çok güzel güle güle kullanın bende bakmıştım bu nevresimlere netten kumaşı nasıl pamuklumu
hiç yol tutmaya gerek yok şekerim netten halloluyo hepsi
biz gidiyoruz kızımlaa 4 günümüzn tatillnet bulup da girebilirsem ii olur çünkü 4 gün okumakla birmez
hepiniz kendinize ve bebişlerinize ii bakın öptük kızımllaaa
Canım güzelmiş güle güle kullanayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz? Eğer aynı şehirdeyseniz birlikte gider beğeniriz dersin olmaz mı?
kızımın çamaşırlarını çıkardım... tek tek hepsini seleye düzgünce koyuyodum ki; bazı kıyafetleri pembe pembe leke olmuşdelirdim... bişey boya salmış ama ne? oturdum makinenin önünde ağladım ablamı aradım annemi aradım kocamı aradım ben napıyım diye ablam diyoki at bi daha yıkansın... be salak kadın aynı şeyler yıkanmış zaten boya salan yine salar annem de diyoki beyaz sabunun varsa sabunla suya bırak çitileme sonra o lekelileri bi daha atarsın yıkanır diyo... kocam da diyoki nolucak gider bi daha alırız... ppffffff... çıldırdımm... hastane çıkış setinin battaniyesi ve beresi de olmuş biraz kendime geldim aldım elime bi tabure, gittim banyoya lavabonun dibine oturdum... doğal zeytinyağlı sabun almıştık bi tanıdığımızdan Ayliz'i yıkamak için... oturdum onları çitiledim (tabi farkettiğim bikaç parça bişey) yıkadım duruladım... bi pijama takımı vardı onun lekeler çıkmıyo sinir oldum yaa... belim de ağrıdı
ya bu insanlar aptalmı neden bebek kıyafetlerinde boya salan şeyler kullanıyolar... şimdi düşün dur hangisi boya saldı acaba diye... bi tane beyaz taytı vardı kenarlarında kurdeleden fiyonklar yapılmış... kesin ondan oldu gibi doğuyo içimeşimdilik çok kayıp yok gibi görünüyo ama sinirlerim bozuldu...
:)) cok guzel , gule gule kullan canim .
benim kayinvalidem hic bisey almadi bana , daha ne istiyosun, dusunmus almis diye dusun bence. benim kayinvalidem gecen gun bana hic hevesim yokı vs vs diyor yanındaa akrabalari vs varken :)) heyttt beeee
kızımın çamaşırlarını çıkardım... tek tek hepsini seleye düzgünce koyuyodum ki; bazı kıyafetleri pembe pembe leke olmuşdelirdim... bişey boya salmış ama ne? oturdum makinenin önünde ağladım ablamı aradım annemi aradım kocamı aradım ben napıyım diye ablam diyoki at bi daha yıkansın... be salak kadın aynı şeyler yıkanmış zaten boya salan yine salar annem de diyoki beyaz sabunun varsa sabunla suya bırak çitileme sonra o lekelileri bi daha atarsın yıkanır diyo... kocam da diyoki nolucak gider bi daha alırız... ppffffff... çıldırdımm... hastane çıkış setinin battaniyesi ve beresi de olmuş biraz kendime geldim aldım elime bi tabure, gittim banyoya lavabonun dibine oturdum... doğal zeytinyağlı sabun almıştık bi tanıdığımızdan Ayliz'i yıkamak için... oturdum onları çitiledim (tabi farkettiğim bikaç parça bişey) yıkadım duruladım... bi pijama takımı vardı onun lekeler çıkmıyo sinir oldum yaa... belim de ağrıdı
ya bu insanlar aptalmı neden bebek kıyafetlerinde boya salan şeyler kullanıyolar... şimdi düşün dur hangisi boya saldı acaba diye... bi tane beyaz taytı vardı kenarlarında kurdeleden fiyonklar yapılmış... kesin ondan oldu gibi doğuyo içimeşimdilik çok kayıp yok gibi görünüyo ama sinirlerim bozuldu...
hoşşttttttt!!! hevesi yokmuşşş
benimki bişey almayı bırak hamilelik nasıl gidiyo bile demedi... ayyy çoook umurumda zaten... sallayamıycam onu şimdi...
