bu haftasonu doktor kontrolümüz var , haftaya yapayim bende o zaman . hangi deterjani kullaniyonusunuz? ne tavsiye edersiniz ?
Ah ne güzel olurdu bir arkadaşla alışveriş keyfi :) teşekkür ederim canım ben İzmitteyim bir pazar günüm var.Onuda eşimi eminönü balık ekmek keyfi arabalı vapurda harem sirkeci hattı boğaz manzarası şeklinde gaza getirmeyi planlıyorum.
internetten satışları yok ondan fiyat da yazmıyo...
gulr gule kulln tatlm uff bız daha almadık besıgı ananesı alıcak ta sıfonyer almamz lazm bzmde
hiç üşenmem emin olabilirsin
bu plan daha iyiymiş :))
ben dalanın sabuntozu ve dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum...ablamda bunu kullanıyor memnun...
Eki Görüntüle 689835
evet evet pazar günü havuzluhan kapalı boşa gitmiş olur... cumartesi de çok kalabalık oluyo...ayrica pazar günü eminönü kapalii oluyor sanki öyle duymuştum kapali çarşımı tahtakalemi vs bilmiyorum , istersen bir arastir , boşa gitme pazar günü.
dalin biliyorum ama dalan duymamiştim , tşkler cnm , akşam bakayim bizim markette varmi varsa stoklamaya başlayayim
ayy ne biliyim ben şimdilerde bile zorlanıyorum bişeyler yapmaya... üşenmek değil de bu biraz güç takatle alakalı.. hem kimse yok yakınımda bunları yapıcak o yüzden erken doğum olursa hazır olsun herşeyi...
akşam et yedim ondan sonra oldu zaten. o yaramadı heraldeCanım sindirimi zor gıdalar yediysem (et, bulgur,soğan vs) ertesi gün böyle hissediyorum.Biraz hareket et birkaç tur at nefes egzersizi yap iyi gelecektir.
yemeğini aksatma ama yaa... önce 2-3 tane kuru kayısı ve ardından kocaman bir bardak su iç... sonrada yemeğini ye bence... banada oluyor bazen biraz da yürümeyi dene rahatlarsın wc çıkıp...
şimdi gidiyorum hanımefendinin çamaşırlarını çıkarmaya... babası gelince selesini taşır odasına bende asarım (bana taşıtmıyo korkak kocam)
tşkler canim . ben sadece beşik aldim , bu beyazdan 230 du sanirim , birde kahverengisi var oda 139 tl . bebisime oda yapmiycam 1 sene o yuzden sadece beşik aldim , yatak odama koyucam , siforyer almadim , kendi odamda 4 lü tuvalet masam var ona koydum eşyalari şimdilik. gayette yeterli oldu şimdilik.
ben kendı odama sıgamıyorumkı oyuzden sıfonıyer alıcaz bzde 4 cekmecelı 210 tl burda bnde 8 9 aylıkken bebgm buyuyen besk felan alıp odsını ole kurcam kucuk besık alıcam ılk once heryere tasınsın dıe
benim eşimde öle aman sen yapma diyor , sonra ben diorumki bazayı kaldırırmısın tamam diyo bekliyorum yarım saat halen bekliyorum gelecek kaldiracak , çamasir sepetini ben götürücem alma sen dio tamam diyorum bekliyorum gelecekben krize giriyorum , gecen hafta bazanin yerini deiştirdim şimdiye kadar her işimi kendim yaptim duramiyorum ben nedense , hamile oldugumu bile unutuyorum bazenn ama sanirim bu zamanlar yine riskli zamanlarmiş , dikkat etmek gerekiyor , doktorum uyardi beni ramboluk yapma sakin diyeee. kocamda korkak amaaa o benden uyuşuk ya napicazzz
Kızlar herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar... Oğluşuma aldığım nevresimlerimiz geldi şimdi sizlerle paylaşmak istedim :)
bende bir besik sigdircak yer actim zorlabüyüyen beşik alcaktim ilk basta bende ama bu ikea beşikleri 2 yaşina kadar idare eder canim , birde buyuyen beşiklerin fiyati çok geldi bana 600-800-1500 tl. oda takimlari daha uygun , o yuzden erteledim 1 sene sonraya .
umarim gönlüne göre bişeyler bulursun canim.
ben dalanın sabuntozu ve dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum...ablamda bunu kullanıyor memnun...
Eki Görüntüle 689835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?