2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gunaydın kızlar yine işe geldık oğlumla bu haftada cok cabuk gecer ıns. 2 gundur yemek borumda yanma var cok rahatsız edıyor benım gıbı olan var mı acaba... hepınıze bol tepıklı gunler...

nasılsınız bakalım hamişler..
biz yorgunuz kızımla her yanım dökülüyoo. temizlik hala bitmedi derinlemesine teizlik olduğundan herhalde. birde duvar silmeye kalktık salonumuz duruyo öylece sadece perdesini ve camlarını halledebildik teyzemiz evde o yapacak artık

yeni ciciler alan annişler hepside çok tatlı bu e bebk olayı da süper olmuş benimde anakucağım eksik haftaya almaya çalışayım bari sevdim bu işi
gunaydın kızlar yine işe geldık oğlumla bu haftada cok cabuk gecer ıns. 2 gundur yemek borumda yanma var cok rahatsız edıyor benım gıbı olan var mı acaba... hepınıze bol tepıklı gunler...
yanma bende çoktandır var genelde gaviscon şurup verio doktorlar ama bana fayda etmedi panto die bi ilaç verdi doktorrum sabah aç karrna içiliyo 2 gün idare ediyo çok rahatladım

gavisgon bende de artık etkı etmıyor canım... doktora gıdıcem artık sorarım bu ılacı tsk ....

ya öylede insan ister istemez psikolojik çöküntü yaşıyor hemşire ve doktorlar çok şeker ama fil muamelesi yapıyorlar ya deli oluyorum :)

günaydin kızlar ,

dün ara ara girdim , ama yorumlariniza cevap yazamadim ,o kadar sinirlenmişimki dün hastanede aldim solugu ,

inanilmaz agri sanci halsizlikle gittim doktora , heralde stresten erken dogum yapicam diye ,

nst ile tanistik dun , sanci cikmadi cok sukur , tahlillerimizde temiz cikti , geri kalktik evimize geldik

ama ben halen sinirliyimmm

bende affetmeyi dusunmuyorum , ben sansliydim hemen yakalandilar , yada aldiklari sadece 1 laptop ' tu , insanalrin nice emeklerini çalıyorlar , yemeyip içmeyip köşeye koyduklari 3-5 kuruşlarini yiyorlar , kadinin gelmeside inanilmaz derecede bir yüzsüzlük , bunu asla kabul edemiyorum , hatat tekrar gelip görüşmek istediklerini söylemişler komşuya , eger tekrar geldiklerinde ben evde olursam ve karşılaşırsam kesin bi kıyamet kopar , ben hiç sakin degilim bu konularda bayanim vs demem direk 2 tane kafa göz dagitirim bu konuda cok agresifim . inş gelmezler , hayirlisi hakkimizda ,

agrilarimiz halen devam ediyor , dün gittigimiz doktor magnorm / magnesium verdi ? sizlerden bunu kullanan varmi ??

kendi doktoruma gitmedigim için kullanmak istemedim , birde endol diye bir fitil verdi agri kesici , ayrica erken dogum riski agri sanci yok dedi ama ek olarakta ciger geliştirici igne verdi yaptirmadim tabiki ,

bu magnezium ilacini kullanan varmi ?? hemen agrilari kesiyo vs denilen bir ilaç vardi o bumu yoksa :) ona göre içicem hemenn ??

günaydın canım geçmiş olsun o kadının kenside yalandır bence sıkma canını paşamızda üzülüyo ama canım

güüünaaayyyyddıııınnnnn şeker hamişleerrrrr

bugüüünnnn 38. haftaya girmiş bulunmaktayııııııııııızzzzzzz :81::81::81::81::119::119:
100puan bizeeeeee
ayyyy çok heyecanlı değilmi yaaaa
kızımı çok merak ediyoruuuummmmm

günaydın canım geçmiş olsun o kadının kenside yalandır bence sıkma canını paşamızda üzülüyo ama canım

sıkmamaya calısıyorum ,

yok yalan degildir canim , cunki ben karakola gidince polis hamile bayan siz hırsızın eşimisiniz diye geldi sordu ordan biliyorum .

tşkür ederim cnm

günaydın kızlar biz geldik...
dün koca gün miskinlik yaptık evde babamızla... o bi koltukta ben bi koltukta uyuduk uyandık... e tabi gece olunca uykuya dalmamız biraz güç oldu... rahim kemiklerimdeki ağrı iyice şiddetlenmişti yatmadan önce (normalde geceleri daha çok ağrırdı)... karnımda bi gerilme kasılma... nefesimde daralama falan oldu yatmadan ama gece ara ara uyandığımda bunların hiçbiri yoktu (çok enteresan-uyku arasında wc kalktığımda bile yürümeye ciddi zorlanıyodum çünkü)... neyse sabah uyandık duşumuzu aldık... kahvaltımızı yaptık... rahim kemiklerimdeki ağrı azalmış, sadece sağ tarafı ağrıyo nedense... ve kocam dediki karnın aşağıya inmiş :18::18::18::18:ne yani Ayliz geliyo mu yoksa biraz korktum bolca heyecanlandım ama bilmiyorum... bugün doktor teyzemizde randevumuz var... gidelim bakalım ne diycek... ayrıca unutmadan ekliyim dün gece rüyamda doktora gidiyoruz (malumunuz bilen bilir benim hamilelikteki tüm rüyalarım harfiyen çıktı) neyse rüyama geliyim, doktor çatı muayenesini yapıyo yukarı çık konuşalım sezeryan tarihini belirleyelim beklemeye gerek yok protein kaçağı sıkıntı yaratıcak diyo... höyt diyorum sezeryan istemiyorum ben... kadının odasına bile çıkmıyorum korkudan... :18::18::18: bakalım gidince böyle bişey söylemez inşallah... bize dua edin kızlar güzel şeyler duyalım inşallah....

