2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Aynen öyle ama görmedim hiç o beşikleri belki yerinde görüp alabilirim.iyi tatiller keyfini çıkarın

kızımın çamaşırlarını çıkardım... tek tek hepsini seleye düzgünce koyuyodum ki; bazı kıyafetleri pembe pembe leke olmuş delirdim... bişey boya salmış ama ne? oturdum makinenin önünde ağladım ablamı aradım annemi aradım kocamı aradım ben napıyım diye ablam diyoki at bi daha yıkansın... be salak kadın aynı şeyler yıkanmış zaten boya salan yine salar annem de diyoki beyaz sabunun varsa sabunla suya bırak çitileme sonra o lekelileri bi daha atarsın yıkanır diyo... kocam da diyoki nolucak gider bi daha alırız... ppffffff... çıldırdımm... hastane çıkış setinin battaniyesi ve beresi de olmuş biraz kendime geldim aldım elime bi tabure, gittim banyoya lavabonun dibine oturdum... doğal zeytinyağlı sabun almıştık bi tanıdığımızdan Ayliz'i yıkamak için... oturdum onları çitiledim (tabi farkettiğim bikaç parça bişey) yıkadım duruladım... bi pijama takımı vardı onun lekeler çıkmıyo sinir oldum yaa... belim de ağrıdı
ya bu insanlar aptalmı neden bebek kıyafetlerinde boya salan şeyler kullanıyolar... şimdi düşün dur hangisi boya saldı acaba diye... bi tane beyaz taytı vardı kenarlarında kurdeleden fiyonklar yapılmış... kesin ondan oldu gibi doğuyo içime şimdilik çok kayıp yok gibi görünüyo ama sinirlerim bozuldu...

Canım güzelmiş güle güle kullan ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz? Eğer aynı şehirdeyseniz birlikte gider beğeniriz dersin olmaz mı?

:)) cok guzel , gule gule kullan canim .

benim kayinvalidem hic bisey almadi bana , daha ne istiyosun, dusunmus almis diye dusun bence. benim kayinvalidem gecen gun bana hic hevesim yokı vs vs diyor yanındaa akrabalari vs varken :)) heyttt beeee

canim geçmiş olsun üzülme , oluyo bazen ,

daha once benimde baska urunlerde basima gelmişti , ben şöyle yaptim ,

solabilecegini tahmin ettigimi ayirdim , birbirine yakin renkler olanlarida ayirdim , lekeli yerlere bulaşik deterjani pril veya fairy ile elimde yikadim , ılık su ile bulaşık deterjani cıkariyor dene istersen . sonrasindada makineye attim yine yakın renklerde olanlari bir defa daha yıkadım durulattim , normale döndüler canim.

hoşşttttttt!!! hevesi yokmuşşş
benimki bişey almayı bırak hamilelik nasıl gidiyo bile demedi... ayyy çoook umurumda zaten... sallayamıycam onu şimdi...

21 martta en son kontrole gitmiştik o günden beri çok sıkıntılı geçiyor günlerim. kasık, çatı ağrılarım, işe gidip gelmek ayrı bir zulüm. derken nisan 20 gibi gel demişti doktorum. bugün akşamdan biraz sancılarım fazla olunca işe gitmeyip kontrole gittim. bu arada kan, idrar tahlili, şeker yüklemesi ve idrar kültürlerimi, tetanoz 2 dozu yaptırmıştım. malum ben sizler gibi genç değilim yaşın getirdiği olumsuzluklar yeni yeni çıkacak galiba, şeker yüklemem 50likte 160 çıktı iyi bir şey değil şekeri hamuru azalt mümkün olduğunca dedi, kanım düşüktü iyice düşmüş günde iki adet kan ilacı verdi, idrarda protein (+) çıktı takip etmeliyiz dedi, idrar kültürüm iyi neyse ki, kilom 14 kilo çok oldu almamaya bak dedi. dedi de dedi dedi de dedi, bunlar benimle ilgili sıkıntılar. ha bir de 20 mayısta gel doğum iznini açalım dedi... 30 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
bunların yanında benim dünyaya gelmeye çok meraklı kızımın her şeyi gayet normal görünüyor çok şükür ki, 21 martta 491 gr idi 1027 gr olmuş cadaloz boy da 33,6 cm civarı tam boy söylemiyor ama ultrasondaki formüle göre öyle (FL:4,80*7). Allah tüm annelere ve bebişlerine sağlıkla sıhhatle atlatmak nasip etsin bu günleri...

Üzüldüm canım ister istemez insan üzülür gerçekten bebek kıyafeti neden boysa salan kumaştan yapılırki Sıkma canını vardır bir telafisi ama ne :44:

hoşşttttttt!!! hevesi yokmuşşş
benimki bişey almayı bırak hamilelik nasıl gidiyo bile demedi... ayyy çoook umurumda zaten... sallayamıycam onu şimdi...

