2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bu haftasonu doktor kontrolümüz var , haftaya yapayim bende o zaman . hangi deterjani kullaniyonusunuz? ne tavsiye edersiniz ?

ben dalinin sıvı deterjanını aldım canım toz deterjanların tortu bıraktığını düşünüyorum kendime bile kullanmıyorum ben toz deterjan. sonrada buharsız ütü ile ütüleyip hurçlayacağım.

bu plan daha iyiymiş :))

gulr gule kulln tatlm uff bız daha almadık besıgı ananesı alıcak ta sıfonyer almamz lazm bzmde

tşkler canim . ben sadece beşik aldim , bu beyazdan 230 du sanirim , birde kahverengisi var oda 139 tl . bebisime oda yapmiycam 1 sene o yuzden sadece beşik aldim , yatak odama koyucam , siforyer almadim , kendi odamda 4 lü tuvalet masam var ona koydum eşyalari şimdilik. gayette yeterli oldu şimdilik.

hiç üşenmem emin olabilirsin

ayy ne biliyim ben şimdilerde bile zorlanıyorum bişeyler yapmaya... üşenmek değil de bu biraz güç takatle alakalı.. hem kimse yok yakınımda bunları yapıcak o yüzden erken doğum olursa hazır olsun herşeyi...

ayrica pazar günü eminönü kapalii oluyor sanki öyle duymuştum kapali çarşımı tahtakalemi vs bilmiyorum , istersen bir arastir , boşa gitme pazar günü.
evet evet pazar günü havuzluhan kapalı boşa gitmiş olur... cumartesi de çok kalabalık oluyo...

dalin biliyorum ama dalan duymamiştim , tşkler cnm , akşam bakayim bizim markette varmi varsa stoklamaya başlayayim

şimdi gidiyorum hanımefendinin çamaşırlarını çıkarmaya... babası gelince selesini taşır odasına bende asarım (bana taşıtmıyo korkak kocam)

aslinda haklisin , erken vs olur diye bende arada düşünmüyo değilim , bu aralar bende halledeyim bari :)

Canım sindirimi zor gıdalar yediysem (et, bulgur,soğan vs) ertesi gün böyle hissediyorum.Biraz hareket et birkaç tur at nefes egzersizi yap iyi gelecektir.
akşam et yedim ondan sonra oldu zaten. o yaramadı heralde

yemeğini aksatma ama yaa... önce 2-3 tane kuru kayısı ve ardından kocaman bir bardak su iç... sonrada yemeğini ye bence... banada oluyor bazen biraz da yürümeyi dene rahatlarsın wc çıkıp...

kayısıyı iyi hatırlattın canım. hemen yedim bikaç tane. suyumuda içtim. dolaşıyımda biraz. ama yürürken bile fena rahatsız ediyor

şimdi gidiyorum hanımefendinin çamaşırlarını çıkarmaya... babası gelince selesini taşır odasına bende asarım (bana taşıtmıyo korkak kocam)

benim eşimde öle aman sen yapma diyor , sonra ben diorumki bazayı kaldırırmısın tamam diyo bekliyorum yarım saat halen bekliyorum gelecek kaldiracak , çamasir sepetini ben götürücem alma sen dio tamam diyorum bekliyorum gelecek ben krize giriyorum , gecen hafta bazanin yerini deiştirdim şimdiye kadar her işimi kendim yaptim duramiyorum ben nedense , hamile oldugumu bile unutuyorum bazenn ama sanirim bu zamanlar yine riskli zamanlarmiş , dikkat etmek gerekiyor , doktorum uyardi beni ramboluk yapma sakin diyeee. kocamda korkak amaaa o benden uyuşuk ya napicazzz

ben kendı odama sıgamıyorumkı oyuzden sıfonıyer alıcaz bzde 4 cekmecelı 210 tl burda bnde 8 9 aylıkken bebgm buyuyen besk felan alıp odsını ole kurcam kucuk besık alıcam ılk once heryere tasınsın dıe

bende bir besik sigdircak yer actim zorla büyüyen beşik alcaktim ilk basta bende ama bu ikea beşikleri 2 yaşina kadar idare eder canim , birde buyuyen beşiklerin fiyati çok geldi bana 600-800-1500 tl. oda takimlari daha uygun , o yuzden erteledim 1 sene sonraya .

umarim gönlüne göre bişeyler bulursun canim.

hehehe bızde oleyız valla eşime soluyorum o yapana kadarrr bn coktan yapıorum bugun de orta sehbamz var onu kaldırdım evı supuruken dık hale getrdm nıe kaldırn nıe zorluyosun bde mutfak halımı balkna attm bu sefer o cocuga bse olsun ozmn sorucam dıo :)) napım batıo bna pıs dudurken ev

annemin mesaisi bitti biz attaa gidiyoruz teyzeler :)
sakın çok konuşmayın hafta sonu çok giremiyorum zaten girersem yazarım güzel hafta sonları hepinize sakın doğurmayın hafatsonu :)

kucuk yerde yasamk guzel burda bız yaptrıcaz 250 tl faln yatagıda ıcınde eşim işten ayrıldı bıraz erteledık odasını zaten yatmıcagı ıcın kucuk besıkte yatırıcaz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…