şşşşşttttt....
sinirlenmek yok.... tosunum üzülür annesiii.... geçmişler olsun... kendini sıkıntıya sokma lütfen...
ama bi gerçek varki bu durum biraz sıkıntılı.... bana kalırsa da almayın şikayetinizi geri... ayrıca o kadının karısı olduğu ne malum... hamile bi eşi dostu varsa acıtasyon yapmak adına göndermiş olma ihtimalleri bile var... ama dikkat edilmesi gereken bişey var ki; bu tip şerefsizler insanı rahat bırakmazlar... karnın burnunda Allah korusun takip eder başınıza iş açar adi köpekler... yani şikayeti alsan bi dert almasan bi dert... Allah yardımcınız olsun...

canım yanma bende de oluyor bazı ark.lar şurup kullanıyor ama ben süt içiyorum yarım bardak soğuk olarak geçiyor.
tekrar yanarsa tekrar içiyorum. bazende sade soda içiyorum geçiyor. son zamanlarda mide yanması genelde hepimizde var

acenu
şekercim o haysiyetsiz insanlar adına düşündüklerin gayet normal, verdiğin kararda çok yerinde. ben olsam bende aynını yapardım.
inş. başkalarının canını yakamazlar bundan sonra
bu arada magnorm u bende kullanıyorum. bendede karnımda sertleşme ve bacaklarımda kramp olduğundan verdi. ama öle çok bir etkisini görmedim yani kullandığım günden sonra hıp diye kesilmedi, ama belki kullanmasam dahada kötü olacaktı da bu kadarıyla mı atlatıyormuyum onuda bilemiyorum tabi, yinede içiyorum hergün. damarlarda bi miktar genişleme yaptığından erken doğum riskini azalttığı söylentileride var çünkü

Son düzenleme:
ayyyy zaman nasıl doluyo yaaaa daha gecen mıde bulantılarından bahsederken sımdı dogumdan bahsetmeye basladık allahım hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallahh...yaaaa benı korku sardı nasıl sezeryan olucam dıye nıye bılemıyorum dun gece ruyamda da oglumu emzırmeye calısıyordum...halen eksıkler var sankı kendı hastane cantamda su depent hamıle camasırı varya markette baktım erkekler ıcın yazıyodu bayanlara ıcınde olanı vardır degılmı alanınız varmı yadaaska ne alabılırım o kadar cok gelıyormu yaaaa...ne cok konustum): işte buda oğlum ve tosuncuk annesi

Eklentiler

• $IMG_8069.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:

oh ne guzel az kaldı allah hayırla kucagına almayı nasıp etsın...

canımm günaydıınn..aman yaa ne can sıkıcı bir durum ama sen bebişini düşün sakinleş yavrum içerde panik olmuştur annecime noluyo diye kıyamam. magnorm ben de kullanıyorum ara ara, rahatlatıyo bence, karnım taş gibi olduğunda falan içiyorum gevşiyo sanki. ama tok karnına iç bende aç içince ishal yapmıştı aklında olsun canım. bir de benm doktorumun da tek önerdiği ağrı kesici endol fitil. ağrın varsa bence 1 tane de olsa kullan, en azından rahatlarsın bu stresli halinle bir de ağrılarla uğraşma canım çok geçmiş olsun.

günaydın kızlar.

geçmiş olsun canım sıvı kaybına karşı bol bol su iç bari.
güle güle kullanın yine çok güzel şeyler almışsınız.

affetme zaten canım hiçbir hakları yok bunu senden istemeye.
magnezyum işe yarıyormuş ağrılar için ,bir de bacaktaki uyuşukluklar için.ben de içmedim ama hiç.doktorun risk yoksa niye ciğer geliştirici iğne verdi anlamadım.

günaydııınnnnlaarrrr
neeeee 38. hafta mııııııııı amaneeyyyyy çok yaklaştık artık çok heyecanlanıyorum yaa. sen benden de 1 hafta öndesin bakalım ne zaman gelicek bebikler. senin kızını ben de merak ediyorum canım kesin doğduğunda boğumlu olcak o minnoş uyy yerimmmm

günaydın canım aman dikkat et kendine. oğluşun için
bende ondan kullanıyorum adı yanlış hatırlamıyorsam sura eritmeli portakallı gibi çok seviyorum tadını ağrıyı kesiyormu deyince fakettim bak benim ilk zamanlardan beri çatı kemiğim ağrırdı yürüdükçe bile damar çekiliyo gibi hissederdi sanki o azaldıallahım ne kadar dikkatsizim tabi o ilacamı bağlı bilemiyorum
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.. çok kalmadı annesi aşağı inmeye başlarlar herhalde arkadaşın öle olmjuştu son zamanlara doğru:18::18::18:

aminn inşallah hepimize..
herşey bebişlerimiz için çok aşırı kiloluda durmuyorsun bence

bakalim teyzesi sakin olmaya calişiyoruz işteeee .

ya bence ol sezeryan kurtul , ne ugrascan agriyla sanciyla dün benmim azcik agrim oldu dayanamadimmmm , dogum sancisini naisl cekicez bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…