Üzüldüm canım ister istemez insan üzülür gerçekten bebek kıyafeti neden boysa salan kumaştan yapılırkiSıkma canını vardır bir telafisi ama ne :44:
:)) cok guzel , gule gule kullan canim .
benim kayinvalidem hic bisey almadi bana , daha ne istiyosun, dusunmus almis diye dusun bence. benim kayinvalidem gecen gun bana hic hevesim yokı vs vs diyor yanındaa akrabalari vs varken :)) heyttt beeee
:)) kız bebek bekliyormuss , erkek olunca hevesi yokmus ilk torunu bideee ayrica rizeli benim eşim , genelde erkek cocuk daha favori olur ... erkek istemiyomuş , kızının var cocugu erkek onun için ölüyo ama 12 yaşinda koca adam oldugu halde bana öle dedi. Allah'tan eşimde yanimdaydida kendi kulaklariyla duydu :) hiç umrumda degil , arıyo bazen haziranda mı doguyo babasiyla ayni zaman mi diye her defasinda hayir temmuz sonu diye düzeltiyorum gayet ciddi bir şekilde :)) umrumda bile deil artik..
kızlar kayınvalidem ve görümcem bana şu pijama takımını almışlar..
http://www.inciicgiyim.com/images/stories/2104.jpg
Nasıl sizce....
Kayınvalidemle aramız açık oldugu için bensiz almışlar sanırım ama aramız iyi olsa da benim fikrimi alıcakmıydı bilmiyorum
söylediğine göre ( sana pijama baktım demişti) demekki benim fikrimi almıcaktı..
ne diyim...
Sagolsun düşünmüş almışş...
bebeğe alıcaklarınıda heralde gidip kendi kafasına göre alıcak
Katalog gösteriyordu bana o zamanda bundan alıcam bundan alıcam diyordu.. demekki herseyi kafasına göre alıcak..
Allah ım kötü düşündürmesin ama ne biliyim bu sekilde alması mı doğru benimle alması mı... :44:
Ne densiz insanlar var yaaa...milletin içinde ancak kendini küçük düşürmüş.Sana sabır diliyorum canım bak böyle kapa kulaklarını
arkadaş ne şuursuz tipler bunlar yaaa.... bizimkide sözde ilk torun olucak(baba tarafında)... ama bizim tarafta henüz ikinci torun ve ilk kız torun olucak... annemler bile imkanları olmadığı halde neler yapıyolar bi bilsen... babam sağ tarafı pek tutmuyor felç geçirdi yıllar önce... ailem bursada ben istanbulda... annem haftaiçi ablamın bebeğine bakıyo... nerdeyse 2 haftada bir de haftasonları bize gelip, yapılıcak neler varsa onları yapıyo Allah razı olsun analardan...
arkadaş ne şuursuz tipler bunlar yaaa.... bizimkide sözde ilk torun olucak(baba tarafında)... ama bizim tarafta henüz ikinci torun ve ilk kız torun olucak... annemler bile imkanları olmadığı halde neler yapıyolar bi bilsen... babam sağ tarafı pek tutmuyor felç geçirdi yıllar önce... ailem bursada ben istanbulda... annem haftaiçi ablamın bebeğine bakıyo... nerdeyse 2 haftada bir de haftasonları bize gelip, yapılıcak neler varsa onları yapıyo Allah razı olsun analardan...
cok cok gecmiş olsun , Allah yardimciniz olsun canim , benim ailemin 8. torunu . ama görsen benden hevesliler , bebege annem bakicak kendi evlerine basik almalar vs vs . aslinda bazen iyi oluyor bole durumlar eşimde görmüş oluyor ailesini ve ailemi , bana zamaninda cok savundugu vs vs tipik sorunlar ,
cok dert degil , şükürler olsun herseyini kendim aldim bebişimin , zorla işe geliyorum bebişim için . Allah kimseye muhtac etmesin , sevdiklerimizide basimizdan eksik etmesin.
ya sanırım hallettim gibi ama henüz sinirden bakmadığım kısmı var... elimde yıkadıklarım temizlendi... bi pijama takımı cortladı o kadar... onu da anneannesi almıştıufff yaaa... insanlar dişinden tırnağından ayırıp,bişeyler yapıyolar olana bak..
ah ah a olmazmı eşim taraftn tek torun hemde erkek bı odasını bıle yapmıolar cocugumn yha sınır oldum eşimde işten ayrıldı bnde yapamıorumnapım olsun acıkta kalmıcak ananesı alıcak olğlsmn besıgını teyzesı bı suru sey aldı sımdıdn sonucta bde ablamnda cocuguda var bna alıo kız babannesı de gecende 6 tl ye bı takım almıs gıydırmm bn ddm bnları oğluma malları kotu ddm eşimn yannda dedm hmde cok ta tın valla nevarsa annede babada var annemnde 3. torunu olucak bde hıc heves yok kvdemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?