ayrica pazar günü eminönü kapalii oluyor sanki öyle duymuştum kapali çarşımı tahtakalemi vs bilmiyorum , istersen bir arastir , boşa gitme pazar günü.
benim eşimde öle aman sen yapma diyor , sonra ben diorumki bazayı kaldırırmısın tamam diyo bekliyorum yarım saat halen bekliyorum gelecek kaldiracak , çamasir sepetini ben götürücem alma sen dio tamam diyorum bekliyorum gelecekben krize giriyorum , gecen hafta bazanin yerini deiştirdim şimdiye kadar her işimi kendim yaptim duramiyorum ben nedense , hamile oldugumu bile unutuyorum bazenn ama sanirim bu zamanlar yine riskli zamanlarmiş , dikkat etmek gerekiyor , doktorum uyardi beni ramboluk yapma sakin diyeee. kocamda korkak amaaa o benden uyuşuk ya napicazzz
hehehe bızde oleyız valla eşime soluyorum o yapana kadarrr bn coktan yapıorum bugun de orta sehbamz var onu kaldırdım evı supuruken dık hale getrdm nıe kaldırn nıe zorluyosun bde mutfak halımı balkna attm bu sefer o cocuga bse olsun ozmn sorucam dıo :)) napım batıo bna pıs dudurken ev
güle güleeeeEki Görüntüle 689870
annemin mesaisi bitti biz attaa gidiyoruz teyzeler :)
sakın çok konuşmayın hafta sonu çok giremiyorum zaten girersem yazarım güzel hafta sonları hepinize sakın doğurmayın hafatsonu :)
kucuk yerde yasamk guzel burda bız yaptrıcaz 250 tl falnyatagıda ıcınde eşim işten ayrıldı bıraz erteledık odasını zaten yatmıcagı ıcın kucuk besıkte yatırıcaz hep
cocuga bişey olunca sorarim sana ayni ya aynii seyleri söylüyo benimkide hepsi ayni demekki :) ya bana bişi olursa kime sorcak aba
Yarim teyit etti pazar kapalıymışCmteside çok kalabalık olurmuş.Ben başka plan yapayım iyisi :)
ben kaldırıyorum ya kocamı oturduğu yerden. ellem kesinlikle evde ağır bişeyi. benimkide oflayıp pufluyo ama ben onu sürükleyerek kaldırıyorum. aramızda bir fark yok. ikimizde eşit koşullarda çalışıyoruz. aynı işi yapıyor olmamız çok büyük bi avantaj benim için
o yüzdende evde de her işi birlikte yapıyoruz. onun kadar bende yoruluyorum işte. hatta daha fazla birde bebişimizi taşıyorum çünkü. ev işinde de nazlanıp kaytaramaz kociş
:)) ben bu küvet işinin ticaretinimi yapsammm pazar günü ben açayim eminönünü küvetci geldi hanimmmm
ben eşimle çok farkli iş yapiyorum , of pufflar hiç bitmiyor , bunu yapmasan olmazmilar vs vs . ite kaka resmenama benim eşimin benden farkı yok :)) ben bebegimi o göbegini taşiyo
Hepsi mi aynı olur hem faydan olmuyor hemde dikkat et ağır kaldırma diye işgüzar uyarılar yok mu delirtiyor
Benimkide spora başladı yemiyor niyeti mi bozdu ne
kilo konusunu çok takmayın kızlar zaten 7 ay bitiminde istesek de çok yiyemicez bence, ben şimdiden tıkanmaya başladım, mideme acaip baskı yapıyor sıpam dolayısıyla hemen doyuyorum eski iştahım kalmadı :) bu arada en vahim durumda olan da benim heralde, çünkü ben diyetisyenim60 ile hamile kaldım şuan 70'im. boyum da 172 cm. 15 kg ile tamamlamayı planlıyorum inşallah bakalım. önemli olan emzirirken ölçüyü kaçırmamak, çünkü kilo vereceğimiz dönem emzirme dönemi. orda ölçüyü kaçırırırsak aldığımız kiloları o saatten sonra vermek daha zor olur.
yaşasın ikeaa
valla benimkinde hiç değişiklik yok , aksine aşeren o , gecen gun bana diyo anneme soylermsin canim şundna istedi yaparmisin die o derece bozdu kafayi aşermeklekii hiç bişey aşermedim bennnn
ben dalanın sabuntozu ve dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum...ablamda bunu kullanıyor memnun...
Eki Görüntüle 689835
kızlar kayınvalidem ve görümcem bana şu pijama takımını almışlar..
http://www.inciicgiyim.com/images/stories/2104.jpg
Nasıl sizce....
Kayınvalidemle aramız açık oldugu için bensiz almışlar sanırım ama aramız iyi olsa da benim fikrimi alıcakmıydı bilmiyorum
söylediğine göre ( sana pijama baktım demişti) demekki benim fikrimi almıcaktı..
ne diyim...
Sagolsun düşünmüş almışş...
bebeğe alıcaklarınıda heralde gidip kendi kafasına göre alıcak
Katalog gösteriyordu bana o zamanda bundan alıcam bundan alıcam diyordu.. demekki herseyi kafasına göre alıcak..
Allah ım kötü düşündürmesin ama ne biliyim bu sekilde alması mı doğru benimle alması mı... :44:
hiç yol tutmaya gerek yok şekerim netten halloluyo hepsinisayyy banada ikeanın yolunu tutturacaksın bu gidişle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?