2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayrica pazar günü eminönü kapalii oluyor sanki öyle duymuştum kapali çarşımı tahtakalemi vs bilmiyorum , istersen bir arastir , boşa gitme pazar günü.

Yarim teyit etti pazar kapalıymış Cmteside çok kalabalık olurmuş.Ben başka plan yapayım iyisi :)

ben kaldırıyorum ya kocamı oturduğu yerden. ellem kesinlikle evde ağır bişeyi. benimkide oflayıp pufluyo ama ben onu sürükleyerek kaldırıyorum. aramızda bir fark yok. ikimizde eşit koşullarda çalışıyoruz. aynı işi yapıyor olmamız çok büyük bi avantaj benim için
o yüzdende evde de her işi birlikte yapıyoruz. onun kadar bende yoruluyorum işte. hatta daha fazla birde bebişimizi taşıyorum çünkü. ev işinde de nazlanıp kaytaramaz kociş

cocuga bişey olunca sorarim sana ayni ya aynii seyleri söylüyo benimkide hepsi ayni demekki :) ya bana bişi olursa kime sorcak aba

Eki Görüntüle 689870

annemin mesaisi bitti biz attaa gidiyoruz teyzeler :)
sakın çok konuşmayın hafta sonu çok giremiyorum zaten girersem yazarım güzel hafta sonları hepinize sakın doğurmayın hafatsonu :)
güle güleeee
iyi dinlenmeler canım sana. haftasonu pek kimsecikler olmuyor zaten. istesekte çok konuşamayız

ben eşimle çok farkli iş yapiyorum , of pufflar hiç bitmiyor , bunu yapmasan olmazmilar vs vs . ite kaka resmen ama benim eşimin benden farkı yok :)) ben bebegimi o göbegini taşiyo

ben eşimle çok farkli iş yapiyorum , of pufflar hiç bitmiyor , bunu yapmasan olmazmilar vs vs . ite kaka resmen ama benim eşimin benden farkı yok :)) ben bebegimi o göbegini taşiyo

Hepsi mi aynı olur hem faydan olmuyor hemde dikkat et ağır kaldırma diye işgüzar uyarılar yok mu delirtiyor

Benimkide spora başladı yemiyor niyeti mi bozdu ne

Hepsi mi aynı olur hem faydan olmuyor hemde dikkat et ağır kaldırma diye işgüzar uyarılar yok mu delirtiyor

Benimkide spora başladı yemiyor niyeti mi bozdu ne

valla benimkinde hiç değişiklik yok , aksine aşeren o , gecen gun bana diyo anneme soylermsin canim şundna istedi yaparmisin die o derece bozdu kafayi aşermekle kii hiç bişey aşermedim bennnn

Dietisyenimiz olması harika... DOğum kilolarımızı sizin listelerinizle vereceğiz demek ki. Oleyyyy...

kızlar kayınvalidem ve görümcem bana şu pijama takımını almışlar..

http://www.inciicgiyim.com/images/stories/2104.jpg

Nasıl sizce....
Kayınvalidemle aramız açık oldugu için bensiz almışlar sanırım ama aramız iyi olsa da benim fikrimi alıcakmıydı bilmiyorum

söylediğine göre ( sana pijama baktım demişti) demekki benim fikrimi almıcaktı..
ne diyim...
Sagolsun düşünmüş almışş...
bebeğe alıcaklarınıda heralde gidip kendi kafasına göre alıcak
Katalog gösteriyordu bana o zamanda bundan alıcam bundan alıcam diyordu.. demekki herseyi kafasına göre alıcak..
Allah ım kötü düşündürmesin ama ne biliyim bu sekilde alması mı doğru benimle alması mı... :44:

valla benimkinde hiç değişiklik yok , aksine aşeren o , gecen gun bana diyo anneme soylermsin canim şundna istedi yaparmisin die o derece bozdu kafayi aşermekle kii hiç bişey aşermedim bennnn

Bende hiç aşermedim.Eşimde anneme ve kvdeme beni bahane edip yemek sparişleri veriyor Benimkinde hamilelik semptomları daha fazla.Alınganlık,bel ağrısı,mide bulantısı Hatta biryerde okumuştum baba adaylarında görülüyormuş butür belirtiler :))

Canım güzelmiş güle güle kullan ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz? Eğer aynı şehirdeyseniz birlikte gider beğeniriz dersin olmaz mı?

nisayyy banada ikeanın yolunu tutturacaksın bu gidişle :)
hiç yol tutmaya gerek yok şekerim netten halloluyo hepsi
biz gidiyoruz kızımlaa 4 günümüzn tatill net bulup da girebilirsem ii olur çünkü 4 gün okumakla birmez
hepiniz kendinize ve bebişlerinize ii bakın öptük kızımllaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…