:)) kız bebek bekliyormuss , erkek olunca hevesi yokmus ilk torunu bideee ayrica rizeli benim eşim , genelde erkek cocuk daha favori olur ... erkek istemiyomuş , kızının var cocugu erkek onun için ölüyo ama 12 yaşinda koca adam oldugu halde bana öle dedi. Allah'tan eşimde yanimdaydida kendi kulaklariyla duydu :) hiç umrumda degil , arıyo bazen haziranda mı doguyo babasiyla ayni zaman mi diye her defasinda hayir temmuz sonu diye düzeltiyorum gayet ciddi bir şekilde :)) umrumda bile deil artik..

Üzüldüm canım ister istemez insan üzülür gerçekten bebek kıyafeti neden boysa salan kumaştan yapılırki Sıkma canını vardır bir telafisi ama ne :44:

ya sanırım hallettim gibi ama henüz sinirden bakmadığım kısmı var... elimde yıkadıklarım temizlendi... bi pijama takımı cortladı o kadar... onu da anneannesi almıştı ufff yaaa... insanlar dişinden tırnağından ayırıp,bişeyler yapıyolar olana bak..

Ne densiz insanlar var yaaa...milletin içinde ancak kendini küçük düşürmüş.Sana sabır diliyorum canım bak böyle kapa kulaklarını

arkadaş ne şuursuz tipler bunlar yaaa.... bizimkide sözde ilk torun olucak(baba tarafında)... ama bizim tarafta henüz ikinci torun ve ilk kız torun olucak... annemler bile imkanları olmadığı halde neler yapıyolar bi bilsen... babam sağ tarafı pek tutmuyor felç geçirdi yıllar önce... ailem bursada ben istanbulda... annem haftaiçi ablamın bebeğine bakıyo... nerdeyse 2 haftada bir de haftasonları bize gelip, yapılıcak neler varsa onları yapıyo Allah razı olsun analardan...

Yarim'cim üzülme, üç beş parça elbise için canını sıkıntıya atma tamam elinde değil insanın ama hiçbir şey can sağlığından bebeğinin sağlığından öte değil... nasibinde yoksa çıkar gider elindekiler öyle düşün... hem namus lekesi olmasın hayatımızda diğer lekeler hallolur)))

guzel tatlım en azından zevksız deıl bırak alsın begenmezzsen gıymezzsnde gıydırmezssnde

cok cok gecmiş olsun , Allah yardimciniz olsun canim , benim ailemin 8. torunu . ama görsen benden hevesliler , bebege annem bakicak kendi evlerine basik almalar vs vs . aslinda bazen iyi oluyor bole durumlar eşimde görmüş oluyor ailesini ve ailemi , bana zamaninda cok savundugu vs vs tipik sorunlar ,

cok dert degil , şükürler olsun herseyini kendim aldim bebişimin , zorla işe geliyorum bebişim için . Allah kimseye muhtac etmesin , sevdiklerimizide basimizdan eksik etmesin.

ah ah a olmazmı eşim taraftn tek torun hemde erkek bı odasını bıle yapmıolar cocugumn yha sınır oldum eşimde işten ayrıldı bnde yapamıorum napım olsun acıkta kalmıcak ananesı alıcak olğlsmn besıgını teyzesı bı suru sey aldı sımdıdn sonucta bde ablamnda cocuguda var bna alıo kız babannesı de gecende 6 tl ye bı takım almıs gıydırmm bn ddm bnları oğluma malları kotu ddm eşimn yannda dedm hmde cok ta tın valla nevarsa annede babada var annemnde 3. torunu olucak bde hıc heves yok kvdemde

amin... bizde öyle... 7 buçuk ay önce evlendik... tek bir iğne bile almadılar... düğünümüze bile teşrif etmediler... kirada oturduk 5 ay boyunca çok şükür geçindik de... hanımefendi teşrif etti de evimde oturun dedi... kirada oturduğumuzun 200 tl eksiğini kira olarak isteyerek yarısını veririz dedik veriyoruzda ama senin de söylediğin gibi eşim görüyo herşeyi... benim sağlığımı - hamileliğimi sormadan bebeğin adını soruyolar utanmadan... o da belli değil daha diyomuş... eşime üzülüyorum kimseye değil...benim ailem en yok zamanlarında neler yapıyolar... ama onun ailesi bi elleri yağda bi elleri balda ve hala oğlundan para istiyo hanımağa... hemde bebek bekleyen - ev geçindiren ve eşi çalışmayan bi adam olduğunu bildiği halde... tek kelimeyle KARAKTERSİZ ama diycek bişey yok...

bende aglıcam ama yha uzulmee renklılerle beyazları ayırırsın bıdakıne napalım annende kızmaz m.etme

canim Allah'a havale etmekten baska birsey gelmiyor elden , Allah ıslah etsin hepsini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…