca unutmadan ekliyim dün gece rüyamda doktora gidiyoruz (malumunuz bilen bilir benim hamilelikteki tüm rüyalarım harfiyen çıktı) neyse rüyama geliyim, doktor çatı muayenesini yapıyo yukarı çık konuşalım sezeryan tarihini belirleyelim beklemeye gerek yok protein kaçağı sıkıntı yaratıcak diyo... höyt diyorum sezeryan istemiyorum ben... kadının odasına bile çıkmıyorum korkudan... :18::18::18: bakalım gidince böyle bişey söylemez inşallah... bize dua edin kızlar güzel şeyler duyalım inşallah....
hayır yaaaa bu rüya gerçek olmasın :18: off bu günlerde artık insan iyiden iyiye hissediyo ama yaklaştığını da bu kadar yaklaşmasın daha yaa :18: ben hiç hazır değilim galiba. inşallah herşey yolunda gider dr randevunda canım, bize haber ver hemen dönünce merakta bırakma.
geçmiş olsun canım sıvı kaybına karşı bol bol su iç bari.ıı aksmalar hanmlar 37 hastamısdayız ama paşama gore 39 dayız snaırımmkac gudnur agrım var ama gaz sancısı gıbı cunku gaz yapamıyorumm af edersnız ıshal durumum var ama gaz yapamıyorum da karın agrısı yapıyorrr normalmıdrı dunden berı asırı ıshal durumu var zaten gebelıgın basındna berııd ır hep ıshal durumuydu 2 gundurkı cıddı olduu:18::18:dr demedım cunku geldıkden sonra olduu bu gunlerde bırde asırı yorgun halım var halsızımm uykum gelıyro sureklııı (annem oglanın sancısı uyku yapar dedıydı bu arada ) dr sık yuruyus ve dus dedı sımdı yuruyusden geldık asırı uykum var dus alcam naamı kılıp hopp yataga cnm hıc bır sey
ıstemıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
gecmıse bakamıyorum bıle cok yorgun halım varrr cok da meraklardayım kım ne yaptı afola yaaaaaaaaaa
güle güle kullanın yine çok güzel şeyler almışsınız.Eki Görüntüle 731468 Eki Görüntüle 731469
Gece kuşu olarak biz geldik kızçemle
Uykumuz yok ama anneciğimizde çok güzel uyuduk biz...Bugün de
kestirdik güzel güzel uyudukSabah merhaba bebek programını
izledik kodu gönderelim dedik.40 tl indirim kazandık.Kardeşim adına da gönderdik
Ben de de 100 tllik indirim kodu vardı araba ve puset aldığımz zaman vermişlerdi.
Küvetimiz eksikti,banyo malzemelerimiz,bezimiz,oyuncağımız,çıngırağımız derken
200 tllik alışveriş yaptık.Çok kalabalıktı mağaza2 kuponum ve kodu verdim
kardeşimin kuponunu unuttum60 tlde cepten verdim bu yüzden ama
her eksiğimiz bittiŞaşkın DURU'nun anası
Sonra shopping festten dolayı her yerde indirim vardı.Kendime bir etek,kızçeme de
tiril tiril h&m den elbiseler aldım 10 tlyeÇok yorulduk gezmekten
babamız köyden gelip bizi evimize götürdü biz de uyku yok ama
Geçmişi de okudum yarın temiz sayfalara yazmak dileğiyle....KOCAMAN öpüyorum sizi
affetme zaten canım hiçbir hakları yok bunu senden istemeye.günaydin kızlar ,
güüünaaayyyyddıııınnnnn şeker hamişleerrrrr
bugüüünnnn 38. haftaya girmiş bulunmaktayııııııııııızzzzzzz:81::81::81::81::119::119:
100puan bizeeeeee
ayyyy çok heyecanlı değilmi yaaaa
kızımı çok merak ediyoruuuummmmm
günaydın canım aman dikkat et kendine. oğluşun içingünaydin kızlar ,
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.. çok kalmadı annesi aşağı inmeye başlarlar herhalde arkadaşın öle olmjuştu son zamanlara doğru:18::18::18:günaydın kızlar biz geldik...
dün koca gün miskinlik yaptık evde babamızla... o bi koltukta ben bi koltukta uyuduk uyandık... e tabi gece olunca uykuya dalmamız biraz güç oldu... rahim kemiklerimdeki ağrı iyice şiddetlenmişti yatmadan önce (normalde geceleri daha çok ağrırdı)... karnımda bi gerilme kasılma... nefesimde daralama falan oldu yatmadan ama gece ara ara uyandığımda bunların hiçbiri yoktu (çok enteresan-uyku arasında wc kalktığımda bile yürümeye ciddi zorlanıyodum çünkü)... neyse sabah uyandık duşumuzu aldık... kahvaltımızı yaptık... rahim kemiklerimdeki ağrı azalmış, sadece sağ tarafı ağrıyo nedense... ve kocam dediki karnın aşağıya inmiş :18::18::18::18:ne yani Ayliz geliyo mu yoksabiraz korktum bolca heyecanlandım ama bilmiyorum... bugün doktor teyzemizde randevumuz var... gidelim bakalım ne diycek... ayrıca unutmadan ekliyim dün gece rüyamda doktora gidiyoruz (malumunuz bilen bilir benim hamilelikteki tüm rüyalarım harfiyen çıktı) neyse rüyama geliyim, doktor çatı muayenesini yapıyo yukarı çık konuşalım sezeryan tarihini belirleyelim beklemeye gerek yok protein kaçağı sıkıntı yaratıcak diyo... höyt diyorum sezeryan istemiyorum ben... kadının odasına bile çıkmıyorum korkudan... :18::18::18: bakalım gidince böyle bişey söylemez inşallah... bize dua edin kızlar güzel şeyler duyalım inşallah....
[/COLOR][/FONT][/B]
aminn inşallah hepimize..ayyyy zaman nasıl doluyo yaaaa daha gecen mıde bulantılarından bahsederken sımdı dogumdan bahsetmeye basladık allahım hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallahh...yaaaa benı korku sardı nasıl sezeryan olucam dıye nıye bılemıyorum dun gece ruyamda da oglumu emzırmeye calısıyordum...halen eksıkler var sankı kendı hastane cantamda su depent hamıle camasırı varya markette baktım erkekler ıcın yazıyodu bayanlara ıcınde olanı vardır degılmı alanınız varmı yadaaska ne alabılırım o kadar cok gelıyormu yaaaa...ne cok konustum): birde kılolu halım ılk defa resmımı koyuyorum kendımı ben bıle tanıyamıyorum bu kıloyla 82.5 :) kgEki Görüntüle 731512
sanırım yarınki kontrolümüzde çatı muayenemiz olacak((((
günaydın kızlar biz geldik...
şşşşşttttt....
sinirlenmek yok.... tosunum üzülür annesiii.... geçmişler olsun... kendini sıkıntıya sokma lütfen...
ama bi gerçek varki bu durum biraz sıkıntılı.... bana kalırsa da almayın şikayetinizi geri... ayrıca o kadının karısı olduğu ne malum... hamile bi eşi dostu varsa acıtasyon yapmak adına göndermiş olma ihtimalleri bile var... ama dikkat edilmesi gereken bişey var ki; bu tip şerefsizler insanı rahat bırakmazlar... karnın burnunda Allah korusun takip eder başınıza iş açar adi köpekler... yani şikayeti alsan bi dert almasan bi dert... Allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?