2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

teşekkürler canımcım inşallah tamamlayalım da koyarım ama model olarak bunlar
cibinlikte klasik ikea cibinliği dolap olarak da adore nin 3 kapılı dolabını aldık yarın gelecek inşallah

Son düzenleme:
kızlar yaa dün akşamdan beri karnımda bir şişkinlik hissi var geçmedi hala. ağrıyorda birde. napsam bilemedim. soda da içtim fayda etmedi. yemek yiyesim yok şuan o yüzdden daha çok şişkinlik yapıcak diye

Kızlar daha önce sorulmuştu doğum iznine çıktığımız zaman rapor alsak doğum izni rapor bitiminde devam eder mi diye. Az önce öğrendim hayır etmiyor. Yani sizin 8 haftalık resmi doğum izniniz başladı andan itibaren rapor alırsanız doğum izninizde raporunuzda aynı anda işliyor. Yani senelik izin gibi doğum izni donmuyor rapor alınca.

ay bendemi yapsammm ki.. ben biraz takıntılıyım yıkarım koyarım şimdi hepsini , durdukca tozlandi diye haziranda temmuzda bi daha yikarim napsamkiii ben şimdi. başak burcuyum bennn aklim karıştı şimdi.

daha erken degilmi ki ??

bence değil... iki günde odasında kurusa... miskin anası bide onları ütülüycek... bıdır bıdır minik birsürü parça... e uyku seti battaniyesi falanı filanı da yıkanıcak... zaten doktoruma göre 2 ay geçtikten sonra her ay bekleyebiliriz kızımızı... hazırda dursun zararı olmaz nasılsa

doğum izninden önce rapor senelik izin kullanıcaz öyleyse

Çok incesin teşekkür ederim canımcım düşünmen yeter.Bakalım bir yolunu bulucaz bir şekilde alınacak eşyalarımız :)

bende eminönüne gitmeyi planliyorum , seker seker sepeti vs vs için . aracla gidicem , eger gidersem sizede alabilirim ? evim ümraniyede ama iş yerim orhanlida. gelir alirim derseniz haber veririm almaya giderken.

Canım sindirimi zor gıdalar yediysem (et, bulgur,soğan vs) ertesi gün böyle hissediyorum.Biraz hareket et birkaç tur at nefes egzersizi yap iyi gelecektir.

ay bendemi yapsammm ki.. Ben biraz takıntılıyım yıkarım koyarım şimdi hepsini , durdukca tozlandi diye haziranda temmuzda bi daha yikarim Napsamkiii ben şimdi. Başak burcuyum bennn aklim karıştı şimdi.
yıkayıp ütüleyip bi hurca kaldırsan bişey olmaz bence olurda tozlanırsa makinede bir sudan geçirisin. Bende hafta sonu yıkayıp ütüleyeceğim çünkü erken doğum vs olursa allah kourusun hazır bulunsun.

yemeğini aksatma ama yaa... önce 2-3 tane kuru kayısı ve ardından kocaman bir bardak su iç... sonrada yemeğini ye bence... banada oluyor bazen biraz da yürümeyi dene rahatlarsın wc çıkıp...

kafam karıştııııı

ay bendemi yapsammm ki.. ben biraz takıntılıyım yıkarım koyarım şimdi hepsini , durdukca tozlandi diye haziranda temmuzda bi daha yikarim napsamkiii ben şimdi. başak burcuyum bennn aklim karıştı şimdi.

ayyy... o kadar takatin olucakmıkiii

doğum izninden önce rapor senelik izin kullanıcaz öyleyse
aynene canım analık izni başlangıcından önce ve bitiminden sonra kullanacağz raporları.

yemeğini aksatma ama yaa... önce 2-3 tane kuru kayısı ve ardından kocaman bir bardak su iç... sonrada yemeğini ye bence... banada oluyor bazen biraz da yürümeyi dene rahatlarsın wc çıkıp...

uff kayısının çok faydası varmış ama ağzıma almam ben. yaşıikurusu,reçeli,marmelatı her şeyden nefret ediyorum kayısı düşmanıyım resmen

bu haftasonu doktor kontrolümüz var , haftaya yapayim bende o zaman . hangi deterjani kullaniyonusunuz? ne tavsiye edersiniz ?

bende eminönüne gitmeyi planliyorum , seker seker sepeti vs vs için . aracla gidicem , eger gidersem sizede alabilirim ? evim ümraniyede ama iş yerim orhanlida. gelir alirim derseniz haber veririm almaya giderken.

Ah ne güzel olurdu bir arkadaşla alışveriş keyfi :) teşekkür ederim canım ben İzmitteyim bir pazar günüm var.Onuda eşimi eminönü balık ekmek keyfi arabalı vapurda harem sirkeci hattı boğaz manzarası şeklinde gaza getirmeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…