Bende 54 kgla hamile kaldım 65 kilo olmuştum nisanın başında yani şimdi almışımdır kesin umarım veririm :18::18::18::18::18:
Hayırlı olsun canım bebişinin odası güle güle iyi günlerde kullanın inş resim eklemeyi unutma
bence değil canım. çünkü ilerleyen zamanlarda daha zor olucak böyle şeylerle uğraşmak. ağırlaşıcaz sıcaklar başlıycak hareketlerimiz daha bir yavaşlıycak. bende biran önce hazırlamak istiyorum o yüzden
daha erken degilmi ki ??
doğum izninden önce rapor senelik izin kullanıcaz öyleyseKızlar daha önce sorulmuştu doğum iznine çıktığımız zaman rapor alsak doğum izni rapor bitiminde devam eder mi diye. Az önce öğrendim hayır etmiyor. Yani sizin 8 haftalık resmi doğum izniniz başladı andan itibaren rapor alırsanız doğum izninizde raporunuzda aynı anda işliyor. Yani senelik izin gibi doğum izni donmuyor rapor alınca.
Çok incesin teşekkür ederim canımcımdüşünmen yeter.Bakalım bir yolunu bulucaz bir şekilde alınacak eşyalarımız :)
kızlar yaa dün akşamdan beri karnımda bir şişkinlik hissi var geçmedi hala. ağrıyorda birde. napsam bilemedim. soda da içtim fayda etmedi. yemek yiyesim yok şuan o yüzdden daha çok şişkinlik yapıcak diye
teşekkürler canımcım inşallah tamamlayalım da koyarım ama model olarak bunlarEki Görüntüle 689801 Eki Görüntüle 689802
yıkayıp ütüleyip bi hurca kaldırsan bişey olmaz bence olurda tozlanırsa makinede bir sudan geçirisin. Bende hafta sonu yıkayıp ütüleyeceğim çünkü erken doğum vs olursa allah kourusun hazır bulunsun.ay bendemi yapsammm ki.. Ben biraz takıntılıyım yıkarım koyarım şimdi hepsini , durdukca tozlandi diye haziranda temmuzda bi daha yikarimNapsamkiii ben şimdi. Başak burcuyum bennn aklim karıştı şimdi.
kızlar yaa dün akşamdan beri karnımda bir şişkinlik hissi var geçmedi hala. ağrıyorda birde. napsam bilemedim. soda da içtim fayda etmedi. yemek yiyesim yok şuan o yüzdden daha çok şişkinlik yapıcak diye
burdan aldım ama internetten satışları yok...
Bebe Çeyiz Sarayı
bence değil... iki günde odasında kurusa... miskin anası bide onları ütülüycek... bıdır bıdır minik birsürü parça... e uyku seti battaniyesi falanı filanı da yıkanıcak... zaten doktoruma göre 2 ay geçtikten sonra her ay bekleyebiliriz kızımızı... hazırda dursun zararı olmaz nasılsa
ay bendemi yapsammm ki.. ben biraz takıntılıyım yıkarım koyarım şimdi hepsini , durdukca tozlandi diye haziranda temmuzda bi daha yikarimnapsamkiii ben şimdi. başak burcuyum bennn aklim karıştı şimdi.
aynene canım analık izni başlangıcından önce ve bitiminden sonra kullanacağz raporları.doğum izninden önce rapor senelik izin kullanıcaz öyleyse
yemeğini aksatma ama yaa... önce 2-3 tane kuru kayısı ve ardından kocaman bir bardak su iç... sonrada yemeğini ye bence... banada oluyor bazen biraz da yürümeyi dene rahatlarsın wc çıkıp...
yıkayıp ütüleyip bi hurca kaldırsan bişey olmaz bence olurda tozlanırsa makinede bir sudan geçirisin. Bende hafta sonu yıkayıp ütüleyeceğim çünkü erken doğum vs olursa allah kourusun hazır bulunsun.
bende eminönüne gitmeyi planliyorum , seker seker sepeti vs vs için . aracla gidicem , eger gidersem sizede alabilirim ? evim ümraniyede ama iş yerim orhanlida. gelir alirim derseniz haber veririm almaya giderken.
tatlım fıatları nedn yazmıo uyelık mı ıstıo anlamadım yha puff
bende bu beşikten aldim ikeadannnn.
ayyy... o kadar takatin olucakmıkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?